Jump to content
xixos

ασχολείστε με τον αθλητισμό;

Recommended Posts

Εγώ από τα 9 ασχολούμαι με πολεμικές τέχνες.

Okinawa 9-24, 24-27 διάλλειμα (στρατος κτλ) και 27-30 Muay Thai - Kick boxing.

Στο ενδιάμεσο κάτι kick boxing, κάτι τζούντο και λίκο πρωταθλητισμός στα 16-17 με Παναττικό και Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ενεργητικό μου.

Αυτά τα λίγα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ίδρωσα :sweatdrop: μ' αυτά που διαβάζω. :lol:

Γυμνάζομαι τσαμπέ. B) Κυνηγάω τη μικρή. :baby: Στο σπίτι, στις κούνιες, στα ξέφωτα. Σφαιράτη πάει. Ξελίγωμα κανονικό. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το λοιπον η αποφαση επαρθει και πηγα σε διατροφολογο.

αφου εκανα λιπομετρηση (ειμαι 76 κιλα  1,79) βρεθηκα να εχω 13 κιλα λιπος. 

το περιμενα η αληθεια ειναι αφου δεν αφηνω γλυκο ορθιο.

στα λογικα πλαισια ειμαι αλλα επειδη εγω θελω να χασω στη κοιλια ξεκινησα διατροφη με σκοπο να χασω 4 κιλα λιπος.

οποτε εχω 5 γευματα την ημερα τα οποια περιλαμβανουν χυμους , φρουτα , κρεας ασπρο(και ψαρι) και μοσχαρι μαζι με σαλατες, μαυρο ψωμι , αυγα και πολυ νερο.

καλη μου αρχη.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1η μερα διατροφης

δεν εχω φαει 1 ολοκληρη μερα σοκολατα και τα νευρα μου βαρανε κοκκινο :blowup: ακομα αντεχω...

δυο φορες σαλατα σημερα , ποιος εγω? εγω που δεν ειχα ξαναφαει σαλατα στη ζωη μου ποτε. εκανα πετρα την καρδια μου. (λαχανο καροτο μαρουλι)

πρωτη εντυπωση

απο γευση οχι κατι ιδιαιτερο αλλα αρκετα χορταστικη θα ελεγα

υ.γ

καπου μεσα μου πιστευω οτι βδομαδα δεν θα βγαλω και θα παω να πεσω με τα μουτρα στην πρωτη κρεπερι που θα δω μπροστα μου :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι πρώτες μέρες χωρίς ζάχαρη είναι κάπως, αφου σου εχει φρούτα και χυμούς κάπως θα το μετριάσεις αυτό . μετά απο 3-4 μέρες χωρίς καθόλου ζάχαρη προσωπικά το ξεχνάω και μπορώ να ζήσω για μήνες χωρίς γλυκά (μέχρι να κάνω το λάθος να φάω μια μέρα και μετά να θέλω και την επόμενη). γιαυτό προσωπικός κανόνας 0 γλυκά όταν θέλω να τα κόψω. 

το λίγο γλυκό δεν μου αρκεί ή αν όντως μια μέρα φάω κάτι λίγο το χειρότερο ειναι ότι θέλω και την επόμενη. ψυχολογικό ή σωματικό δεν ξέρω. σε μενα έτσι λειτουργεί έτσι κάνω τα κόβω μαχαίρι και ησυχάζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψαξε μαθε τα αρνητικα της ναρκωτικης ουσιας που λεγεται ζαχαρη και ολες τις προσπαθειες που εχουν γινει να τα κρυψουν  και θα γινει πολυ πιο ευκολο :winking:

οι πρώτες μέρες χωρίς ζάχαρη είναι κάπως, αφου σου εχει φρούτα και χυμούς κάπως θα το μετριάσεις αυτό . μετά απο 3-4 μέρες χωρίς καθόλου ζάχαρη προσωπικά το ξεχνάω και μπορώ να ζήσω για μήνες χωρίς γλυκά (μέχρι να κάνω το λάθος να φάω μια μέρα και μετά να θέλω και την επόμενη). γιαυτό προσωπικός κανόνας 0 γλυκά όταν θέλω να τα κόψω. 

το λίγο γλυκό δεν μου αρκεί ή αν όντως μια μέρα φάω κάτι λίγο το χειρότερο ειναι ότι θέλω και την επόμενη. ψυχολογικό ή σωματικό δεν ξέρω. σε μενα έτσι λειτουργεί έτσι κάνω τα κόβω μαχαίρι και ησυχάζω.

Ειναι εθιστικη γι' αυτο. Εχει παρομοια δραση στον εγκεφαλο με την... κοκαϊνη.
Οσο τρως δινει σημα οτι θες κι' αλλο και ετσι καταληγεις να ψαχνεσαι ολη μερα.

Αφου πρωτα σου κανει τρελα σκαμπανευασματα στο ζαχαρο και πυροδοτησει ολους τους μηχανισμους αποθηκευσης λοιπους βεβαια.

25g την ημερα ειναι το υγιες οριο παντως και οσο βγαινουν ερευνες κατεβαινει(ηταν 50 μεχρι πριν καποια χρονια). Απλα για να το ξερει οποιος θελει να ασχοληθει

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να πω θα δειξει..

βασικα δεν ειναι τοσο η ζαχαρη οσο η σοκολατα σαν σοκολατα και οτι γλυκο εχει σχεση με σοκολατα. γιατι τον καφε π.χ γλυκο τον πινω αλλα δεν μου κανει αισθηση αν δεν πιω μια μερα η δυο μερες. ουτε μου κανει αισθηση να φαω δυο κουταλιες ζαχαρη ετσι χυμα.

αλλα σε σοκολατα  :wub:

ξεχασα να ρωτησω αν κανει καθολου μαυρη αλλα για να μην μου το εβαλε μαλλον δεν θα κανει. βεβαια τρωω μια μπαρα καθε μερα η καθε δευτερη που εχει κομματακια μαυρης σοκολατας μεσα.

στην πρωτη βδομαδα θα σας πω αποτελεσματα που θα ζυγιστω :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να πω θα δειξει..

βασικα δεν ειναι τοσο η ζαχαρη οσο η σοκολατα σαν σοκολατα και οτι γλυκο εχει σχεση με σοκολατα. γιατι τον καφε π.χ γλυκο τον πινω αλλα δεν μου κανει αισθηση αν δεν πιω μια μερα η δυο μερες. ουτε μου κανει αισθηση να φαω δυο κουταλιες ζαχαρη ετσι χυμα.

αλλα σε σοκολατα  :wub:

ξεχασα να ρωτησω αν κανει καθολου μαυρη αλλα για να μην μου το εβαλε μαλλον δεν θα κανει. βεβαια τρωω μια μπαρα καθε μερα η καθε δευτερη που εχει κομματακια μαυρης σοκολατας μεσα.

στην πρωτη βδομαδα θα σας πω αποτελεσματα που θα ζυγιστω :laugh:

Ολα αυτα ειναι αυτο που ειναι εξαιτιας της ζαχαρης που εχουν μεσα.
Προφανως δεν αναφερομαι σε χυμα ζαχαρη. Δεν υπαρχουν πολλοι που θα κατσουν να τη φανε ετσι
:crazy:

Και οι μπαρες και τα δημητριακα τιγκα στη ζαχαρη ειναι, γι' αυτο και ειναι τοσο ωραια.
Οπως και πανω κατω οποιαδηποτε συσκευασμενη τροφη.

Γενικα οτιδηποτε ειναι υπερβολικα ωραιο εχει ή ζαχαρη ή λοιπος μεσα.
Οι φυσικες τροφες ειναι αγευστες σε συγκριση με ολα αυτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα αυτα ειναι αυτο που ειναι εξαιτιας της ζαχαρης που εχουν μεσα.Προφανως δεν αναφερομαι σε χυμα ζαχαρη. Δεν υπαρχουν πολλοι που θα κατσουν να τη φανε ετσι :crazy:

Και οι μπαρες και τα δημητριακα τιγκα στη ζαχαρη ειναι, γι' αυτο και ειναι τοσο ωραια.
Οπως και πανω κατω οποιαδηποτε συσκευασμενη τροφη.

Γενικα οτιδηποτε ειναι υπερβολικα ωραιο εχει ή ζαχαρη ή λοιπος μεσα.
Οι φυσικες τροφες ειναι αγευστες σε συγκριση με ολα αυτα.

δηλαδη και το μελι (οχι αυτο το νεροζουμι που βρισκεις εξω ) το οριτζιναλ εχει τοσο πολυ ζαχαρη μεσα? 

οσο για την μπαρα θα την κοιταξω και θα σου πω ποση ζαχαρη λεει οτι εχει μεσα. 

παντως οι σαλατες πολυ πικρα. πωπω 0 γευση. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη και το μελι (οχι αυτο το νεροζουμι που βρισκεις εξω ) το οριτζιναλ εχει τοσο πολυ ζαχαρη μεσα? 

οσο για την μπαρα θα την κοιταξω και θα σου πω ποση ζαχαρη λεει οτι εχει μεσα. 

παντως οι σαλατες πολυ πικρα. πωπω 0 γευση. 

Το μελι εχει πολυ ζαχαρη ναι, γι' αυτο θελει μετρο γενικα.

Αναλογα με το πως εχει επεξεργαστει(αν εχει γινει σωστα ή απο κακοπληρωμενους πακιστανους), μπορει να περιεχει ακομα και συροπι φρουκτοζης που ειναι δις χειροτερο ως ουσια απο την απλη ζαχαρη.

Τις γευσεις τις συνηθιζεις σχετικα γρηγορα και οσο περναει ο καιρος βρισκεις γευστικα και υγειινα πραγματα να προσθετεις στα γευματα για να γινονται απο ωραια εως υπεροχα.
Μην εχεις στο μυαλο σου οτι οποιος κανει διατροφη τρωει αγευστα πραγματα και ξενερωνει τη ζωη του παντως, μπορεις να τρως πολυ ευχαριστα πραγματα που να ειναι και σωστα.

Το βιομηχανοποιημενο κοκκινο κρεας ειναι επισης πολυ προβληματικο και πρεπει να περιοριζεται πολυ.

Βεβαια αυτα που σου λεω οι περισσοτεροι διατροφολογοι τα αγνοουν, οποτε αν θες να ξερεις τι κανεις πρεπει να ριξεις πολυυυυ ψαξιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μελι εχει πολυ ζαχαρη ναι, γι' αυτο θελει μετρο γενικα.
Αναλογα με το πως εχει επεξεργαστει(αν εχει γινει σωστα ή απο κακοπληρωμενους πακιστανους), μπορει να περιεχει ακομα και συροπι φρουκτοζης που ειναι δις χειροτερο ως ουσια απο την απλη ζαχαρη.

Τις γευσεις τις συνηθιζεις σχετικα γρηγορα και οσο περναει ο καιρος βρισκεις γευστικα και υγειινα πραγματα να προσθετεις στα γευματα για να γινονται απο ωραια εως υπεροχα.
Μην εχεις στο μυαλο σου οτι οποιος κανει διατροφη τρωει αγευστα πραγματα και ξενερωνει τη ζωη του παντως, μπορεις να τρως πολυ ευχαριστα πραγματα που να ειναι και σωστα.

Το βιομηχανοποιημενο κοκκινο κρεας ειναι επισης πολυ προβληματικο και πρεπει να περιοριζεται πολυ.

Βεβαια αυτα που σου λεω οι περισσοτεροι διατροφολογοι τα αγνοουν, οποτε αν θες να ξερεις τι κανεις πρεπει να ριξεις πολυυυυ ψαξιμο.

βιομηχανοποιημενο κοκκινο ποιο ειναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοκκινο κρεας ειναι αυτο που ειναι κοκκινο πριν μαγειρευτει(μοσχαρι, χοιρινο κτλπ.), σε αντιθεση με το λευκο κρεας(πχ. κοτοπουλο).

Βιομηχανοποιημενο ειναι βασικα το κρεας που θα βρεις οπου και να πας, εκτος ισως απο τα βιολογικα.
Δηλαδη το κρεας που κουβαλαει πανω του αντιβιοτικα, ορμονες, κακη και αφυσικη τροφη και συνθηκες διαβιωσης κτλπ., πραγματα που το καθιστουν κακη τροφη γενικα.

Αλλη δημοφιλης τροφη σε προγραμματα διατροφης ειναι ο τονος, ο οποιος επισης θελει μετρο επειδη κουβαλαει σημαντικες ποσοτητες υδραργυρου και αλλων βαρεων μεταλλων και στο σωμα του και μετα λογω της διεργασιας που περνανε οι κονσερβες που μπαινει μεσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τονο τρωω.

Οσο για το κοκκινο κρεας μονο μοσχαρι μου εχει. 

Επειδη ειμαι σε χωριο ακομα ξερουμε τι τρωμε γιατι τις πιο πολλες φορες ξερουμε και ποιανου ηταν το μοσχαρι και γενικα κρεατα. 

Τωρα τα κοτοπουλα υπαρχουν σε αφθονια και τα λαχανικα.

Δεν μπορω να πω οτι πειναω παντως. 

Αλλα τι να κανουμε η αληθεια ειναι πως ειχα σκατεψει πολυ τη διατροφη μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη ειμαι σε χωριο ακομα ξερουμε τι τρωμε γιατι τις πιο πολλες φορες ξερουμε και ποιανου ηταν το μοσχαρι και γενικα κρεατα. 

Τωρα τα κοτοπουλα υπαρχουν σε αφθονια και τα λαχανικα.

Εισαι πολυ τυχερος τοτε φιλε μου.
Αυτα που λεω αφορουν το κρεας που τρωει ο απλος κοσμος, συνηθως απο το supermarket και που ερχεται απο φαρμες μαζικης παραγωγης.

Αντε και στα δικα μας επειδη εχω πηξει με ολη την αηδια που φτανει στα πιατα μας εδω στην Αθηνα και γενικοτερα στις πολεις..
Που θα παει θα φυγω
:yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εισαι πολυ τυχερος τοτε φιλε μου.Αυτα που λεω αφορουν το κρεας που τρωει ο απλος κοσμος, συνηθως απο το supermarket και που ερχεται απο φαρμες μαζικης παραγωγης.

Αντε και στα δικα μας επειδη εχω πηξει με ολη την αηδια που φτανει στα πιατα μας εδω στην Αθηνα και γενικοτερα στις πολεις..
Που θα παει θα φυγω
:yes:

πραγματικα αν σου λειψουν τα ντοπια κρεατα και γενικα προιοντα τοτε καταλαβαινεις την αξια τους. 

Ολα τα καλα εχει μια μεγαλη πολη και ειλικρινα την ζηλευω αλλα μονο το τι τρωμε εδω με το τι τρωτε εκει αυτο μου φτανει. 

Ειναι μεγαλο πραμα να μεγαλωνεις μονος σου ζωντανα να ξερεις τι τρωνε να καλλιεργεις τα βασικα μονος σου ( ντοματες πιπεριες καροτα κρεμυδια κλπ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιά ασχολούμουν πολύ σοβαρά με τα βάρη ώσπου το 2012 έπαθα βουβονοκοίλη πάνω σε ένα σετ Squat (120 κιλά). Από τότε ξενέρωσα και τα παράτησα. Έχει κανένα μήνα ξεκίνησα πάλι, άλλα όπως το βλέπω θα πρέπει να την κάνω εγχείρηση τη βουβωνοκοίλη,  ελπίζω να βρω φθηνά λαπαροσκοπικά! Οι επιδόσεις μου μετά από τόσα χρόνια αποχής είναι τραγικές... Παρόλα αυτά και ενώ τρώω ΠΟΛΛΑ γλυκά φαίνεται πως χάνω συνεχώς λίπος χωρίς να πέφτουν τα κιλά μου. Είμαι 82 κιλά τώρα 1.72.

Το πρόγραμμα που ακολουθώ τώρα είναι:

Στήθος

150 κάμψεις (όσα σετ χρειαστεί)

Πάγκο 4 Σετ χ 8 Χ 70 κιλά

πιέσεις με αλτήρες 4 σετ Χ 12 Χ 25κιλά

Ανοίγματα αλτήρες 4 σετ Χ 12 Χ 14 κιλά

Πλάτη

50 έλξεις σετ διάφορα σετ (όσα χρειαστεί) 

Κωπηλατική με αλτήρα 4σετ Χ12 Χ 25 κιλά

Άρσεις θανάτου 4 σετ Χ 10 Χ 80 κιλά

Κωπηλατική με μπάρα  4 σετ Χ 12 Χ 40 κιλά

Πόδια 

Καθίσματα 8 σετ Χ 12 Χ 60 κιλά

Άρσεις θανάτου με ίσια πόδια 4 σετ Χ 12 Χ 50 κιλά

Γάμπες όπως να ναι...

Κάποιες φορές κάνω και ώμους... αυτά... Ξεκίνησα συγκεκριμένα 10 απριλίου τη γυμναστική. 

Ξέχασα να σημειώσω πως με τα γλυκά έχω τρομερό πρόβλημα τρώω πάρα πολλά...:baby:

Τροποποιήθηκε από τον Konstantinos!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry Κιολας αλλα αυτα που λεει ο cpt δεν ισχυουν. Η ζαχαρη δεν ειναι κακη. ΕΙμα στε φτιαγμενοι απο ζαχαρη γι αυτο αλλωστε εχουμε και sweet tooth και μας αρεσει τοσο πολυ. Αυτο ειναι αποδεδειγμενο.

Η σοκολατα ποτε δεν ηταν γλυκια, παντα ηταν πικρη.Αυτες του εμποριου εχουν μεσα ζαχαρη για να τρωγωνται απο τους ανθρωπους. Βαζεις μεσα ζαχαρη και δεν μπορεις να λες οτι παχαινει ή κανει κακο η ζαχαρη, ενω η σοκολατα ειναι αυτη που κανει κακο (κορεσμενα). Αυτες του εμποριου εχουν 30-50% σοκολατα . Οταν παω και ψωνιζω σοκολατα παω και θελω να φαω σοκολατα παω και παιρνω υγειας με πανω απο 70% σοκολατα.

Επισης εγω τρωω μονο φρουτα και λαχανικα ειμαι 170 και ειμαι 59 κιλα ενω εχω υπαρξει πολυ προσφατα και 54-55 κιλα  τρωγωντας πανω απο 150γρ ζαχαρης την ημερα. Ναι πανω απο 150 γρ αλλα συμφωνα με τα λεγομενα σου θα επρεπε να ειμαι παχυσαρκος.

Αλλα εχω και εγω τις αμαρτιες μου οπως φυστικοβουτυρα και ταχινια. Σε δυο μερες ειχα φαει 2*500γρ φυστικοβουτυρο και 1 *500 γρ ταχινι. Να τα μαζεμενα τα 2-3 κιλα με τοσα λιπαρα.

Μυστικό για να μη γίνεσαι ρόμπα: μην είσαι ισχυρογνώμων πάνω σε θέματα που είσαι ημιμαθής ή άσχετος.

Αυτα παχαινουν , οχι η ζαχαρη.Στο ραφι εχω μη επεξεργασμενη ζαχαρη με μελασα και την τρωω με το κουταλι ή την βαζω πανω στην πατατες στο φουρνο. Ναι ειμαι 59 κιλα ναι ειμαι 5-6 κιλα πριν θεωρηθω λιποβαρης , ενω ειχα φτασει σχεδον εκει .

Στο youtube ειναι η freelee the banana girl Και ο durianrider , Vegan και εχουν μια διαιτα raw till 4pm.  Βtw ειναι και ζευγαρι.Τρωνε απεριοριστες θερμιδες απο ζαχαρη και ειναι απιστευτα υγιεις με απιστευτα λεπτα σωματα, ο ορισμος τους κανονικου θα ελεγα εγω. Θυμησου ολη μερα ζαχαρη. Και μη πειτε ποιος τι και γιατι. Την freelee την ακολουθουν πανω απο 700 χιλιαδες κοσμο, εχει βγει στην τηλεοραση , εχει αιματολογικες στο ιντερνετ, εχει αλλαξεις πολυ κοσμο τρωγωντας προς εκαν πολυ καλυτερο τροπο  κτλ κτλ. ΕΙναι πασιγνωστη στο youtube. Εχει φτασει εκει που εχει φτασει επειδη ειναι μαχιμι και δεν μασαει τιποτα ενω δεν καταναλωνουν καφε και σοκολατα, τα πραγματικα πραγματα που βαρανε το κεφαλι (αποδεδειγμενο και αυτο)

Τα περισσοτερα ειναι μισα γιατι βαριεμαι να τα τελειωνω απλα μια ιδεα

Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron4

Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron3

Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron1

Μπουμ σε ενα γευμα(σμουθι) 100 γρ ζαχαρης ( δεν την τελειωσα την ημερα γιατι βαριομουνα)Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron5

Τροποποιήθηκε από τον mario27

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron2

Μερικα βιντεο για να παρεις μια ιδεα.

Και απο το τουιτερ της

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μυστικό για να μη γίνεσαι ρόμπα: μην είσαι ισχυρογνώμων πάνω σε θέματα που είσαι ημιμαθής ή άσχετος.

Το λες που το λες, ακολουθησε το κι' ολας.

Εισαι λαθος και για καθε 1 youtuber που αναφερεις υπαρχουν 50 που λενε τα αντιθετα.
Και καποιοι απο αυτους ειναι και επιστημονες με διδακτορικα(πχ. Dr. Rhonda Patrick).
Για καθε μια "αποδειξη" σου, υπαρχουν 50 ερευνες να σε ξεφτιλιζουν.
Και μονο που πιστευεις οτι επειδη μια τυπισσα ή 10 τυπισσες ή εσυ ο ιδιος τα πατε αυτη τη στιγμη καλα και υπαρχουν καλες αιματολογικες και δεν ειστε χοντροι(λες και η ζαχαρη ειναι ο μοναδικος παραγοντας) και ξερω 'γω τι αλλο, ή οτι επειδη βγηκε και "ταπωσε" μια τυχαια διαιτολογο, αυτα αποτελουν αποδειξη οτι ολα καλα και τρωτε ζαχαρη ολη μερα, φαινεται ποσο ευκολοπιστος εισαι.

Αν υπαρχει κατι που δεν ημαστε φτιαγμενοι να τρωμε, αυτο ειναι η ζαχαρη.
Εξαιρεση αποτελουν τα φρουτα που στη δινουν μαζι με φυτικες ινες οποτε αλλαζει το πραγμα.
Δεν ειναι δυσκολο να κοιταξεις ποιος λαος ετρωγε τι ιστορικα και πως αυτο τον επηρεασε.
Αλλα που να καθεσαι να ψαχνεις τωρα, γι' αυτο υπαρχουν και οι τυχαιοι youtubers.

Παντως ωραια η δικαιολογιουλα που εχεις βρει για να καταναλωνεις σκουπιδια.
Εχεις αντιστρεψει και τη λογικη και νομιζεις οτι επειδη μας αρεσει η ζαχαρη και μας δημιουργει τρομερα συναισθηματα ειναι καλη και ολα καλα.
Ξερεις τι αλλο ειναι απιστευτα απολαυστικο και δημιουργει τρομερα συναισθηματα σα τη ζαχαρη?
Βασικα επιδρα και με τον ιδιο τροπο στον εγκεφαλο.
Τα σκληρα ναρκωτικα. Αντε βρες μου τωρα και κανα youtuber να λεεϊ ποση μορφινη παιρνει καθε μερα και ποσο υγειης ειναι και ας αγνοει ολες τις παρενεργειες. Αν δε βρεις ναρκομανη δεν πειραζει, υπαρχουν και αντιστοιχοι φανατικοι και χρονιοι καπνιστες που ειναι μια χαρα στην υγεια τους. Οποτε και το τσιγαρο δεν κανει κατι, μια χαρα ειναι. Ας το αρχισουμε ολοι.
Ετσι ειναι και με τη ζαχαρη λοιπον. Τα χαλασμενα δοντια, τα ερεθισμενα αγγεια, το ατελειωτο craving για ζαχαρη που ως δια μαγειας εξαφανιζεται οταν την κοβεις, το ζαχαρο, οι καρδιοπαθειες, τα αυτοανοσα και οι φλεγμονες, ολα αποδεδειγμενα συνδεδεμενα με τη ζαχαρη, επισης δεν ειναι σηματικα.
Αφου δεν τα παθαινουν ολοι, σημαινει οτι δεν ισχυουν κι' ολας ε? Καλα να 'μαστε να πινουμε smoothies
:kaaaala:

Α και το κρεας που λες και αυτο μας αρεσει απιστευτα. Οποτε ας τρωμε βιομηχανοποιημενο κοκκινο κρεας 100 φορες τη μερα.
Τις ερευνες που το βγαζουν κακο και καρκινογονο θα τις αγνοησω, οπως κανεις εσυ με τις αντιστοιχες της ζαχαρης
:_hi:
Ουτως ή αλλως υπαρχουν πολλοι κρεατοφαγοι στο youtube που νιωθουν υπεροχα, εχουν υπεροχα σωματα και εχουν και τελειες αιματολογικες.
Οποτε τελος, το κρεας σε οποιαδηποτε μορφη του ειναι η καλυτερη τροφη του κοσμου και πρεπει να το τρωμε ολη μερα :_zorro:

Καλη σου τυχη πραγματικα.
Μακαρι να εισαι τυχερος και να μην καταλαβεις εμπρακτα το λαθος σου. Βεβαια ακομα και να παθεις κατι, μπορεις να κατηγορισεις κατι αλλο(την τυχη πχ. που ειναι της μοδας), λογω αρνησης και εγωϊσμου.

Περα απο αυτο δε θα κανω περαιτερω συζητηση, ειναι σα να μιλαω με καποιον που αρνειται την εξελιξη ή πιστευει οτι η γη ειναι επιπεδη.
Ανουσιο δηλαδη και σιγουρα δεν αξιζει τον χρονο και κοπο που πρεπει να αφιερωσω.
Οποτε μη ψαξεις αλλα βιντεακια, χανεις το χρονο σου. Δε θα τα δω, δε θα κατσω να σου αποδειξω τα αυτονοητα, δε θα ασχοληθω με τον καθε youtuber και μη για να αποδειξω οτι λεεϊ μ@λακιες, δε θα κανω αλλο debate(και αυτο που εγραψα τωρα ειναι ηδη παρα πολυ) και θα σε αφησω μπας και ψαξεις τιποτα παραπανω καποια στιγμη και καταλαβεις λιγο τι παιζει.
Δεν ειμαι η μαμα ή ο γιατρος κανενως. Η γνωση και υγεια του καθε ενηλικα ειναι δικη του ευθυνη.

Αντε και σ' ανωτερα και να βρεις και αλλους ημιμαθεις youtubers που νομιζουν οτι ξανα ανακαλυψαν τον τροχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα φρουτα ειναι αλλιως λεει χαχα

φρουκτοζη , γλυκοζη , σακχαροζη κτλ ειναι ολα ζαχαρη και ειναι ολα υδατανθρακας. Οταν θα μαθεις οτι ειμαστε φτιαγμενοι απο ζαχαρη τοτε θα μπορεις να καταλαβεις μερικα πραγματα. Αλλα επειδη δεν ακους δεν μαθαινεις.

H ζαχαρη ειναι θρεπτικο συστατικο , ειναι υδατανθρακας, ειναι θερμιδες, ειναι ενεργεια. Ναι αυτην η ασπρη ζαχαρη του εμποριου δεν εχει καμια διατροφικη αξια αλλα δεν παυει να ειναι ζαχαρη . Η μονη διαφορα με τα φρουτα ειναι οτι εχουν διατροφικη αξια και βιταμινες κτλ.

Το google εχει μια ωραια χαζομαρα που πατας φαγητο και στο αναλυει. πχ μπανανα

https://www.google.gr/?client=opera#q=μπανανα

Υδατάνθρακες 23 g 
Φυτικές ίνες 2,6 g 
Ζάχαρη 12 g

μανγκο

https://www.google.gr/?client=opera#q=Μάνγκο&stick=H4sIAAAAAAAAAONgFuLQz9U3SCswK1eCsHJS0rUE_UpLijJLMvPzgjNTUssTK4sBYk0qZCkAAAA

Υδατάνθρακες 15 g 
Φυτικές ίνες 1,6 g 
Ζάχαρη 14 g

Aν θες ακομα πιο αναλυτικα υπαρχει και το nutrition data self

http://nutritiondata.self.com/facts/fruits-and-fruit-juices/1846/2

Carbohydrates
Amounts Per Selected Serving
%DV
Total Carbohydrate
22.8
g
8%

Dietary Fiber
2.6
g
10%

Starch
5.4
g

Sugars
12.2
g

Sucrose
2390
mg

Glucose
4979
mg

Fructose
4850
mg

Lactose
0.0
mg

Maltose
10.0
mg

Galactose
0.0
mg

Αλλα αυτο με την ζαχατη οτι παιχαινεις γελασα μεχρι δακρυων. Τρωω κιλα ζαχαρη μεσα στην εβδοαμαδα.

Επισης ο σπυρος ξερει οτι ασχολουμαι με την γυμναστικη χρονια και με αυτο το πραγμα. Απο το Γυμνασιο εδω και μια 5-6ετια. Εχουμε κανει και συζητησεις αλλα δεν ξερω αν με θυμαται, αν με θυμαται δεν χρειαζεται να αιτιολογουμε.

υγ τωρα που ειπαμε γυμναστικη, εχω συνδρομη στο γυμναστηριο Σεπτεμβιο-ιουνιου 9μηνο 190 ευρω . Εχω να πατησω απο φεβρουαριο, απο τοτε τρωω ακομα πιο πολλη ζαχαρη , πολλες φορες με το κουταλι απο τοτε και ακομα πιο πολυ φαγητο απο ποτε και ειμαι λεπτοτερος απο ποτε .

Πες μου λιγο εσυ τι εμπειρια εχεις (πρακτικη , οχι σε χαρτι ) , ποσο καιρο ασχολεισαι , υψος κ κιλα κτλ. Τοτε μπορουμε να σε ακοσουμε , μεχρι τοτε απλως λες λες λες λες.

Δες ποσος κοσμος την ακολουθει , δεν εχει απλως καναλι στο utube αλλα εχει σπουδασει κιολας και με χαρτι αλλα καμια σημασια δεν εχει , τα αποτελεσματα εχουν , δες και το σωμα της και μετα δες τι τρως δες και πως εισαι και συγκρινε.

https://www.youtube.com/user/Freelea/about

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα παντως ολο αυτο με τη ζαχαρη και τα γλυκα μου προσθεσε 20 κιλα πριν χρονια απο τα οποια τα 8 τα εχω χασει μονιμα. 

Πλεον ειμαι 179 και 76 κιλα και αν χασω και 4 κιλα λιπος θα ειμαι κομπλε. 

Α 

Και προτιμω να εμπιστευθω πτυχιουχο διατροφολο διαιτολογο παρα καποιον σε καποιο βιντεο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ευχαριστω γι' αυτο σου το ποστ. Τωρα μπορω να τελειωσω τη συζητηση κατευθειαν.

Μπορω να το κανω αυτο επειδη:

1. Αγνοησες εντελως οτι ειπα οτι τα φρουτα ειναι αλλιως επειδη η ζαχαρη ερχεται μαζι με φυτικες ινες οποτε απορροφαται μεσα απο διαφορετικες διαδικασιες και αποφασισες να αρχισεις τα γελακια και να μου ποσταρεις τι εχουν μεσα τα φρουτα λες και δε ξερω(το τρομερο ειναι οτι νομιζεις οτι εκανες κατι).

2. Αγνοησες οτι υπαρχουν ενα σωρο διαφορετικοι ανθρωποι youtubers και μη που τρωνε κρεατα ολη την ωρα, καπνιζουν και τσιγαρα και γενικα κανουν οτι γουσταρουν και εχουν εξαιρετικα σωματα και υγεια και αιματολογικες και συνεχισες να μου μιλας για την τυπισσα που δεν αποδυκνειει τιποτα. Δεν καταλαβαινει το μυαλο σου λοιπον το γιατι η καθε τυχαια περιπτωση δεν αποτελει αποδειξη αυτου που λες, ειδικα οταν υπαρχουν ερευνες και λοιπες αποδειξεις που το καταρριπτουν.
Καποιοι επηρεαζονται καποιοι οχι. Εγω μιλαω για το γενικο κανονα. Ειναι ανουσιο αυτο που λες, καταλαβε το.
Αν δεν το καταλαβεις ουτε τωρα και μου απαντησεις παλι ο,τι να ναι, θα αρχισω να σε τρολλαρω μεχρι να σταματησεις να απαντας.

3. Ασχολουμαι 9 χρονια με τη γυμναστικη(απο το γυμνασιο και 'γω) και γελαω μαζι σου και με το ποσο ευκολοπιστος εισαι.

4. Η ζαχαρη ειναι συνδεδεμενη με την παχυσαρκια ΤΕΛΟΣ. Το οτι εσυ συγκεκριμενα δεν εισαι χοντρος και τρως πολυ ζαχαρη μπορει να οφειλεται σε 100 διαφορετικους παραγοντες. Ανοιξε λιγο το μυαλο σου και καταλαβε το αυτο. Υπαρχουν ατομα που δεν ασχολουνται καν με γυμναστικη και διατροφη και ειναι φετες και ας τρωνε οτι γουσταρουν και ατομα σαν εμενα και πολλους αλλους που απλα κοβοντας τη ζαχαρη χανουν κατευθειαν κιλα, χωρις καμια αλλη αλλαγη.

5. Οι διαστασεις μου ειναι ΑΣΧΕΤΕΣ. Μπορει αυτη την περιοδο να τρωω σκουπιδια και να ειμαι χοντρος, μπορει πριν ενα μηνα να ελιωνα γυμναστηριο και να ημουν τερας, μπορει να ξενυχταω και να πινω εδω και 2 βδομαδες και να εχω μυϊκο συστημα κοριτσιου, μπορει 1000 πραγματα. Ειναι ασχετο .
Το οτι δεν το καταλαβαινεις αυτο συνεχιζει να αποδυκνυει αυτο που λεω, οτι το σκεπτικο σου ειναι λαθος και εισαι ευκολοπιστος και easily impressed.
Ή απλα δειχνει οτι νομιζεις οτι κατι εισαι και κατι εχεις καταφερει και ψαχνεσαι για διαμαχη ποιος την εχει μεγαλυτερη.
Ομως οπως σου ειπα και καποτε που ποσταρες βιντεο μονοζυγο διζυγο. Εχω υπαρξει καλυτερος απο ολα οσα εκανες στα βιντεο.
Τωρα το κυνηγαω λιγοτερο οποτε δεν αποδιδω τοσο καλα στα callisthenics. Εχω χασει και 10 κιλα απο τον Ιανουαριο(κανοντας αυτα που λεω και καποια αλλα οπως fasting και portion control), που ακυρωνει πολλες μετρησεις και records ουτως ή αλλως.
Δεν εισαι κατι το τρομερο. Υπαρχουν ατομα που αρχισαν τη γυμναστικη πριν λιγα χρονια και σε εχουν. Ηρεμισε.
Αλλα και παλι ασχετο ειναι. Δε θα κανω dick measuring contest με 'σενα και ειναι λυπηρο οτι ψαχνεσαι τοσο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα