Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 ''To poulao epidi den mafhnei h mama mou giati trexo'' <-------- Αυτό ας πουμε δεν σου εκανε εντυπωση!?!? Και μετα εγω εχω αδικο που με διπλωμα μου γκρινιαζουν και δεν με αφηνουν να πολυοδηγαω....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2014 R6 enduro.. χαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2014 Ηλεκτροστατιστικη βαφη...αλλο επιπεδο λεμε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Συμβατικό ή ανεστραμμένο πιρούνι; duon μήπως είναι καλύτερο; Ο Θεούλης Γιάνναρος γράφει και σε ψευδογλώσσα Car++ einai se poly kali katastasi apo anakataskeyi olo to moter geniko servise karbilater kenouria trompa benzinas kenouries tsimouxes up-side-duon mprostinou pyrouniou./'[]δεκτοσ καθε ελενχοσ/[]κ αλλο ενα ολοκλιρο μοτερ για ανταλακτικα=``.η μιχανι δινεται κ για ανταλακτικα σε κοματια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Κάποιος έχει απωθημένα στις αναζητήσεις του 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Που να δεις και τις λοιπές αναζητήσεις μου :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 το πηρούνι είναι τύπου duon...πως λέμε καδένα τύπου morse Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Και νομιζα οτι πλέον έχει παίξει κάθε δυνατή παράφραση του καρμπυρατερ... Kawasaki ZXR 400 250 κυβικα '94 - 350 Tomixanaki feli rifmizma sta karbourater,teli pliromena tou 2015 exi ke kteo. Εκτός αυτού, τύπος έχει ένα 2.5αρι ZXR400 (!), ψευδίζει γραπτώς ("φέλει ρύφμιζμα", οκ δύσκολο να προφέρει το θήτα) και το μηχανάκι έχει στο όνομα του γραμμένο ΚΤΕΟ :P Από εδώ (αν προσθέσεις τις διαφορετικές ζαντες εμπρος - πίσω, τα αυτοκόλλητα SUPER, την έλλειψη μπροστινού φτερού, το καταραμένο ram-air των ZXR και και και, έπαιζε ανετα και στα σούργελα) ksino μην κάνεις quote το ποστ σου άνωθεν :lol: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2015 από τον estebahn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Κάποιος έχει απωθημένα στις αναζητήσεις του :lol: Ρε κιερατά!!!! Αναζητήσεις «ψαρ.γρ, βρες μου τα πιο παρτάλια ζχρ για να μη στεναχωριέμαι που αγόρασα τάφο Χόνδα» πως τις κάνεις? Και για να μη χάσουμε τις εκπληκτικές αναζητήσεις σου, τις ανέβασα και αλλού: και οι πληροφορίες της αγγελίας: Tomixanaki feli rifmizma sta karbourater,teli pliromena tou 2015 exi ke kteo. Τιμή: € 350 Κατηγορία: Μοτοσυκλέτα - Μηχανή δρόμου Χιλιόμετρα: 100 χμ Κυβικά: 250 cc Κτεο εως: 02 / 2016 Ίπποι: 11 bhp Χρονολογία: 1 / 1994 Χρώμα: Μαύρο Καύσιμο: Βενζίνη Τελευταία αλλαγή: 10 μέρες Εμφανίσεις αγγελίας: 571 Σύνδεσμος: www.car.gr/5966668 Στο οικοπεδάκι πάντως, υπάρχουν οι προδιαγραφές. Μαλακό φαίνεται το χώμα. Σκάψε και σώσε το μηχανάκι από τους βάρβαρους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝΤΙΚ 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Και νομιζα οτι πλέον έχει παίξει κάθε δυνατή παράφραση του καρμπυρατερ... Εκτός αυτού, τύπος έχει ένα 2.5αρι ZXR400 (!), ψευδίζει γραπτώς ("φέλει ρύφμιζμα", οκ δύσκολο να προφέρει το θήτα) και το μηχανάκι έχει στο όνομα του γραμμένο ΚΤΕΟ :P Από εδώ (αν προσθέσεις τις διαφορετικές ζαντες εμπρος - πίσω, τα αυτοκόλλητα SUPER, την έλλειψη μπροστινού φτερού, το καταραμένο ram-air των ZXR και και και, έπαιζε ανετα και στα σούργελα) ksino μην κάνεις quote το ποστ σου άνωθεν :lol: αν σου πω οτι και το μηχανακι ξερω, και τον ιδιοκτητη του ξερω, και καθε βραδυ μου ζαλιζει τον ερωτα με το μπουρι που εβαλε τι θα μου πεις; ταφος το εργαλειο.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες