ktm duke 125 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 Γεια σας μπενω στο ψυτο θα ειθελα να μου πειτε αν αξηζει η αγορα αυτου του κτμ μοντελο 2001 και ειναι μοταρδ θελω να μαθω τα παντα +\- και γενικος τα παντα για αυτο το μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 Καλά έκανες και ρώτησες εδώ. Μη μπεις στον κόπο να ψάξεις μόνος σου και να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm duke 125 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 Ευχαριστο φιλε λοιπον εχω ακουση οτη δεν εχι τεληκη τι σασμαν εχει που θα βρω ανταλακτικα και αν μπορω να βρω εξατμισης και καπιο κιτ για ανεβασμα στα κιβικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 Μην παρεις ΚΤΜ 125 exc. παρε κατι αλλο Ποσο χρονων εισαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm duke 125 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Μην παρεις ΚΤΜ 125 exc. παρε κατι αλλο Ποσο χρονων εισαι? 18 γιατι να μην το παρω;Μπορειτε να μου πειτε μοινεκτιματα και πλεονεκτιματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 αν σου αρεσει παρ΄το στη θεση σου αν το ηθελα για μοτοκρος θα επαιρνα ενα κχ125 η ενα yz125 αν ηθελα εντουρο θα επαιρνα ενα wr 125 επισης ενα beta θα μου αρεσεαν θες κτμ παρε το εχσ 200αρι δεν πειραζει για λιγα κυβικα παραπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2014 Τελικά τι πηρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες