Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά, Αν τα πώ πολύ γρήγορα ας πούμε οτι παρέλαβα πακέτο τα ΟΕΜ τακάκια κτλ. και την έφαγα στο τελωνείο με μια καινούργια τροποποίηση δεν ξέρω τι φάση , αλλά και πάλι μου βγήκαν πιο φθηνά απο εδώ. Αφού βρήκα χρόνο,είπα να κάτσω να τα κάνω σαν καλός ανερχόμενος μάστορας (με τόσο άγχος σιγα πως και δεν θα είμαι!) Λοιπόν όλα καλά υψώνω την μηχανή στο stand μπρός πίσω όλα κομπλέ,ξεκινάω το λύσιμο τις δαγκάνας ιδού πόσο τακάκι είχα,και ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΗΤΑΝ ,δηλαδή ντάξει το είχα πάει πριν καιρό σε μάστορα για αλλαγή τακάκια και καθαρίσμο εμβόλων αλλά πως και δεν και θα ... αμφιβάλλω αν έπρεπε να μαζέψει τόσο πολύ πράγμα,βγήκαν τα τακάκια και μιλάμε δεν κουνιόντουσαν τα έμβολα. Ιδού: Τέλος πάντων αφού τα βγάζω ώρα,να επιστρατεύσω τον μεγάλο φίλο μου το "πετρέλαιο" με βούρτσα και υπομονή ο κ!!!!λος γίνεται ... έλα μη βαράτε δεν το είπα. Λοιπόν καθάρισα όλα τα έμβολα μιλάμε γίνανε πιπίλα,όπως λέω χιουμοριστικά ,αμ δε όμως... τα 3 έμβολα κουνιόντουσαν με καλή ταχύτητα εξόδου,αλλά το 4ο τίποτα σαν να ήταν σφινωμένο , κρατούσα με τα χέρια τις 3 τίποτα εκείνο σιγά σιγά έβγαινε,στο τέλος έγινε και το θέμα...θα επανέρθω μόλις γράψω το παρακάτω για να καταλάβετε. Το λοιπόν,αφού έκανα και τις 2 μέριες απο τις δυσκόπλακες,ναι με έπιασε νύχτα πριν λίγο τελείωσα και είχα ξεκινήσει στης 5... τέλος πάντων. Καθώς όμως τις καθάρισα εκείνη η άτιμη η δεξιά που με ζόριζε,επειδή την ξανα πίεσα προς τα μέσα και ξανά έξω κτλ. το ζόρισα παραπάνω και βγήκε το έμβολο, έτρεξαν τα υγρά φρένων,λουκούμι λέω τώρα τζίτζί,τα πρόλαβα όσα μπορούσα πριν πέσει απο πάνω η στάθμη.Όλα καλά την ξανά καθαρίζω και πάλι τίποτα εκεί οι 3 να δουλεύουν τέλεια και η 4η να κολλάει.. τέλος πάντων κάνω και την άλλη μεριά όπου απο τα 4 τα ,2 πηγαίνανε με ταχύτητα 20χλμ/ώρα και τα άλλα 2 τις κάτω μεριάς πηγαίνανε με 17χλμ/ώρα δηλαδή αργούσαν λίγο. Στο δια ταύτα αφού τα έκλεισα όλα και είδα οτι χρειάζομαι υγρά γιατί έτρεξαν στα χέρια μου και έγινα και χάλια,είδα οτι στο δεξί δαγκάνα, έπεσε και η τσιμούχα έξω. άρα μετά το σεντόνι. 1. Αφού θα πάρω που θα πάρω υγρά φρένων αύριο και τα έχω χάσει όλα σχεδόν,να τις ανοίξω τελείως να τις ποτίσω με πετρέλαιο; 2. Η τσιμούχα ξανά μπαίνει στην θέση της; δεν είχα σκίσιμο ή οτιδήποτε υγρό για χάσιμο κτλ. ήταν και είναι μια χαρά. 3. Τι μπορεί να φταίει και να κολλάνε απο την δεξιά μεριά το 1 απο τα 4 έμβολα,και απο την αριστερή μεριά της δαγκάνας τα 2 να πηγαίνουν (τα πάνω) με 20 χλμ/ώρα και τα κάτω 2 με 17χλμ/ώρα; 4. Παίζει ρόλο οτι θα αδειάσω όλο το σύστημα αν και τι πρότεινετε; Ευχαριστώ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Γιατι πετρελαιο?καθαριστικο φρενων που δεν αφηνει τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Γιατι πετρελαιο?καθαριστικο φρενων που δεν αφηνει τιποτα... γιατί το τι βρωμιά είχε εκεί μέσα ένας θεός ξέρει .αλλά έκανε καλή δουλειά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Το σιγουρο ειναι οτι θα κανεις δουλεια με καθαριστικο φρενων που δεν κανει κακο σε τιποτα! Επισης κανει φανταστικη δουλεια! Τωρα η τσιμουχα προτεινω να μπει αλλη και αν σε περνει οικονομικα παρε ενα σετ επισκευης δαγκανας και καντες καινουργιες για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο! φρενα ειναι...οχι λαμπακια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 αμα εβαλες πετρελαιο θα τις κλαις τις τσιμουχες 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Το σιγουρο ειναι οτι θα κανεις δουλεια με καθαριστικο φρενων που δεν κανει κακο σε τιποτα! Επισης κανει φανταστικη δουλεια! Τωρα η τσιμουχα προτεινω να μπει αλλη και αν σε περνει οικονομικα παρε ενα σετ επισκευης δαγκανας και καντες καινουργιες για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο! φρενα ειναι...οχι λαμπακια.. αμα εβαλες πετρελαιο θα τις κλαις τις τσιμουχες γύρω στα έμβολα στην βρωμιά έβαλα όχι μέσα στα έμβολα πετρέλαίο. Σετ επίσκευης δαγκάνας πόσο θα έχει όμως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 δεν γνωριζω ποσο κοστιζει για την μηχανη σου αλλα δεν νομιζω να ειναι και πολυ φθηνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Το γιατι κολλανε τα εμβολα θεωρητικα ειναι λογω μακας,πρακτικα κ να τα καθαρισεις παλι μπορει καποιο να βγαινει πιο δυσκολα.Εγω θα σου λεγα αφου σκεφτεσαι να πιαστεις τσεκαρε ποσο παει ενα κιτ επισκευης και ποσο πανε τα τσιμουχακια μονα τους και αποφασισε βαση κοστους.Ο,τι απ τα 2 κι αν κανεις η λειτουργεια των φρενων θα βελτιωθει. Για να τα καθαρισεις βαλε σαπουνονερο κ μετα σπρευ καθ.φρενων,ειναι καλυτερα για τα τσιμουχακια απ το πετρελαιο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Το γιατι κολλανε τα εμβολα θεωρητικα ειναι λογω μακας,πρακτικα κ να τα καθαρισεις παλι μπορει καποιο να βγαινει πιο δυσκολα.Εγω θα σου λεγα αφου σκεφτεσαι να πιαστεις τσεκαρε ποσο παει ενα κιτ επισκευης και ποσο πανε τα τσιμουχακια μονα τους και αποφασισε βαση κοστους.Ο,τι απ τα 2 κι αν κανεις η λειτουργεια των φρενων θα βελτιωθει. Για να τα καθαρισεις βαλε σαπουνονερο κ μετα σπρευ καθ.φρενων,ειναι καλυτερα για τα τσιμουχακια απ το πετρελαιο με αρέσουν τα περιεκτικά μυνήματα. Το πρωί θα γίνει το γιοσουρούμ. Βήματα. Βγάλσιμο δαγκάνες Βγαλσιμο τακακια Βγαλσιμο 1 εμβολο και τοποθετηση ξανα της τσιμουχας Καθαρισμος γυρω γυρω τα εμβολα ξανα με καθαριστικο φρενων Τοποθετηση τακακια Τοποθετηση δαγκανων Εξαερωση Ελεγχος διαρωων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Προσεξε πως θα μπει το τσιμουχακι αν βαλεις το ιδιο,νομιζω εχει πανω κ κατω πλευρα. Τσεκαρε το να σιγουρευτεις αγορινα. Και αν το κανεις ετσι τελικα,θα σου προτεινα τον ελεγχο για διαροη να τον κανεις με τη δαγκανα στο χερι,πριν βαλεις παλι τα τακακια για να βλεπεις καλυτερα. Με 1ατομο ακομα θα σου ειναι πρακτικα πιο ευκολο να κραταει ενας τα υπολοιπα εμβολα κι 1 να πρεσαρει τη μανετα. Οσο περισσοτερο χρονο ξοδεψεις στον ελεγχο για διαρροη τοσο καλυτερα. Αν μου επιτρεπεις θελω να σου προτεινω αφου θα κανεις που θα κανεις δουλεια, βαζωντας καινουρια τσιμουχακια σ ολα τα εμβολα θα εχεις κ την ευκαιρια να τα καθαρισεις καλυτερα.. Πιο πολυ δουλεια βεβαια,οποτε εσυ αποφασιζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Προσεξε πως θα μπει το τσιμουχακι αν βαλεις το ιδιο,νομιζω εχει πανω κ κατω πλευρα. Τσεκαρε το να σιγουρευτεις αγορινα. Και αν το κανεις ετσι τελικα,θα σου προτεινα τον ελεγχο για διαροη να τον κανεις με τη δαγκανα στο χερι,πριν βαλεις παλι τα τακακια για να βλεπεις καλυτερα. Με 1ατομο ακομα θα σου ειναι πρακτικα πιο ευκολο να κραταει ενας τα υπολοιπα εμβολα κι 1 να πρεσαρει τη μανετα. Οσο περισσοτερο χρονο ξοδεψεις στον ελεγχο για διαρροη τοσο καλυτερα. Αν μου επιτρεπεις θελω να σου προτεινω αφου θα κανεις που θα κανεις δουλεια, βαζωντας καινουρια τσιμουχακια σ ολα τα εμβολα θα εχεις κ την ευκαιρια να τα καθαρισεις καλυτερα.. Πιο πολυ δουλεια βεβαια,οποτε εσυ αποφασιζεις αν δεν έπρεπε να πληρώσω κάτι δουλειές που με βγήκαν τώρα ήδη θα είχα πάρει σετ επισκευής. Ναι, 2 άτομα θα ήμαστε. Θα βάλω το ίδιο αγορίνα να ελένξω αν όλα καλά συνεχίζω.Αν όχι πετάγομαι και αγοράζω απο την honda εδώ στην εγνατία. Όσο για τον χρόνο πίστεψε με δεν βιάζομαι, εδώ σήμερα έφαγα 5 ώρες στο καθάρισμα μόνο πολύ βρωμα αλλά το πετρέλαιο γύρω γύρω από τα έμβολα έκανε δουλειά γιατί είχαν ξεραθεί σκέψου. Ούτε με νύχι δεν έβγαιναν! Αλλά αύριο συστηματικά χωρίς βιασύνη φραπεδάκι καθαριστικό φρένων και δώστου :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 άντεεε ε! Σ/Κ πάμε βόλτα ! Ακούει ο gkrouv? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Κανονιστε κ πειτε Αλλα εχει παρει τ αυτι μου οτι κανετε αναβαση λιβαδι καθεστε για καφε κ μετα πισω. Εγω το βλεπω λιγο αλλιως...Αναβαση-καταβαση-αναβαση-τσιγαρο-καταβαση-αναβαση-καταβαση-τσιγαρο-αναβαση......... καφε και πισω Ψηνεστε?? :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Κανονιστε κ πειτε Αλλα εχει παρει τ αυτι μου οτι κανετε αναβαση λιβαδι καθεστε για καφε κ μετα πισω. Εγω το βλεπω λιγο αλλιως...Αναβαση-καταβαση-αναβαση-τσιγαρο-καταβαση-αναβαση-καταβαση-τσιγαρο-αναβαση......... καφε και πισω Ψηνεστε?? :D Θα σου απαντήσω με την σκέψη μου έχω 1,5 μήνα να καβαλήσω την κοντέσσα μου και να την πλαγιάσω λίγο γιατί περίμενα τα ανταλλακτικά τακάκια και τεντωτήρα εδώ μου ζητούσαν 240€ χωρίς περαστικά που μου τα χρέωναν άλλα 80€ το τεντωτήρα και άλλα 40€ τα τακάκια. Εγώ τα έφερα με priority shipping + insurance + τελώνειο στην μάπα 43€ τα έφερα με σύνολο. 160€... οπότε σκέψου...πόσο κρατιέμαι να την βγάλω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Για τσιμουχες και ξυστρες για τις δαγκανες εχει μαγαζια με ανταλακτικα φρενων στον Βαρδαρη, στη μαβιλη. Θα σου βγουνε αρκετα φθηνοτερα απο τα OEM που σιγουρα θα ειναι πιασοκολεξ (παραδειγμα που μου ρχεται στο μυαλο, 25 ευρω για το Suzuki freewind (μια δαγκανα) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 άντεεε ε! Σ/Κ πάμε βόλτα ! Ακούει ο gkrouv? Ποιος είναι αυτός;;; :-) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Ποιος είναι αυτός;;; :-) μου φύγε λίγο πως κάνεις έτσι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Πετρέλαιο για τα χοντρά και μετά νεράκι και είναι μια χαρά. Ωραίος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 απο όλα χωρίς τίποτα σαν πιτο γύρο μου θυμίζει. Λοιπόν βγήκε η δαγκάνα δεν μπόρεσα να την ανοίξω-λύσω όμως γιατί δεν έίχα τόρξ κλειδιά,οπότε οτι δουλειά έκανα απο πάνω. Πετρέλαιο,σπρέυ καθαρισμου και λαμποκοπάνε τα άτιμα τα εμβολάκια. Το θέμα ποιο είναι; Δεν μπορώ να βρώ που πάει αυτό το λαστιχάκι που μου έπεσε! Έκατσα και διάβασα και το Manual κτλ. αλλά η τσιμούχα που βρήκα στην αυλή δεξιά απο εκεί που εργαζόμουν είναι πολύ μεγαλύτερη απο αυτές που έχει μέσα η δαγκάνα,προσπάθησα να βγάλω μια απο 2η δαγκάνα αλλά τίποτα λες και είναι τοποθετημένες εκει μέσα κατά το δεσιμο της δαγκανας. Έβγαλα και φώτο να δείτε,βρε μπας και δεν είναι από καμία δαγκάνα και έτυχε να είναι εκεί ; απλά δεν νομίζω απο κάπου έπεσε αυτό,απο μέσα τον θάλαμο της δαγκάνας αμφιβάλλω,διαρροές κτλ. πάντως δεν έχω. Το μόνο που μου μένει είναι εξαέρωση. Πήγα αγόρασα Bardhal DOT 4 υγρά φρένων 250ml = 6,5 € από το EXTRA MOTO και καθαριστικό Multi φρένων 10€ μεγάλο μπουκάλι σε σπρέυ. Για δείτε την φώτο. δεν μου φαίνετε απο την δαγκάνα να λείπει κάτι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 ΩΠΑ ΦΙΛΕ. Αυτη η τσιμουχα ειναι η πρωτη που βλεπουμε οταν βγαζουμε το εμβολακι.Ειναι αυτη η περιεργη με τα δυο χειλακια εσωτερικα.Μετα συνανταμε λιγο πιο εσωτερικα μια πιο φαρδια.Αυτη που δειχνεις αν θυμαμαι καλα δεν την βρισκεις (ευκολα)στο εμποριο,την απο μεσα την βρισκεις.Γιαυτο τελικα πας και περνεις το σετ απο μαμα και σου πιανουν τον κωλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 ΩΠΑ ΦΙΛΕ. Αυτη η τσιμουχα ειναι η πρωτη που βλεπουμε οταν βγαζουμε το εμβολακι.Ειναι αυτη η περιεργη με τα δυο χειλακια εσωτερικα.Μετα συνανταμε λιγο πιο εσωτερικα μια πιο φαρδια.Αυτη που δειχνεις αν θυμαμαι καλα δεν την βρισκεις (ευκολα)στο εμποριο,την απο μεσα την βρισκεις.Γιαυτο τελικα πας και περνεις το σετ απο μαμα και σου πιανουν τον κωλο. ναι όντως το έψαξα στο νετ ούτε την έβλεπα οτι έχει δυχάλα εκεί μέσα,την έβαλα και όλα κομπλέ :D αντε τώρα σειρά έχει ο τεντωτήρας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 τέλος απο αυτό για σήμερα αλλά ρε γαμώτο και εξαέρωση έκανα και πάλι το φρένο σχεδόν τερματίζω την μανέτα για να πιάσει,τι φάση ;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εχεις εξαερωτηρακι κ ψηλα στη τρομπα?Εκανες εκει? Επισης κατω στις δαγκανες θελει 2-3φορες αριστερα-δεξια-αριστερα-δεξια. Πριν απ ολα αυτα επιανε καλυτερα το φρενο σου? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2014 από τον Krosfala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Εχεις εξαερωτηρακι κ ψηλα στη τρομπα?Εκανες εκει? Επισης κατω στις δαγκανες θελει 2-3φορες αριστερα-δεξια-αριστερα-δεξια. Πριν απ ολα αυτα επιανε καλυτερα το φρενο σου? άσε το πρίν θα γελάνε και οι πέτρες με τέτοιο τάκακι που είχα.Απλά δεν έκλεινε τόσο πολύ το έιπα στο μηχανικό μου και με είπε θέλει πολύ καλή εξαέρωση αριστερά δεξιά αριστέρα δεξιά όπως εσύ, εγώ νόμιζα μια η δεξιά μια η αρίστερη ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Οσο περισσοτερο χρονο ξοδεψεις στην εξαερωση,τοσο καλυτερο αποτελεσμα θα χεις. Βασικα σε ολα ισχυει αυτο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες