Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Με τοση σκονη σημερα, φτιαξε ρυζι να φας,μου ειπαν! Θα εχει πλακα, μου ειπαν! Και αμέσως μετά, ανάσυρση ριζικών μικροσωματιδίων από τις ρινικές κοιλότητες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 ασε με, μου κοπηκε η ορεξη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Ζητώ ταπεινά συγνώμη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Μιλούσε η άλλη με ένα τύπο κι ακούω κάποια στιγμή "κοίτα μόλις χώρισα δε μπορώ να κάνω κάτι μαζί σου" γυρνάω να δω και του έπιανε την πουτσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Τρία μαύρα smart έχω στο μπαλκόνι από τον αέρα... Έχει κανείς λευκό να ανταλλάξουμε??? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Αυτό που ξεχνάτε να κλείσετε το θερμοσίφωνα το παθαίνει και μια γνωστή μου με τα πόδια της. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Το έμεινα μαλάκας από δω και πέρα μπορεί να το λέμε ... ΈΜΕΙΝΑ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Μιλούσε η άλλη με ένα τύπο κι ακούω κάποια στιγμή "κοίτα μόλις χώρισα δε μπορώ να κάνω κάτι μαζί σου" γυρνάω να δω και του έπιανε την πουτσα! Το ανέκδοτο που είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Μπαίνει μια ξανθιά σε ένα σουβλατζίδικο: - Μία πίτα, σας παρακαλώ, λέει στον σουβλατζή. - Με καλαμάκι; ρωτάει αυτός. - A, θα τρελαθώ, μη μου πείτε ότι βγήκε και σε χυμό; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Ο Βαρουφάκης έχει κάνει λάθος μόνο μία φορά! Όταν νόμιζε πως έκανε λάθος Ο Βαρουφάκης δένει τα κορδόνια του με Γόρδιο Δεσμό. Ο Βαρουφάκης ξέρει τι χρώμα την έβαψες Ο Βαρουφάκης ξερει πόσους σπόρους έχει το πολύσπορο. Ο Βαρουφάκης ξέρει ποιος είναι ο άλλος στην τουαλέτα. O Νοστράδαμος δεν έβλεπε οράματα. Έβλεπε ομιλίες του Βαρουφάκη. Όταν η μάνα του είπε στον Βαρουφάκη ότι τον έφερε ο πελαργός εκείνος σκέφτηκε "την καημένη! να της πω την αλήθεια;" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Βαρουφάκης.... Ο νέος Τσακ Νόρις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Λεει η δασκαλα στο Τοτο που κοιμοταν στην ταξη.... -τοτε πες μου 2 αντωνυμιες! -...ποιος,εγω? -Α,μπραβο νομιζα οτι κοιμοσουν Τι είναι αυτό??? ρωταει ο σύζυγος -Εεεε, κρέμα προσώπου. -Και πόσο κάνει; -67 ευρώ. -Είσαι σοβαρή? Εμένα δεν με άφησες να πάρω μια βότκα με 17 ευρώ και πήγες κι έδωσες 67 για μια κρέμα? -Ε..., να..., για να με βλέπεις πιο όμορφη. -Τι λες μωρή? Και με 17 ευρώ την ίδια δουλειά θα κάναμε...! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 από τον tomasxd 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 δε ξέρω αν εχει ξαναμπεί αλλα΄πραγματικά είναι απιστευτα πετυχημενο. Πόσοι φορουμίτες χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα 1 για να αλλάξει τη λάμπα και να ποστάρει ότι η λάμπα έχει αλλαχτεί 14 για να μοιραστούν παρόμοιες εμπειρίες αλλαγής λαμπών και για να προτείνουν διαφορετικούς τρόπους που θα μπορούσε να γίνει η διαδικασία 7 για να προειδοποιήσουν για τους κινδύνους που περιέχει η αλλαγή λάμπας 1 για να μετακινήσει το τοπικ στη θεματική ενότητα περί λυχνιών 2 που αντιδρούν στην μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί λυχνιών και προτείνουν τη μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί ηλεκτρολογικών 7 για να υποδείξουν Greeklish/ορθογραφικά/γραμματικά λάθη στα posts 5 για να την πουν στους moderators που επέτρεψαν τα λάθη αυτά 3 moderators για να διαγράψουν τα flames περί των λαθών 6 που μαλώνουν για το εάν πρέπει να προφέρετε λάμπα ή λάμ-πα... άλλοι έξι που αποκαλούν τους προαναφερόμενους ηλίθιους 2 επαγγελματίες που πληροφορούν πως η σωστή ονομασία είναι λαμπτήρας 15 ξερόλες που θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες και υποστηρίζουν ότι η ονομασία λάμπα είναι απόλυτα σωστή 19 για να πουν ότι το φόρουμ δεν ασχολείται με λάμπες και η συζήτηση θα πρέπει να γίνει σε φόρουμ που ασχολείται με λάμπες 11 για να υποστηρίξουν πως αφού όλοι χρησιμοποιούμε λάμπες τότε μας αφορά 36 για να συζητήσουν ποια μέθοδος αλλαγής είναι η καλύτερη, που θα βρείτε τις καλύτερες λάμπες, ποιες είναι οι καλύτερες μάρκες και ποιες οι χειρότερες 7 για να ποστάρουν λινκς όπου υπάρχουν διαφορετικά είδη λαμπών 4 για να ποστάρουν τα σωστά λινκς γιατί τα παραπάνω ήταν λάθος 13 που κάνουν quote σχεδόν όλα τα ποστς που έχουν γίνει μέχρι τώρα και προσθέτουν κάτω-κάτω ένα smile 5 για να δηλώσουν ότι αφού αμφισβητούνται ή παρεξηγούνται οι προθέσεις τους δεν θα ξαναγράψουν στο φόρουμ 4 για να πουν ότι τα θέμα αυτό έχει ξανασυζητηθεί και παλιότερα 13 για να πουν ότι όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικό με λάμπες να κάνει πρώτα ένα ψάξιμο στο Google και 1 ξεχασμένος που κάνει reply στο αρχικό ποστ μετά από 6 μήνες ξαναρχίζοντας τα όλα από την αρχή 22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 - Θα μου καθόσουν για 1 εκ. ευρώ; - χμμμμ - Έλα πες θα μου καθόσουν; - Για 1. εκ. ναι!!! - Για 10 ευρώ; - Σε παρακαλώ τι νομίζεις οτι ειμαι; - Το τι είσαι το ξεκαθαρίσαμε, τώρα κάνουμε παζάρια για την τιμή!!! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 - Θα μου καθόσουν για 1 εκ. ευρώ; - χμμμμ - Έλα πες θα μου καθόσουν; - Για 1. εκ. ναι!!! - Για 10 ευρώ; - Σε παρακαλώ τι νομίζεις οτι ειμαι; - Το τι είσαι το ξεκαθαρίσαμε, τώρα κάνουμε παζάρια για την τιμή!!! Ελα πειτε την αληθεια, για ενα εκατομμύριο πολλοί θα καθόμασταν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Μπαίνουν άπειροι μαθηματικοί σε ένα μπάρ. Ο πρώτος ζητάει ένα ποτήρι ντράφτ, ο δεύτερος μισό, ο τρίτος εν τέταρτο και κάπου εκεί ο μπάρμαν τους διακόπτει και βάζει δυο μπύρες. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Μπαίνουν άπειροι μαθηματικοί σε ένα μπάρ. Ο πρώτος ζητάει ένα ποτήρι ντράφτ, ο δεύτερος μισό, ο τρίτος εν τέταρτο και κάπου εκεί ο μπάρμαν τους διακόπτει και βάζει δυο μπύρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 :lol: ήταν δυνατό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Μπαίνουν άπειροι μαθηματικοί σε ένα μπάρ. Ο πρώτος ζητάει ένα ποτήρι ντράφτ, ο δεύτερος μισό, ο τρίτος εν τέταρτο και κάπου εκεί ο μπάρμαν τους διακόπτει και βάζει δυο μπύρες. Πολλοί θα διαβάσουν λίγοι θα καταλάβουν. Και μου θύμισες κάποια που λέγαμε τότε στη σχολή. 1) Πώς ρίχνει ένα δέντρο ένας μαθηματικός? Το υψώνει στο τετράγωνο για αν φύγει η ρίζα. 2) Πώς ανοίγει μια κονσέρβα ένας μαθηματικός χωρίς να έχει ανοιχτήρι? Έστω ότι η κονσέρβα είναι ανοιχτή. Και το καλύτερο..... Είναι σε ένα μπαρ μαζεμένες διάφορες συναρτήσεις και πίνουν. Ξαφνικά, μπαίνει έντρομη μέσα η x2 και φωνάζει: -Κορίτσια τρέξτε!! Έρχονται να μας παραγωγίσουν!!! Χαμός στο μπαρ! Τρέχουν όλες έντρομες! Μόνο μία κάθεται αμέριμνη στο μπαρ χωρίς να κινείται! -Γιατί δεν τρέχεις εσύ να ξεφύγεις? ρωτάει ο μπάρμαν -Εγώ είμαι η ex 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 ...................... 2) Πώς ανοίγει μια κονσέρβα ένας μαθηματικός χωρίς να έχει ανοιχτήρι? Έστω ότι η κονσέρβα είναι ανοιχτή. ...................... Τί μου θύμισες ρε φίλεεεεε. B) Στο Λύκειο "τσακωνόμουνα" με τον μαθηματικό στο φροντιστήριο όταν έβαζε ασκήσεις και άρχιζε τα "έστω ότι...." Του έλεγα "κύριε καθηγητά, άμα είναι ό,τι δεν ξέρουμε και ό,τι μας βολεύει να το υποθέτουμε, αυτό δε λέγεται μαθηματικά αλλά φιλοσοφία. Λύση χωρίς υποθέσεις μπορείτε να κάνετε?" Τούρμπο ο χοντρούλης. :tooth: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Παντως οι κονσερβες ανοιγονται χωρις ανοιχτηρι, ή λοιπα εργαλεια! :crazy: Κατι δεν παει καλα με τους Ρωσους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Πολλοί θα διαβάσουν λίγοι θα καταλάβουν. Αυτό ήταν το νόημα! :grin: άλλο ένα που με άρεσε, Μπαίνει η γάτα του Schrödinger σε ένα bar, και δεν μπαίνει. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Παντως οι κονσερβες ανοιγονται χωρις ανοιχτηρι, ή λοιπα εργαλεια! :crazy: Κατι δεν παει καλα με τους Ρωσους! Τον τόνο πλεον δεν θα τον συνοδευω με οσπρια, γιατι θα εχω παρει ολο το σιδηρο που χρειαζεται ο οργανισμος, απο το ανοιγμα της κονσερβας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες