Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αποφάσισα να μοιραστώ ένα περιστατικό που μου συνέβη το απόγευμα και με προβλημάτισε ιδιαίτερα. Φαντάζομαι θα έχει τύχει σε αρκετούς. Με κάποιους τα είπαμε κι από κοντά σήμερα. Λοιπόν, είμαι για καφεδάκι με την κοπελιά και ξαφνικά ακούω συναγερμό να χτυπάει. Γυρνάω το βλέμμα προς την μηχανή μου και βλέπω έναν Ελληνοπίθηκο γύρω στα 40 να μου μετακινεί την μοτοσυκλέτα για να παρκάρει! Φεύγω σφαίρα προς τα κει και του φωνάζω: -Τι κάνεις εκεί ρε φίλε!!! - Α δικιά σου είναι? Θέλω να παρκάρω, δεν βλέπεις? -Καλά είσαι σοβαρός?? Με ποιο δικαίωμα απλώνεις χέρι στην περιουσία μου ρε?? - Γιατί την έβαλες παράλληλα με το πεζοδρόμιο? Δεν βλέπεις ότι εδώ γίνεται χαμός με το παρκάρισμα? -Ρε φίλε, πλάκα μου κάνεις? Θα απολογηθώ σε σενα γιατί πάρκαρα έτσι? Το ξέρεις ότι έτσι και καλέσω αστυνομία τώρα θα μπλέξεις? -Ναι καλά, καλά... - Τι ναι καλά καλά!! Αυτό που έκανες ισούται με απόπειρα βανδαλισμού και απόπειρα κλοπής! Το συνειδητοποιείς? -Σιγά ρε φίλε, εσύ θα μου πεις σε λίγο ότι έκανα και απόπειρα δολοφονίας! Χαλάρωσε λίγο. -Τι να σου πω! Ντροπή! Τίποτα άλλο!! Να ξέρεις μόνο πώς ό,τι κάνεις,το βρίσκεις μπροστά σου.... -Ναι καλά, εντάξει.... Και έφυγε μαζί με τη γυναίκα-γλάστρα που είχε. Το ερώτημα μου λοιπόν είναι: Εσείς τι θα κάνατε σε αυτήν την περίπτωση? Θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας. Εγώ θα πω τι έκανα τελικά, παρακάτω. Υ.Γ Προς Θεού, μην στηθούν πάλι λαϊκά δικαστήρια. Εδώ απλά ο καθένας λέει τη γνώμη του. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2014 από τον Stathispsaltis Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Υ.Γ Προς Θεού, μην στηθούν πάλι λαϊκά δικαστήρια. Εδώ απλά ο καθένας λέει τη γνώμη του. προκαλείς και μάλλον δεν το αποφεύγεις, το ξέρεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Το γράφω σαν παράκληση... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Εσυ τελικα γιατι παρκαρες παραλληλα? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 προσωπική μου άποψη είναι ότι, ανάλογα και στην περιοχή στην οποία βρισκόμαστε, αποφεύγουμε να παρκάρουμε παράλληλα. έχουμε ένα πολύ δυνατό προνόμιο να μπορούμε να παρκάρουμε πολύ ευέλικτα και σε κάποιες περιοχές είναι πραγματικά εκνευριστικό και άδικο για οδηγούς αυτοκινήτων το φαινόμενο αυτό. εγώ το αποφεύγω, ας πούμε, πάντα και παντού, διότι οδηγώ και αμάξι κάποιες φορές και ξέρω πως είναι. καλό είναι να υπολογίζουμε, το κατά δύναμη, και τους συν-χρήστες του δρόμου. Αυτά τα λέω χωρίς να ξέρω την περίπτωση σου, απλά ως θέση. 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Γιατι βαση νομοθεσιας τα δικυκλα πρεπει να παρκαρουν παραλληλα στον δρομο. Εχει αναφερθει εδω στο mybike ξανα. Καλα του εκανες φιλε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εσυ τελικα γιατι παρκαρες παραλληλα? όλα τα οχήματα έτσι παρκάρουν στον δρόμο κανονικά. Εγώ Ψάλτη στη θέση σου,θα έμενα εκεί μέχρι να φύγει καιν έκανε το τσαμπουκά το νουμεράκι του και στην αστυνομία, Να δείς πως κόβεται ο βήχας. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2014 από τον Gen.Markus 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εσυ τελικα γιατι παρκαρες παραλληλα? Γιατί ο συγκεκριμένος δρόμος ήταν πολύ στενός. Επίσης για να προστατέψω την μηχανή μου και να μη μου την κόψει κανένας ατζαμής + το ότι στην τελική αυτό είναι το νόμιμο... @ Gen Markus. Αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα να κάνω. Αλλά επειδή ειλικρινά, αποφεύγω τα δικαστήρια όπως ο διάολος το λιβάνι έδωσα τόπο στην οργή. Εκανα όμως κάτι άλλο. Θα πω παρακάτω... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2014 από τον Stathispsaltis Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Και αν το πάρκαρεις πχ ανάμεσα σε δυο αμάξια, και οταν πάει ο άλλος να βγεί με την όπισθεν στο κάνει πίτα ανάμεσα στο άλλο αμάξι; Πολύ καλά κάνεις και το παρκάρεις παράλληλα, κ αν δεν κάνω λάθος έτσι είναι κ ο σωστός τρόπος, και όχι πάνω σε πεζοδρόμια κλπ. Η μοτοσυκλέτα είναι όχημα που κυκλοφορεί στον δρόμο κ άρα έχει κ όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που έχει κ ένα αυτοκίνητο. Κανένας δν θα ήθελε να του μετακινήσουν το αυτοκίνητο για να παρκάρει κάποιος άλλος, αρα το ίδιο ισχύει με την μοτοσυκλέτα. Το γεγονός οτι η μοτοσυκλέτα μεταφέρεται πιο εύκολα δεν αλλάζει κάτι. Πολύ καλά του έκανες! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 παράλληλα...? εχω μετακινησει κ εγω παπι που επιανε 2 παρκινγκ... αν ημουν στη θεση του απλα θα ζυτουσα συγνωμη. νομιζω ησουν λιγο υπερβολικος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εν τέλη τι έγινε; Καθόλου υπερβολικός δεν είναι.Αν δεν ήταν κοντά να δει τι γίνεται ο τύπος θα την μετακινούσε με τον συναγερμό να βαράει. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2014 από τον Gen.Markus Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) καταρρχας δεν σταθμευω παραλληλως με τον δρομο.μπορει να καλυπτομαι νομικως,δεν καλυπτομαι ηθικως,επειδη θεωρω οτι καταλαμβανω χωρο που δεν χρειαζομαι.κ αυτα που κοροιδευω δεν τα κανω. στην ερωτηση του τιτλου τωρα,αν καποιος προσπαθουσε να μετακινησει την μοτο μου,θα πηγαινα διπλα του κ θα κοιτουσα απο πολυ κοντα τι κανει(αποσταση 10 εκατοστων,τα κεφαλια-κορμια μας). στην πρωτη λανθασμενη κινηση,θα φωναζα στο αυτι του(ντεν εκω συναγκερμο καρντια μου).. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2014 από τον c.l.a.b. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Και αν το πάρκαρεις πχ ανάμεσα σε δυο αμάξια, και οταν πάει ο άλλος να βγεί με την όπισθεν στο κάνει πίτα ανάμεσα στο άλλο αμάξι; Πολύ καλά κάνεις και το παρκάρεις παράλληλα, κ αν δεν κάνω λάθος έτσι είναι κ ο σωστός τρόπος, και όχι πάνω σε πεζοδρόμια κλπ. Η μοτοσυκλέτα είναι όχημα που κυκλοφορεί στον δρόμο κ άρα έχει κ όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που έχει κ ένα αυτοκίνητο. Κανένας δν θα ήθελε να του μετακινήσουν το αυτοκίνητο για να παρκάρει κάποιος άλλος, αρα το ίδιο ισχύει με την μοτοσυκλέτα. Το γεγονός οτι η μοτοσυκλέτα μεταφέρεται πιο εύκολα δεν αλλάζει κάτι. Πολύ καλά του έκανες! να φανταστω οτι στα φαναρια μενεις πισω απο τα υπολοιπα αυτοκινητα ε?δεν προσπερνας ποτε αναμεσα σε αλλα οχηματα κτλ κτλ 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Ποτε στο δρομο.Μονιμα σε πεζοδρομιο με αμεση οπτικη επαφη ,γιατι θα το τσουλησει ο ξυπνιος ,θα το σπρωξει με την οπισθεν η ξανθια για να χωρεσει,θα το ριξει ο παπους ξεπαρκαροντας .............................και αντε εσυ μετα να τρεχεις στο εφημερευον για το εμφραγμα που θα παθεις. όλα τα οχήματα έτσι παρκάρουν στον δρόμο κανονικά. Εγώ Ψάλτη στη θέση σου,θα έμενα εκεί μέχρι να φύγει καιν έκανε το τσαμπουκά το νουμεράκι του και στην αστυνομία, Να δείς πως κόβεται ο βήχας. Λαμβανομενου υπ,οψην οτι αυτο που εκανε ειναι 100% παρανομο ..Παρτου το νουμερο και φωναξε το 100.(γεια την πλακα σου φυσικα που θα ταλαιπωρηθει απο την τρελα που εχεις καθε νομιμο δικαιωμα να του πουλησεις) Εσυ τον επιασες επ,αυτοφορω να τσουλαει την μηχανη .Το οτι δεν πηγαινε να την σελεμιασει το ισχυριζεται αυτος. Και τι θα ελεγε στο φιναλε δλδ .Συγνωμη ρε φιλε θελω να παρκαρω θα σου ελεγε φυσικα .. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Έχω τραβήξει scooter με κλειδωμένο τιμόνι από την μπροστινή ρόδα πάνω στο πεζοδρόμιο για να ξεπαρκάρω αυτοκίνητο. Δεν νομίζω ο κατοχός του να προτιμούσε να κάνω 10 μανούβρες με κίνδυνο να του το χτυπήσω αφού είχε παρκάρει κάθετα 20 εκατοστά μπροστά μου... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Δηλαδή ρε παιδιά αμα ήμουν με αμάξι πώς έπρεπε να το βάλω? Η μηχανή δεν είναι όχημα? Το θέμα είναι ότι ο τύπος βαριόταν να ψάξει αλλού γιατί ήθελε να παρκάρει ακριβώς απ' έξω. Τον είδα μετά που πήγε σε παραδιπλανή καφετέρια με τη γυναίκα του. Αν έκανε καμιά γύρα, σίγουρα θα έβρισκε αλλού. Τεσπά, εγώ φεύγοντας του χαράκωσα την πόρτα του πορτ μπαγκάζ με το κλειδί! Ομολογώ ότι το ευχαριστήθηκα. Και αμαρτίαν ουκ έχω. Να αναλογιστεί τις βλαχομαγκιές του όταν θα τα σκάει στον φανοποιό... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγινε ρε παιδια. Αφου ειναι το νομιμο στα @@ια μας ολοι. Να παρκαρουμε ολοι ετσι να πιανουν 5 μηχανες 35 μετρα parking ασπουμε. Αν μας πουν και τιποτα να τους βαλουμε και φυλακη κιολας. Εμεις οι αρχοντες του κοσμου(μονο οταν καθαριζουν αλλοι για εμας). Ε ρε αποθημενα που εχουν μερικοι.. Γιατί ο συγκεκριμένος δρόμος ήταν πολύ στενός. Επίσης για να προστατέψω την μηχανή μου και να μη μου την κόψει κανένας ατζαμής Αυτο το δεχομαι. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα εκανα και εγω οτι εκανε και αυτος και ας ερχοταν να μου ζητησει το λογο. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2014 από τον Angel13 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Τεσπά, εγώ φεύγοντας του χαράκωσα την πόρτα του πορτ μπαγκάζ με το κλειδί! Ομολογώ ότι το ευχαριστήθηκα. Και αμαρτίαν ουκ έχω. Για μένα εδώ χάνεις το δίκιο σου... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Τεσπά, εγώ φεύγοντας του χαράκωσα την πόρτα του πορτ μπαγκάζ με το κλειδί! Ομολογώ ότι το ευχαριστήθηκα. Και αμαρτίαν ουκ έχω. Να αναλογιστεί τις βλαχομαγκιές του όταν θα τα σκάει στον φανοποιό... Σε νιώθω αλλά μέγα λάθος.όπως είπες ότι κάνεις σε βρίσκει. Αυτό πάντως που στα παπάκια σας για τις μηχανές οταν πρόκειται για παρκάρισμα μερικοί με ξεπερνάει... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Τεσπά, εγώ φεύγοντας του χαράκωσα την πόρτα του πορτ μπαγκάζ με το κλειδί! Ομολογώ ότι το ευχαριστήθηκα. Και αμαρτίαν ουκ έχω. Να αναλογιστεί τις βλαχομαγκιές του όταν θα τα σκάει στον φανοποιό... πλακα κανεις? αν οχι μεγαλη μαλακια εκανες πραγματικα δεν εχω λογια... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Εγω οπως προκαλεσα αντιδρασεις την προηγουμενη φορα με το παρκαρισμα στο πεζοδρομιο θα προκαλεσω και τωρα μαλλον.. :P Αλλα δεν εχω καμια τετοια διαθεση, ουτε το παιζω νομιμος, ή γλυφτης,ουτε λεω αυτα που θα 'θελε να ακουσει ο καθενας, ειλικρινα λεω την αποψη μου. Παμε λοιπον. Μπορει να λετε οτι ειναι νομιμο να παρκαρουμε παραλληλα με το πεζοδρομιο (εγω αυτο δεν το ηξερα) εγω το θεωρω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ προκλητικο ! Οταν με ενα οχημα που πιανει ουτε μισο μετρο στο δρομο, το τοποθετεις ετσι ωστε να πιανει 2-3 μετρα και δεν χωραει αλλος ειναι αν μη τι αλλο προκλητικο. Οχι μονο για το αμαξι αλλα και για μηχανακια, Αν πιανεις χωρο που θα μπορουσαν να πιασουν 3 μηχανακια εισαι προκλητικος.. Η μια μερια του νομισματος αυτη. Απο κει και περα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ο αλλος δεν εχει δικαιωμα να σου ακουμπησει καν το μηχανακι, οχι να στο μετακινησει κιολας. Εμενα οταν μου το ειχαν μετακινησει δεν τους ειδα, ειδα το αποτελεσμα της πραξης τους και ετρεμα απο υπερενταση. Απο οτι λετε κιολας ειναι νομιμο να παρκαρεις κατ' αυτο τον τροπο. Αρα ενας λογος παραπανω να μην σου ακουμπησει την μηχανη. Εγω στη θεση σου θα εμενα στο βρισιμο, δεν θα καλουσα αστυνομιες ουτε τιποτα γιατι θα εμπλεκα. (Αν και αυτο θα του αξιζε) 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ηλία δεν λέω ότι ήταν σωστό. Αυτό όμως βγήκε από μέσα μου. Η αγανάκτηση. Και δυστυχώς κάτι τέτοιους τύπους μόνο έτσι τους πονάς. Προσωπική μου άποψη. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2014 από τον Stathispsaltis Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Κι εγώ νομίζω ότι ήσουν υπερβολικός. Εγώ θα πήγαινα εκεί θα τη ξεκλείδωνα και θα τη μετακινούσα λίγο πιο εκεί για να μπορέσει να παρκάρει. Θα έμενα εκεί παρόν μέχρι να παρκάρει. Προσέχουμε για να έχουμε..τώρα εσύ δε πιστεύω να του κλάταρες τα λάστιχα πριν φύγεις :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Κι εγώ νομίζω ότι ήσουν υπερβολικός. Εγώ θα πήγαινα εκεί θα τη ξεκλείδωνα και θα τη μετακινούσα λίγο πιο εκεί για να μπορέσει να παρκάρει. Θα έμενα εκεί παρόν μέχρι να παρκάρει. Προσέχουμε για να έχουμε..τώρα εσύ δε πιστεύω να του κλάταρες τα λάστιχα πριν φύγεις :P Ανώριμο εντελώς! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Όταν λέμε ότι έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τα αυτοκίνητα... Δηλαδή τέρμα οι διηθήσεις στο κέντρο της Αθήνας??? :shock: :wallbash: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ ΥΓ ΠΟΤΕ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες