Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) ... Νομίζω ξέχασες να αναφέρεις πως δέν έχει 6η Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2014 από τον Di_Manolio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Δεν εχει 6ηΔεν εχει 6ηΔεν εχει 6ηΔεν εχει 6ηΔεν εχει 6η 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty 1 136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Θα το ηθελα πιο ελαφρυ στα κλειστα κομματια,παραπανω γκαζι μονο στο δικαβαλο,και αξονα στην τελικη μεταδοση κατα τα αλλα πιστευω οτι ειναι μια απο τις καλυτερες μοτοσυκλετες που εχει βγαλει η Honda. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azoo 560 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 ..το πίσω φρένο και το άτσαλο abs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tkrmmds 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 1) Την ελλειψη κεντρικου stand 2) Αισθηση πίσω φρένου 3) Ελλειψη δείκτη βενζινης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skaios 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 Το μικρο τεποζιτο. Αχ κ να εβγαζε το 690 Adventure... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 Να ειχει περισσοτερους ιππους και μεγαλυτερο ντεποζιτο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κάτι που δεν έχει επισημάνει κανείς: ΔΕΝ ΕΧΕΙ 6η!! ΥΓ. Σας ενοχλεί τόσο πολύ η απουσία του δείκτη βενζίνης; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2014 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το μικρο τεποζιτο. Αχ κ να εβγαζε το 690 Adventure... Για ποιο μηχανακι μιλας οτι εχει μικρο ντεποζιτο το smc? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2014 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 ...τον αναβάτη της... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 το τριξιμο των πλαστικων... χωρις aftermarket εξατμιση που ακουγεται και πολυ άστα να πανε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skaios 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 Για ποιο μηχανακι μιλας οτι εχει μικρο ντεποζιτο το smc? Το 690 enduro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το 690 enduro Μου φενεται περιεργο να μην φτανει ενα 12λ ντεποζιτο. Ποσες μερες σου βγαζει με πληρες γεμισμα, μηπως το εχεις με αλο χαρτη λογου εξατμισης και φιλτρου ? Ενα αλο παιδι απο δω λεει του βγαζει 250χλ με ρεζερβα δηλ 50 λιγότερα απο το χτ660.... καλα δεν ειναι? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2014 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gwethana 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 αντιπαθώ ότι είναι όπλο και τέλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 Δεν εχει δεικτη βενζινης. -_- Ομως, δεν το λες και αντιπαθεια, γιατι υπολογιζω με τον μερικο χιλιομετρητη και επισης οταν φτασω στο επιπεδο ρεζερβας τρικυλινδριζει και με ενημερωνει αμεσως. ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 Δεν αντιπαθώ τίποτα! Είναι ο ορισμός της συμπαθητικής και τίμιας μηχανής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 Το ότι είναι όμορφη και τραβάει τα βλέμματα...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Το παπί μου αντιπαθώ και μισώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Να ειχει περισσοτερους ιππους και μεγαλυτερο ντεποζιτο! Αυτο σου εχω πει ειναι ευκολο να γινει!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Αυτο σου εχω πει ειναι ευκολο να γινει!!! :P Εισαι εσυ μια "μαφια" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mob 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 το οτιδηποτε θες να φτιαξεις πρεπει να το ξεβρακωσεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εχει όλα αυτά που θέλω και μέχρι εκεί που τα θέλω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εχει όλα αυτά που θέλω και μέχρι εκεί που τα θέλω. Σωστός ο παίχτης. Ένα ζευγάρι χρυσές Brembo του λείπουνε μόνο, αλλά τί να σου κάνω που έπεσα (πάλι) σε αρχιμλκες του κερατά..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Σωστός ο παίχτης. Ένα ζευγάρι χρυσές Brembo του λείπουνε μόνο, αλλά τί να σου κάνω που έπεσα (πάλι) σε αρχιμλκες του κερατά..... Βάρα με,αντέχω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thenietzschelegacy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 άντε να κράξω και εγώ: 1) βαρύς συμπλέκτης (κλασσικό ντουκάτι) 2) σκορτσάρεεεεεειιιιιιιιιιιιι ( κλασσικό ντουκάτι) 3) τα φλας είναι σαν ψεύτικα ... μοιάζουν με παιδικά παιχνίδια :shoot: 4) μα σαμπρέλα; δώσε τούμπλες στο λαο κατα τα άλλα εξακολουθώ να το λατρεύω :clapping: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες