valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Σας ευχαριστω παιδια εκ των προταιρων. Παράκληση για αίμα και αιμοπετάλια για τον Λαμπρινό Καμαριωτίδη. Αίμα μπορείτε να δώσετε σε οποιαδήποτε νοσοκομείο σε όλη την Ελλάδα αρκεί να πείτε το όνομα και το νοσοκομείο (Λαμπρινός Καμαριωτίδης ,νοσοκομείο"Αγλαΐα Κυριακού") Σήμερα ο γιος μας συμπλήρωσε το πρώτο έτος της ζωής του! Όποιος μπορεί και θέλει ας βοηθήσει τον αγαπημένο μας γιο δίνοντας λίγο από τον "χρονο" του. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 ποσες μπουκαλες χρειαζεται το παιδι? Κυριακη μπορουμε να δωσουμε στα νοσοκομεια, ή οχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 στην θεσσαλονικη στο αχεπα 9:00-12:30. Αθηνα δεν ξερω. Ευχαριστω πολυ φιλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Εχω πάει και Κυριακές στο "Γεννηματας", οποτε φαντάζομαι ισχύει και τωρα. http://www.gna-gennimatas.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=node&cnode=13 Δεν μπορώ να φανταστώ πολλά χειροτερα για εναν γονεα. Πρέπει να κάνουμε το παν να βοηθήσουμε. Θα κοιτάξω να παω κι εγω αυριο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Ευχομαι τα καλυτερα μεσα από την καρδια μου μακαρι να πανε όλα καλα και να γυρισετε γρηγορα σπιτι σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 up περαστικα και καλα ξεμπερδεματα στο παιδακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikelioum 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 καλημερα και περαστικα ευχομαι να τελιωσει πολυ γρηγορα αυτος ο γολγοθας.αυριο πρωι μπορω να δωσω ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Δυστυχως ειμαι εκτος Ελλαδας, αλλιως θα πηγαινα. Θα το πω στον ξαδερφο μου, και αν δεν εχει δωσει αιμα τελευταια λογικα θα παει. Up! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 UP κι από μένα, που δυστυχώς δε μπορώ να δώσω αίμα. Εύχομαι περαστικά στο αγοράκι και να γυρίσει τάχιστα στο σπίτι του απολύτως υγιές και αγκαλιά με τους δικούς του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) πηγα σημερα να δωσω αλλα δυστυχως δε μου περνουν... ευχομαι τα καλυτερα! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2014 από τον ibar132 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xixos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 99% θα δώσω αύριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 παιδια κ παλι ευχαριστω οποιος παει ας μου στειλει ενα pm. ο μικρουλης ειναι σοβαρα, αλλα ειναι μαχητης κ θα το ξεπερασει, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 1 φιάλη από Λιβαδειά πρίν λίγο.. Γρήγορα όρθιος και πάντα χαρούμενος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xixos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 εδωσα κι εγω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Παιδια ευχαριστω πολυ για την αμεση και απο καρδιας κινητοποιηση σας. Εχουν μαζευτει 25 φιαλες για το αγορακι του φιλου μου. να ειστε ολοι καλα. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2014 παιδια τα νεα για τον μικρο μας φιλο ειναι πολυ θετικα, ναι μεν ειναι δυσκολη η κατασταση αλλα με κουραγιο, θεληση, και προσευχη θα βγει νικητης. ειναι σε πολυ καλο δρομο και σας ευχαριστει απο καρδιας για την αμεση βοηθεια σας. καλημερα. :) :) :) 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2014 Βαλαντη, εγω τελικα δεν τα καταφερα στο να δωσω :) Υπομονη και ολα καλα θα πανε με τον μικρο:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2014 παιδια τα νεα για τον μικρο μας φιλο ειναι πολυ θετικα, ναι μεν ειναι δυσκολη η κατασταση αλλα με κουραγιο, θεληση, και προσευχη θα βγει νικητης. ειναι σε πολυ καλο δρομο και σας ευχαριστει απο καρδιας για την αμεση βοηθεια σας. καλημερα. :) :) :) Μπράβο στον μικρούλη αλλά και όσους τον βοηθούν να πατήσει στα πόδια του γερά. :D Εύχομαι ταχύτατη ανάρρωση και επιστροφή στα παιχνίδια και τους φίλους του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2014 παιδια τα νεα για τον μικρο μας φιλο ειναι πολυ θετικα, ναι μεν ειναι δυσκολη η κατασταση αλλα με κουραγιο, θεληση, και προσευχη θα βγει νικητης. ειναι σε πολυ καλο δρομο και σας ευχαριστει απο καρδιας για την αμεση βοηθεια σας. καλημερα. :) :) :) Εξαιρετικά νεα! Κράτα μας ενήμερους Βαλαντη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Παιδια να σας ενημερωσω οτι ο μικρος μας μαχητης τον νικησε τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ τον δρακο. Και αν ολα πανε καλα (που θα πανε) μετα το πασχα θα ειναι στο σπιτι του με τους αγαπημενους του. Και βαλαμε κι εμεις ενα μικρο λιθαρακι. 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 πάντα καλά το παιδί... ποτέ ξανά, υγιής και ευτυχισμένος να είναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 :D :D :D !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες