Jump to content

Recommended Posts

ρε μαγκες, σε καποια φαση η καμερα σταματησε να ανοιγει. αναβε στιγμιαια το κιτρινο λαμπακι αλαλ τιποτα.

ψαχνοντας βρηκα στο utube κατι για bin files και updates, ενηγουεη, επρεπε να αφαιρεσω την καρτα να κανω φορματ να περασω αυτα μεσα να την ξεκινησω και να περασω κατι αλαλ .... εχεμ (εγραψα αμελετητα και το εσβησα). . .bin τελοςπαντων μεσα και να την ξανακουμπωσω.

οπως και να χει εβγαλα την sd και μετα απο 5-10 λεπτα η καμερα δουλευει ρολοι, ακομα δεν εχω βαλει τη sd παλι αλλα ελπιζω να μην εχωθεμα.

εχει τυχει σε κανεναν? την ειχα δωσει στον αδερφο μου για το ψαροντουφεκο και νομιζε ειχε τελειωσει η μπαταρια, η οποια φορτισε σε λιγοτερο απο μια ωρα εχω να πω.

υ.γ. σε καμμια ωρα θα σας δειξω και υποβριχια πλανα

y.γ.2. για φωτογραφιες δεν αξιζει, βγαινουν ολες οβαλ, απαραδεκτη και λιγα λεω (actioncam ειανι βεβαια, οχι φωτογραφικη αλλα ενηγουεη)

Τροποποιήθηκε από τον nikosk0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

hdr on/off δες πως ειναι με και χωρις

https://www.youtube.com/watch?v=01uzAQwrzpY

Για το anti shaking εδω λενε ειναι μονο για τις φωτογραφιες

https://www.youtube.com/watch?v=QTEj2c3zN1M

To OSD ειναι για εμφανιση/αποκρυψη των πληροφοριων στην οθονη την ωρα που καταγραφεις, δεν επιρεαζει στη ληψη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπα, παλ δεν ανοιγει, μαλλον πρεπει να κανω αυτη την ιστορια με τη microsd. . .wtf. . . καινουργια καμερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μαγκες, σε καποια φαση η καμερα σταματησε να ανοιγει. αναβε στιγμιαια το κιτρινο λαμπακι αλαλ τιποτα.

ψαχνοντας βρηκα στο utube κατι για bin files και updates, ενηγουεη, επρεπε να αφαιρεσω την καρτα να κανω φορματ να περασω αυτα μεσα να την ξεκινησω και να περασω κατι αλαλ .... εχεμ (εγραψα αμελετητα και το εσβησα). . .bin τελοςπαντων μεσα και να την ξανακουμπωσω.

οπως και να χει εβγαλα την sd και μετα απο 5-10 λεπτα η καμερα δουλευει ρολοι, ακομα δεν εχω βαλει τη sd παλι αλλα ελπιζω να μην εχωθεμα.

εχει τυχει σε κανεναν? την ειχα δωσει στον αδερφο μου για το ψαροντουφεκο και νομιζε ειχε τελειωσει η μπαταρια, η οποια φορτισε σε λιγοτερο απο μια ωρα εχω να πω.

υ.γ. σε καμμια ωρα θα σας δειξω και υποβριχια πλανα

οταν βαλεις τα αρχεια για αναβαθμιση στην καρτα μνημης, οταν αναψεις την καμερα θα αρχισει να κανει αναβαθμιση.

αφου τελειωσεις με την αναβαθμιση, πρεπει να διαγραψεις τα αρχεια αυτα απο την καρτα, αλλιως οταν ξανα αναψεις την καμερα, θα αρχισει παλι update.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως δεν εγινε σωστη αναβαθμιση?

συνδεσε με card reader την sd

κανε φορματ και ξαναβαλε τα αρχεια για την αναβαθμιση οπως λενε οι οδηγιες

βαλ΄τη στην καμερα και αστη να κανει πληρες update χωρις να τη διακοψεις

μολις τελειωσει λογικα θα αναψει, τοτε απο το μενου της καμερας κανε φορμάτ την καρτα μνημης ξανα για να διαγραφτούν τα αρχεια.

Κατι αλλο δε μπορω να σκεφτω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικ, φόρα κράνος. Άσε τις μ@λακίες....

Και τσέκαρε τον θερμοστάτη της μοτοσυκλέτας σου. Θεωρώ πως οι θερμοκρασίες που δουλεύει το μοτέρ σου είναι χαμηλές.

Ρώτα στο συνεργείο σε τι θερμοκρασίες θα έπρεπε να δουλεύει. Οι 68 ή 72°C μου φαίνονται λίγοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

den ανοιγει με κανενα τροπο, αναβει στιγμιαια το κιτρινο λαμπακι απο πανω και αυτο ειναι ολο. ανοιξε σε καποιες φασεις αλλα στιγμιαια, δεν κρατησε. . . εστειλα μηνυμα στον πωλητη (banggood) μπας και βγαλω ακρη. . .

μονο σε εμενα ετυχε? ουτε στο νετ βρισκω τιποτα. .

μολις ανεβηκε και το υποβρύχιο.

θα το ψάξω ksino, ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικο στα σχολια κατω εχουν και αλλοι παρομοιο θεμα δηλαδη μετα απο αναβαθμιση, μαυρη οθονη και το κιτρινο λαμπακι απο πανω.

εχει στα σχολια και καποια πραγματα να δοκιμασεις. Παλεψε το.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

SJ4000 ΓΝΗΣΙΑ, ειναι ~1.2GB τα 10 λεπτά. 

Οφτόπικ, απλά ενημερώνω.

Ξιαόμι 18:28 λεπτά - 1,56gb. Τίμιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok, to upgrade εγινε, ισα που προλαβα να κανω φορματ την καρτα και κανα δυο αλλες ρυθμισεις μεχρι να ξανακλεισει, κάτι δεν κάνει καλή επαφή η βραχυκυκλώνει κάπου.

περιμένω να μου απαντήσουν μπας και τη στείλω πίσω η ξέρω γω τι θα γίνει. μόνο μεταφορικά μη με χρεώσουν θα τα πάρω κρανίο.

edit, εχω μια υποψια πως την εφτιαξα με πιστολακι για τα μαλια. . . ..  . . παιζει η θηκη να μην ειναι και τοσο αδιαβροχη .. . ελπιζω να ειανι αυτο . . .

Τροποποιήθηκε από τον nikosk0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν ελεγα εγω κατι σελιδες πισω, ο καθενας μας να βουλιαξει τη θηκη σκετη στο νηπτηρα...

ξερω γω αν του ξεφυγε καμια βιδα στο σφυξιμο και ειναι πιο χαλαρη?

παντως μεχρι 3 μετρα στη θαλασσα εβαλα και τη δικια μου. Δουλευει αψογα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ την πέθανα στην θάλασσα φέτος,μέχρι και σε κατάδυση την δάνεισα σε φίλο.

Αδιάβροχη όσο δε πάει είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα αμα παρουσιαστει ποτε ξανα αναγκη βυθου θα την πλακωσω στη φλατζοκολα και τελος (μεσα/εξω) οχι που θα καθομαι να κανω πειραματα :P

αν και στεγνη ηταν μολις την ανοιξα, μια σταγονα βρηκα μονο πανω της και υπεθεσα οτι μου ξεφυγε στο ανοιγμα. αλλα ακομα δεν ξερω τιποτα, περιμενω να δω και τις επομενες μερες αν θα εχει κανα θεμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ζητα απο τον πωλητη αντικατασταση λογω βλαβης υλικου hardware και στειλτου ενα βιντεο να δειχνει τι ακριβως κανει η καμερα.

Αν δεχτει να σου στειλει καινουργια και στρωσει και η παλια, θα εισαι αρχοντας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ζητα απο τον πωλητη αντικατασταση λογω βλαβης υλικου hardware και στειλτου ενα βιντεο να δειχνει τι ακριβως κανει η καμερα.

να ελπιζω να το ξανακανει δηλαδη :_devil::_devil::_devil: κατσε να δουμε τι θα πει.

σας ευχαριστω για τη βοηθεια παιδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτό μεταξύ μας είναι λιιιιιγο κλεψιά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτό μεταξύ μας είναι λιιιιιγο κλεψιά...

έλληνες είμαστε αφού. . ..

χωρίς πλάκα τώρα, είναι γονιδιακό το θέμα, δεν ξέρω αν το αποκτήσαμε σα λαός η το είχαμε και πριν 2500 χρόνια. φυσικά δεν είναι σπόντα σε κανέναν, φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις φυσικά μπορεί το παλικάρι να μη το εννοεί όπως και εγώ αντοίστιχα. η αλήθεια δυστυχώς είναι αυτή

σόρυ για το οφ-τοπικ,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απ'την αλλη κλεψια ειναι να του πουλησαν ελαττωματικη καμερα...

αν θελει ας κρατησει αυτη και αν δεν ξαναδουλψει απλα να βγει χαμενος, δεν ακουγεται και τοσο δικαιο ετσι?

Τροποποιήθηκε από τον zentakias
φιχεδ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά για μια πρόχειρη δοκιμή την έβαλα πάνω στα κάγκελα του κινητήρα. Κατά την διάρκεια της εγγραφής έκανε μεγάλες διακοπές όπως θα δείτε παρακάτω, αυτό ποια ρύθμιση μπορεί να το έκανε γιατί μου χάλασε το γύρισμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι καρτα μνημης εχεις νικο? Ισως η καρτα κατα την αποθηκευση να το προκαλεσε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια παλιά 8gb γιατί ακόμη δεν μου έχει έρθει η καινούργια, πείραξα λίγο της ρυθμίσεις και θα ξανά δοκιμάσω σήμερα. update πως βλέπουμε αν χρειάζεται και πως γίνεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτιμησε καρτα class10 

Για αναβαθμιση, δες πρωτα στο μενου της καμερας στις πληροφοριες ποια εκδοση εχει η δικη σου, και μπες στο επισημο site να δεις ποια ειναι η τελευταια. Εχει και τις οδηγιες πως να το Κανεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.ebay.com/itm/Original-SJCAM-SJ4000-HD-1080P-Cam-Sports-Action-Waterproof-Camera-2x-Batteries-/281306722522?hash=item417f2ff0da:g:uMAAAOSwstxVG9VX

Αν κρίνω από το rating του πωλητή, πρέπει να είναι οριτζιναλ.

Αν έχει κάποιος να προσθέσει κάτι σαν παρατήρηση πχ, τιμή, παρελκόμενα feel free!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά μπαρμπούτσαλα.Έπρεπε να σου στείλει άλλη κανονικά και να στείλεις εσύ πίσω αυτή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα