Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. είμαι αναβάτης εδώ και αρκετά χρονια έχω αλλάξει περίπου 17 moto από scooter παπια μηχανές . εργαζομουν για 11 χρονια στη Yamaha και γενικά έχω και εγώ το μικρόβιο που έχουμε όλοι εδώ μέσα! Πριν κάνα μηνα πήρα από ένα μπάρμπα ένα Crypton x του 2009 είμαι πολύ ικανοποιημένος είναι σκύλος δεν μασάει πουθενά.εκεί που έχω πρόβλημα είναι ότι για να πιάσει ένα tsak πάνω από τα 100 πρέπει να έχω ευνοϊκό άνεμο αέρα στα λάστιχα κατηφόρα και να κάνω το σταυρό μου.Άσε που για να τα πιάσει θέλει κάνα 4-5 χιλιόμετρα.0-80 τα έχει στα μπαμ η 3η μου κατεβάζει 90 περίπου η τέταρτη όμως ψόφια. Σκέφτομαι γρανάζια 15/41 φίλτρο psm και μια racetech εξατμισουλα.Θα κερδίσω τπτη χαμένα τα λεφτά ? ΥΓ: Φταίει κάτι άλλο που δεν τραβάει το μηχανάκι ? Πχ Injection ? Ευχαριστώ προκαταβολικά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 λογικά φταίει και κάτι άλλο, δεν παίζει το συγκεκριμένο μηχανάκι να κόβει τόσο... τσεκαρέ το, και ανάλογα μετά προχωράς σε κάποια αναβάθμιση. δεν νομίζω όμως να ναι λογικό να μη μπορείς να δεις 100άρι με το χ... και επίσης μην εκπλαγείς αν σου κλειδώσουν το θέμα, το έχεις σε λάθος κατηγορία, μπορείς να ανοίξεις στην κατηγορία για παπιά-μικρές μοτοσυκλέτες, για να ναι βιώσιμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2014 Δεν είναι και παράλογο να μην βλέπεις 100 εύκολα με ένα παπί, όποιο και να 'ναι. Το δικό μου είναι εξίσου δυνατό (x-cite 135), με καλύτερη 4η και πιο μακριές σχέσεις (η 3η βλέπει 110), και για να δω πάνω από 100 πρέπει να με βοηθά η κλίση του δρόμου, ο άνεμος και η θερμοκρασία/υγρασία αέρα. Καταλυτικό ρόλο παίζει βέβαια ότι είμαι και 125 κιλά. Εάν ήμουν 70 θα είχα άλλες απαιτήσεις... Στο δικό μου, εάν κοντύνω τις σχέσεις θα περνάει τα 100 εύκολα, αλλά θα το ζορίζω στις στροφές.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Να μην πηγαινει πανω απο 100 κατι αλλο φταει. Ποσα χλμ εχει το μοτερ και αφου το πηρες απο μπαρμπα φανταζομαι οτι το μηχανακι θα ειναι πνιγμενο ετσι οπως θα το πηγαινε. Πηγαινε το για ρυθμιση, αλλαξε φιλτρο αερα με καποιο καλυτερο, βαλε μια καλη εξατμιση και φυσικα απο 15 γραναζι μπροστα βαλε 14 και πισω ως εχει δηλαδη 39. Με ολα αυτα θα δεις αλλο προσωπο στο μηχανακι!!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2014 από τον klaipelas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2014 gkourmoul1 Δεν πιστεύω να παίζουν τόσο μεγάλο ρολο τα κιλά εξάλλου δεν πάμε για κόντρα :P το δικαιολογώ ως εξής είμαι και εγώ 100 κιλά και με του φίλου μου ( μαμά και αυτό ) φτάνω 110 εύκολα ενώ με το δικό μου όχι. klaipelas Αυτά σκέφτομαι να κάνω και εγώ το παπί το πήρα με 29.000 τώρα έχει 32.000 δουλεύω σαν delivery αλλα δεν το κυνηγάω το παπί πηγαίνω χαλαρά και το έχω μοντέλο :P Σκέφτομαι για psm φίλτρο αέρα και racetech εξατμισουλα. Γνωρίζεις μήπως ποσο στοιχίζει Καθάρισμα & ρύθμιση injection δεν έχω κάνει ποτε τέτοια εργασία, επίσης μένω αθηνα αν έχεις να προτείνεις κάποιον καλο θα τον προτιμήσω. Τώρα όσον αφορά τα γρανάζια... 15.41 η 14.39 ? εγώ να πηγαίνει καλά θέλω δεν ζητάω τραγικά πράγματα να πιάνω ένα 110 χαλαρά μου είναι αρκετό. Επίσης λόγο παλιάς δουλειάς και γνωριμιών το kit 150cc το περνώ σε πολύ χαμηλή τιμή το σκέφτομαι να το κουμπώσω και αυτό πάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2014 Δεν ξερω ποσο στοιχιζει το ρυθμισμα αλλα οχι υπερβολικα. Το ιδιο προβλημα ειχε καποιος δεν πηγαινε πανω απο 100 το πηγε για εκ νεου για ρυθμιση εκει του ειπαν μαλιστα οτι το μηχανακι ειχε πεσει απο το σταντ. Του το ρυθμισαν ξανα σωστα και το μηχανακι ζωντανεψε. Γραναζια λογω του οτι το cryptonx εχει μακρια 4η και αργει να τη φορτωση ολοι κανουν αλλαγη απο 15 γραναζι μπροστα βαζουν 14 και το πισω γραναζι ως εχει απο μαμα δηλαδη 39. Το κιτ με 150 κυβικα ειναι πολυ αξιοπιστο και αν το παιρνεις σε καλη τιμη μπορεις ανετα να το βαλεις επανω. Βεβαια μετα θα χρειαστει και επιπλεον ροικη στη κεφαλη, εκκεντροφορο, παραλληλο εγκεφαλο και ολα αυτα στοιχιζουν αρκετα. Δοκιμασε αυτα που ειπα στην αρχη δηλαδη φιλτρο ελευθερας, εξατμιση καταπροτιμηση gpr η racetech και βαλε τα γραναζια που ειπα 14-39. Αναλογα πρατεις μετα και ενημερωσε μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Συγκεκριμένα χθες ξαναδοκίμασα το παπί μήπως τυχόν έχω κάνει λάθος εγώ. Αναλυτικά : ξεκίνησα από Αιγάλεω Έξοδο εθνικής οδού η 3h μου 90 χλμ ( δεν έπιασε κοφτη δεν πρέπει να έχει ) τέταρτη απλά τα διατηρούσε τα χλμ. Φτάσαμε στα κτελ στην γέφυρα και από κάτω το κοντέρ έδειξε 100 χλμ αυτό k ήταν το ανώτερο έως την έξοδο τις νέας φιλαδέλφειας. ΥΓ : όταν κατεβαίνω από φιλαδέλφεια προς Πειραιά πχ τα πιάνει πιο εύκολα τα 100 αυτό σημαίνει ότι είναι πιο κατηφορικός ο δρόμος. το αποτέλεσμα είναι πάντως πως πάω 100 με το ζόρι. Να το Moto μου. Το ανέβασα έτσι Για να ξέρουμε και για τι μιλάμε. Αλλα και για να πέσουν Γνώμες . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chaly 56 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 φιλε μ επειδη ειχα και εγω τ ιδιο προβλημα με ενως φιλου μου παλια αν δεν δεις διαφορα με τα γραναζια και τσ εξατμησεις ελεξε τν τρομπα βεντζινης......μπορει να ειναι εκει τ προβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2014 Θα ξεκινήσω με Γρανάζια Αλυσίδα φίλτρο Και καθαρισμό injection . και σε λίγες μέρες θα βάλω και μια εξατμισουλα racetech Και ελπίζω να βελτιωθεί η πάπια! Σκέφτομαι 14/39 γρανάζια όπως πρότεινε ο φίλος Klaipelas Έχετε να προτείνεται κάποια συγκεκριμένα ? δεν θα ήθελα να βάλω ότι να ναι πάνω στο παπί.. Chaly 58 Αν δω ότι και πάλι Τζίφος η κατάσταση Θα δω και την τρόμπα βενζίνης.. δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) κρυφτο χ με 100 χιλιομετρα ειναι δυσκολο, εδω το 115 το δικο μου μεχρι τα 100-105 ανεβαζει. μετα θελει υπομονη. προφανως υπαρχει προβλημα.. ξεκινα με καθαρισμο του ψεκασμου και ελεγχο σε εισαγωγες και εξαγωγες. αλλαγη φιλτρου αερα, βαλε ενα DNA. Εξατμιση, εδω εχεις παραπολλες επιλογες, αναλογα το χρημα που διαθετεις. και -1ΔΟΝΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. σιγουρα θα ξυπνησει παρα πολυ ευχαριστα. τωρα για το κιτ 150, ειναι αλλη υποθεση, αλλα αν εχεις σκοπο να το βαλεις θα χρειαστεις τα παραπανω ετσι και αλλιως. Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2014 από τον PanosDenzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2014 Μωρέ καλο το kit τις Yamaha και το περνώ και οικονομικά δεν μου είναι τπτ να το βάλω αλλά έχω ακούσει ότι μετά χρειάζεται καμπάνα ροϊκές επαναπρογραμματισμό στον εγκέφαλο και διαφορα τέτοια που δεν έχω διάθεση να τα κάνω και λόγο οικονομικόν αλλα πιστεύω ότι μετά θα βρίσκομαι μια φορα τι βδομάδα συνεργείο γιατί όλο και κάτι θα προκύπτει..ελπίζω να το αποφύγω το kit αυτό... Mε αυτά που είπες και εσύ φιλε μου θα ξεκινήσω και ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα. πραγματικά όμως δεν μπορώ να καταλάβω το παπί ξυρίζει μέχρι την 3 και μετά κωλώνει στην 4 ... είδωμεν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Αύριο μπαίνουν Γραναζάκια Φίλτρο DNA & τρόμπα βενζίνης για δοκιμη μπας και ! Είδωμεν! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 καλυτερα να ξεκινουσες απο τον καθαρισμο του ψεκασμου, αλλα οκ περιμενουμε ενημερωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα. Βασικά PanosDenzo από αυτό θα ξεκινούσα αλλα πήγα στο μηχανικό και μου είπε ότι το πρόβλημα σίγουρα δεν έχει ξεκινήσει από εκεί και γιαυτο δεν το έχω κάνει. Δεν γνωρίζω αρκετά από injection κιόλας μπορεί και να μου το λέει για να μην ασχοληθεί, τι να πω.. Γνωρίζει κανεις που μπορώ να το πάω Εντός αττικής για καθαρισμό injection ? Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2014 από τον Avalance Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 φίλε μου είχα και εγώ το x και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... 2α 3η είναι δυνατό και τραβάει μέχρι τα 90 αρκετά καλά! μετά πέφτει τελείως μόλις μπει η 4η και ανεβάζει βασανιστικά μέχρι τα 100 όπου και τα κρατάει σταθερά χωρίς να ανεβάζει χιλιόμετρο! εμένα ήταν καινούργιο άριστα στρωμένο για 2000 χιλιόμετρα και όταν είχα 3000+ χιλιόμετρα ποτέ δεν κατάφερα να περάσω τα 100 όσο και αν το πάλεψα.... μετά άλλαξα φίλτρο αέρος και έβαλα της k&n και η διαφορά ήταν μόνο στο θόρυβο! ακουγόταν πιο ωραία και μόνο... διαφορά δεν είδα και πάλι μέχρι 100 πήγαινε και μου την έδινε σε απίθανο βαθμό αυτό και το πρόβλημα που έχει στο ξεκίνημα με 1η που κάνει σαν να ρετάρει και ξεκινάει δύσκολα... κάνε ότι έχεις να κάνεις και ενημέρωσε για τυχόν διαφορές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 τέτοια να ακούω να μαι ευχαριστημένος με το νταγιανγκ μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ναπολέων Tο έχεις ακόμα το κρυπτόν & Εξακολουθείς να έχεις το πρόβλημα ? νταγιανγκ χαχα Εργαλεία!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2014 από τον Avalance Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 πλάκα κάνω ...μην το παρεξηγείτε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Καλημέρα petros3110 οχι ρε ούτε καν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Avalance όχι... το πούλησα γιατί μου την είχε δώσει σε πάρα πολλά πράγματα... αναρτήσεις-φρένα-ψεκασμός-δύναμη στα πολλά km και στα χαμηλά κυρίς η 1η και η σέλα που πραγματικά με πονούσε η μέση.... σαν μοτέρ έχει το καλύτερο βέβαια χωρίς ανταγωνισμό αλλά για τα λεφτά που δίνεις δεν παίρνεις τίποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avalance 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Ναπολέων Καλημέρα Στα φρένα συμφωνώ ότι εχουν ολα εχει κ αυτο ψεκασμό δν ξερω τι να σου πω ειμαι ασχετος αναρτηση ομως θεωρώ οτι εχει αρκετά καλη για παπί 2 ατομα 100kg εκαστος και δεν νιώθει τπτ τώρα οσον αφορα τη σελα ναι οκ εχει την κλασικη που πρεπει για ενα παπι αλλα υπαρχουν τυποι που σου κανουν ανατομικες σελες τζαμι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Αχ ρε Ναπολέων με πληγωνεις ρε φιλε με αυτα που λες για το κρυπτονι.!!!!!Εγω είχα πάθει την πλάκα μου ενα κρυπτόν που φαινόταν κιόλας μανισιο.Ημουνα λοιπόν στο δρόμο της Χαλκιδικής με το αυτοκίνητο και πηγαίνω δίπλα δίπλα με ενα crypton και το κοντερ του αμάξιου έδειχνε 125 χλμ.Και μάλιστα ήταν δικαβαλο.Ε απο εκείνη τη στιγμή λέω respect για το crypton.Βεβαια σε καμία περίπτωση δε πιστεύω τους μάγκες του YouTube που νομίζουν οτι πηγαίνουν με 150-170 χλμ την ωρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) εχω ανοιξει στην καβαλας με μαμα κρυφτο εξ, νταξει μεχρι τη 2α, ειμασταν ροδα ροδα, μολις κουμπωσε 3η, εψαχνα που πηγε... Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2014 από τον PanosDenzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Με παρέσυρε ο ενθουσιασμός για το crypton και ξέχασα να πω δυο λόγια για το θέμα .Σορρυ ρε avalance.Προσωπικα σου προτείνω να μην πείραξει τίποτα στο μοτορι σου τουλάχιστον όχι ακόμη.Οπως λες το πήρες απο έναν ηλικιωμένο οπότε λογικό ειναι το μηχανακι να ειναι πνιγμένο.Χρειαζεται χρόνο ,Καντο κάποια χιλιόμετρα ανοίγοντας του σιγά σιγά το γκάζι.Γιατι ειναι πολυ περίεργο crypton και να πιάνει τόσο δύσκολα τα 100 χλμ.Ειναι κρίμα να ριξεις τόσα χρήματα για εξατμιση και kit απο τη στιγμή που φαίνεται οτι το μηχανακι ειναι πνιγμένο.Χαχαχα ωραίος ρε Πανό.Αλλα σίγουρα το crypton ήταν μανισιο;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες