Jump to content
Agouri

Λήμνος - Είμαστε μπουλούκι, θέλουμε αμάξι :Ρ

Recommended Posts

Ενοικιάστε 4 γουρούνες για να πηγαίνετε οπου θέλετε και να το ευχαριστηθήτε περισσότερο απο ένα βαν....

Καλά τα λέει ο μάστορας! Γουρούνες ή ακόμη και 50αράκια σκούτερ, αν οδηγείτε όλοι δίκυκλο!

Πέρυσι τη γύρισα δικάβαλος με το Anhelo (ναι, φτάνει και περισσεύει) τη Λήμνο, κάθησα 1 βδομάδα και την ευχαριστήθηκα, υπέροχο νησί, πολύ θα ήθελα να ξαναπάω!!! Να περάσετε τέλεια με την παρέα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σκούτερ 50άρι δεν συμφέρει γιατί είναι μεγαλούτσικες οι αποστάσεις και αν είναι δικάβαλα,δεν λέει.

Βέβαια από την άλλη,δεν χρειάζεσαι πάνω απο 300 κυβικά για να την γυρίσεις ολόκληρη.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα προτιμούσα να γυρισω το νησί με τα πόδια στα γόνατα, παρά να πάρω γουρούνα. Κατα τη γνώμη μου είναι το πιο άχρηστο όχημα ever. Επικίνδυνο κιόλας θα έλεγα.

Βέβαια πολλοί διαφωνούνε... Οπως τη βρίσκει ο καθένας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν έχεις εμπειρία η γουρούνα μπορεί να σε στείλει.Τα αμέτρητα σημάδια στο κορμί του το μαρτυράνε.:P

ένα εντουράκι 125-250 κυβικά και η μηχανή του Αγγουριού είναι ότι πρέπει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα προτιμούσα να γυρισω το νησί με τα πόδια στα γόνατα, παρά να πάρω γουρούνα. Κατα τη γνώμη μου είναι το πιο άχρηστο όχημα ever. Επικίνδυνο κιόλας θα έλεγα.

Βέβαια πολλοί διαφωνούνε... Οπως τη βρίσκει ο καθένας...

Για διακοπες σε νησί με βαλίτσες, τσάντες κλπ πάνω ρίναι οτι καλύτερο, δεν είναι για αυτοκινητόδρομο αλλά για τους μικρούς--σττενούς δρόμους του νησιού(φαντάζομαι έτσι θά'ναι) είναι ότι πρέπει.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για διακοπες σε νησί με βαλίτσες, τσάντες κλπ πάνω ρίναι οτι καλύτερο, δεν είναι για αυτοκινητόδρομο αλλά για τους μικρούς--σττενούς δρόμους του νησιού(φαντάζομαι έτσι θά'ναι) είναι ότι πρέπει.......

Καμία μα καμία σχέση όμως.

Δεν είναι Αίγινα η Λήμνος.το 8ο σε μέγεθος νησί είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε, εντάξει τότε μπορούν να ενοικιάσουν απο μια busa ο καθένας.......απο μία γουρούνα ήθελα να πω μιας και δεν νομίζω να το γυρίσουν ολόκληρο, αλλά και να το γυρίσουν ολόκληρο δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Για αυτοκίνητο όμως δύσκολα τα πράγματα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκούτερ 50άρι δεν συμφέρει γιατί είναι μεγαλούτσικες οι αποστάσεις και αν είναι δικάβαλα,δεν λέει.

Βέβαια από την άλλη,δεν χρειάζεσαι πάνω απο 300 κυβικά για να την γυρίσεις ολόκληρη.

Εννοείται ότι σκούτερ 50άρι δεν πάει δικάβαλο για πολλή ώρα, έτσι κι αλλιώς!! Πιστεύω ότι ο φίλος μας το γνωρίζει αυτό ήδη, αφού το ξέρει καλά το νησί! Εννούσα να πάρον ό,τι βρουν και τους συμφέρει καλύτερα, αν π.χ. βρουν φτηνά από ένα σκουτεράκι 50cc ο καθένας, δεν τους χάλασε... άσε που νομίζω ότι τα typhoon που νοικιάζουν συνήθως στα νησιά είναι 90άρια, έτσι κι αλλιώς...

Επί πλέον, με πολλά ξεχωριστά οχήματα θα υπάρχει αυτονομία μετακίνησης κι αυτό είναι εξαιρετικά σπουδαίο σε περιπτώσεις διακοπών και μεγάλης παρέας, θα μπορεί ο καθένας να την κάνει ή να μείνει πίσω όποτε θέλει, χωρίς να δεσμεύει ή να δεσμεύεται! Αυτό είναι και το Νο1 συστατικό για επιτυχημένες διακοπές από πολυμελείς κομπανίες, νομίζω.. άρα παιδιά, μη περιοριστείτε ντε-και -καλά σε αυτοκίνητο σαν επιλογή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα που κολλάει η busa μόνο εσύ ξέρεις.

Εγώ που είμαι από την Λήμνο προτείνω μηχανή μέχρι 300 κυβικά.

Εσύ λες γουρούνα,Κάτι θα ξέρεις παραπάνω.

Ε, εντάξει τότε μπορούν να ενοικιάσουν απο μια busa ο καθένας.......απο μία γουρούνα ήθελα να πω μιας και δεν νομίζω να το γυρίσουν ολόκληρο, αλλά και να το γυρίσουν ολόκληρο δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Για αυτοκίνητο όμως δύσκολα τα πράγματα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανα τοπικ θα φτιαξετε οι Λήμνιοι για το νησι ?

Με φωτό κλπ, να ξερουμε κι οσοι δεν εχουμε παει, ΠΩΣ και ΠΟΥ να παμε ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου δώσουμε κανά λινκ καλύτερα απο τουριστικό οδηγό;; :P

Για πες σε ποια κατηγορία το ανοίγουμε και κάτι θα γίνει...

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγαινε εκεί και θα τα βρεις όλα μόνος σου, δε χρειάζεσαι τόπικ μόνο ένα χάρτη, όχημα και όρεξη χρειάζεσαι! Πολύ φιλικοί και προσιτοί οι άνθρωποι, καμιά σχέση με Κυκλάδες, 12νησα κλπ, που τους έφαγε ο τουρισμός!

Κι εγώ πρώτη φορά πέρυσι πήγα, εντελώς απροετοίμαστος και μάλιστα είχα ακούσει και κακές εντυπώσεις από γνωστό που πήγε πρόσφατα (μάλλον αυτός ήθελε πιο καγκουροτουριστικές καταστάσεις, γι'αυτό ξενέρωσε)...

Δεν έχω καταγωγή από κει, δεν έχω δικούς μου ανθρώπους στο νησί, πρώτη φορά πήγα πέρυσι κι όμως τη λάτρεψα! Έμεινα στο Πλατύ (βρήκα πολύ συμπαθητικό κατάλυμα ρωτώντας, σε μια ευγενέστατη κυριούλα), το γύρισα όλο το νησί, τουλάχιστον μέχρι εκεί που μπορούσε να φτάσει το Ανχελάκι! Περίεργη ομορφιά, άγριο τοπίο, καταπληκτικές παραλίες και "αλλιώτικες", ασυνήθιστες εικόνες όπου κι αν κοιτάξεις, πολύ ιδιαίτερη η Λήμνος!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτάχτε,όποιος θέλει να κάνει την ζωή που έχει η Μύκονος,καλό είναι να μην έρθει στην Λήμνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου δώσουμε κανά λινκ καλύτερα απο τουριστικό οδηγό;; :P

Για πες σε ποια κατηγορία το ανοίγουμε και κάτι θα γίνει...

Τα λινκ τα ξερω κι εγω...

Τι καλυτερο απο το να ΜΟΥ δειξεις ΕΣΥ που να παω. Και να μπουν και φωτό με οτι ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ωραιο για τον τόπο σου.... :afro:

Και λινκ φυσικα, με δρομολογια, βαπορια, αεροπλάνα κλπ.

Η κατηγορια ειναι Προορισμοί-Προτασεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χιούμορ λέγεται ρε Θανάσση,χιούμορ...

Τροποιοιησες με εμοτικον, μην με αδικεις....

Εξ'αλλου, χιουμοριστικα το εξέλαβα, ακομη και χωρις το εμοτικον. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ φιλικοί και προσιτοί οι άνθρωποι, καμιά σχέση με Κυκλάδες, 12νησα κλπ, που τους έφαγε ο τουρισμός!

θα συμφωνήσω 100% (ούτε εγώ είμαι από κει)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ανεβάζω φωτογραφίες εδώ από την πρώτο μοτοεκδρομή Λήμνο ρε αλλάνια, μην αγχώνεστε. Τυχαίνει να έχουμε φίλη-φωτογράφο στην παρέα :DD

Έχετε να δείτε σωστό πράγμα, μην αγχώνεστε :33

Κοιτάχτε,όποιος θέλει να κάνει την ζωή που έχει η Μύκονος,καλό είναι να μην έρθει στην Λήμνο.

Η μεγαλύτερη αλήθεια του thread. Γενικά αν θες καγκουριλίκι στην Λήμνο, φέρε δικιά σου παρέα (όπως ο υπογραφών). Μην ξεχνάμε ότι όσο πανέμορφη και αν είναι, μιλάμε για νησί που έχει 100+1 άτομα τον χειμώνα. Τον Ιούλιο-Αύγουστο βουλιάζει από τουρίστες, βέβαια, άρα πάντα θα υπάρχουν επιλογές για κραιπάλη.

Εννοείται ότι σκούτερ 50άρι δεν πάει δικάβαλο για πολλή ώρα, έτσι κι αλλιώς!! Πιστεύω ότι ο φίλος μας το γνωρίζει αυτό ήδη, αφού το ξέρει καλά το νησί! Εννούσα να πάρον ό,τι βρουν και τους συμφέρει καλύτερα, αν π.χ. βρουν φτηνά από ένα σκουτεράκι 50cc ο καθένας, δεν τους χάλασε... άσε που νομίζω ότι τα typhoon που νοικιάζουν συνήθως στα νησιά είναι 90άρια, έτσι κι αλλιώς...

Επί πλέον, με πολλά ξεχωριστά οχήματα θα υπάρχει αυτονομία μετακίνησης κι αυτό είναι εξαιρετικά σπουδαίο σε περιπτώσεις διακοπών και μεγάλης παρέας, θα μπορεί ο καθένας να την κάνει ή να μείνει πίσω όποτε θέλει, χωρίς να δεσμεύει ή να δεσμεύεται! Αυτό είναι και το Νο1 συστατικό για επιτυχημένες διακοπές από πολυμελείς κομπανίες, νομίζω.. άρα παιδιά, μη περιοριστείτε ντε-και -καλά σε αυτοκίνητο σαν επιλογή...

Σας άφησα να το συζητήσετε αλλά το κακό της υπόθεσης είναι ότι η παρέα, ως επί το πλείστον, είναι κοπέλες. Άρα γιοκο τα διπλώματα. Ούτε δίτροχο ούτε τετράτροχο.

Οι 2 άντρες που είμαστε στην παρέα, ο ένας είναι κεφτές και πήρε δίπλωμα μηχανής χωρίς αμάξι και ο δεύτερος είναι 21 και οδηγάει εδώ και 1-2 μήνες.

Γι'αυτό σας είπα, βολεύει ΚΑΛΛΙΣΤΑ μία καναδέζα :Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι 2 άντρες που είμαστε στην παρέα, ο ένας είναι κεφτές και πήρε δίπλωμα μηχανής χωρίς αμάξι και ο δεύτερος είναι 21 και οδηγάει εδώ και 1-2 μήνες.

Γι'αυτό σας είπα, βολεύει ΚΑΛΛΙΣΤΑ μία καναδέζα :Ρ

Κι απ'ό,τι κατάλαβα, θα έχετε 5 ή 6 γυναίκες στην παρέα; Ρε τι τις θέλετε τις μετακινήσεις τότε, αράξτε σε μια παραλία και αφήστε τις εκδρομές!! :afro::secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:spam:

Στο ύψωμα 89 να πάτε παιδιά, στο ύψωμα 89... Υπέροχη θέα, όλο το αιγαίο... Και επιτρέπεται και το ελεύθερο... χαμός, όπου και να κοιτάξεις σκηνές βλέπεις.... 5-6 φορές πήγα από 5 μέρες...

είχα ένα bmp τις 2 φορές, καλό όχημα, ασπροπρόσωπους μας έβγαλε, δεν κολλούσε πουθενά... λάσπες, ανηφόρες, χαμπάρι δεν έπαιρνε... εντάξει, τώρα που περάσαν τα χρόνια να ζητήσω και μια συγνώμη για ένα φράχτη που ξήλωσα bymistake, αλλά τι να κάνω πετούσε κώλο πολύ το όχημα...

Τις άλλες με τζιπάκια...

Καλά ήταν, λίγο βροχή, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα κι από αγόρια... ουουου, χαμός... :crazy: :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιο μερος ησυχο ομως χειμωνα-καλοκαιρι(εχω παει πολλα χρονια πριν..) τουριστριες αγγουρια τιποτα(θυμαμαι εκεινο το καλοκαιρι σε ολο το νησι ηταν ολοι οι τουριστες σε ενα ξενοδοχειο καπου ψηλα αν θυμαμαι καλα σε ενα δρομο που συνανταγες και ενα κλαμπ που ειχε ο ροκκος..) αλλα κουνελια αμετρητα.....

Οντως το μεταφορικο θα ειναι απαραιτητο ειναι μεγαλες οι αποστασεις αν θελετε να βολταρετε απο μερος σε μερος κοιταξτε για τιποτα νοικιαζομενα μοτο αν δεν σας δινουν αυτοκινητο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα