Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Έχει ιμάντα μαζί να μπαίνει στο στήθος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 ναι αλλά τώρα κάποιος να πει ; Πριν την πάρω :) μια shhc 8gb class10 που εχω με 7,κατι (δε θυμαμαι ακριβως) διαθεσιμα, ελεγε 1 ωρα και 10 λεπτα σε 1080@30 και 1ωρα κ 20 λεπτα σε 720@60 Έχει ιμάντα μαζί να μπαίνει στο στήθος; οχι. Eγω ειχα αγορασει περυσι αυτον http://www.ebay.com/itm/Adjustable-Elastic-Chest-Strap-Mount-Harness-for-GoPro-HD-Hero-2-3-Camera-SU-/221572055212?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3396b940ac τελεια ποιοτητα, μαυρο ματ και οχι γυαλιστερο ψευτικο πλαστικο που κραταει γερα. Επισης οι ιμαντες ειναι σφικτοι ελαστικοι και δεν κουνιεται καθολου η βαση αν το πιασεις σωστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 γυρω στα 50 -60 η τιμή της ε ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 γυρω στα 50 -60 η τιμή της ε ; η χωρίς wifi ναι τόσο πάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 δεν μπορώ να σκεφτώ γρήγορα μία χρήση του wifi... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 δεν μπορώ να σκεφτώ γρήγορα μία χρήση του wifi... η πιο απλή. Αν θες να την βάλεις κάπου που δεν θα μπορείς να βλέπεις τι τραβάει; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 i still dont get it :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Δε καταλαβαίνεις πως λειτουργεί το wifi,ή που χρησιμεύει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 θέλω να μου πεις την χρήση του wifi σε μία κάμερα action. τώρα αν ξέρεις και πως λειτουργεί το wifi , θα ήταν καταπληκτικό ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Κοίτα αν δε σου χρειάζεται δεν υπάρχει λόγος ανάλυσης. B) Στις πιο πίσω σελίδες έχει αναφερθεί πιθανή χρήση του. Διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) i still dont get it :) πχ στερεωνεις την καμερα κατω απο τη μηχανη και ενω καθεσαι στη θεση του οδηγου θες να πατησεις να αρχισει την εγγραφη στερεωνεις την καμερα να κοιταει προς τον οδηγο, αλλά δεν ξερεις τί δειχνει η καμερα για να τη διορθωσεις, συνδεεσαι με το wifi και βλεπεις στο smartphone αν η καμερα πιανει τη φατσα σου. με λιγα λογια, οτι δειχνει ο φακος της καμερας, μπορεις να το βλεπεις στο κινητο, και να ελεγχεις επισης την καμερα κ τις ρυθμισεις της. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 από τον zentakias 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Δε βολεύει ο θωρακας σε ολα τα μοτο.. Σταλθηκε απο SIII c_v Σε όσες δεν βολεύει ο θώρακας, βολεύει στο ντεπόζιτο. θέλω να μου πεις την χρήση του wifi σε μία κάμερα action. τώρα αν ξέρεις και πως λειτουργεί το wifi , θα ήταν καταπληκτικό ! :) Την έχεις π.χ. στο κράνος σου, και δεν μπορείς να δεις που τραβάει, την συνδέεις με γουάι φάι και βλέπεις στο κινητό σου, ότι βλέπει η κάμερα, αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Οκ τώρα το χω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 ειμαι σιγουρος οτι εχει αναφερθει αλλα δεν το βρισκω! Στα 720 εχουμε 60fps ή 30*2fps? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 ειμαι σιγουρος οτι εχει αναφερθει αλλα δεν το βρισκω! Στα 720 εχουμε 60fps ή 30*2fps? 30*2 νομιζω δυστυχως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pesadilla 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Αν ενδιαφέρει κάποιον και από αποθήκη στην Ισπανία για πιο γρήγορη παράδοση http://www.geekbuyin...ack-337598.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να κάνω και ργω μια ερώτυηση παιδια. Εχω διαβάσει σχεδόν όλο το θέμα.Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι την παραγγείλατε απο banggood.Μετά απο λίγο ψαξιμο βρήκα αυτή: http://www.banggood....f-p-939976.html Αυτό είναι το original μοντελο? Κ αν όχι ποιό ειναι ή απο που να παραγγείλω? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 από τον borgiriadis1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Να κάνω και ργω μια ερώτυηση παιδια. Εχω διαβάσει σχεδόν όλο το θέμα.Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι την παραγγείλατε απο banggood.Μετά απο λίγο ψαξιμο βρήκα αυτή: http://www.banggood....f-p-939976.html Αυτό είναι το original μοντελο? Κ αν όχι ποιό ειναι ή απο που να παραγγείλω? η γνήσια είναι. Αλλά μπορείς να πάρεις και απο εδώ http://www.foxoffer.com/sjcam-sj4000-wifi-1080p-full-hd-action-camera-sport-dvr-p-763.html?zenid=794e1a6da304de551ffcd035795f5cc3#.VNinTvmsVvS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 κάποια προτήμηση σε site?Ειναι αδιαφορο απο που θα το παρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 εγώ έχω πάρει απο το bg αρκετοί απο το fox offer. Δε παίζει ρόλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 κάποια προτήμηση σε site?Ειναι αδιαφορο απο που θα το παρω? Tασο, εγω την παραγγειλα με 2η μπαταρια και βαση+φορτιστη αυτοκινητου απο fox offer. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faraway 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Αυτό το κατάστημα τι είναι ? Είναι όντως επίσημη αντιπροσωπεία ? http://www.sjcam.gr/shop/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Αυτό το κατάστημα τι είναι ? Είναι όντως επίσημη αντιπροσωπεία ? http://www.sjcam.gr/shop/ Πρωτη φορα βλεπω το site αυτο και δε δινει καποια διευθυνση απο καταστημα παρα μονο τηλεφωνο και επικοινωνια μεσω ιντερνετ. Οι τιμες στη σειρα καμερων 4000 ειναι λιγο ανεβασμενες (~40-50€) σε σχεση με το εξωτερικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faraway 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιαυτό ρωτάω εδώ , γιατί η διαφορά των 40€ είναι ανεκτή αν μπορώ να έχω τη κάμερα σε 2 μέρες πχ και είναι και original , ενώ παράλληλα γλυτώνω την αναμονή του εξωτερικού και το άγχος αν θα ρθει ή όχι . αν δεν μπορώ όμως αλλάζει το πράγμα . Είπα μήπως έχει πάρει κανείς από εκεί ή αν έχει μιλήσει τηλεφωνικά . Και μένα με προβληματίζει η έλλειψη διευθύνσεως . Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 από τον faraway Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Άστο μην κάνεις πειράματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες