Jump to content
mallias-4

Κλήση για δίπλμα με xt 500

Recommended Posts

Οντως δεν υπαρχει η εγκριση τυπου για το 500. Τουλαχιστον στην ιστοσελιδα του υπουργειου. Παντως σιγουρα θα υπαρχει καπου, ειτε να βρεθει μεσω καποιας αντιπροσωπιας ειτε μεσω του πλησιεστερου υπουργειου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτή η έκγριση τύπου τι ειναι;

Μπορει να με βοηθήσει κάποιος να βρω το νόμο που λεει για το δίπλωμά μου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν οντως εχεις δικιο και εισαι σιγουρος πηγαινε στο διοικητη και πες του πως εαν δεν την σβησουν θα απευθυνθεις σε δικηγορο.

γιατι δεν ειναι μονο διοικητικο ειναι και πλημμελημα=δικαστηριο.

λογικα δεν θα εχεις κανενα θεμα θα σου την σβησουν αλλα παρε μαζι σου και το νομο με τα διπλωματα.αν δεν τον εχεις πανε πρωτα στο δασκαλο που εβγαλες διπλωμα..και τελος.

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επαναφέρω το θέμα γιατί είχα ξεχάσει τότε να γράψω τι απέγινε...

Τελικά άκρη δεν έβγαλα, αλλά για καλή μου τύχη ούτε και οι μπάτσοι.

Προσπάθησα πριν κάνω την ένσταση να βγάλω έγκριση τύπου αλλά τίποτα. Η Yamaha με έστελνε στο γραφείο μεταφορών και το γραφείο μεταφορών στη Yamaha. Πήγα στους μπάτσους και τους το είπα, με έβαλαν να κανω την ένσταση στην οποία έγραψα ότι μποπούσα και δεν μπορόυσα και μου είπαν οτι θα με παρουν σε 7-10 μέρες για την απόφαση.

Με πήραν μετά από ένα μήνα και μου έιπαν ότι η παράβαση για το δίπλωμα σβήστηκε λόγω αμφιβολίας επειδή δεν τους απάντησε λέει ποτέ το γραφείο μεταφορών.

Τι να πω... Μου είπαν και ότι όταν έχεις πολλές παραβάσεις (οπως στην περίπτωσή μου) η πιο "σοβαρή" μπαινει πρωτη με ολοκληρο το ποσό της και οι υπολοιπες με μισό το ποσό, οπότε στην περιπτωση μου ο μονόδρομος απο 100€ γινόταν 200€, πράγμα που αν το ήξερα ίσως έκανα διαφορετική ένσταση.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν να μην έχω μηχανή για το καλοκαίρι γιατί δεν έιχα λεφτά να την κατεβάσω κρήτη, αφού έπρεπε να πληρώσω το αναπάντεχα βαρύ πρόστιμο.

Ελλάς το μεγαλείο σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα και εγω ειχα τα ιδια προβληματα με την αστυνομια πολυ μανουριασμα για το τιποτα.

παντος για την εγκριση τυπου γιατι τοσο προβλημα?? εμενα μου την ειχαν στειλει στο σπιτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ιδέα δεν έχω.. Εγκριση για ΧΤ;

Πάντως με την πρωτη ευκαιρια, και κακώς δνε το έχω κάνει ακόμα, θα παω να κάνω το α1 μου Α2 να ξεμπερδευω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα