Jump to content
beter_1993

Skyteam bobos 125cc. Στην αδεια γράφει για 2 ατομα η μονο για ενα?

Recommended Posts

ΈΙπαμε Dream Bikes.Νομίζω όμως ότι πρέπει να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου.... Δεν μπορώ να βρω λογική στις επιλογές σου όσο και αν προσπαθώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω ηθελα να πω οτι σε οσα μαγαζια εχουν μεινει μηχανακια σαν το δικο σου χοντα καινουργια τα δινουν στο 2χιλιαρο...

τιμη προ κρισης αλλα δεν νομιζω οτι και τωρα θα εχουν κατεβει οι τιμες...

to msx125 2000e? για αυτο μιλαμε? :Ρ

Φιλε μου θα δωσεις 3000 για 125? Φιλε μου θα δωσεις 3000 για μπομπο?

Ειπαμε θες σωνει και καλα μπομπο αλλα 3000? Με τοσα παιρνεις οτι θες απο μεταχειρισμενα απο 125 μεχρι 600+. Κριμα τα λεφτα...

ναι αλλα ειναι καινουργιο ;Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

to msx125 2000e? για αυτο μιλαμε? :Ρ

ναι αλλα ειναι καινουργιο ;Ρ

και εκτος αυτου λογς διπλωματος αλλα και εμπειριας δεν θελω κατι πανω απο 125!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θες καινούργιο πάρε αυτό

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3402610/

¨η αυτό

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3962366/

θες πιο καγκουρε;

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4741860/

Πάνω απο 2000 μην δώσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικα παλευω με τον εαυτο μου να καταλαβω το σκεπτικο σου :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θες καινούργιο πάρε αυτό

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3402610/

¨η αυτό

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3962366/

θες πιο καγκουρε;

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4741860/

Πάνω απο 2000 μην δώσεις...

einai polu kales epiloges filtate! apla den kserw an to eides apla skepsou pws g papi exw thema me tous gonious m den th xw me ena ktm h mia cbr? :P to cbr einai polu brosta kai sigoura sumferei kai einai kai auto honda, apla oi goneis m epeidh den to vlepoun megalo den t thewroun toso epikinduno oso ena tetoiou megethous street. epishs mporw na ekmetaleuomai t gegonos pws den kseroun tipota apo mhxanakia opote ola tous ta plasarw ws 50aria :P. to msx125 kseroun pws einai 50ari! tous kssegelaei k to megethos.opote den kollane! g auto einai kapws araksenes oi epiloges m:P sugnwmh gia t greeklish apla den exw ellhniko plhktrologio sto tablet!:)

πραγματικα παλευω με τον εαυτο μου να καταλαβω το σκεπτικο σου :P

ekshgw parapanw ston filo storr thn paralogh logikh m! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράφε ελληνικά εαν μπορείς...

Με την λογική σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς... Είναι όλα πολύ μπλεγμενα μέσα σου....

Μην πάρεις τίποτα.

Δεν είναι λογική "κοροιδεύω τους δικούς μου"

Οδηγώ σύμφωνα με το νόμιμο... Αφού μπορείς 125cc δεν παίζει ρόλο η εμφανίση του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα δεν θα ηταν καλυτερα να εξηγησεις ηρεμα και ωραια στους δικους σου την ολη λογικη σου για τις μηχανες? το οτι δεν το θες για να κανεις καφριλικια, αλλα για τις μετακινησεις και τις βολτες σου? Οτι θα εισαι εξισου προσεκτικος ειτε με 50αρι ειτε με 125αρι? Να παρεις και ενα ωραιο κρανακι, ενα μπουφανακι και να δεις πως σιγα σιγα θα αρχισουν να κανουν πισω οι δικοι σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράφε ελληνικά εαν μπορείς...

Με την λογική σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς... Είναι όλα πολύ μπλεγμενα μέσα σου....

Μην πάρεις τίποτα.

Δεν είναι λογική "κοροιδεύω τους δικούς μου"

Οδηγώ σύμφωνα με το νόμιμο... Αφού μπορείς 125cc δεν παίζει ρόλο η εμφανίση του.

Στο ταμπλετ που εχω το πληκτρολογιο δεν εχει ελληνικα! χιλια συγγνωμη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα δεν θα ηταν καλυτερα να εξηγησεις ηρεμα και ωραια στους δικους σου την ολη λογικη σου για τις μηχανες? το οτι δεν το θες για να κανεις καφριλικια, αλλα για τις μετακινησεις και τις βολτες σου? Οτι θα εισαι εξισου προσεκτικος ειτε με 50αρι ειτε με 125αρι? Να παρεις και ενα ωραιο κρανακι, ενα μπουφανακι και να δεις πως σιγα σιγα θα αρχισουν να κανουν πισω οι δικοι σου...

Φιλε μου οτι και να πω δεν καταλαβαινουν πως θα προσεχω. Λενε πως δεν θα με προσεξουν οι αλλοι! Τα λεφτα τα εχω αν θελω να το παρω το περνω, αλλα δεν θελω να κοντραριστω μαζι τους και να το παρω με μουρμουρα! μου μιλανε για φιλουσ τους που εχουν λαμες στα ποδια απο τρακαρισματα και τουμπες τους αλλα ξεχνανε ποιοι ειναι οι λογοι που τρακαραν(απροσεξια ) . μετα μου λενε πως θ επιβαρυνθω με παραπανω χρηματα κατι που δεν πιστευω πως ισχυει! το αμαξι μου ρουφαει πολλα λεφτα.και για την συντηρηση του! απελπιζομαι οταν βαζω 10ε βενζινη και τα καιω για να ψαξω θεση! απο την αλλη με το ποδηλατο που απο πιτσιρικι τριγυρναγα απο περιοχη σε περιοχη και δεν μου λεγαν τιποτα! ακουνε συνεχεια ατυχηματα και θεωρουν οτι ντε και καλα κατι θα παθω και εγω! οποτε επειδη ο μπομπος καθως και το msx ειναι μικρα, πιστευουν πως δεν θα χω περιθωρια να τρεξω,αρα δεν θα γινει και τιποτα! κοιτα με παπι εχω πεσει μια φορα γιατι ηταν η πρωτη φορα που οδηγησα σε βροχη και πατησα λιγο πιο δυνατα το μπροστινο φρενο οποτε εφυγα μπροστα αλλα δεν χτυπησα καν.μονο λασπη γεμισα:Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι δικοι σου θα γκρινιαζουν παντα στην αρχη. Μεχρι να το συνηθισουν ειναι. Το μπομπο απλα το βλεπουν μικρο και νομιζουν οτι ειναι ακινδυνος. Αλλα αμα δε σε χαλαει εσενα καλα ειναι :P

Πραγματικά έλεος με αυτές τις απόψεις ότι τα μικρά είναι πιο ασφαλή! Πολλοί γονείς το πιστεύουν ενώ ισχύει το ακριβώς αντίθετο!! Χίλιες φορές να κάνεις πόλεμο και να πάρεις μια πάπια ή ένα μοτοσυκλετάκι παρά αυτό το πράμα.Αυτό είναι επικίνδυνο για ένα άτομο πόσο μάλλον για δύο! Είναι μια σταλιά,δεν πρόκειται να σε προσέχει κάνεις στο δρόμο και με τους τροχούς που έχει είναι προτιμότερο να το παίρνεις στο χέρι όταν συναντάς λακκούβες...

Παντως απο το τιποτα κατι ειναι και ο μπομπος!

Μάλλον το ανάποδο ισχύει.. Από τον μπόμπο καλύτερο είναι το τίποτα. Ειδικά εφόσον σκέφτεσαι να βάλεις 2ο άτομο...

Αν θες έρχομαι εγώ να κάνω πόλεμο με τους γονείς σου φίλε... Αλλά μακρύα από τη κινεζιά που κοστίζει και 1000 ευρώ... ΜΑΚΡΥΑ!!

Φιλικά,Λευτέρης :shoot: :shoot: :shoot: :shoot: :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά έλεος με αυτές τις απόψεις ότι τα μικρά είναι πιο ασφαλή! Πολλοί γονείς το πιστεύουν ενώ ισχύει το ακριβώς αντίθετο!! Χίλιες φορές να κάνεις πόλεμο και να πάρεις μια πάπια ή ένα μοτοσυκλετάκι παρά αυτό το πράμα.Αυτό είναι επικίνδυνο για ένα άτομο πόσο μάλλον για δύο! Είναι μια σταλιά,δεν πρόκειται να σε προσέχει κάνεις στο δρόμο και με τους τροχούς που έχει είναι προτιμότερο να το παίρνεις στο χέρι όταν συναντάς λακκούβες...

Μάλλον το ανάποδο ισχύει.. Από τον μπόμπο καλύτερο είναι το τίποτα. Ειδικά εφόσον σκέφτεσαι να βάλεις 2ο άτομο...

Αν θες έρχομαι εγώ να κάνω πόλεμο με τους γονείς σου φίλε... Αλλά μακρύα από τη κινεζιά που κοστίζει και 1000 ευρώ... ΜΑΚΡΥΑ!!

Φιλικά,Λευτέρης :shoot: :shoot: :shoot: :shoot: :shoot:

καταλαβαινω τι λες! ως προς το μεγεθος απευθυνεσαι και για το msx? το χω δει απο κοντα ειναι αρκετα πιο μεγαλο απο τον παλιο μπομπο! ειναι πολυ πιο σωστο στο στησιμο του απο τον μικρο τον μπομπο! και χωραμε ανετα 2 ατομα οπως και σε ενα παπακι! ελα για τον πολεμο οποτε θελεις! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταλαβαινω τι λες! ως προς το μεγεθος απευθυνεσαι και για το msx? το χω δει απο κοντα ειναι αρκετα πιο μεγαλο απο τον παλιο μπομπο! ειναι πολυ πιο σωστο στο στησιμο του απο τον μικρο τον μπομπο! και χωραμε ανετα 2 ατομα οπως και σε ενα παπακι! ελα για τον πολεμο οποτε θελεις! :crazy:

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λενε πως δεν θα με προσεξουν οι αλλοι!

Θεωρεις οτι ειναι καλυτερο να μη σε προσεξουν οι αλλοι οταν εισαι πανω στο χαρο(μπομπος) ή πανω σε κατι με κανονικες διαστασεις?

μετα μου λενε πως θ επιβαρυνθω με παραπανω χρηματα κατι που δεν πιστευω πως ισχυει!

Προφανως και δεν ισχυει. Μπορεις να τους εξηγησεις οτι παααρα πολλοι, παιρνουν μηχανη η μηχανακια για να κανουν οικονομια και να μην κυκλοφορουν το αυτοκινητο συνεχεια.

Πιστευω εισαι αρκετα μεγαλος για να κανεις μια ωριμη συζητηση μαζι τους. Δεν ειναι οτι εισαι 15-16 για να παρεις μπομπο και να τους "ξεγελασεις".

Σε καθε περιπτωση τα 3000 κτλπ. που αναφερεις ειναι εξωφρενικα ποσα για κατι που ειναι ουσιαστικα ενα παιχνιδι που το καβαλας(οσο και να μοιαζει με μηχανη). Οποιος ζηταει τοσα λεφτα ειναι λειαν επιεικως ΚΛΕΦΤΗΣ και εσυ θα γινεις το κοροϊδο που ψαχνει.

Και τα 1000 πολλα ειναι. Ηξερα καποτε 50αρηδες μπομπους που τους επαιρνες με κανα 200αρικο. Κατι τετοιο ειναι το μονο αποδεκτο κατα τη γνωμη μου. Ναι θα μου πεις ειναι 125. Λιγη σημασια εχει. Και 600 κυβικα να ηταν παλι μπομπος ειναι.. 1000 φορες να επαιρνες κανα 50αρι ψηλοφτερο να οργωνες και τα βουνα και να μαθαινες να οδηγας.

Επισης μετα πιστευεις οτι θα καταφερεις να το πουλησεις ευκολα αργοτερα και να παρεις κατι σωστο? Οσο καιρο οδηγω αντε να εχω δει 3 μπομπους στο δρομο.

Σκεψου το λιγο καλυτερα..

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια μηχανή(cbr 125, παπί κτλπ) έχουν πολύ καλύτερο στήσιμο απο έναν μπομπο. Τι εννοώ καλύτερο στήσιμο? Καλύτερα φρένα, καλύτερες αναρτήσεις κτλπ. Αυτά σε σώζουν σε περίπτωση που γίνει μλκία.

Επίσης με ένα κανονικό μοτόρι, είσαι σε κανονικό ύψος συνεπώς έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να σε δει κάποιος απο τους καθρέφτες του. Με τον μπομπο που είναι δεν είναι μισό μέτρο ύψος(αν κάνω λάθος διορθώστε με), θα είσαι συνεχώς στο τυφλό πεδίο των καθρεφτών ενός αμαξιού. Τα φώτα του ούτε κατά διάννοια δεν θα χτυπάνε στου αυτοκινήτου τους καθρέφτες(εκτός αν τα έχεις ρυθμίσει να κοιτάζουν τον ουρανό με τ' αστρα, που εκεί δεν θα βλέπεις τον δρόμο), συνεπώς θα είσαι 100% αόρατος. Το να σε παρασύρει λοιπόν αμάξι είναι σχεδόν στανταράκι.

Και δεν μιλάω καν για λεωφορείο ή για φορτηγό ή για 4x4 που γιαυτούς ήμαστε αόρατοι ακόμα και με τις μεγάλου κυβισμού μηχανές.

Λαμβάνοντας υπόψην τα παραπάνω είτε θα έδινα μάχη για να πάρω κάτι της προκοπής, και κάτι που είναι ασφαλές ακόμα και αν υποστώ την μουρμούρα των δικών μου, παρά να πάρω μπομπο. Στην τελική καλύτερα να μην έπαιρνα τίποτα ή καλύτερα να το έπαιρνα σπίτι και να τους έφερνα προ τετελεσμένων γεγονότων. Άλλωστε είσαι πάνω απο 20 δεν είσαι πιτσιρίκι.

Αν προσπαθήσεις να τους εξηγήσεις τα παραπάνω περι ασφάλειας που σου λέμε όλοι, και τους ζητήσεις να σε εμπιστευτούν καθώς θα μπορούσες να τους φέρεις το μηχανάκι και να μην μπορούσαν να κάνουν τίποτα μετά, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να καταλάβουν ότι σκέφτεσαι ώριμα και να σε αφήσουν. Αν δεν το κάνουν τότε 2 είναι οι λύσεις και στις ανέφερα ποιο πάνω. Είτε το παίρνεις και το πας και τους λες αυτό είναι, είτε δεν παίρνεις τίποτα. Είναι προτιμότερο το τίποτα απο το να βρεθείς σε κανένα χαντάκι ή κάτω απο κανένα αμάξι, ειδικά απο την στιγμή που θα φέρνεις ευθύνη και για 2ο άτομο.

Να ήσουν σε χωριό θα σου λεγα, το γουστάρεις? Πάρτο. Αλλά στην πόλη? Ξέχασετο!!! Για δικό σου καλό!

Στην τελική όλοι δώσαμε αυτή την μάχη με τους δικούς μας για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Και εμένα δεν ήθελαν να πάρω πάνω απο 125 παρόλο που είχα και 50αρι και 150 και όλες μου οι πτώσεις ήταν με το 50αρι. Γιατί άλλα φρένα και αναρτήσεις έχουν τα μεγαλύτερα μηχανάκια και άλλα τα μικρά. Και εγώ απο το 150αρι σκούτερ πήγα στο 125 cbr, και απο εκεί ανέβηκα στα 650. Τώρα με βλέπουν με την στολή, κράνος κτλπ, και είναι ποιο ήρεμοι. Τρέμει λίγο το φλοκάτι τους όταν πηγαίνω εκδρομές που ξέρουν ότι κάνω 300+ χλμ, αλλά για τις καθημερινές μου έχουν εμπιστοσύνη. Την κέρδισα σιγά σιγά. Αλλά για να με άφηναν να πάρω μηχανή δεν με άφηναν. Εδώ απο το 150αρι το σκούτερ πήγαινα να πάρω 50αρι aprilia motard και γκάριζαν. Τους πήγα το cbr 125 και τους λέω αυτό είναι, και υπόψην πως είναι μεταβατικό στάδιο για να μάθω και μετά να πάρω μεγαλύτερη. Έκαναν καμμία βδομάδα να το δεχτούνε, μετά όμως το δέχτηκαν.

Μην κάνεις το λάθος να πάρεις μπομπο. Είναι στάνταρ με τόσους μλκες που κυκλοφορούν πως κάποιος θα σε βάλει απο κάτω. Και αυτά περι ύψους ότι είναι μεγαλύτερο απο το προηγούμενο μπομπο τα ακούω βερεσε. Έχω δει πολλούς με μπομπους να τρωνε καπακιες σε λακούβες, ή να στρίβει κανένας και να μην τους έχει δει και να τους παρασύρει.

Τροποποιήθηκε από τον SVouros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λαβε σοβαρα υποψη αυτα που σου ειπαν τα παιδια παραπανω... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΠΟΜΠΟ!!!

1000 φορες να τους πας μια μερα ενα παπι, να μην σου μιλανε για μια βδομαδα, και να σε βλεπουν να πηγαινοερχεσαι με κρανος, ηρεμα με το παπι.. Θα το συνηθισουν, trust us... θα κερδισεις την εμπιστοσυνη τους με την συμπεριφορα σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

einai polu kales epiloges filtate! apla den kserw an to eides apla skepsou pws g papi exw thema me tous gonious m den th xw me ena ktm h mia cbr? :P to cbr einai polu brosta kai sigoura sumferei kai einai kai auto honda, apla oi goneis m epeidh den to vlepoun megalo den t thewroun toso epikinduno oso ena tetoiou megethous street. epishs mporw na ekmetaleuomai t gegonos pws den kseroun tipota apo mhxanakia opote ola tous ta plasarw ws 50aria :P. to msx125 kseroun pws einai 50ari! tous kssegelaei k to megethos.opote den kollane! g auto einai kapws araksenes oi epiloges m:P sugnwmh gia t greeklish apla den exw ellhniko plhktrologio sto tablet! :)

ekshgw parapanw ston filo storr thn paralogh logikh m! :P

Το μηχανακι θα το παρεις με δικα σου χρηματα?Ποσο χρονων εισαι?Εχεις διπλωμα[βαριεμεν α διαβαζω ολο το κατεβατο τωρα].Μην κανεις καμια λαλακια και δωσεις 2000 και 3000 για 125 cc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια μηχανή(cbr 125, παπί κτλπ) έχουν πολύ καλύτερο στήσιμο απο έναν μπομπο. Τι εννοώ καλύτερο στήσιμο? Καλύτερα φρένα, καλύτερες αναρτήσεις κτλπ. Αυτά σε σώζουν σε περίπτωση που γίνει μλκία.

Επίσης με ένα κανονικό μοτόρι, είσαι σε κανονικό ύψος συνεπώς έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να σε δει κάποιος απο τους καθρέφτες του. Με τον μπομπο που είναι δεν είναι μισό μέτρο ύψος(αν κάνω λάθος διορθώστε με), θα είσαι συνεχώς στο τυφλό πεδίο των καθρεφτών ενός αμαξιού. Τα φώτα του ούτε κατά διάννοια δεν θα χτυπάνε στου αυτοκινήτου τους καθρέφτες(εκτός αν τα έχεις ρυθμίσει να κοιτάζουν τον ουρανό με τ' αστρα, που εκεί δεν θα βλέπεις τον δρόμο), συνεπώς θα είσαι 100% αόρατος. Το να σε παρασύρει λοιπόν αμάξι είναι σχεδόν στανταράκι.

Και δεν μιλάω καν για λεωφορείο ή για φορτηγό ή για 4x4 που γιαυτούς ήμαστε αόρατοι ακόμα και με τις μεγάλου κυβισμού μηχανές.

Λαμβάνοντας υπόψην τα παραπάνω είτε θα έδινα μάχη για να πάρω κάτι της προκοπής, και κάτι που είναι ασφαλές ακόμα και αν υποστώ την μουρμούρα των δικών μου, παρά να πάρω μπομπο. Στην τελική καλύτερα να μην έπαιρνα τίποτα ή καλύτερα να το έπαιρνα σπίτι και να τους έφερνα προ τετελεσμένων γεγονότων. Άλλωστε είσαι πάνω απο 20 δεν είσαι πιτσιρίκι.

Αν προσπαθήσεις να τους εξηγήσεις τα παραπάνω περι ασφάλειας που σου λέμε όλοι, και τους ζητήσεις να σε εμπιστευτούν καθώς θα μπορούσες να τους φέρεις το μηχανάκι και να μην μπορούσαν να κάνουν τίποτα μετά, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να καταλάβουν ότι σκέφτεσαι ώριμα και να σε αφήσουν. Αν δεν το κάνουν τότε 2 είναι οι λύσεις και στις ανέφερα ποιο πάνω. Είτε το παίρνεις και το πας και τους λες αυτό είναι, είτε δεν παίρνεις τίποτα. Είναι προτιμότερο το τίποτα απο το να βρεθείς σε κανένα χαντάκι ή κάτω απο κανένα αμάξι, ειδικά απο την στιγμή που θα φέρνεις ευθύνη και για 2ο άτομο.

Να ήσουν σε χωριό θα σου λεγα, το γουστάρεις? Πάρτο. Αλλά στην πόλη? Ξέχασετο!!! Για δικό σου καλό!

Στην τελική όλοι δώσαμε αυτή την μάχη με τους δικούς μας για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Και εμένα δεν ήθελαν να πάρω πάνω απο 125 παρόλο που είχα και 50αρι και 150 και όλες μου οι πτώσεις ήταν με το 50αρι. Γιατί άλλα φρένα και αναρτήσεις έχουν τα μεγαλύτερα μηχανάκια και άλλα τα μικρά. Και εγώ απο το 150αρι σκούτερ πήγα στο 125 cbr, και απο εκεί ανέβηκα στα 650. Τώρα με βλέπουν με την στολή, κράνος κτλπ, και είναι ποιο ήρεμοι. Τρέμει λίγο το φλοκάτι τους όταν πηγαίνω εκδρομές που ξέρουν ότι κάνω 300+ χλμ, αλλά για τις καθημερινές μου έχουν εμπιστοσύνη. Την κέρδισα σιγά σιγά. Αλλά για να με άφηναν να πάρω μηχανή δεν με άφηναν. Εδώ απο το 150αρι το σκούτερ πήγαινα να πάρω 50αρι aprilia motard και γκάριζαν. Τους πήγα το cbr 125 και τους λέω αυτό είναι, και υπόψην πως είναι μεταβατικό στάδιο για να μάθω και μετά να πάρω μεγαλύτερη. Έκαναν καμμία βδομάδα να το δεχτούνε, μετά όμως το δέχτηκαν.

Μην κάνεις το λάθος να πάρεις μπομπο. Είναι στάνταρ με τόσους μλκες που κυκλοφορούν πως κάποιος θα σε βάλει απο κάτω. Και αυτά περι ύψους ότι είναι μεγαλύτερο απο το προηγούμενο μπομπο τα ακούω βερεσε. Έχω δει πολλούς με μπομπους να τρωνε καπακιες σε λακούβες, ή να στρίβει κανένας και να μην τους έχει δει και να τους παρασύρει.

Μωρε αν θελω να το παρω το περνω τωρα. απλα δν θελω να χω γκρινια και μουρμουρα. στ τελος απο την γκαντεμια θα γκρεμοτσακιστω πουθενα:-P κ δν καταλαβαινω γτ κολλανε γ κατι π πιανει μαξ τα 100 ενω τ αμαξι π αυτοι μ πηραν βγαζει 230 σχεδον. εν πασει περιπτωση και κουβεντα π κανω δεν συμφωνουν. θα τους παρω μια απο αυτες τις μερες να παμε σ μια αντιπροσωπεια για να δουν καποια μηχανακια. και η πλακα ειναι πως με εχουν δει κατα καιρους να κυκλοφορω με μηχανακια φιλων και να μην λενε τιποτα.

Το μηχανακι θα το παρεις με δικα σου χρηματα?Ποσο χρονων εισαι?Εχεις διπλωμα[βαριεμεν α διαβαζω ολο το κατεβατο τωρα].Μην κανεις καμια λαλακια κοαι δωσεις 2000 και 3000 για 125 cc

21 ειμαι φιλε μου.:-) ναι με δικα μου λεφτα θα αγορασω οτι ειναι να αγορασω. :-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως,αν τλκ πάρεις μπομπο,κρίμα τα λεφτά που θα δώσεις... Αν είσαι τόσο καυλωμ..νος με τον μπομπο βρες κάποιο μέχρι 5 κατοστάρικα το πολύ,κράτα το ΜΟΝΟ για την πάρτι σου χωρίς να ανεβάζεις την κοπέλα σου πάνω και με τα υπόλοιπα πάρε κάτι άλλο να το χαρείτε και οι δύο. Αυτάαααα!!! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μην κανεις καμια λαλακια και δωσεις 2000 και 3000 για 125 cc

Συμφωνώ με το παραπάνω. Η αγορά σήμερα έχει μια δεδομένη ισορροπία. ΜΕ 900 ευρώ εγώ πήρα Transalp, και με 330 πριν ένα μήνα σκούτερ πενηντάρι. Αν είχα 2000 και 3000 ευρώ και ήθελα, θα έπαιρνα αυτοκίνητο, όχι μπόμπο 125 κυβικά ή οτιδήποτε σε 125 κυβικά. Πρέπει να είναι υπερβολικά καλό το ντηλ ή να το θες πάρα πολύ για να δώσεις τόσα λεφτά για δίκυκλο σήμερα, ειδικά αν δεν έχεις κάποια στοιχειώδη δουλειά ή υποστήριξη από κάπου. Καλά δεν συζητάμε για το ποδήλατο στα 1100 που έπεσε στο τραπέζι προηγουμένως, αυτό ήταν καθαρή σχιζοφρένεια.

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με το παραπάνω. Η αγορά σήμερα έχει μια δεδομένη ισορροπία. ΜΕ 900 ευρώ εγώ πήρα Transalp, και με 330 πριν ένα μήνα σκούτερ πενηντάρι. Αν είχα 2000 και 3000 ευρώ και ήθελα, θα έπαιρνα αυτοκίνητο, όχι μπόμπο 125 κυβικά ή οτιδήποτε σε 125 κυβικά. Πρέπει να είναι υπερβολικά καλό το ντηλ ή να το θες πάρα πολύ για να δώσεις τόσα λεφτά για δίκυκλο σήμερα, ειδικά αν δεν έχεις κάποια στοιχειώδη δουλειά ή υποστήριξη από κάπου. Καλά δεν συζητάμε για το ποδήλατο στα 1100 που έπεσε στο τραπέζι προηγουμένως, αυτό ήταν καθαρή σχιζοφρένεια.

Οικογενειακη επιχειριση ειμαστε ενα βιβλιοτυπογραφειο. οποτε μπορω να εχω ενα μικρο εισοδημα. αυτα τα λεφτα τα μαζευω καιρο και αν τ παρω θα τ παρω μετρητα σε κανα 4μηνο. δεν θελω να το χρωσταω! μου αρεσει ο σχεδιασμος του αλλα και εγω βλεπω και καταλαβαινω πως τα 3000ε ειναι πολλα! cbr βρισκω με τοσα λεφτα και με λιγοτερα! η κοπελα μου δεν θα ανεβαινει τοσο συχνα! και αυτοκινητο εχω! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οικογενειακη επιχειριση ειμαστε ενα βιβλιοτυπογραφειο. οποτε μπορω να εχω ενα μικρο εισοδημα. αυτα τα λεφτα τα μαζευω καιρο και αν τ παρω θα τ παρω μετρητα σε κανα 4μηνο. δεν θελω να το χρωσταω! μου αρεσει ο σχεδιασμος του αλλα και εγω βλεπω και καταλαβαινω πως τα 3000ε ειναι πολλα! cbr βρισκω με τοσα λεφτα και με λιγοτερα! η κοπελα μου δεν θα ανεβαινει τοσο συχνα! και αυτοκινητο εχω! :grin:

TROLL.... :lock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα φιλοι! Τελικα μετα απο σκεψη κατεληξα στην επιιλογη να παρω το honda msx 125! Σκεφτομαι αν ειναι να το κανω με δοσεις η με μετρητα,μιας και ειναι καλυτερη τιμη (2.700) με δωρο κρανος και μπουφαν. Ξερω πως ειναι πολλα τα λεφτα αλλα ειναι κατι που μου αρεσει, θεωρω πως ειναι βολικοτατο και ασφαλες. αν τα λεφτα του ηταν πιο λιγα θα ταν πολυ καλυτερα αλλα μια φορα το αγοραζεις! :) Ελπιζω να βγει μια καλη επιλογη και να μην μετανοιωσω! Παρεπιπτοντως εχω δει καμια 10αρια να κυκλοφορουν αυτες τις μερες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα