makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 εχω ενα c50 και οπως πηγαινα χτες την βολτα μου ξαφνικα συμπεριφερεται σαν να μην εχει βενζινη και σβηνη... ανοιγω το τρεζερβουαρ και ηταν γεματο, το βαζω με τα πολλα παλι μπροστα ολα καλα το ρελαντι μια χαρα... ξεκιναω κ μολις ανοιγα το γκαζι λιγο πανω απο τη μεση ξεκιναγε παλι τα ιδια... μεχρι καποις στροφες δουλευει μια χαρα αλλα παρακατω δεν ξερω τι επαθες κατι σαν να μπουκωνει σαν να μην περνει την καταλληλη ποσοτητα βενζινης... οποιος ξερει ας με βοηθησει μηπως και το φτιαξω χωρις να χρειαστει να το παω σε καποιο ειδικο. ευχαριστωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 κοιταξε μηπως ειναι κλειστη η βενζινη το ειχα παθει και εγω (ναι οσο μαλακια και να φαινετε την πατανε πολλοι) Εαν ειναι ολα ενταξει κοιταξε στο μπολακι του καρμπ εχει μια βιδα κατω. Ανοιξε την να τρεξει λιγη βενζινη και μετα κλειστην καλα παλι Εαν συνεχισει τα ιδια αλλαξε μπουζι γιατι μπορει να βραχυκυκλωσε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Για μπουζι μου ακουγεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Οχι τη βενζινη τν εχω σιγουρα ανοιχτη... Θα του αλλαξω ενα μπουζακι που ειναι ευκολο . Υπαρχει περιπτωση να εχουν ξερυθμιστει οι βαλβιδες ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Μην ακουω μαλακιες αρκετες εχω ακουσει Εαν ειχαν ξερυθμιστει θα ειχαν καρφωθει οταν ησουνεν ωρα κινησης Ξεκινα με το μπουζι εαν οχι τοτε εχει πιασει σκουπιδακια το μπολακι του καρμπ ή εχεις νερωμενη βενζινη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 ....ηρεμα με τις εκφρασεις, παιδιά. Δεν ξερουμε τους άλλους, ουτε ειναι οκ να γραφονται τετοια, διοτι... Ον τοπικ, ηλεκτρικό θεμα μάλλον. Πηνίο ή ηλεκτρονική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 ....ηρεμα με τις εκφρασεις, παιδιά. Δεν ξερουμε τους άλλους, ουτε ειναι οκ να γραφονται τετοια, διοτι... Ον τοπικ, ηλεκτρικό θεμα μάλλον. Πηνίο ή ηλεκτρονική. Ηλεκτρονικη κ. Διαχειριστα δεν θα ειχε γενικως προβλημα; Εννοω οτι θα το εκανε απο την αρχη απο το ρελαντι μπερδεματα Εμενα μου μυριζει κατι απο μπουζι ή μπουκωμενο σε σκουπιδακια ζιγκλερ παρα ηλεκτρικο θεμα... Off topic: Ωραια υπογραφη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Θενκς. ΑΝ δεις ομως το 1ο πόστ, λεει οτι εγινε ξαφνικά. και μολις ανοιγε πανω απο τη μεση, το εκανε. Αυτα ειναι σημαδια πηνίου.... Άλλαξε και το μπουζί, μηπως γινει κατι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Θενκς. ΑΝ δεις ομως το 1ο πόστ, λεει οτι εγινε ξαφνικά. και μολις ανοιγε πανω απο τη μεση, το εκανε. Αυτα ειναι σημαδια πηνίου.... Άλλαξε και το μπουζί, μηπως γινει κατι. Λεει οτι μολις ανοιγε το γκαζι πανω απο τη μεση δεν δουλευε καλα ενω στο ρελαντι μια χαρα Εχω την υποψια οτι πρεπει να εχει καποιο σκουπιδακι το κυριο ζιγκλερ Ως συμβουλη εγω του δινω ενα καλο καθαρισμα το καρμπ Εαν δεν στρωσει τοτε αλλαγη μπουζι Αλλιως μετα πιστευω οτι οφειλετε σε ηλεκτρολογικο προβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 λοιπον παιδες ανοιξα το καρμπ.... καθαρισα τα ζιγκλερ αλλαξα και ενα μπουζακι και ειδα βελτιωση !! αλλα ακομα μου χανει λιγο στις υψηλες και απο οτι καταλαβα πρεπει να θελει ρυθμισμα ο αερας,μηπως ξερετε περιπου ποσες στροφες πρεπει να ανοιξω τον αερα ?? και μετα την βενζινη θα την βρω για να φτιαξω το ρελαντι. αυτο ειναι το καρμπ μου μηπως βοηθησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisAstrea 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 απο την φωτογραφια φαινεται οτι φωρας χοανη ετσι; μηνπως να την αλλαζες και αυτην; δεν φαινεται κ σε πολυ καλη κατασταση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Oπως φαινεται στην φωτο η κατω αριστερη ειναι για το μειγμα και ειναι μεταβαλλομενη ενω η επανω στο κεντρο ειναι για το ρελαντι Βαλε 3η σκαλα και παιζεις με την κατω αριστερη ωστε να βρεις το μεγιστο ρελαντι Χαμηλωνεις το ρελαντι και ξαναδοκιμαζεις, εαν ξανανεβει παλι το ρελαντι ξαναριχνεις ρυθμισμα στην κατω αριστερη και επαναλαμβανεις την διαδικασια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) την χοανη την εχω αλλαξει προσφατα... ειναι παλια φοτο αυτη. το ρελαντι το ειχα ρυθμισει οταν ηταν ζεστο το μηχανακι πολυ καλα αλλα οταν κρυωσε δεν επερνε μπρος με τιποτα... (τι εννοεις 3η σκαλα ?? ) τι μπορω να κανω για να εχω και καλο ρελαντι και να περνει ευκολα μπρος ?? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2014 από τον makis11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 παιδια βοηθηστε λιγο γιατι δνε περνει μπρος με τπτ... μονο σπροχνωντας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
biker97 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Δοκιμαασε να βιδωσεις τη βιδα του αερα τερμα και μετα να την ξεβιδωσεις 1.5 στροφη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Τριτη σκαλα στην βελονα και ρυθμιζεις το μειγμα μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες