Shurado 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Καλησπερα. Εδω και πολυ καιρο απεκλεισα την πιθανοτητα να αγορασω παπακι που τα κυβικα του δεν συμπιπτουν με αυτα στο διπλωμα ωστε να μην εχω προβληματα.Απο τα 50αρια αυτα που ξεχωρισα ειναι το daytona dy 50 και το daytona sprinter 50 με το sprinter να υπερτερει σε εμφανιση.Οι επιλογη δεν ειναι οριστικη οποτε αμα εχετε να προτεινεται κατι ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.Και τωρα πισω στο θεμα μας.Εγω ζω σε πολη αλλα εχω καποια φιλαρακια που ζουν στην επαρχια.Στο χωριο τους δεν υπαρχει αστυνομια οποτε κυκλοφορουν με μηχανακια σαφως καλυτερα απο 50αρια με τελικες γυρω στα 120km/h.Το κυριο μελημα μου ειναι απλα να τους προλαβαινωΝα σημειωθει οτι τα λεφτα δεν ειναι προβλημα απλα δεν θελω να δωσω παρα πολλα καθως ειμαι 16 που σημαινει πως σε 2 χρονια το μηχανακι ειτε θα εξυπηρετει καποιον αλλον ειτε θα σαπιζει σε γκαραζ.Αυτο που θελω ειναι να αναβαθμισω το 50αρακι ωστε να ποιανει τετοιες τελικες αλλα και να μην παιζω κορωνα γραμματα για το αν ανηκω σε αυτους που δεν συναντησαν κανενα προβλημα και σε αυτους που καταφεραν να το κανουν χειροτερο η ακομα και να το καταστρεπσουν.Σας ζηταω λοιπον να μου προτεινετε καποιο αξιοπιστο μοτερ η για καποιο κιτ αναβαθμισης η και ξεχωριστα κομματια που πρεπει να αγορασω ωστε να επιτυχω τετοιες τελικες.Και οχι το lifan 110 δεν ειναι αξιοπιστο.Αποτι καταλαβα μπορει να σε βγαλει ασπροπροσωπο μπορει και να πεταξεις τζαμπα τα λεφτα σου.Και επειδη εχω ψαξει παρομειες αναρτησεις και ειναι δυσκολο να βρω τα εξαρτηματα που αναφερονται ωστε να τα παραγκειλω.Οποτε θα ηταν πολυ ωραιο αν βαζατε και καποιο ηλεκτρονικο καταστημα με δυνατοτητα αποστολης σε ολη την ελλαδα ειτε ενα καταστημα που βρισκεται στη μακεδονια καθως δεν θα ηθελα να παω στην ακρη του κοσμου για ενα 50αρι.Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) 3...2....1... έχεις ανοιξει το θεμα σε λάθος κατηγορία και επίσης με μια αναζήτηση στο φορουμ θα βρεις πολλά απο αυτά που ψάχνεις διοτι έχουν χιλιοειπωθεί αυτά που ψάχνεις http://www.mybike.gr...-sprinter-50cc/ Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2014 από τον feral95 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Ωχ... Κακο δρομο διαλεξες... Παντως αν θελεις να ξερεις πουλαω το δικο μου παπι που πιανει τελικη 145, ειναι πενηνταρι στα χαρτια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Ερχεται το λουκετο... Μονη λυση ετσι για να παρεις μια απαντηση, το κιτ στα 72 cc ,το εχει ο κολλητος στο σπριντερ του, απολυτως νομιμος, εχει κανει απειρα χλμ και ουτε το τοσο δα ανησυχητικο προβληματακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlando M@gic 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αφού δεν έχεις πρόβλημα με τα λεφτά πάρε ένα Crypton X για να φτάνεις και να προσπερνάς την παρέα και κλείδωσε το στο χωριό για να το κινείς όταν θα πηγαίνεις που δεν θα βρίσκεις αστυνομία Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2014 από τον Orlando M@gic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
biker97 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2014 Aφου δεν θες το λιφαν μια αλλη καλη λυση ειναι να βαλεις Daytona μοτερ στα 125cc. Τα ιδια λεφτα θα σου βγει με το να βαλεις ξεχωριστο κυλινδρο πιστονι και τα σχετικα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) τι λε ρε βυζανιαρικο που θες και ροδα........ Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2014 από τον stamFR 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2014 ρε παιδεια μας λεει ενα παιδι 16χρονων ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΑΝΩ 120 ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ και του προτεινετε αναβαθμισεις. ενα παιδι διχως εμπειρια που θελει να κυνηγαει τους γκαζοφονιαδες. δηλαδη τι θελετε καποιο πρωι να διαβασουμε εφυγε 16χρονος σε τροχαιο???? φιλε μου συγνωμη αν σου φενομαι μ@λακας αλλα ετσι ειναι η πραγματικοτικα και σε λιγα χρονια θα το καταλαβεις. σου μιλαω εγω που ειμαι 24 στην ηλικια σου και μικροτερος εγω καβαλαγα μηχανη κρυφα αλλα εγω ποτε δεν την πλακωνα ουτε κυνηγουσα τα μ@λακισμενα που κανανε κοντρες αλλα εγω ακομα καβαλαω οι μισοι απο αυτους μπορει να μην ζουν. σαφως ηταν λαθος αυτο που εκανα αλλα εμενα ο πατερας μου δουλευε στο ΕΚΑΒ και ειχα ακουσει ποσα τροχαια. παρε ενα μηχανακι να κανεις την βολτα σου και να γυρνας καθε μερα στο σπιτακι σου.. φιλικα παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
restless 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2014 Αγόρασε απευθείας το daytona με 72cc κινητηρα πάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) ρε παιδεια μας λεει ενα παιδι 16χρονων ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΑΝΩ 120 ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ και του προτεινετε αναβαθμισεις. ενα παιδι διχως εμπειρια που θελει να κυνηγαει τους γκαζοφονιαδες. δηλαδη τι θελετε καποιο πρωι να διαβασουμε εφυγε 16χρονος σε τροχαιο???? φιλε μου συγνωμη αν σου φενομαι μ@λακας αλλα ετσι ειναι η πραγματικοτικα και σε λιγα χρονια θα το καταλαβεις. σου μιλαω εγω που ειμαι 24 στην ηλικια σου και μικροτερος εγω καβαλαγα μηχανη κρυφα αλλα εγω ποτε δεν την πλακωνα ουτε κυνηγουσα τα μ@λακισμενα που κανανε κοντρες αλλα εγω ακομα καβαλαω οι μισοι απο αυτους μπορει να μην ζουν. σαφως ηταν λαθος αυτο που εκανα αλλα εμενα ο πατερας μου δουλευε στο ΕΚΑΒ και ειχα ακουσει ποσα τροχαια. παρε ενα μηχανακι να κανεις την βολτα σου και να γυρνας καθε μερα στο σπιτακι σου.. φιλικα παντα ακριβώς αυτό που είπες εγινε χτες με ενα παιδι απο το σχολειο μου, 16χρονος και αυτός ο οποιος έτρεχε με το παπι(νεος οδηγός) και συγκουστηκε με φορτηγο...σκοτώθηκε και ειχε και γενέθλια χτες ....αν δεν εχεις εμπειρία και προστασία (εστω και μονο κράνος κατι ειναι και αυτό) δεν είναι να κανεις μαλακιες...δεν λέω και εγω χτυπάω πότε πότε 130 με το παπι αλλά θέλει προσοχή!! ... τώρα σχετικά με την βελτίωση για το μηχανακι βάλε ένα μοτερ daytona 125 και μια ηλεκτρονική cdi με ενα 10αρι και μην το πειράξεις παραπάνω αφου είναι για 2 χρόνια γιατί απο εκει και μετά θα είναι χαμένα λεφτά αφου θα πάρεις άλλο..και στο λέω απο πρώτο χέρι γιατι έχω φτάσει να έχω ρίξει 700 ευρω στη βελτιωση ενώ το μοτερ έχει περιπου στα 280 Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2014 από τον feral95 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YaMaHaSS 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2014 Παρε ενα οικονομικο (μεχρι 500 ευρω) μηχανακι και μετα στα 18 παιρνεις κατι καλυτερο στο λεω απο πειρα γιατι αν παρεις καποιο και το πειραξεις και στην χειτοτερη αλλαξεις κινητηρα αν καποτε τρακαρεις(χτυπα ξυλο) τοτε θα εχεις τραξιματα με ασφαλιστικες κλπ.... Στο λεω απο εμπειρια (19 ετων εγω). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sevastianos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2014 Καλυτερα να παρεις ενα παπι που να ειναι οσο λεει το διπλωμα σου δηλ 50 cc κ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο , παρα να παρεις κατι για το οποιο δεν θα σε καλυπτει ουτε το διπλωμα, ουτε η ασφαλεια. Εχω τρακαρει 2 φορες με το 50ρακι μου το οποιο μου εχει περασει απειρες φορες απο το μυαλο να το πειραξω αλλα δεν το κανω οσο εχω διπλωμα για 50αρι. Κ οσον αφορα τα φιλαρακια σου , ειναι καλυτερο να σε περιμενουν (αφου αυτοι εχουν πειραγμενα μηχανακια) κ να σε βλεπουν οτι εισαι κομπλε παρα να γινει τιποτα (μακρια απο ολους μας) . Ολα αυτα στα λεμε επειδη εχουμε μια εμπειρια παραπανω ή εχουμε παθει κ εχουμε μαθει. Ειμαι 24 ετων κ κινουμαι με το 50αρι σιγα σιγα κ εχω το κεφαλι μου ησυχο κ εγω κ οι δικοι μου. Φιλικα παντα παρε το 50αρακι σου να κανεις τις βολτες σου κ οταν γινεις 18 βγαζεις διπλωμα για περισσοτερα κυβικα κ το παιρνεις κ το καταλληλο μηχανακι. Σορρυ για το σεντονι. Να σαι παντα καλα κ παντα ορθιος! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Αν ήμουν στην θέση σου, θα έπερνα ένα dy και θα έβαζα 110 λιφάν (το άμιζο που είναι σχετικά πιο αξιόπιστο) πάνω...όχι τρελές εξατμίσεις και πάντα κράνος και προσεκτικά για να μην έχεις θέμα με τα στρουμφάκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μόνο εμένα δεν με πείραζε που οδηγούσα 80άρι μανήσιο μέχρι να πάρω το ΧΤ;; Και δεν με ένοιαξε ποτέ ποιος με περνούσε;;; Τι μανία είναι αυτή δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά.. Παπάκι είναι.. Σχεδιάστηκε για να σε μετακινήσει μέσα στην πόλη (ή και παραέξω αν το λέει ο κώλος σου) απλά και οικονομικά.. Δηλαδή πρέπει να πιάνει και 100 χαω;; Και μην ακούσω μαλακίες του τύπου: "Ε να τραβάει λίγο παραπάνω για τις ανηφόρες.." Μια χαρά ανηφόρες ανεβαίνει το οποιοδήποτε σύγχρονο 50άρι.. εδιτ. Μετέφερε το θέμα σου στην σωστή κατηγορία γιατί θα στο κλειδώσουνε.. Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2014 από τον ΜπάμπηςXT660X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 πάρε κινέζικο κοντέρ για σίγουρες εξωπραγματικές τελικές χωρίς βελτιώσεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 H λυση ειναι μια.. Ή αυτο ή τιποτα.. Τυφλα να χουν οι φιλοι σου που πιανουν 120.. Τετοια θα εχουν και αυτοι.. Περα απο την πλακα αν θες ντε και καλα να κανεις κατι στο 50αρι το κανεις 72cc και τελειώνει.. Γιατι αμα σου κατσει στραβη δεν σε σώζει τιποτα.. Και ασε τους φίλους σου να τρέχουν με 120 Σκέψου αν θα γινει στραβή τι θα τραβήξουν οι δικοι σου γιατι εσυ δεν ειχες μυαλό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες