Jump to content
Sign in to follow this  
stavrosdm

τριλημα

Recommended Posts

Λοιπον...ψαχνοντας μανοιοδως στο car εχω καταληξει σε τρια μηχανακια 1: derbi mulhacen 125

2:honda cbr 125

3:derbi gpr 125

Ολα ειναι εντος budget και εννοειται μτχ. Το μονο μου προβλημα ειναι ποιο απο τα τρια να παρω καθος και τα τρια τα θεωρω κουκλες και φυσικα ολα εχουν τα καλα και τα κακα τους δεχομαι προτασεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ξερω αν η derbi εχει αλλαξει νοοτροπια και φτιαχνει πλεον καλα μηχανακια,,

Για το cbr ομως σου λεω χτυπα το με χιλια...Σκυλος,εχει γκαζι,ειναι ψαρωτικο,παιρνει βελτιωση ,εχει καλη μεταπωλητικη αξια και πανω απο ολα ειναι οικονομικο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλιστα...Γιατι λες τα αυτα για την ισπανικη εταιρια; Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο θα θελες να μου εξηγησεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

17 μισο ειμαι οχι δεν εχω διπλομα ακομα αλλα πρωτα θα βγαλω διπλομα και μετα θα αποκτισω λογο να γραψω στα ευχαριστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλιστα...Γιατι λες τα αυτα για την ισπανικη εταιρια; Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο θα θελες να μου εξηγησεις;

Το λες και προσωπικο βιωμα...Ειχε ενα derbi 50αρη scooter ο κολλητος μου. http://www.motosvit.com/Derbi/GP1%2050_250/scooter_derbi_gp1_red.jpg

Λοιπον ξοδεψαμε πολλες ωρες απο την παιδικη μας ηλικια στο να το φτιαχνουμε..Το μηχανακι πριν τα 4000 χλμ ειχε κολλησει ηδη μια φορα..

Τα ψηφιακα οργανα βγηκαν off απο την πρωτη βροχη..Τα φαναρια μπασανε νερο..

Εκαιγε τον θεο του..Μεσα στο εξαμηνο ειχε αλλαξει κομπλερ μιζας και ηλεκτρονικη..

Ολα αυτα για το derbi στοιχιζουν πανακριβα..

Γενικα το μοντελο ηταν για το πεος..Το μετανοιωσε που το αγορασε και τελικα το κρατησε ο πατερας του και το τοποθετησε στο σαλονι μονο και μονο επειδη γουσταρε να το βλεπει αφου ειναι μουναρα και το ειχε χρυσοπληρωσει κιολας..

Δεν ξερω αν ολα αυτα εχουν συμβει μονο στο συγκεκριμενο μοντελο η γινονται γενικα με τα derbi...Πιθανων τα parts που χρησιμοποιει η derbi να προερχονται απο καποια αλλη μεγαλη αξιολογη εταιρια π.χ. piaggio.

Απλα δεν θα την επελεγα για κανενα λογο..Μου βγαζει μια ανασφαλεια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο οσα ξερω η derbi οπως και η aprillia ανηκουν στον ομιλο piaggio group εξ ου και οι ομοιοτητες αναμεδα σε derbi και aprillia αν επιτρεπετε ποτε εγινε το συμβαν που αναφερεις φιλε Σταθη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι τωρα 22.Τα πρωτα μας μηχανακια τα πηραμε στα 14.Οποτε αυτο εγινε πριν 8 χρονια..

Ο πονος που βιωσε ο κολλητος μου ηταν μεγαλος..

Για να τα αγορασουμε αυτα τα μηχανακια ειχαμε ριξει πολυ ιδρωτα στις ταβερνες της Παχης...

Οποτε δεν ειναι κια λιγο να παιρνεις 3000 μηχανακι και 2 φορες την εβδομαδα να χαλαει κατι..

Πιθανων να εχει αλλαξει τακτικη κατασκευης η εταιρια..

Αλλα αμα καεις με τον χυλο φυσας και το γιαουρτι...

Ενω το cbr ειναι 100% δοκιμασμενο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να φανταστο υπηρξες ευτηχης κατοχος του σι μπι αρ;

Εμενα μου αρεσουν τα old scool...Ειχα ενα glx 90αρη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις μηπως καμια ιδεα στα σερβις τι κοστος παιζει και στα ποσα μαρουλακια πανε τελη κ ασφαλειες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα