c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 xt660(slowkangur mobile) κ χαλαρη οδηγηση σημαινει οτι σε προσπερναει dio.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 xt660(slowkangur mobile) κ χαλαρη οδηγηση σημαινει οτι σε προσπερναει dio.. αν το συγκρινεις και με τα νουμερα της καγκουρικης οδηγησης με ξεταπωτες ακραπες και φιλτρο που αγγιζει το εξωπραγματικο νουμερο των 6 λιτρων δεν νομιζω το 5ρι να θελει πολλη προσπαθεια για να το καταφερεις.. απο λογια συμφορουμητων κατοχων χτχ 660 αυτα, οχι απο προσωπικη εμπειρια και γνωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 γυρω στα 5,5 εχει μεσο ορο νομιζω το xt660..με καγκουριες μεσα μπορει να ξεπερναει τα 6.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 γυρω στα 5,5 εχει μεσο ορο νομιζω το xt660..με καγκουριες μεσα μπορει να ξεπερναει τα 6.. μέιμπι, απλως μετεφερα λογια κατοχων , αυτα που μου εχουν πει ! και συγκεκριμενα οταν ειπα για 7 λιτρα καταναλωση δεν ειπαν μηπως ηταν δικαβαλο ή μηπως τερμα γκαζωμενο, ειπαν "αποκλειεται, θα ειχε καποιο προβλημα" :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Το minareli γενικά είναι γνωστή βενζινοφαγάνα, αλλά 9λ/100km είναι too much. Ακόμα κι αν βάλεις τους παραγοντες που ανέφερες. Αν κάνεις καθημερινά λίγα χλμ και σε διαδρομές με συνεχές σταμάτημα σε φανάρια, μποτιλιάρισμα και μπόλικο συμπλεκτάρισμα είναι λογικό να ανέβει η κατανάλωση. Αλλά το πολύ 1,5-2 λίτρα. Η λύση είναι σε πρώτη φάση να το βγάλεις σε ανοιχτό δρόμο και να το ανοίξεις για να ξεμπουκώσει. Αν εξακολουθήσει να έχει την ίδια υψηλή κατανάλωση, τότε πήγαινε το σε συνεργείο για ρύθμιση βαλβίδων, ρύιθμιση injection, καθαρισμό μπεκ και πεταλούδων + λαδάκια φίλτρα. Λογικά θα επανέλθει στα κανονικά του. Αν όχι...το βαφεις μπλε και το πετάς στη θάλασσα! Τα injection δεν μπουκώνουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Πρώτο μέλημα βαλβίδες(μάλλον είναι πολύ ανοικτές) Nικολα, μαλλον θες να πεις κλειστες σωστα? Και αρα ανοιγουν περισσοτερο.. (μεγαλυτερο βυθισμα) ή τα εχω μπερδεψει στο μυαλο μου? φιλτρο λαδιου-ηταν βουλωμενο, Αυτο πως το καταλαβαμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Nικολα, μαλλον θες να πεις κλειστες σωστα? Και αρα ανοιγουν περισσοτερο.. (μεγαλυτερο βυθισμα) ή τα εχω μπερδεψει στο μυαλο μου? Λιάκο το ίδιο λέμε. :) Φίλε με το ΜΤ,μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.Κάψε ακόμα 2-3 ρεζερβουάρ σε μικτές συνθήκες και θα σιγουρευτείς καλύτερα.Θα δεις το μοτεράκι, θα έρθει στα ίσα του.Αν μπορείς κάνε και μία μεγάλη βόλτα 150-200 χλμ και τσέκαρε τα χιλιόμετρα. Γιατί πρόσθεσες δόντι πίσω; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Και άλλος minareli 660 που κατεβάζει το καταπέτασμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Τα injection δεν μπουκώνουν. Εμενα παντως μια φορα μου εχει μπουκωσει. Το ειχα βαλει κρυο μπροστα για 5 δευτερα για να το ανεβασω πεζοδρομιο. Την επομενη δεν επαιρνε με τιποτα. Ηθελε γκαζι για να παρει.ουτε παπι να ηταν.μολις πηρε ολα οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ninoaoe 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Λιάκο το ίδιο λέμε. :) Φίλε με το ΜΤ,μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.Κάψε ακόμα 2-3 ρεζερβουάρ σε μικτές συνθήκες και θα σιγουρευτείς καλύτερα.Θα δεις το μοτεράκι, θα έρθει στα ίσα του.Αν μπορείς κάνε και μία μεγάλη βόλτα 150-200 χλμ και τσέκαρε τα χιλιόμετρα. Γιατί πρόσθεσες δόντι πίσω; Δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος,ηθελα λιγη δυναμη παραπανω αλλα δεν ηθελα να προσθεσω 3 οποτε εβαλα 1 μονο για δοκιμη. Ανουσιο,ξερω. Nικολα, μαλλον θες να πεις κλειστες σωστα? Και αρα ανοιγουν περισσοτερο.. (μεγαλυτερο βυθισμα) ή τα εχω μπερδεψει στο μυαλο μου? Αυτο πως το καταλαβαμε? Ετσι ειπε ο μαστορας τουλαχιστον :P Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2014 από τον ninoaoe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Τα injection δεν μπουκώνουν. Μια χαρά μπουκώνουν και τα injection φίλε μου. Για δοκιμασε να κάνεις 8χλμ ημερισίως, επι ένα μήνα σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος να δεις τι γίνεται μετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ninoaoe 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Τα 9 λίτρα στα 100 για ενα ψεκαστό μονοκύλινδρο δεν ειναι αποδεκτή τιμή. α) Βεβαιώσου ότι οι υπολογισμοί σου είναι σωστή β) Βάζε βενζίνη από το ίδιο βενζινάδικο, από την ίδια αντλία κλπ και γέμιζε πάντα γ) Εξασφάλισε σωστή πίεση στα ελαστικά σου και σωστή συντήρηση της αλυσίδας σου δ) Τσέκαρε το φίλτρο αέρα αν είναι σε καλή κατάσταση και στην ανάγκη αντικατέστησέ το Αν μετά τα παραπάνω δεν έχουν διορθωθεί τα πράγματα σε 2-3 γεμίσματα τότε πρέπει να πας πιο μέσα... και να ελέγξεις γενικά τον ψεκασμό σου με μια καυσανάλυση και ίσως και να χρειάζεσαι και καθαρισμό των σωμάτων ψεκασμού. Με μεγαλη μου ντροπη θα πρεπει να παραδεχτω οτι δεν ειχα κανει σωστους υπολογισμους οπως ακριβως ειπες. Νομιζα οτι οταν το λαμπακι αναψει πλεον ειμαι στην ρεζερβα (4,25 λιτρα) οποτε υπολογιζα οτι εχω καψει σε ~120χλμ --> 10,75 λιτρα! Εξου και το 9/100. Αυτο ειναι λαθος ομως καθως οπως ειδα και σε αλλους με ΜΤ το λαμπακι μπορει να αναψει και 2 λιτρα νωριτερα. Παρολα αυτα για οποιον εχει η σκοπευει να παρει ΜΤ να ξερει οτι η καταναλωση απο 7-7μιση που ηταν(τελικα) επεσε σχεδον κατω απο το 6 μετα απο αλλαγη φιλτρων και λαδιων(με ακριβης υπολογισμους) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες