Nikos Gi 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα παιδια :) εχω κλεισει τ 16 και θελω οπσδηποτε ενα μηχανακι λοιπον ... ειχα/εχω φαει γερο κολημα με τ gilera runner υπαρχουν και αλλα θεματα π εχω ανοιξει γ εκεινο αλλα βρηκα το Deytona sprinter και ρωταω ειναι καλο μηχανακι ? ποιες ειναι οι αποψεις σας ? με δυκαβαλια παει ? ν τ ξεχασω και ν παρω gillera ? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2012 από τον Nikos Gi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 καλο ειναι ,να το παρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Καλό και ψόφιο όπως όλα τα τετράχρονα 50άρια. ότι πρέπει για 16άχρονο για να κάνει φιγούρα στην πλατεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriscrypton 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Καλό και ψόφιο όπως όλα τα τετράχρονα 50άρια. ότι πρέπει για 16άχρονο για να κάνει φιγούρα στην πλατεία. +++1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 φιλε μου ξεκαθαρισε τι θες πρωτα, αν θες παπι ειναι οκ, αλλα σε δικαβαλα δεν πολυτραβαει, σε ανηφορες παλι θα σου βγει η πιστη, με το σκουτερ θα πηγαινεις πολυ καλυτερα αλλα θα καιει πιο πολυ, θα ψιλομυριζεις λαδια και βεβαια ειναι πιο ακριβο (με την προηποθεση οτι μηλαμε για καινουριο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 χιλιες φορες το παπι .και αν θες να πηγαινει πιο πολυ βαζεις και ενα κυλινδροπιστονο 51mm μια κεφαλη και ενα καρμπυρατερ και εισαι κομπλε. και δεν θα καει σαν το σκουτερ. και μην πειτε οτι θελει αλλη στροφαλομπιελα γιατι ειναι μια χαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Λοιπόν αδερφέ μου κατ'αρχάς καλησπέρα....Είσαι τυχερός γιατί εγώ έχω daytona sprinter 50 και ο κολλητός μου Gilera Runner...Ελπίζω μόνο να σε έχω προλάβει και να μην έχεις αγοράσει ακόμα κάτι...Λοιπόν...Αν θα το κρατήσεις 50άρι το daytona και τελείως μαμά ούτε να το σκεύτεσαι θα σου έρχεται να το κλοτσάς στον λόγο μου...είναι τόσο μα τόσο αδύναμο μαμά που δεν παλεύεται...Από την άλλη το runner ως δίχρονο κι όλας μαμά τραβάει πολύ καλήτερα από sprinter μαμά... Από 'κει και πέρα αν θα το πειράξεις το sprinter πάρτο αξίζει,και είναι και γερό και θα σε εξυπηρετεί....Τώρα αν είναι να το κρατήσεις 50ρι τι να σου πω...Θα θες να πας καμιά γκόμενα σε κανα απόμερο μέρος και θα 'χει ανηφόρα και θα της λες κατέβα να σπρώξεις :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Gi 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 Λοιπόν αδερφέ μου κατ'αρχάς καλησπέρα....Είσαι τυχερός γιατί εγώ έχω daytona sprinter 50 και ο κολλητός μου Gilera Runner...Ελπίζω μόνο να σε έχω προλάβει και να μην έχεις αγοράσει ακόμα κάτι...Λοιπόν...Αν θα το κρατήσεις 50άρι το daytona και τελείως μαμά ούτε να το σκεύτεσαι θα σου έρχεται να το κλοτσάς στον λόγο μου...είναι τόσο μα τόσο αδύναμο μαμά που δεν παλεύεται...Από την άλλη το runner ως δίχρονο κι όλας μαμά τραβάει πολύ καλήτερα από sprinter μαμά... Από 'κει και πέρα αν θα το πειράξεις το sprinter πάρτο αξίζει,και είναι και γερό και θα σε εξυπηρετεί....Τώρα αν είναι να το κρατήσεις 50ρι τι να σου πω...Θα θες να πας καμιά γκόμενα σε κανα απόμερο μέρος και θα 'χει ανηφόρα και θα της λες κατέβα να σπρώξεις :Ρ Με προλαβες δν εχω αγορασει κατι. σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου αλλα δν νομιζω ν πειραξε κατι στ μηχανακι γ ν μν εχω μπελαδες με αστυνομια οποτε πιστευω πως τ gilera ειναι καλυτερη επιλογη και παει καλυτερα απο το daytona και ανεβενει ανηφορες ανετα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 Με προλαβες δν εχω αγορασει κατι. σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου αλλα δν νομιζω ν πειραξε κατι στ μηχανακι γ ν μν εχω μπελαδες με αστυνομια οποτε πιστευω πως τ gilera ειναι καλυτερη επιλογη και παει καλυτερα απο το daytona και ανεβενει ανηφορες ανετα :P Καλά το άνετα είναι σχετικό...Τον λυκαβηττό δεν μπορεί να τον ανέβη δικάβαλο για κανέναν λόγο....Αλλά σε σχέση με το daytona μαμά δεν έχει καμία σχέση πάει πολύ καλήτερα....Πάντως με το θέμα της αστυνομίας επειδή και εγώ το σκευτόμουν,στο daytona sprinter μπορείς να αλλάξεις κυλινδροπίστονα και να πηγαίνεις πολύ κομπλέ....Όλα αυτά μαζί με την εργασία δεν πάνε πάνω από 150 ευρώ...αν έχεις και άλλα λευτά βάλε και ένα 18άρι καρμπυρατέρ με γρανάζωμα 13 μπροστά-44 πίσω και είσαι πένα...θα πηγαίνει πολύ καλά αλλά να ξέρεις πως πολύ σύντομα δεν θα σου φτάνει το γκάζι και θα ψάχνεσε να το ανεβάσεις κι άλλο...Στο εγγυόμαι :Ρ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eu8uMhS 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ομως σκεψου πριν το βελτιωσεις οτι μπορει να μην πετυχει , να σου βγαλει προβληματα μετα κλπ κλπ να πληρωνεις τσαμπα χρημα. Επειδη πριν 5 μηνες ψαχνομουνα κ γω να παρω παπια και να την πειραξω , για καλη μου τυχη επεσε στα χερια μου ενα ραννερ του 08' , του βαλα μια εξατμισουλα και ειμαι ωραιος. 50αρι και βαραει 100 χιλιομετρα τερμα σπασμενο , πορεια πηγαινω 85-90(κοντερισια παντα).. Δεν ειναι και λιγα πιστευω για 50αρι.. Και δεν θα μυριζεις και τοσο πολυ λαδιλα, ελαχιστα εως καθολου. Ενα μειονεκτημα ειναι οτι καιει, αλλα αμα το πηγαινεις ηρεμα χωρις να εισαι τερμα καθε φορα , δεν θα καιει και τοσο..Αυτα αν θες μονο 50 κυβικα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2012 από τον Eu8uMhS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Με το 50αρι με 1η ανεβαινεις παντου τρικαβαλος,τελος.τωρα τι λετε εσεις ειναι αλλο θεμα... με κανενα παπι δεν ανεβαινεις με 4η δικαβαλο,εκτος και αν εχεις παρει φορα απο αεροδιαδρομο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisM 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά και γω παίρνω ένα sprinter 72αρι θα πάει καλά ή να το ξανασκεφτώ (είναι μεταχειρισμένο). Γενικότερα είναι μεγάλη η διαφορα απο 50 στα 72; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2012 από τον dimitrisM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Ρε παιδιά και γω παίρνω ένα sprinter 72αρι θα πάει καλά ή να το ξανασκεφτώ (είναι μεταχειρισμένο). Γενικότερα είναι μεγάλη η διαφορα απο 50 στα 72; Ναι...είναι τεράστια η διαφορά...ειδικά στην άνεση που θα κυλοφορείς στον δρόμο...με το 72 πας και σε ανηφόρες...με το 50 δεν πας ούτε σε ευθεία... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Λοιπόν αδερφέ μου κατ'αρχάς καλησπέρα....Είσαι τυχερός γιατί εγώ έχω daytona sprinter 50 και ο κολλητός μου Gilera Runner...Ελπίζω μόνο να σε έχω προλάβει και να μην έχεις αγοράσει ακόμα κάτι...Λοιπόν...Αν θα το κρατήσεις 50άρι το daytona και τελείως μαμά ούτε να το σκεύτεσαι θα σου έρχεται να το κλοτσάς στον λόγο μου...είναι τόσο μα τόσο αδύναμο μαμά που δεν παλεύεται...Από την άλλη το runner ως δίχρονο κι όλας μαμά τραβάει πολύ καλήτερα από sprinter μαμά... Από 'κει και πέρα αν θα το πειράξεις το sprinter πάρτο αξίζει,και είναι και γερό και θα σε εξυπηρετεί....Τώρα αν είναι να το κρατήσεις 50ρι τι να σου πω...Θα θες να πας καμιά γκόμενα σε κανα απόμερο μέρος και θα 'χει ανηφόρα και θα της λες κατέβα να σπρώξεις :Ρ οντως ειναι πολυ αδυναμο μαμα.λογικο 50αρι τετραχρονο ειναι.αλλα απ το να παρεις το σκουτερ να σου καιει λαδια κ ενα τονο βενζινη καλυτερα το νταυτονα κ να το πειραξεις λιγο να τραβαει.εγω απ το νταυτονα που εχω ψιλοπειραγμενο δεν εχω παραπονο.το παραμικρο προβλημα δεν εχει βγαλει κ εχει 34000 χιλιομετρα παρακαλω.το χα παρει καινουριο βεβαια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris2066 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 παίδες..Καταρχάς Καλησπέρα...Σκέφτομαι να το κάνω 72αρι και εγώ με τη σειρά μου και να βάλω γρανάζωμα 14-40...θέλω μπαμ.... Πόσο θα μου στοιχίσουν τα πράγματα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 αντις για 72 καντο 51mm (85cc) διοτι δεν θα χασεις αξιοπιστια και ειναι περιπου τα ιδια λεφτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris2066 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 κατι τετοιο...μην ανοιξω καρτερ και μετα τρεχω.... η 51mm η με βλεπω για κανενα lifan 125cc... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες