stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Λοιπον...ψαχνοντας μανοιοδως στο car εχω καταληξει σε τρια μηχανακια 1: derbi mulhacen 125 2:honda cbr 125 3:derbi gpr 125 Ολα ειναι εντος budget και εννοειται μτχ. Το μονο μου προβλημα ειναι ποιο απο τα τρια να παρω καθος και τα τρια τα θεωρω κουκλες και φυσικα ολα εχουν τα καλα και τα κακα τους δεχομαι προτασεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δεν ξερω αν η derbi εχει αλλαξει νοοτροπια και φτιαχνει πλεον καλα μηχανακια,, Για το cbr ομως σου λεω χτυπα το με χιλια...Σκυλος,εχει γκαζι,ειναι ψαρωτικο,παιρνει βελτιωση ,εχει καλη μεταπωλητικη αξια και πανω απο ολα ειναι οικονομικο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Μαλιστα...Γιατι λες τα αυτα για την ισπανικη εταιρια; Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο θα θελες να μου εξηγησεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Πόσο χρόνων εισαι ;;Εχεις διπλωμα ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 17 μισο ειμαι οχι δεν εχω διπλομα ακομα αλλα πρωτα θα βγαλω διπλομα και μετα θα αποκτισω λογο να γραψω στα ευχαριστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Μαλιστα...Γιατι λες τα αυτα για την ισπανικη εταιρια; Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο θα θελες να μου εξηγησεις; Το λες και προσωπικο βιωμα...Ειχε ενα derbi 50αρη scooter ο κολλητος μου. http://www.motosvit.com/Derbi/GP1%2050_250/scooter_derbi_gp1_red.jpg Λοιπον ξοδεψαμε πολλες ωρες απο την παιδικη μας ηλικια στο να το φτιαχνουμε..Το μηχανακι πριν τα 4000 χλμ ειχε κολλησει ηδη μια φορα.. Τα ψηφιακα οργανα βγηκαν off απο την πρωτη βροχη..Τα φαναρια μπασανε νερο.. Εκαιγε τον θεο του..Μεσα στο εξαμηνο ειχε αλλαξει κομπλερ μιζας και ηλεκτρονικη.. Ολα αυτα για το derbi στοιχιζουν πανακριβα.. Γενικα το μοντελο ηταν για το πεος..Το μετανοιωσε που το αγορασε και τελικα το κρατησε ο πατερας του και το τοποθετησε στο σαλονι μονο και μονο επειδη γουσταρε να το βλεπει αφου ειναι μουναρα και το ειχε χρυσοπληρωσει κιολας.. Δεν ξερω αν ολα αυτα εχουν συμβει μονο στο συγκεκριμενο μοντελο η γινονται γενικα με τα derbi...Πιθανων τα parts που χρησιμοποιει η derbi να προερχονται απο καποια αλλη μεγαλη αξιολογη εταιρια π.χ. piaggio. Απλα δεν θα την επελεγα για κανενα λογο..Μου βγαζει μια ανασφαλεια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Απο οσα ξερω η derbi οπως και η aprillia ανηκουν στον ομιλο piaggio group εξ ου και οι ομοιοτητες αναμεδα σε derbi και aprillia αν επιτρεπετε ποτε εγινε το συμβαν που αναφερεις φιλε Σταθη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Ειμαι τωρα 22.Τα πρωτα μας μηχανακια τα πηραμε στα 14.Οποτε αυτο εγινε πριν 8 χρονια.. Ο πονος που βιωσε ο κολλητος μου ηταν μεγαλος.. Για να τα αγορασουμε αυτα τα μηχανακια ειχαμε ριξει πολυ ιδρωτα στις ταβερνες της Παχης... Οποτε δεν ειναι κια λιγο να παιρνεις 3000 μηχανακι και 2 φορες την εβδομαδα να χαλαει κατι.. Πιθανων να εχει αλλαξει τακτικη κατασκευης η εταιρια.. Αλλα αμα καεις με τον χυλο φυσας και το γιαουρτι... Ενω το cbr ειναι 100% δοκιμασμενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Να φανταστο υπηρξες ευτηχης κατοχος του σι μπι αρ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Να φανταστο υπηρξες ευτηχης κατοχος του σι μπι αρ; Εμενα μου αρεσουν τα old scool...Ειχα ενα glx 90αρη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Εχεις μηπως καμια ιδεα στα σερβις τι κοστος παιζει και στα ποσα μαρουλακια πανε τελη κ ασφαλειες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες