Jump to content
Agouri

Λήμνος - Είμαστε μπουλούκι, θέλουμε αμάξι :Ρ

Recommended Posts

Λήμνο φέτος λοιπόν, που πάω πάντα. Αυτή τη φορά με τη μηχανή όμως.

Το θέμα είναι ότι αυτή τη φορά ακολουθεί και παρέα 7 ατόμων! Ξέρει κανένας που έχει επισκευτεί το νησί ως τουρίστας καναν σωστό επαγγελματία για ενοικίαση αυτοκινήτου?

Τα τελευταία 10 χρόνια βγάζω τα καλοκαίρια μου Λήμνο αλλά ποτέ δεν χρειάστηκε να νοικιάσω αμάξι, οπότε δεν ξέρω τίποτα :blush2:

Εν πάσει περιπτώσει, καλές διακοπές σε 'σας όπου και να καταλήξετε.

Τροποποιήθηκε από τον Agouri

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στο νησί μας πας ρε άνθρωπε;;

Μια ζωή πήγαινα ρε, ομορφονήσι από τα λίγα! Αν δεν ξεραθώ (ν)εβγάτη 15 μέρες δεν πάει καλά το έτος.

Ξέρεις κανέναν αυτοκινητά ρε να μας δώσει κανα πατράκι με 4 ρόδες και 1 κινητήρα? Δεν ζητάω τίποτα άλλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω.Πάντα είχαμε όχημα καβάτζα.

Νοικιάζουν όμως σίγουρα στο αεροδρόμιο και μέσα στην Μύρινα.

Τράβα και προς Μούδρο μεριά στο Φαναράκι και στην Χαβούλη.

Όνειρο...

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πας στο λιβαδοχώρι, 290 λέγεται, θα βρεις απ'όλα τα καλά... bmp1, καναδέζες, τζιπάκια, στάγερ, έχει απ'όλα τα καλά... Στο bmp χωράτε μια χαρά. 8 άτομα παίρνει πίσω...

Sorry για το spam αλλά πολλά τα ψυχολογικά με το συγκεκριμένο νησί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πας στο λιβαδοχώρι, 290 λέγεται, θα βρεις απ'όλα τα καλά... bmp1, καναδέζες, τζιπάκια, στάγερ, έχει απ'όλα τα καλά... Στο bmp χωράτε μια χαρά. 8 άτομα παίρνει πίσω...

Δε φταίει το νησι για τον στρατό φίλε μου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε φταίει το νησι για τον στρατό φίλε μου....

Βρε το ξέρω, απλά πέρασα τόσο χάλια που δεν θυμάμαι τίποτα από τις ομορφιές του... Μια μαμάτη παραλία θυμάμαι που ήταν κάτω από πεδίο βολής...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ηλικία θα έχει ο/ οι οδηγοί? ειδικά για βανάκι πολλών θέσεων τα πράγματα είναι πολύ πιο ζόρικα στις ενοικιάσεις.αν είστε κάτω απο 23 τότε το πράγμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο και πιο κοστοβόρο. κάτω απο 21 νομίζω απλά το ξεχνάτε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα το γελάς? Μια καναδέζα θα ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι έπρεπε, hell, αν είχαμε καναδέζα δεν θα έφερνα καν τη μηχανή :Ρ

Τι ηλικία θα έχει ο/ οι οδηγοί? ειδικά για βανάκι πολλών θέσεων τα πράγματα είναι πολύ πιο ζόρικα στις ενοικιάσεις.αν είστε κάτω απο 23 τότε το πράγμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο και πιο κοστοβόρο. κάτω απο 21 νομίζω απλά το ξεχνάτε!

22άρηδες οι περισσότεροι, απλά χωρίς διπλώματα γιατί δεν έτυχε ποτέ να βγάλουν οι τεμπελχανάδες.

Έναν οδηγό 4τροχου έχουμε, 20άρη. Γάμησέ τα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θέλω να σε απογοητευσω αλλά κάτω απο 21 δεν δίνουν αυτοκίνητο. Απο 21 μέχρι 23 με επασφαλιστρο και εγγύηση άντε να πάρεις κανένα 1000αρακι με το ζόρι. Οι περισσότερες εταιρίες ζητάνε πιστωτική κάρτα στο όνομα του οδηγού. Πρόσεξε πιστωτική όχι χρεωστική η προπληρωμενη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πας στο νησι μου;;;;;;;;;;;;;;

ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Για εμενα αφηστε το αυτοκινητο. Νοικιαστε ολοι σας μηχανακια, αν εχετε διπλωματα εστω για 50αρακια.

15 μερες στον Εβγατη; Στο καραβι;;; Διπλα εχω το εξοχικο μου, στο θανος!

evgaths03_0.jpg?itok=6nM9v2Ox

Παρθενομητος;;; Τι μου λες τωρα!!!! Ολες οι παραλιες του νησιου ειναι μια και μια! Μπορει να της λειπει το πρασινο αλλα στις παραλιες, το υπολοιπο Αιγαιο τη ζηλευει!

Να περασετε ομορφα.

Υ.Γ.: Στη Μυριανα, στο λιμανακι απο πισω ειναι ενας φουρνος ο Δρακος. Ακριβως απο διπλα, υπαρχει ενα μαγαζακι με ενοικιασεις αυτοκινητων. Στο Ρωμεικο γυαλο, διπλα απο τον καραγκιοζι έχει να δρομο που καταληγει στο γεφυρακι. 100 μετρα πιο πριν στο αριστερο χερι παλι εχει ενοικιασεις αυτοκινητων κ.τ.λ.

Γνωμη μου, σαν τη μηχανη για το νησι, ειδικα on/of ΔΕΝ εχει! Να περασετε ομορφα και να γυρισετε με καποια παραπανισια κιλα γιατι με τις λιχουδιες που εχει το νησι σε τυρια, κρασια κ.τ.λ. δεν θα αντεξετε να κρατηθειτε!

Τροποποιήθηκε από τον a.r.o.stakhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελεύθερο στο νησί "επιτρέπεται" ή το κυνηγάνε οι ντόπιοι?

σε καποια μερη που εχω υποψιν 'επιτρεπεται' αλλα στην παραλια δε το κανεις ευκολα με σκηνη για δε παιζει σκια πουθενα σχεδον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλά στο σκύδι είσαι και ολομόναχος.

στο Kερος εισαι ο μονος ελληνας :P (+500 σερφ)

+ η ποιο τελεια αμμος του πλανητη

+ ενα απο τα ελαχιστα δασακια που κανουν καμπ https://maps.google.co.uk/maps?saddr=39.906901,25.351987&hl=el&sll=39.906975,25.352422&sspn=0.002206,0.005284&t=h&mra=mift&mrsp=0&sz=18&z=18

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωμη μου, σαν τη μηχανη για το νησι, ειδικα on/of ΔΕΝ εχει! Να περασετε ομορφα και να γυρισετε με καποια παραπανισια κιλα γιατι με τις λιχουδιες που εχει το νησι σε τυρια, κρασια κ.τ.λ. δεν θα αντεξετε να κρατηθειτε!

Kάθε χρόνο παίζει να παίρνω 5 κιλά μόνο από καρπούζι + φέτα χρυσάφη :grin: :grin:

ελεύθερο στο νησί "επιτρέπεται" ή το κυνηγάνε οι ντόπιοι?

Ανετότατα. Έχω κάνει παραλία Φαναράκια και παραλία Εβγάτη, απλά ολιγοήμερο γιατί δεν έχει ίσκιο και πέρναν φωτιά οι σκηνές. Κανείς δεν μας είπε τίποτα. Μόνο στον Εβγάτη η γκαρσόνα απ'το μπιτς-μπαρ ήρθε το πρώτο πρωί στην παραλία και μας λέει φροντίστε να μαζέψετε σκουπίδια και καμμένα κούτσουρα όταν φύγετε.

Παρθενόμυτο δεν θα σε αφήσουν φαντάζομαι, λόγω του στρατοπέδου. Πέρα από εκεί, δεν πρόκειται να σε ζαλίσει κανένας. Απλά φρόντισε να τα αφήνεις όπως τα βρήκες ;)

Y.Γ. Σπάω το κεφάλι μου να θημυθώ μια παραλία με βότσαλο και κάτι σμιλεμένους από το νερό βράχους παντού. Κατέβαινες από κάτι μάντρες και συκιές (ήταν καλυμμένη γενικά η παραλία από φυτά) και κατέληγες σε μία ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ παραλία με πελώριους βράχους πάνω απ'το κεφάλι σου, και ξέρετε, τους κλασσικούς κόκκινους ηφαιστειογενείς βράχους της Λήμνου. Νομίζω ήταν προς Τσιμάντρια/Κούταλη μεριά, και με πήγαινε ο πατέρας μου.

Η θάλασσα φυσικά ΓΥΑΛΙ. Και κόσμος πάντα ανύπαρκτος. Στάνταρ η ομορφότερη παραλία του νησιού, που όμως ξέρουν λίγοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και στον Παρθενόμυτο επιτρέπεται ρε συ.Δεν έχει στρατόπεδο,απλά είναι προσβάσιμο και από το Πεδίο Βολής,που βρίσκεται στον Λόφο που είναι σχετικά κοντά στην Παραλία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενοικιάστε 4 γουρούνες για να πηγαίνετε οπου θέλετε και να το ευχαριστηθήτε περισσότερο απο ένα βαν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα