grhgorhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 καλησπέρα σε όλους! είμαι νέος στο φόρουμ και αυτή είναι η πρώτη μου ανάρτηση...θέλω τις γνώμες και τυχόν εμπειρίες σας για το cb 400 καθώς ενω κοιτάω διάφορα μηχανάκια το cb μου έχει κολήσει λίγο γιατί είναι μέσα και στις οικονομικές μου δυνατότητες. ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikelioum 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Καλησπερα φιλε μου και καλα ποσταρισματα .γνωμη μου ειναι ν κανεις υπομονη και να παρεις κατι ποιο καινουργιο .κριμα ειναι τα λεφτα που θα γλιτωσεις να στα φανε μηχανικοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Καλως ορισες στο φορουμ... Το θεμα του CB400sf εχει παιξει αρκετα, θα σου δωσω μερικα λινκ για να παρεις μια πρωτη ιδεα. Εμενα μου αρεσει πολυ σαν μηχανη αλλα ειναι λαχειο η αγορα μιας μηχανης με 15-20 χρονια στην πλατη της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tensakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Καλησπερα φιλε Γρηγορη ... Το μηχανακι ειναι σκυλος πιστευω αλλα παλιο ... δεν το εχω, αλλα εδωσα πριν κατι χρονια με αυτο για το διπλωμα ,ειναι πολυ ευκολο οδηγητο ,αλλα δν ξερω μηπως μετανιωσεις με το γκαζι του... ειναι πεσμενα μηχανακια αυτα με πολλα χιλιομετρα στις πλατες τους... Γνωμη μου οπως και πολλων ειναι να κρατησεις τα λεφτα σου για κατι καλυτερο γιατι αμα δν πιανουν και τα χερια σου θα τρεχεις ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Το μηχανάκι είναι απλά σκυλί. Τα βασικά αν έχει προσέξει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, δεν βγάζει κανένα πρόβλημα. Ο πατέρας μου έχει ένα του '05, τρίτο χέρι. Ένα θα πω μόνο. Έχει σήμερα 170.000χλμ, όχι μόνο πηγαίνει σαν καινούργιο αλλά δεν έχει χρειαστεί ακόμα ούτε καν δίσκους συμπλέκτη να αλλάξει!!! Μέχρι και ο μηχανικός έχει πάθει πλάκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Σε έφαγα, 171183χλμ έχω το δικό μου και φέτος τον Αύγουστο κλείνει τα 20 χρόνια. Για οικονομικούς λόγους και μόνο μην το πάρεις γιατί θα θέλει και μαζέματα και καίει μπόλικη βενζίνα, οπότε θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Ένα CBF600 καρμπυρατεράτο που είχαμε μέχρι πρόσφατα, ήταν οικονομικότερο στην χρήση του. Άμα το θες γιατί το γουστάρεις και δεν σε νοιάζει να πληρώνεις κάτι παραπάνω για την καύλα σου, τότε μαζί σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 αυτό εδώ είναι το ανανεωμένο μοντέλο ελάχιστα εισάχθηκαν κάπου στο 2002 και μετά(έτος κατασκευής) εάν τα εχεις τ« ευρά ελεγξετο και εάν είναι οκ χτυπα το http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/3728743/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 αυτό εδώ είναι το ανανεωμένο μοντέλο ελάχιστα εισάχθηκαν κάπου στο 2002 και μετά(έτος κατασκευής) εάν τα εχεις τ« ευρά ελεγξετο και εάν είναι οκ χτυπα το http://www.car.gr/cl...photos/3728743/ Καρμπυρατερ δεν εχει και αυτο; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grhgorhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 σας ευχαριστω πολυ για την αμμεση αποκριση! τα χω σκεφτει αυτα που μου λετε και οταν το σκεφτομαι λογικα λεω 'ασε παρε κατι πιο κουνουριο' κτλ...αλλα αν πετυχαινω κανενα στο car δν ξερω...παντα μπαινω κ τ χαζευω λιγο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Απάντησε σε αυτά για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. 1)Πόσα χρήματα διαθέτεις. 2)Τη χρήση θα κάνεις; (Καθημερινά 20 χλμ,ταξίδια,μόνο καλοκαίρι) 3)Ποιες μηχανές σ'αρέσουν. Αυτά.. Αααα και..Έχεις xt και θες να το δώσεις γα cb400; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2014 από τον CrazyTsach 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Απάντησε σε αυτά για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. 1)Πόσα χρήματα διαθέτεις. 2)Τη χρήση θα κάνεις; (Καθημερινά 20 χλμ,ταξίδια,μόνο καλοκαίρι) 3)Ποιες μηχανές σ'αρέσουν. Αυτά.. Αααα και..Έχεις xt και θες να το δώσεις γα cb400; Οπως λεει και ο Deadpool απο πανω! Με αυτα που κυκλοφωρουν στο car αυτην την στιγμη (εξαιρουμενων 3-4 καλων) ολα θελουν λιγο χρημα για να ερθουν στην κατασταση που πρεπει. Μινιμουμ 4-7 κατοσταρικα (αναλογως το μηχανακι) και θα εχεις ενα απο τα καλυτερα ALL-ROUNDERS που τσουλησαν στην ελλαδα. Ειχα 2 απο δαυτα. Big Project 1 του 95, και type S του 96. Το ενα πηγε ακλαυτο στην Πειραιως , και το αλλο μου το φαγανε μια ωραια αυγουστιατικη νυχτα. Και παροτι τωρα παω για μεγαλυτερα κυβικα. παντα ριχνω μια κλεφτη ματια στις αγγελιες τους.Που ξερεις μπορει να μου γυαλισει κανενα!! Συμβουλες = προτιμησε ενα με καλα μηχανικα (μετα απο διαγνωση επαγγελματια φυσικα) και λαστιχα, και το χρωμα και οι σκουριτσες διορθωνονται ευκολα και χωρις πολλα λεφτα.Τα χιλιομετρα σπανιως εως ποτε δεν ειναι σωστα, και τα περισσοτερα εχουν λαθος η μαιμου οργανα. Μια καλη περιπτωση ειναι η αποκατω. (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ) http://www.car.gr/cl...s/view/4813253/ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2014 από τον uncle ben Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Το CB της αγγελίας πάντως, μόνο καλή περίπτωση δεν θα το χαρακτήριζα άσε που τα όργανα από το Bross δεν ταιριάζουν ότι και να κάνεις για έχουν άλλο εύρος λειτουργίας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δεν συμφωνω φιλτατε. Εχει κανει εκτενεστατη δουλεια στα ψιλομπλιπλικια που ομως κοστιζουν χρημα, (ντιζες γκαζιου πλαστικοποιηση ανορθωτης κλπ) προσφερει πολλα extra (μονο η σελα απο το vtec παει κανα 100αρι+ αν την βρεις) και ειναι απο τους λιγους που δηλωνει χιλιομετρα πανω απο 40000 (το μαγικο νουμερο στην ελλαδα) . Και μενα ειναι η αληθεια οτι δεν μου κατσαν καλα τα οργανα, αλλα δεν το θεωρω τραγικο.Η συνολικη εικονα, για τα λεφτα που ζηταει, ειναι πολυ καλη. Εχεις δει κατι που το δεν το εχω δει? Μην παρω και στο λαιμο μου το παληκαρι που ρωτησε!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2014 από τον uncle ben Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grhgorhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 τα χρηματα που διαθετω ειναι 500 ευρω συν τα χρηματα απ την πωληση του xt...γενικα κοιταω διαφορων ειδων μηχανακια...kle 500, cb 400 μεχρι και fazer 600 καρμπυρατερατα....η λογικη μου ειναι να δωσω το xt και να παρω κατι με το οποιο θα μπορω να ταξιδεψω λιγο καλυτερα...μιλαμε για ταξιδια εντος ελλαδας και χωρις μεγαλες απαιτησεις σε ανετη θεση οδηγησης προστασια απο αερα και τετοια...νεοι ειμαστε ακομα! το kle το θεωρω καλη επιλογη επειδη συνδιαζει πολλα πραγματα και λογω δικυλινδρου ταξιδευει ικανοποιητικα..το θεμα ειναι οτι το μονο μοντελο που μου αρεσει ειναι το μαυρο ασημι (2003-2004 νομιζω) και εκτος του οτι δν κυκλοφορουν και πολλα στο καρ η τιμη του ειναι και λιγο πανω απ τις δυνατοτητες μου...το fazer ειναι η καλυτερη επιλογη για τα ταξιδια αλλα φοβαμαι την καταναλωση, τον ογκο και τη συντηρηση του μιας και κινουμαι καθημερινας στο κεντρο της αθηνας...τα χιλιομετρα που κανω καθημερινα ειναι 10-20 εκει αναμεσα...το cb πιστευω οτι ουτε για την πολη ειναι ιδανικο ουτε για ταξιδια..και απο καταναλωση απ οτι ακουω ρουφαει...παρολα αυτα μου φαινεται μηχανακι 'τα κανω ολα με συμβιβασμους αλλα αξιοπρεπως' για αυτο και ρωταω τη γνωμη σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για πόσα χλμ ταξίδια μιλάς; Εγώ στο xt μου το μόνο που θα του άλλαζα είναι μια σέλα,κατά τα άλλα μια φορά που με πήγε μέχρι το Ναύπλιο,μέχρι τα 130,δεν είχα θέμα. Δεν την παλεύεις καθόλου με αυτό που έχεις ή ψάχνεις αφορμή για να το αλλάξεις; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2014 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Μου αρεσει πολύ το συγκεκριμένο μοτο εχει αυτό το διαχρονικο στυλ αλλα μην ξεχνας ότι εκτος από πολύ καλο είναι και πολύ παλιο εγω θα εψαχνα κατι σε πιο καινουργιο μοντελο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Οπως λεει και ο Deadpool απο πανω! Με αυτα που κυκλοφωρουν στο car αυτην την στιγμη (εξαιρουμενων 3-4 καλων) ολα θελουν λιγο χρημα για να ερθουν στην κατασταση που πρεπει. Μινιμουμ 4-7 κατοσταρικα (αναλογως το μηχανακι) και θα εχεις ενα απο τα καλυτερα ALL-ROUNDERS που τσουλησαν στην ελλαδα. Ειχα 2 απο δαυτα. Big Project 1 του 95, και type S του 96. Το ενα πηγε ακλαυτο στην Πειραιως , και το αλλο μου το φαγανε μια ωραια αυγουστιατικη νυχτα. Και παροτι τωρα παω για μεγαλυτερα κυβικα. παντα ριχνω μια κλεφτη ματια στις αγγελιες τους.Που ξερεις μπορει να μου γυαλισει κανενα!! Συμβουλες = προτιμησε ενα με καλα μηχανικα (μετα απο διαγνωση επαγγελματια φυσικα) και λαστιχα, και το χρωμα και οι σκουριτσες διορθωνονται ευκολα και χωρις πολλα λεφτα.Τα χιλιομετρα σπανιως εως ποτε δεν ειναι σωστα, και τα περισσοτερα εχουν λαθος η μαιμου οργανα. Μια καλη περιπτωση ειναι η αποκατω. (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ) http://www.car.gr/cl...s/view/4813253/ Επειδή το έχω δει το συγκεκριμένο(είναι καιροοοοοο στο car) και το χα ψάξει για φίλο που έψαχνε cb... Απλά δεν! Μόνο τα όργνανα να σκεφτείς που έδειχναν ότι να ναι,αρκεί. Δεν ανέβαζε σωστά στροφές το μηχανάκι και έδειχνε άλλα ντάλων. Δεν βρίσκεις εύκολα όργανα για cb400 δυστυχώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Δεν ανέβαζε σωστά στροφές το μηχανάκι και έδειχνε άλλα ντάλων. Παω πασο αφου εχεις προσωπικη εμπειρια με το μηχανακι. Ισως δεν επρεπε να προτεινω το συγκεκριμενο μοτο στον φιλο μας αν δεν το εχω οδηγησει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Παω πασο αφου εχεις προσωπικη εμπειρια με το μηχανακι. Ισως δεν επρεπε να προτεινω το συγκεκριμενο μοτο στον φιλο μας αν δεν το εχω οδηγησει. Απλά το συγκεκριμένο το χω δει και οδηγήσει για αυτό έτυχε να το ξέρω. Κατ τα άλλα τη γνώμη μας καταθέτουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grhgorhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2014 παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον που εχετε δειξει και για τη βοηθεια...καθε προταση και γνωμη ειναι δεκτη! με το xt εχω παει διαφορα ταξιδακια...απο κοντινες βολτες λουτρακι κορινθο κτλ...μεχρι σπαρτη και γενικα νοτια πελοπονησο...μα το καλυτερο ηταν που πηγα μετσοβο και γυρισα τα χωρια εκει γυρω...μεχρι εκεινο το ταξιδι ημουν απολυτα ευχαριστημενος με το xt...αλλα στο συγκεκριμενο ταξιδι μου φανηκε λίγο...λογικο βεβαια γιατι δεν ειναι φτιαγμενο για τετοια ταξιδια, δεν ειναι αυτη η λογικη του δηλαδη...για να εχετε παντως στο μυαλο σας τι ταξιδια εχω στα σκαρια εχουμε και λεμε...θελω να κατεβω π.χ. να γυρισω την κρητη με μηχανη...να παω μια καστορια και γυρω περιοχες...για τετοια ταξιδια μιλαω...το kle 500 νομιζω ειναι η πιο σοφη επιλογη...απλα ηθελα ετσι να ακουσω τις γνωμες σας για το cb...απ οτι καταλαβαινω δν ειναι το μηχανακι που θελω...δηλαδη δεν θα με εξυπηρετησει...ισως καποια στιγμη το παρω για 2ο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2014 Αν θες ταξίδια ναι,δες κανένα ονόφ..αλλά επειδή το θέμα τώρα έχει καεί,λόγω τίτλου και λόγω του ότι όσοι μπήκαν είδαν ότι θες cb,άνοιξε ένα άλλο θέμα με σωστό τίτλο και στην περιγραφή απάντησε σε ότι σε ρώτησα στην 1η σελίδα για να καταλάβουν απ'την αρχή τι ζητάς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες