Jump to content
ZamposAle/

ποιο απο τα 3?:ρ

Recommended Posts

ε νταξει ας παρει ιννοβα που το εχει η μιση Ελλαδα να βρει φαναρι με 10ευρω.. νταξει μηπως και το συνεργειο ηταν λιγο δαγκωματιαρικο? τεσπα οντως ακριβα αν ισχυουν αυτες οι τιμες.. αλλα βρισκεις και απο εξωτερικο αν εχεις τετοιο οικονομικο θεμα..

παίζει να ήταν και παραπάνω και να έκανα λάθος

http://www.car.gr/parts/view/4400324/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γενικά αν και 18 δεν είμαι ουτε καγκουρασ ουτε κόντρες και μαλ...ίνες....για address λέω να με καλύπτει και το δίπλωμα και ή ασφάλεια χτυπά ξύλο αν γίνει κάτι...ομορφο είναι,οικονομικο,suzuki ειναι (ο αδερφός μου έχει v strom:p) και λέω να κρατήσω παράδοση :) μια εξατμισουλα που το προτείνει και το μότο τριτη και γεια σας :ρ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε νταξει ας παρει ιννοβα που το εχει η μιση Ελλαδα να βρει φαναρι με 10ευρω.. νταξει μηπως και το συνεργειο ηταν λιγο δαγκωματιαρικο? τεσπα οντως ακριβα αν ισχυουν αυτες οι τιμες.. αλλα βρισκεις και απο εξωτερικο αν εχεις τετοιο οικονομικο θεμα..

δεν λέω ότι και στις άλλες εταιρίες είναι φτηνά αλλά τουλάχιστον υπάρχουν και διάφορα ιμιτασιόν σε διάφορες ποιότητες σε πλαστικά , μαρσπιέδες , λεβιέδες κλπ που δεν σε νοιάζει αν είναι και η καλύτερη ποιότητα και μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου οικονομικά αλλά και τα πιο σημαντικά βρίσκεις τα federal που είναι μια χαρά σε πολύ καλές τιμές .

Μου αρέσει το address (πιο πολύ και από τα honda και από το crypton 110 και τα modenas) ΑΛΛΑ αν είναι να έχεις παπί που τα ανταλλακτικά του κοστίζουν σαν αυτά του cbf μου τι να το κάνεις ;

παίζει να έκανα λάθος και να είναι και πιο ακριβό http://www.car.gr/parts/view/4400324/

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια, αφου τα ξερετε και τα βρηκατε μεταξυ σας.. παρτε οτι θελετε, και αν τρακαρει ο φιλος και μπλεξει ασχημα μοιραστειτε τη ζημια (η οποια αν δεν ειναι μονο υλικη θα φχαριστηθειτε να πληρωνετε)

με τα kw είναι τα καινούρια.Ξανά αλλάξανε;

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δίκιο εχεις απλα πιστεύω πως μια φορά θα γίνει το κακό να αλλαξεις κάποιο κομματι...αν δεν είναι κάτι μηχανικό,ή φωτα ,φλας βάζεις κάποια απομίμηση,είναι λίγο επικίνδυνο βέβαια κ αυτό:) αν είχα τα λεφτά και την ηλικία θα έπαιρνα ενα δούκα κι 200 στα 20 μου :ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει πες μου ποσες φορες στη ζωη σου θα χρειαστει να αλλαξεις φαναρι? Τεσπα ας παρει αυτο που του αρεσει να μην το βαρεθει κι ολας το παιδι.. Και απο ιμιτασιον εχει το καθε μοντελο μην σκατε! Καλυτερα νομιμος και αν γινει και τοποτα να τον καλυπτει η ασφαλεια στα εξοδα, παρα με κανα κρυπτον η ΖΧ και να πληρωνει "φτηνα ανταλακτικα" απο την τσεπη του.. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπλά ένα παράδειγμα ήταν το φανάρι και φυσικά δεν προτείνω κανένα πάνω από 125 cc

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τα kw είναι τα καινούρια.Ξανά αλλάξανε;

Τα καινουρια μετα τις 19/1/2013 δηλαδη ειναι Α1 μεχρι 125 κυβικα ΚΑΙ μεχρι 11 kw... Τωρα ποια λες εσυ καινουρια δεν ξερω, αλλα μην με κανετε να τα λεω 1000 φορες ρε παιδια, εχουν ξαναειπωθει και στο mb και παντου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά δεν είσαι και υποχρεωμένος να τα γράφεις 1000 φορές.Σόρρυ κιόλας που σε ξεβολέψαμε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά δεν είσαι και υποχρεωμένος να τα γράφεις 1000 φορές.Σόρρυ κιόλας που σε ξεβολέψαμε..

Μου αρεσει που αρπαζεσαι κιολας ! :P Αφενος το θεμα εχει ξαναπαιξει απειρες φορες, υπαρχει και ειδικο θεμα για τα διπλωματα στο mb οποτε δνε βρισκω νοημα στο να το συνεχισουμε εδω.. Επιπλεον, οχι, υποχρεωμενος δεν ειμαι, αλλα νομιζω ειναι καλυτερο να λεμε τα πραγματα σωστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθόλυο αρπαγμένος δεν είμαι.ίσα ίσα σου λέω πως δεν είσαι υποχρεωμένος.

Αναφερομουν στο "σορρυ κιολας που σε ξεβολεψαμε.." .. Αν δεν το ειπες καπως και απλα εμενα μου φανηκε ετσι τοτε παρεξηγηση, τεσπα μην χαλαμε το θεμα αλλο :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο 125 τι μου πρότεινε τε δηλαδή?το πρόβλημα με το Σασμαν για το αντρεςς ισχυει?γιατί σκέφτομαι γενικά για μεταχειρισμένο μηχανάκι γιατί οι δικοί μου δεν έχουν μια και τα δουλεύω τα λεφτα ,και για δίπλωμα και για μηχανάκι:) και δεν βρίσκω ποσο μπορεί να κανουν τα διπλώματα και απο τηλ δεν μου λένε πρεπει να κατεβω Χαλκίδα και δεν βολευουν τα λεωφορεία και ή μετακίνηση:/ συγνώμη για όλες τις απορίες αν σας ζαλισω xD :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα πρωτα μοντελα ναι ισχυε.. στα μετεπειτα σταματησε αυτο. Ενας φιλος που εχει δεν του εχει βγαλει ζημια παντως και ας του πινει το αιμα.. Συγκεκριμενα η τριτη ειχε θεμα να ξερεις να ελεγχεις.. Αλλιως και κανα ινοβα δεν θα με χαλαγε! Το παλιο με το καρμπ βεβαια βαραει μπιελα αλλα οκ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα πρωτα μοντελα ναι ισχυε.. στα μετεπειτα σταματησε αυτο. Ενας φιλος που εχει δεν του εχει βγαλει ζημια παντως και ας του πινει το αιμα.. Συγκεκριμενα η τριτη ειχε θεμα να ξερεις να ελεγχεις.. Αλλιως και κανα ινοβα δεν θα με χαλαγε! Το παλιο με το καρμπ βεβαια βαραει μπιελα αλλα οκ :P

δηλαδή παιζει να το έχουν φτιαξει?γιατί μου αρέσει σαν ομορφιά για παπί και έχω δει ενα μετάχειρισμενο με σχετικα λιγα χιλιομετρα γιατί δεν έχω στον χέρι μου 2000 να τ πάρω καινούργιο...και δεν θα ήθελα να πληρώνω Σασμαν κάθε λίγο και λιγάκι γιατί δεν θα έχει εγγύηση?σας ευχαριστώ πάντως ολους με βοηθησατε πολύ:) και ευχαριστώ για τη συμβουλή για την ασφαλεια γιατί δεν το ήξερα :/ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο Πολιτικα Ευβοιας είμαι :)

Ρώτησα γιατι αν ήσουν απο αγρινιο θα σου έλεγα που να πας για να βγάλεις δίπλωμα για αυτοκίνητο και 125 με 500€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nομιζω του 08 τα μοντελα τα πρωτα ειχαν θεματα. τα μετεπειτα το ειχαν διορθωσει.. κοιτα να βρεις τις νεοτερες χρονολογιες μοντελων.. και να το δει και κανας μηχανικος να εισαι σιγουρος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα