Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Όπως λέει και ο τίτλος, ψάχνω φτηνιάρικο mp3 για να ακούω μουσικούλα στη μηχανή. Το δυνατά ακουστικά το έγραψα όχι για να το ακούω τέρμα καθώς θα είναι επικίνδυνο. Απλά θέλω να ακούω καθαρό ήχο γιατί η μουσική που ακούω έχει πολλή ποιότητα! Δε με ενδιαφέρει να μιλάω και στο κινητό ή να συνδέεται κτλ. Μόνο μουσικούλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Hands free της Samsung! Τα 'χει ο Γερμανός και τα Public με 17€ αλλά πήγαινε σε καμμιά Wind μήπως τα πετύχεις με την παλιά τιμή 11,90 σε μαύρο ή άσπρο χρώμα. Έχω αλλάξει πάααρα πολλά ακουστικά,από φτηνιάρικα Carefour μέχρι ακριβά Sony αλλά τα αυτιά πονούσαν και με το παραμικρό μετακινούνταν μέσα στο κράνος. Με τα συγκεκριμένα σώθηκα,μικρό μήκος,μπαίνει καλά στο αυτί και έχει και δυνατότερη ένταση. Ήταν της γυναίκας μου αλλά κατασχέθησαν με συνοπτικές διαδικασίες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τα έχω αυτά ρε Νίκο αλλά δεν ακούγονται καλά. Μήπως φταίει το κινητό? Δεν τα δοκίμασα σε player Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2014 από τον Φρανκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Μήπως ακούγονται με echo λες και είσαι σε τούνελ; Τράβα ελάχιστα το βύσμα μέσα-έξω για να πατήσουν καλά οι επαφές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregstrada660 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://www.e-shop.gr...EL.009664&sid=1 εαν τα βρεις χτυπα τα.τα βγαζει το eshop κατα καιρους στα 9,90Ε.καταπλητικα ακουστικα.με μια μικρη μοντα στο καλωδιο η με ανταπτορα για το κινητο ειναι σουπερ ποιοτικα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2014 από τον gregstrada660 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 δοκιμασε και τετοια ακουστικα που ειναι ειδικα για κρανος http://www.ebay.com/itm/5x-3-5mm-jack-Motorbike-Motorcycle-Helmet-Stereo-Speakers-for-MP3-music-PLAYER-/171054280408?pt=UK_MP3_Player_Accessories_AudioDocks_Speakers&hash=item27d3a12ed8 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Θα συμφωνήσω με τον Karellen για τα handsfree της Samsung.είναι σε άλλο επίπεδο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Φράνκι μόνο εγώ σε κατάλαβα αμέσως... Όταν λέμε ποιότητα τότε μιλάμε μόνο για αυτό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Johny Τρελέ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Θες ΚΑΙ mp3 ή μόνο ακουστικά για το κινητό;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες