dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Τον κωδικο τυπου θελω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mallias-4 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Σορρυ 262 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Οντως δεν υπαρχει η εγκριση τυπου για το 500. Τουλαχιστον στην ιστοσελιδα του υπουργειου. Παντως σιγουρα θα υπαρχει καπου, ειτε να βρεθει μεσω καποιας αντιπροσωπιας ειτε μεσω του πλησιεστερου υπουργειου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mallias-4 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Αυτή η έκγριση τύπου τι ειναι; Μπορει να με βοηθήσει κάποιος να βρω το νόμο που λεει για το δίπλωμά μου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Τελικά τι έγινε, έχουμε κανένα νέο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 http://www.esd.gr/%C...CF%8C-31-1-2013 Δοκίμασε εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) αν οντως εχεις δικιο και εισαι σιγουρος πηγαινε στο διοικητη και πες του πως εαν δεν την σβησουν θα απευθυνθεις σε δικηγορο. γιατι δεν ειναι μονο διοικητικο ειναι και πλημμελημα=δικαστηριο. λογικα δεν θα εχεις κανενα θεμα θα σου την σβησουν αλλα παρε μαζι σου και το νομο με τα διπλωματα.αν δεν τον εχεις πανε πρωτα στο δασκαλο που εβγαλες διπλωμα..και τελος. Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2014 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mallias-4 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Επαναφέρω το θέμα γιατί είχα ξεχάσει τότε να γράψω τι απέγινε... Τελικά άκρη δεν έβγαλα, αλλά για καλή μου τύχη ούτε και οι μπάτσοι. Προσπάθησα πριν κάνω την ένσταση να βγάλω έγκριση τύπου αλλά τίποτα. Η Yamaha με έστελνε στο γραφείο μεταφορών και το γραφείο μεταφορών στη Yamaha. Πήγα στους μπάτσους και τους το είπα, με έβαλαν να κανω την ένσταση στην οποία έγραψα ότι μποπούσα και δεν μπορόυσα και μου είπαν οτι θα με παρουν σε 7-10 μέρες για την απόφαση. Με πήραν μετά από ένα μήνα και μου έιπαν ότι η παράβαση για το δίπλωμα σβήστηκε λόγω αμφιβολίας επειδή δεν τους απάντησε λέει ποτέ το γραφείο μεταφορών. Τι να πω... Μου είπαν και ότι όταν έχεις πολλές παραβάσεις (οπως στην περίπτωσή μου) η πιο "σοβαρή" μπαινει πρωτη με ολοκληρο το ποσό της και οι υπολοιπες με μισό το ποσό, οπότε στην περιπτωση μου ο μονόδρομος απο 100€ γινόταν 200€, πράγμα που αν το ήξερα ίσως έκανα διαφορετική ένσταση. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν να μην έχω μηχανή για το καλοκαίρι γιατί δεν έιχα λεφτά να την κατεβάσω κρήτη, αφού έπρεπε να πληρώσω το αναπάντεχα βαρύ πρόστιμο. Ελλάς το μεγαλείο σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 καλα και εγω ειχα τα ιδια προβληματα με την αστυνομια πολυ μανουριασμα για το τιποτα. παντος για την εγκριση τυπου γιατι τοσο προβλημα?? εμενα μου την ειχαν στειλει στο σπιτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mallias-4 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 ιδέα δεν έχω.. Εγκριση για ΧΤ; Πάντως με την πρωτη ευκαιρια, και κακώς δνε το έχω κάνει ακόμα, θα παω να κάνω το α1 μου Α2 να ξεμπερδευω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες