Jump to content
beter_1993

Skyteam bobos 125cc. Στην αδεια γράφει για 2 ατομα η μονο για ενα?

Recommended Posts

Καλησπερα και παλι! Να πω απο την αρχη πως θελω συγκεκριμενη απαντηση και οχι απαντηση του στυλ'' τιποτα απο τα δυο'' :P :P Εχω παρει την αποφαση να παρω τετοιου ειδους μηχανακι, τα χω βρει με τους δικους μου απλα εχω ενα διλλημα! Εχω δει το honda msx 125! Απο 3.000ε που χει καινουργιο μου το δινουν 2.700ε και δωρο κρανος. 2 χρονια εγγυηση και γενικα φυσαει! Μπρος πισω δισκοφρενα, συναγερμο, μονη αναρτηση, πιο μεγαλο σε συγκριση με τον μπομπο, χωραω ανετα με συνεπιβατη. Με 1200ε ομως περνω το skyteam monkey 125. Ξερετε πως δεν εχει ουτε δεικτη βενζινης,ουτε λαδιου, ειναι μικροτερο, (πλεονεκτημα για το οτι μπαινειι ασανσερ για να το χω σπιτι). Προτιμω το msx για το μεγεθος του αλλα τα λεφτα ειναι τα διπλασια και βαλε, βεβαια ειναι honda, ειναι μεγαλυτερο αρα ασφαλεστερο. χωραω ανετα. Αλλα με τον μπομπο που ειναι κινεζικος δεν θα αγχωνομαι μην τον φανε, μου μενουν τα μισα λεφτα, ειναι και αυτος 125. Το msx το βρισκω μεταχειρισμενο και με 2000e. Αντιστοιχα εχω βρει μπομπο με 700ε. Τι απο τα δυο προτεινετε? Τινω προς το msx απλα μαγκωνω στα λεφτα του και στο οτι φοβαμαι μην μου το φανε. :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παρε το φθηνοτερο και κρατα τα υπολοιπα για οταν αποφασισεις να παρεις μηχανη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

What do you mean????????????????

η πισω αναρτηση ειναι μια,ειναι πιο μαλακο δεν κουραζει. με αυτη την εννοια το λεω! :)

Τροποποιήθηκε από τον beter_1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα, η λογικη σου με ξεπερναει...

Παρε οποιο θεωρεις οτι σου αρεσει περισσοτερο...

Οτι και να σου πουμε, δυσκολα σου αλλαζουμε γνωμη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτελους πηρα το πρωτο μου μηχανακι!!!(κατα καποιον τροπο!:Ρ ) Τελικα εκατσα το σκεφτηκα, ειδα τι λεφτα ειχα στην ακρη, τι με συμφερει να κανω κλπ, και τελικα κατεληξα μα παρω τον κινεζικο μπομπο! 1.100ε μου βγηκε με πινακιδα, κρανος, κουλουρα και ενα λουκετο για το δισκοφρενο που αν κουνηθει αρχιζει να σφυραει! Του παζαρευα να μου δωσει και ενα μπουφαν αλλα μου πε οτι για ενα που ειδα στα 160ε μου το αφηνει 80. θα παω απο βδομαδα να το παρω! 2 χρονια εγγυηση μου δινει. Ειμαι στο στρωσιμο τωρα και δεν τολμαω καν να το τσιμπησω στο γκαζι( ειμαι πολυ σχολαστικος με αυτα) οποτε δεν μπορω να σας πω ακομα για τις επιδοσεις του! Παντως σπιρτο φαινεται και υπερανετος μεσα σε κινηση! Ασπρο το πηρα. Του εβαλα πατακια συνοδηγου και ενας τυπος τωρα μου κανει κατασκευη για να μπει δευτερο σελακι στην σχαρα για συνοδηγο! να ρωτησω αν ξερει κανεις που μπορω να βρω ταπα με ενσωματωμενο δεικτη βενζινης? εχω δει στο φορουμ πως υπαρχουν τετοιοι δεικτες στο εξωτερικο αλλα εγω θα προτιμουσα να το βρισκα εδω στην Ελλαδα! μηπως γνωριζει κανεις? Δικαβαλο μετα τα 1000 χιλιομετρα να βαλω η να περιμενω να παω 1500 καλυτερα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοταξιδο και περιμενουμε review :afro:

ευχαριστω πολυ:-) σαν κινεζικο μηχανακι σε σχεση με τα αλλα ως προς την ποιοτητ του ειναι πολυ καλο. τ μοτερ δειχνει να ναι πιστη αντιγραφη του honda αρα ανταλλακτικα μπορουν να μπουν απο το γνησιο. απο επιδοσεις δεν μπορω να σας πω ακομα γιατι δεν το χω ανοιξει καθολου λογω του οτι το στρωνω. ανετο σελακι, στην λακουβα δεν με πολυενοχλει.σαν κρατημα για το μεγεθος του καλο δειχνει. αθορυβο σχετικα με την μαμα εξατμιση. χωραει παντου. ρχω παραγγειλει ειδικο σελακι για την σχαρα και πατακια για να χωραει συνεπινατης. οταν με το καλο το ολοκληρωσω θα ανεβουν και οι πρωτες φωτο. δεν καει τιποτα αν και δν εχω παει παραπανω απο 50. παραπανω πληροφοριες α δωσω σε λιγες μερες που θα το χω στρωσει και θα ξεεω τι ακριβως ειναι. ειναι ενα fun bike αλλα το χαιρομαι πολυ γιατι με εξυπηρετει για καθημερινες κοντινες αποστασεις:-D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ' οτι βλεπω εισαι χαρουμενος με την επιλογη σου. Καλοριζικο λοιπον και καλη διασκεδαση :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ' οτι βλεπω εισαι χαρουμενος με την επιλογη σου. Καλοριζικο λοιπον και καλη διασκεδαση :shoot:

Ευχαριστω φιλος! :) ελεγα να το παρω μεταχειρισμενο που το βρηκα στα 700ε αλλα λεω αστο γιατι δεν εδινε εγγυηση και δεν μου αρεσε και σκεψου ειχε 980χλμ. Ειναι γ@ματο για μες στην πολη απλα ξερεις εχω τον νου μου για οσους δεν με βλεπουν! εχω ανεβασει και λιγο την λαμπα να βαραει λγ παραπανω. Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος και τρελαινομαι που χει συμπλεκτη! τωρα ως προς την αντοχη του, θα δειξει :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο καμια δεκαπενταρα μερες συμβιωσης με τον κινεζικο μπομπο μου θα σας πω την αποψη μου για αυτον. καταρχας εχω κανει το στρωσιμο του εχω πατησει 1225χλμ κ συνεχιζω. απροβληματιστος, διαολος στο γκαζι του μια και ειναιελαφρυς. τελικη μουβγαλε 100.γενικα βολικο στην κινηση.περνει δικαβαλο κ τσουλαει με ανεση.γενικα αξιζει για τους λατρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επιπλεον οσον αφορα την καταναλωση του δεν καει τιποτα. γυρω στα 2 λιτρα ανα 100 χλμ. ψαχνω γ ταπα βενζινης με ενδειξη γ να το υπολογιζω καλυτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο αλλά για πρόσεχε την πατέντα που θες να κάνεις για σέλα στην σχάρα, μπορεί να μην έχει σχεδιαστεί για 40+ κιλά βάρους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο αλλά για πρόσεχε την πατέντα που θες να κάνεις για σέλα στην σχάρα, μπορεί να μην έχει σχεδιαστεί για 40+ κιλά βάρους.

κοιτα το δικαβαλο θα μπαινει αραια και που. αλλα αντιστοιχα αν καποιος ειναι 100-110 κιλα πως δεν εχει θεμα? εγω ειμαι 80 κιλα και η κοπελα μου 50. αρα πανω κατω 130 κιλα. αλλα μας παει κανονικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα το δικαβαλο θα μπαινει αραια και που. αλλα αντιστοιχα αν καποιος ειναι 100-110 κιλα πως δεν εχει θεμα? εγω ειμαι 80 κιλα και η κοπελα μου 50. αρα πανω κατω 130 κιλα. αλλα μας παει κανονικα!

Είπες για σελάκι εξτρά στη σχάρα και δεν ξέρω εάν είναι κάτι που δίνει η αντιπροσωπεία και έχει προβλεφθεί ή εάν θα το κάνεις πατέντα. Για την 2η περίπτωση έλεγα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανέβασε και καμία φωτο από τον μπομπιρα να τον χαζεψουμε. Και μετά μια με δικαβαλο να γελάσουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα το αποφευγω το δικαβαλο οσο μπορω αλλα οταν ανεβαζω την κοπελια μ δν ζοριζει. τωρα τον δεν ανεβαζω κανεναν φιλο ειδξκα βαρυ. θα βγουν και φωτο μολις τειωσω με αυτα που κανω για να το δειτε ολοκληρωμενο:-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι δεν εξηγώ καλά. Το ζήτημα δεν είναι αμα θα τραβάει, είναι άμα θα φύγει όλη η σχάρα με την σέλα και τα πάντα όλα (συνεπιβάτη) στον δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι δεν εξηγώ καλά. Το ζήτημα δεν είναι αμα θα τραβάει, είναι άμα θα φύγει όλη η σχάρα με την σέλα και τα πάντα όλα (συνεπιβάτη) στον δρόμο.

αα εγω νομιζα μην καει κανα μοτερ:-P κοιτα το σελακι δενει μαζι με την σελα μου οποτε η που δν θα βγει η που θα γκρεμοτσακιστουμε και οι δυο. :-P με ειδε αστυνομος και με σταματησε. του λεω εγω πριν μιλησει καν εχω και διπλωμα και ειναι γξια δυο ατομα η αδει;. και μ λεει σε σταματησα για να δω την πατεντα με την σελα π χεις κανει:-P γενικα κ;ι μεγαλες μηχανες με κοζαρουν στα φαναρια. σε εναν του λεω τα παμε μια; tdm ειχε. και ο χαζος ανοιξε:-P

αα εγω νομιζα μην καει κανα μοτερ:-P κοιτα το σελακι δενει μαζι με την σελα μου οποτε η που δν θα βγει η που θα γκρεμοτσακιστουμε και οι δυο. :-P με ειδε αστυνομος και με σταματησε. του λεω εγω πριν μιλησει καν εχω και διπλωμα και ειναι γξια δυο ατομα η αδει;. και μ λεει σε σταματησα για να δω την πατεντα με την σελα π χεις κανει:-P γενικα κ;ι μεγαλες μηχανες με κοζαρουν στα φαναρια. σε εναν του λεω τα παμε μια; tdm ειχε. και ο χαζος ανοιξε:-P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω φαει κυριολεκτικα τον τοπο για να βρω ενα ,αγαζι που να πουλαει ταπες βενζινης με ενσωματωμενο δεικτη και δεν βρισκω πουθενα! Μου χαν στειλει καποιοι καποια λινκ αλλα ειχα πει πως θελω να ειναι εδω Ελλαδα και κατα προτιμηση Αθηνα! Προς το παρον δεν μπορεσα να βρω κατι! Εχετε κανενα μαγαζι υποψιν σας που να πουλαει τετοιου ειδους πραγματα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλυτερα να ψαξεις να βρεις "μερικο" χιλιομετρητη. Ειναι μια συσκευη που μετραει ποσα χιλιομετρα εχεις κανει και μηδενιζει κατα βουληση με ενα πληκτρο. Ακομα και τα απλα κομπιουτερακια ποδηλατου κανουν την ιδια δουλεια. Εφοσον θα ξερεις ποσα χιλιομετρα βγαζεις με ενα τεποζιτο (εστω π.χ. 200) θα παρακολουθεις τον χιλιομετρητη και οταν πλησιαζει τα 200 ξερεις οτι μενεις απο βενζινη και πας και γεμιζεις και ταυτοχρονα τον μηδενιζεις.

Υπαρχουν πολλα μηχανακια που δεν εχουν ενδειξη βενζινης χρονια τωρα (ακομα και βαρια ονοματα, π.χ. Varadero!!!) κι ο μερικος χιλιομετρητης ηταν παντα αξιολογο υποκαταστατο για να ξερεις ποση βενζινη εχεις ακομα, ειτε μαμα ειτε after market.

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλυτερα να ψαξεις να βρεις "μερικο" χιλιομετρητη. Ειναι μια συσκευη που μετραει ποσα χιλιομετρα εχεις κανει και μηδενιζει κατα βουληση με ενα πληκτρο. Ακομα και τα απλα κομπιουτερακια ποδηλατου κανουν την ιδια δουλεια. Εφοσον θα ξερεις ποσα χιλιομετρα βγαζεις με ενα τεποζιτο (εστω π.χ. 200) θα παρακολουθεις τον χιλιομετρητη και οταν πλησιαζει τα 200 ξερεις οτι μενεις απο βενζινη και πας και γεμιζεις και ταυτοχρονα τον μηδενιζεις.

Υπαρχουν πολλα μηχανακια που δεν εχουν ενδειξη βενζινης χρονια τωρα (ακομα και βαρια ονοματα, π.χ. Varadero!!!) κι ο μερικος χιλιομετρητης ηταν παντα αξιολογο υποκαταστατο για να ξερεις ποση βενζινη εχεις ακομα, ειτε μαμα ειτε after market.

Πολυ καλη ιδεα ειναι αυτη. κοιτα ακομα δεν εχω μεινει :Ρ απλα πριν παω καπου (ειδικα κανα 30αρι χλμ) που ειναι αποστασουλα.)γεμιζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πιο απλή μέθοδος ειδικά μ' αυτό το μηχανάκι που είναι μικρό κι ελαφρύ, είναι να ανοίξεις την τάπα και να το κουνήσεις πέρα-δώθε. Όσο λιγότερο γκλου-γκλου ακούσεις, τόσο πρέπει να βιαστείς να γεμίσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα