basiliss13 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 εμενα μου είχε πει 7-15 εργάσιμες....15 εργάσιμες είναι έως τέλος της εβδομάδας... πάντως στα ελτα ψάχνοντας την κάμερα βρήκα ένα σορό φακέλους που δεν μου είχαν έρθει ποτε......(εορταστικές κάρτες και τέτοια,....όχι κάτι πολύ σημαντικό.....αλλα όπως και να το πεις....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 Πάρε μερικές εδώ στα 8MP. Κάτω από το μέτριο κατά τη γνώμη μου. Οντως πολυ μετρια ποιοτητα.. Ακυρη η παραγγελια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 εμενα μου είχε πει 7-15 εργάσιμες....15 εργάσιμες είναι έως τέλος της εβδομάδας... πάντως στα ελτα ψάχνοντας την κάμερα βρήκα ένα σορό φακέλους που δεν μου είχαν έρθει ποτε......(εορταστικές κάρτες και τέτοια,....όχι κάτι πολύ σημαντικό.....αλλα όπως και να το πεις....) έχουν περάσει οι 15 εργάσιμες Βασίλη. Δεν θα σε πιέσω να κάνεις κάτι,καθώς μπορεί να μας γυρίσει και μπούμερανγκ που λένε. Προτιμώ πάντως να ρίξω τα μούτρα μου και να τους πω να μου στείλουν ένα νέο invoice και να τους ξαναστείλω τα χρήματα αν έρθει παρά να το ρισκάρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 Παρελαβα κ τη δικια μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 Παρελαβα κ τη δικια μου Σωραίος. Θέλω βίντεο με το cb λαμπάδα!! :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 Πριν από λίγο είχα δώρο απο εναν φιλο μου την παρακάτω Nilox F60 Marquez. Είναι καλή η να την κανω αλλαγη με καποια ακομα και πιο ακριβη + διαφορα πριν ανοιξω το κουτι ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeEmm 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 Πριν από λίγο είχα δώρο απο εναν φιλο μου την παρακάτω Nilox F60 Marquez. Είναι καλή η να την κανω αλλαγη με καποια ακομα και πιο ακριβη + διαφορα πριν ανοιξω το κουτι ? Μια χαρά είναι! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 Βλέπω έχει 300ευρω και μου φαινονται πολλα χωρις να την ξερω. Δεν γνωριζω αν εχει δυνατοτητες Hero4 η καποιας αλλης στα ιδια η παραπανω λεφτα. Λογικα ειναι πολυ καλυτερη απο gopro hero3 + sony με τα 129ευρω απο Ελλαδα αγορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Υπαρχει η μεγαλη της αδερφη η Evo με κανα 50+ απο ελλαδα....... Σοβαρα μηχανηματα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Πριν από λίγο είχα δώρο απο εναν φιλο μου την παρακάτω Nilox F60 Marquez. Είναι καλή η να την κανω αλλαγη με καποια ακομα και πιο ακριβη + διαφορα πριν ανοιξω το κουτι ? http://www.youtube.com/watch?v=037cfkU0WPo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Για να μην χαλάσω το τόπικ που είναι για την sj400 εκανα ενα θεμα για οσους ενδιαφερονται για την Nilox F60 ( marquez ) Καλές λήψεις σε όλους με ότι κάμερα επιλέξουν ! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2015 από τον Jeronimo.G Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Συγκριτικό βίντεο για 4 κάμερες της SJCAM. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 καμια συμβουλη για τις μπαταριες εχουμε? πρωτες φορτήσεις πόσες? διάρκειας? ή μηπως δεν υπαρχει κανενα προβλημα? η αρχικη που ηταν μεσα στην καμερα ηταν περιπου στο 50%. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 καμια συμβουλη για τις μπαταριες εχουμε? πρωτες φορτήσεις πόσες? διάρκειας? ή μηπως δεν υπαρχει κανενα προβλημα? η αρχικη που ηταν μεσα στην καμερα ηταν περιπου στο 50%. Φόρτισε την μέχρι το μαξ.Μετά δεν έχει νόημα να συνεχίσεις την φόρτιση. Δεν είναι μπαταρία απο ΝΟΚΙΑ 3210 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 το νοκια κρατουσε μπαταρια σχεδον μια βδομαδα ομως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 το παράλογο θα ήταν να μην κρατούσε με τις λειτουργίες που είχε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeEmm 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Ένα μικρό βίντεο απο την turbo x https://vimeo.com/116067660 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basiliss13 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 έχουν περάσει οι 15 εργάσιμες Βασίλη. Δεν θα σε πιέσω να κάνεις κάτι,καθώς μπορεί να μας γυρίσει και μπούμερανγκ που λένε. Προτιμώ πάντως να ρίξω τα μούτρα μου και να τους πω να μου στείλουν ένα νέο invoice και να τους ξαναστείλω τα χρήματα αν έρθει παρά να το ρισκάρω. κανα νεο?τιποτα εεε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Τίποτα. Το bg στο Paypal μου είπε να περιμένω μέχρι της 20 του μήνα και μετά μου κάνουν επιστροφή χρημάτων,αν δεν έχει έρθει. Τώρα κάτι μου λέει ότι τις έστειλαν από Κίνα τελικά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basiliss13 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Τίποτα. Το bg στο Paypal μου είπε να περιμένω μέχρι της 20 του μήνα και μετά μου κάνουν επιστροφή χρημάτων,αν δεν έχει έρθει. Τώρα κάτι μου λέει ότι τις έστειλαν από Κίνα τελικά.... μια απο τα ιδια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Θα ζητήσω επιστροφή αν δεν έχει έρθει μέχρι τα τέλη τις 15 του μήνα. 1 μήνα απο Αγγλία;τι διάολο με τα πόδια έρχεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeEmm 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://www.akalavrentzos.gr/action-camera-sjcam-wifi-p-3720.html Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2015 από τον GeorgeEmm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Οποιος βαριεται να περιμενει 10 μερες τουλαχιστον, ας κανει ενα κοπο να παει να τη δει http://www.car.gr/classifieds/snowsports/view/5930870/ φωτογραφιες εχουμε εδω απο το κουτι της και το πως ειναι μπροστα (τα λογοτυπα), αν την ανοιξει κιολας μπροστα σας ακομα καλυτερα. Στο νετ θα βρειτε πως φαινεται το μενου της γνησιας sj, για να αποφυγετε τo αντιγραφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Δέν είναι η γνήσια SJCAM! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες