LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2017 πριν 47 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε: Το 0,86 έχει τεράστια διάφορα από το 1,06 αλλά η διαφορά είναι πιο "αισθητή " όταν μιλάς με καρέ. Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρο το πίνακα.... Η μικρότερη διάμετρος σημαίνει μικρότερη παραγωγή ισχύος. Άρα η προοπτική τους είναι (αν τα υπόλοιπα είναι σωστά) απλώς να καούν προσπαθώντας να παράξουν την απαραίτητη ενέργεια. Το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς έγινε και σου έδωσαν τόσο μικρότερο σύρμα. Το σύρμα για να το μετρήσεις το καις καλά μέχρι να κοκκινίσει και στ συνέχεια απλά το σκουπίζεις με ένα πανί. Αφού κρυώσει φυσικά. Επ ουδενί δεν το τρίβεις με γυαλόχαρτο ή το κάνεις με λίμα κλπ γιατί αλλοιώνεις τη διατομή του. αμ δεν το εκαψε το εξισε με μια φαλτσετα ... 11.8 παρηγαγε στο ρελαντι συγκεκριμενα με το 0.86 ενω επρεπε να χω κανα 13.ευχαριστω πολυ παιδες για τις συμβουλες..θα ανανεωσω μολις τυλιξω τα νεα πηνεια.μεχρι τοτε καλες βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2017 Εχει μπλεξει καπως το θεμα και θελει υπομονη.Στο εντυπο ο περιελικτας γραφει παχος 1.06 αλλα σημερα που αγορασα το 1.06 το συγκρινα με το καμενο απτα παλια πηνια και απλα δεν.13 στροφες ανα στρωση με το ζορι δηλαδη καμια 40 αρια ο πολος.Εγω ξετιλιξα 48 απο καθε πολο και στο χαρτι αυτο αναγραφεται επακριβως αριθμος ανα πολο 48.Οποτε μαλλον το 0.86 ειναι σωστο.Πρεπει να ξανατιλιξω πιο αυστηρα με το 0.86 να δω τι γινεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2017 Μου φαινεται λιγο δυσκολο να ειναι 0.86 το σωστο. Στο δικο μου cbr 1000 εχει 1.12 συρμα. Το 1.06 που γραφει ειναι λογικο. Και ναι ειναι ζορικο να τυλιχτει σωστα. Πρεπει απο τις πρωτες στροφες που κανεις να ειναι πολυ σφιχτα κ να μην αφηνεις καθολου κενα γιατι αλλιως δεν θα σου χωρεσουν ολες οι στροφες. Και στα δικα μου τσιμα τσιμα χωρεσανε. Παλεψε το με το 1.06 και προσεχε να τυλιγονται σφιχτα. Εχε την κουλουρα κατω στα ποδια κ πατα την για να μπορεις να τεντωνεις καλα, αλλα οχι υπερβολικα το συρμα. Τυλιγε κ τραβα ελαφρως τα πηνια με την κουλουρα κατω πατημενη κοντρα για να μπορεις να τεντωνεις ευκολα το συρμα. Δεν ξερω αν μπορεσα να το εξηγησω καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2017 Από το ποστ αυτό μπορείς να δεις για τα σύρματα Διατομή -> Καρέ -> Ρεύμα 0,85 -> 0,5676 -> 1,260 1,05 -> 0,8659 -> 2,165 όπου βλέπεις ότι το μέγιστο ρεύμα είναι σχεδόν 70% περισσότερο από τη μία διατομή στην άλλη. Όλα όσα σου είπε ο Jim είναι σωστά τόσο για τη διαδικασία όσο και για τον τρόπο τυλίγματος. Εγώ είχα υιοθετήσει άλλο τρόπο, φόραγα γάντι στο ένα χέρι (αυτό που δούλευα το σύρμα) οπότε μπορούσα να τεντώνω δυνατά χωρίς να με "κόβει/πονάει" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 6 ώρες, το μέλος Jimskeet έγραψε: Μου φαινεται λιγο δυσκολο να ειναι 0.86 το σωστο. Στο δικο μου cbr 1000 εχει 1.12 συρμα. Το 1.06 που γραφει ειναι λογικο. Και ναι ειναι ζορικο να τυλιχτει σωστα. Πρεπει απο τις πρωτες στροφες που κανεις να ειναι πολυ σφιχτα κ να μην αφηνεις καθολου κενα γιατι αλλιως δεν θα σου χωρεσουν ολες οι στροφες. Και στα δικα μου τσιμα τσιμα χωρεσανε. Παλεψε το με το 1.06 και προσεχε να τυλιγονται σφιχτα. Εχε την κουλουρα κατω στα ποδια κ πατα την για να μπορεις να τεντωνεις καλα, αλλα οχι υπερβολικα το συρμα. Τυλιγε κ τραβα ελαφρως τα πηνια με την κουλουρα κατω πατημενη κοντρα για να μπορεις να τεντωνεις ευκολα το συρμα. Δεν ξερω αν μπορεσα να το εξηγησω καλα... Αμ εγω ειμαι μαστορας και πατουσα με το ποδι απτην μια ακρη και εκανε κυκλο απο ενα επιπλο για πιο ξεκουραστο τυλιγμα.Θα προσπαθησω λοιπον με το 1.06.Αλλωστε για να καηκαν του περιελικτα με 0.86 σημαινει οτι η εν λογο διατομη δεν ενδυκνειται για το μεκανακι.Σε διαστημα 5 μηνων.Το αλλο ειναι οτι το βολαν /μαγνητης βρισκει ελαφρος στα πηνεια και ακους ενα βουητο αν δεν μπει σωστα με τη φλατζα.Οποτε στο 1.06 θελω καλο τακαρισμα διπλες στρωσεις κολλα και φλατζα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 12 , 2017 από τον Kotsaris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Kotsaris έγραψε: Αμ εγω ειμαι μαστορας και πατουσα με το ποδι απτην μια ακρη και εκανε κυκλο απο ενα επιπλο για πιο ξεκουραστο τυλιγμα.Θα προσπαθησω λοιπον με το 1.06.Αλλωστε για να καηκαν του περιελικτα με 0.86 σημαινει οτι η εν λογο διατομη δεν ενδυκνειται για το μεκανακι.Σε διαστημα 5 μηνων.Το αλλο ειναι οτι το βολαν /μαγνητης βρισκει ελαφρος στα πηνεια και ακους ενα βουητο αν δεν μπει σωστα με τη φλατζα.Οποτε στο 1.06 θελω καλο τακαρισμα διπλες στρωσεις κολλα και φλατζα Μπορω με 40 στροφες ανα ποδι με διατομη 1.06 να παραγω ρευμα;; Στο παπλωμα, στρωμα κλπ τι πληθος ειχες busa?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2017 Σελίδα 2, ποστ 6: Στο Vstrom 650 του οποίου είναι η γεννήτρια που κουβεντιάζουμε, αποτελείται η κάθε φάση από 6 πηνία των 40 στροφών με διατομή σύρματος 1,10mm ή σε καρέ 0,9503mm². Τώρα τα υπόλοιπα μεκανάκια δεν τα θυμάμαι, αλλά κανένα δεν είχε κάτω από χιλιοστό σύρμα. πριν 1 ώρα, το μέλος Kotsaris έγραψε: Το αλλο ειναι οτι το βολαν /μαγνητης βρισκει ελαφρος στα πηνεια και ακους ενα βουητο αν δεν μπει σωστα με τη φλατζα.Οποτε στο 1.06 θελω καλο τακαρισμα διπλες στρωσεις κολλα και φλατζα ?????????????????????????? Μπορεις να ανεβάσεις φωτο τη δουλεια που έχεις κανει? Πριν ξηλώσεις πάλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος hayabusas έγραψε: Σελίδα 2, ποστ 6: Στο Vstrom 650 του οποίου είναι η γεννήτρια που κουβεντιάζουμε, αποτελείται η κάθε φάση από 6 πηνία των 40 στροφών με διατομή σύρματος 1,10mm ή σε καρέ 0,9503mm². Τώρα τα υπόλοιπα μεκανάκια δεν τα θυμάμαι, αλλά κανένα δεν είχε κάτω από χιλιοστό σύρμα. ?????????????????????????? Μπορεις να ανεβάσεις φωτο τη δουλεια που έχεις κανει? Πριν ξηλώσεις πάλι. Εχω ξηλωσει ηδη..Δεν αμφιβαλω για το τυλιγμα Τερμα σφιχτες στροφες και του περιελικτα εβρισκαν γιατι ειχε φαγωθει λιγο το συρμα και μολις εβαλα λιγη κολλα παραπανω δεν ακουγοταν.Προφανος μιλαμε για αποσταση ροτορα πηνειων κατι δεκατα.Λιγο η κακοτεχνια του μσστορα αν ξαναδει μηχανικος το μηχανακι μου να μου γραψει. Γενικα στο νετ εχουν αναφερθει περιστατικα που ακουμπαγε το συρμα δεν ειναι πρωτογνωρο.Γνωριζεις αν το βολαν αγγαλιαζει τα πηνεια χονευτα δηλαδη η ειναι μετωπο το ενα με το αλλο;; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 12 , 2017 από τον Kotsaris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2017 Δεν δικαιολογειται να ακουμπει το βολαν με τα πηνεια. Προσπαθησε απο τις πρωτες στρωσεις να ειναι οσο πιο τακτοποιημενες κ κολλητα μεταξυ τους γινεται γιατι αν δν κατσει καλα η πρωτη στρωση η επομενη γινεται ακομα χειροτερη. Το βουητο εισαι σιγουρος οτι ειναι γιατι ακουμπαει? Μηπως δεν εβαλες σωστα βερνικι κ δεν εχουν ακινητοποιηθει τα πηνεια κ ακουγεται βουητο απ τις δονησεις του συρματος? Γιατι αν ακουμπουσε πιστευω θα ηταν θεμα δευτερολεπτων πριν φαγωθει η μονωση κ βραχυκυκλωσουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Jimskeet έγραψε: Δεν δικαιολογειται να ακουμπει το βολαν με τα πηνεια. Προσπαθησε απο τις πρωτες στρωσεις να ειναι οσο πιο τακτοποιημενες κ κολλητα μεταξυ τους γινεται γιατι αν δν κατσει καλα η πρωτη στρωση η επομενη γινεται ακομα χειροτερη. Το βουητο εισαι σιγουρος οτι ειναι γιατι ακουμπαει? Μηπως δεν εβαλες σωστα βερνικι κ δεν εχουν ακινητοποιηθει τα πηνεια κ ακουγεται βουητο απ τις δονησεις του συρματος? Γιατι αν ακουμπουσε πιστευω θα ηταν θεμα δευτερολεπτων πριν φαγωθει η μονωση κ βραχυκυκλωσουν. anyways αρχιζει και βγαινει πορισμα.Εμενα εχει πλαστικη μονωση ο πυρηνας και οποιοδηποτε συρμα πανω απο 0.95 απλα δεν κανει.Ξηλωσα την πλαστικη κερδισα περιπου ενα χιλιοστο και τωρα το 1.06 παει ζαχαρη αδερφε.Το μονοσα εννοειται το μεταλλο.Κανεις περιελικτας δεν ασχοληθηκε να τα ξηλωσει ωστε να γινει με το σωστο συρμα.Γιαυτο σε λιγους μηνες βγαιναν οφφ..Βλεπω πηνεια στο νετ για σουζουκι και με το ματι σιγουρα το συρμα 0.86 δεν ειναι.Ειμαι ασιοδοξος αυτη τη φορα.Πρωτα το ραγισμενο καπακι μετα η σαβουρα και τωρα αυτο.Πολυ με ταλαιπωρησε το ατιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2017 Oριστε λοιπον.Δεν ειμαι καλιτεκνικ αλλα κατι θα κανει.Μακαρονακια δεν εβαλα στα καβαλιματα ελπιζω να μην με καψει αυτο.Για να δουμε θα δουλεψει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2017 (τροποποιήθηκε) Μου κάνει εντύπωση κάτι. Οι αποστάσεις μεταξύ των πόλων δεν είναι ίσες και μου κάνει πολύ περίεργο. Και ναι, πριν ρωτήσεις, αυτό επηρεάζει την παραγωγή. Πρόβλημα φαίνεται και σε άλλα σημεία απλά δεν τα σημάδεψα όλα. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ πώς γίνεται κάτι τέτοιο είναι από τρομερή κακοποίηση του στάτη. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2017 από τον hayabusas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος hayabusas έγραψε: Μου κάνει εντύπωση κάτι. Οι αποστάσεις μεταξύ των πόλων δεν είναι ίσες και μου κάνει πολύ περίεργο. Και ναι, πριν ρωτήσεις, αυτό επηρεάζει την παραγωγή. Πρόβλημα φαίνεται και σε άλλα σημεία απλά δεν τα σημάδεψα όλα. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ πώς γίνεται κάτι τέτοιο είναι από τρομερή κακοποίηση του στάτη. Δυστυχως φιλε μπουσα το καλουπι του στατη ειναι τετοιο με αποτελεσμα καποια μπαστουνακια να γερνουν καπως (made in china who knows) Μεταχειρο το πηρα και δεν ξερω τα πηνεια απο που αγοραστηκαν... Δηλαδη δουλεια δεν κανω με το συγκεκριμενο καλουπι??(αναγκαστικα παω για σετ πηνειων απο e bay?) ή υπαρχει λυση με μεγκενη καπως να τα ισιωσω και να ισαπεχουν ολα μεταξυ τους? Με μια γρηγορα ματια βρηκα πηνεια στο car(τα αμποχνουνε και 170 οι αλητες) αυτο το φαινομενο παρατηρητε και εδω Σπραυ μονωσης του στατη δεν βρηκα το elantas κανει αυτο? https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=11890 Και κατι για την ιστορια μηπως το πηρα λαθος απο τι καταλαβα σε ολα τα μπαστουνακια και με βαση τα διανυσματα (σταυρους) η φορα τυλιξης ειναι ιδια σε ολα ετσι??Πχ δεξιοστροφα και τα 18 πηνειακια σωστα?? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2017 από τον Kotsaris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2017 παιδες κινεζικα πηνια απο ebay τι λεν βγαζουν χιλιομετρα η σε λιγους μηνες παλι ξανα μανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Antreasss έγραψε: παιδες κινεζικα πηνια απο ebay τι λεν βγαζουν χιλιομετρα η σε λιγους μηνες παλι ξανα μανα Φιλε Αντρεα εγω θα απεφευγα τα κινεζικα εχω διαβασει σε εν λογο φορουμ ξενο οτι δεν παραγουν σωστη ταση κλπ να μου πεις δεν ειναι παντα αξιοπιστη μια πηγη για να βγαζει κανεις συμπερασματα.Και οπτικα δειχνει να χρησιμοποιουν μικροτερης διατομης συρμα με αποτελεσμα σε λιγους μηνες να ξαναμπενεις στο ψαχτιρι freewind stator Αν πιανουν λιγο τα χερια σου μην φοβηθεις να τα φτιαξεις μονο σου αν κατσεις λιγο και διαβασεις την πρωτη σελιδα δεν θες κατι αλλο.Τα λεει ολα.Περιεληξης πηνεια τα χουν ταριφα απο 150-190 κλπ και απο Ευρωπη ψαξε(ebay) ισως δεις κατι σε 60-90 Ε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος Kotsaris έγραψε: Φιλε Αντρεα εγω θα απεφευγα τα κινεζικα εχω διαβασει σε εν λογο φορουμ ξενο οτι δεν παραγουν σωστη ταση κλπ να μου πεις δεν ειναι παντα αξιοπιστη μια πηγη για να βγαζει κανεις συμπερασματα.Και οπτικα δειχνει να χρησιμοποιουν μικροτερης διατομης συρμα με αποτελεσμα σε λιγους μηνες να ξαναμπενεις στο ψαχτιρι freewind stator Αν πιανουν λιγο τα χερια σου μην φοβηθεις να τα φτιαξεις μονο σου αν κατσεις λιγο και διαβασεις την πρωτη σελιδα δεν θες κατι αλλο.Τα λεει ολα.Περιεληξης πηνεια τα χουν ταριφα απο 150-190 κλπ και απο Ευρωπη ψαξε(ebay) ισως δεις κατι σε 60-90 Ε. πιανουν τα χερια μου φιλε υπομονη εχω απο ευρωπη τα μεταχειρισμενα ειναι πιο ακριβα απ οτι εδω που πανε στο 100ρικο με λιγο παζαρι τα απομιμηση βγαινουν 50(κινεζια) θα δω ας βγει αυριο η νεκροψια μηπως δεν ειναι πηνια αν και 99% αυτο πιστευω ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Antreasss έγραψε: πιανουν τα χερια μου φιλε υπομονη εχω απο ευρωπη τα μεταχειρισμενα ειναι πιο ακριβα απ οτι εδω που πανε στο 100ρικο με λιγο παζαρι τα απομιμηση βγαινουν 50(κινεζια) θα δω ας βγει αυριο η νεκροψια μηπως δεν ειναι πηνια αν και 99% αυτο πιστευω ειναι Εγω βλεπω και πουλανε κινεζιες με 170 αστα να πανε.Ειναι να μην πεσεις στην αναγκη.Παντως ο οδηγος πολυ καλος και αισιοδοξος για εναν που δεν εχει ιδεα τι και πως ,λιγο να προβληματιστεις θα δεις ειναι σχετικα ευκολο να κανεις μονος περιεληξη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papg 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2017 πριν 15 ώρες, το μέλος Kotsaris έγραψε: Δυστυχως φιλε μπουσα το καλουπι του στατη ειναι τετοιο με αποτελεσμα καποια μπαστουνακια να γερνουν καπως (made in china who knows) Μεταχειρο το πηρα και δεν ξερω τα πηνεια απο που αγοραστηκαν... Δηλαδη δουλεια δεν κανω με το συγκεκριμενο καλουπι??(αναγκαστικα παω για σετ πηνειων απο e bay?) ή υπαρχει λυση με μεγκενη καπως να τα ισιωσω και να ισαπεχουν ολα μεταξυ τους? Με μια γρηγορα ματια βρηκα πηνεια στο car(τα αμποχνουνε και 170 οι αλητες) αυτο το φαινομενο παρατηρητε και εδω Σπραυ μονωσης του στατη δεν βρηκα το elantas κανει αυτο? https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=11890 Και κατι για την ιστορια μηπως το πηρα λαθος απο τι καταλαβα σε ολα τα μπαστουνακια και με βαση τα διανυσματα (σταυρους) η φορα τυλιξης ειναι ιδια σε ολα ετσι??Πχ δεξιοστροφα και τα 18 πηνειακια σωστα?? Φίλε σχετικά με την απόσταση μεταξύ τους αν προσέξεις είναι έξι ομάδες των τριών και ισαπέχουν μεταξύ τους.Προφανώς έτσι πρέπει να είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος papg έγραψε: Φίλε σχετικά με την απόσταση μεταξύ τους αν προσέξεις είναι έξι ομάδες των τριών και ισαπέχουν μεταξύ τους.Προφανώς έτσι πρέπει να είναι. Δεν στέκει "μαγνητικά" αυτό και είναι βέβαιο. Aν δεις τους πόλους στην εικόνα θα καταλάβεις ότι ανά 20° (360/18 πόλους) θα χάνεις το βήμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε: Δεν στέκει "μαγνητικά" αυτό και είναι βέβαιο. Aν δεις τους πόλους στην εικόνα θα καταλάβεις ότι ανά 20° (360/18 πόλους) θα χάνεις το βήμα. Παντως εχει δικιο ο φιλος και γω το παρατητησα ανα 3 δινει ενα κενο περισσοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2017 πριν 17 λεπτά, το μέλος Kotsaris έγραψε: Παντως εχει δικιο ο φιλος και γω το παρατητησα ανα 3 δινει ενα κενο περισσοτερο. Βρε και εγω το παρατηρησα πριν γραψω το αρχικο μου ποστ αλλα σου λεω οτι κατασκευαστικα ΔΕΝ στεκει και λογω αυτου του προβληματος χανεις ενα ποσοστο μαγνητικης ροης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε: Βρε και εγω το παρατηρησα πριν γραψω το αρχικο μου ποστ αλλα σου λεω οτι κατασκευαστικα ΔΕΝ στεκει και λογω αυτου του προβληματος χανεις ενα ποσοστο μαγνητικης ροης. Τελικα αυτο ισως αποδεικνυει τον ελλειπη γνωμονα με βαση τον οποιο καλοπονουν τον στατη.Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο πεζει ρολο η τυλιξη δελτα σε 3 συνεχομενα πηνεια και μετα φευγει απεναντι το ιδιο .Και για το λογου το αληθες με βαση το ξετιλιγμα που εκανα του περιελικτα αποτυπωσα το παρακατω. Eιναι η εναλλακτικη αν δεν απατομαι απαυτη που παρουσιαζεται σε αυτο το τοπικ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2017 Την 10/15/2017 at 3:11 ΜΜ, το μέλος hayabusas έγραψε: Μου κάνει εντύπωση κάτι. Οι αποστάσεις μεταξύ των πόλων δεν είναι ίσες και μου κάνει πολύ περίεργο. Και ναι, πριν ρωτήσεις, αυτό επηρεάζει την παραγωγή. Πρόβλημα φαίνεται και σε άλλα σημεία απλά δεν τα σημάδεψα όλα. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ πώς γίνεται κάτι τέτοιο είναι από τρομερή κακοποίηση του στάτη. Σορρυ για το σπαμ στο θεμα αλλα δεν βγαζω ακρη εδεσα 40 στροφες ανα μπαστουνι πουθενα δεν γειωνε στο μεταλλο σωστη συνδεση στα ακρα κλπ.Τεστ ανορθωτη δυοδου σωστο με ιδιες τιμες ανα δυο.Βαζω μπρος σημερα τιποτα.Ξηλωνω τα καλωδια των πηνειων και τα μετραω εν λειτουργια ρελαντι.Στο σημα V - - - στα 200 ανα δυο φασεις 0.Το γυριζω στο 200 V~ και επερνα σταθερα 1.8 ανα δυο φασεις.Αρχιζω και σκεφτομαι την παρατηρηση του #hayabusas για την αποσταση που εκανε οτι το καλουπι του στατορα μου ανα 3 μπαστουνια το κενο ειναι μεγαλυτερο με αποτελεσμα να επιρεαζει την παραγωγη.Και επειδη η αποτυπωση που εκανα του περιελικτα οταν τα ξηλωνα ειναι 3 συνεχομενα και συνεχιζει απεναντι σχηματιζοντας δελτα (βλεπε σχεδιο πιο πανω) μηπως στο συγκεκριμενο καλουπι περνει μονο τετοιου τυπου περιεληξη?Καμια ιδεα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2017 Κατσε να το αναλυσω αυριο στη δουλεια λιγο γιατι εχεις μπλεξει τα μπουτια σου φοβαμαι αγαπητε φιλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2017 πριν 24 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε: Κατσε να το αναλυσω αυριο στη δουλεια λιγο γιατι εχεις μπλεξει τα μπουτια σου φοβαμαι αγαπητε φιλε. πριν 25 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε: Κατσε να το αναλυσω αυριο στη δουλεια λιγο γιατι εχεις μπλεξει τα μπουτια σου φοβαμαι αγαπητε φιλε. Οκ περιμενω απαντηση guru Ειμαι πεπισμενος οτι πρεπει να ακολουθησω αυτου του τυπου περιεληξη αλλα δεν βρισκω φορα τυλιξης στο νετ.Καπου δειχνει ενα 12 πολο ιδια τεχνικη που αναφωνω και καθε πολος παει αντιθετα απτον αλλο σε φορα πχ 1 δεξιο 2 αριστερο 3 δεξιοστροφα κ.ο.κ ..Με κατι βελακια θελει να δειξει τη φορα που δινουμε στο ρευμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες