Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το θεμα ειναι που τα βγαζει Χλαπατσαρε.. Ασε να πειραξουμε λιγο τον Κωστα με την γρια που πηγε και ξαναπαντρευτηκε... Παντως εχει ωραιο ηχο εκει λιγο πριν το μπαμ.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2014 από τον Denzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Ζηλευω ειναι αληθεια...Εχω παραδιπλα ενα λυμενο FZR 400 και δεν προλαβαινω να το δεσω μεχρι που θα ρθει πανω για τον σοδομισω πήγαινε με τον Τενεκε....:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Και επειδη σιγουρα οι κατοχοι αλλων μηχανων θα μπερδευτηκαν, δεν εννοω το "μπαμ" που κανει η μηχανη οταν φτανει στο σημειο που ροπιαζει.. Εννοω το μπαμ απο το σπασιμο... Στην αρχη σκεφτηκα σε Honda-κια μιλαω, δεν θα του παει καν το μυαλο να σκεφτει το ξεσπασμα της ροπης, οποτε και δεν εδωσα διευκρινησεις!! :P :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Ζηλευω ειναι αληθεια...Εχω παραδιπλα ενα λυμενο FZR 400 και δεν προλαβαινω να βρω μπιέλες μεχρι που θα ρθει πανω για τον φυσήξω κάτω από την κοιλιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Για πείτε, ακούγεται καλά; http://youtu.be/rniXuYf3qRc Στο 1:32 νομιζα οτι πατησες ρακουν... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Εγώ πάντως, το βγάζω βόλτα όποτε θέλω εγώ, όχι όποτε θέλει αυτό ΩΩωωωωω μαλα**α μου τι τον ειπε για το σπιτι τουυυυυυυυυυυυυ Eτσι τον εκανε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 *UPDATE* ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΟΙ ΑΛΗΤΙΔΙ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες