Jump to content
Antony2198

50cc Νεο!!!

Recommended Posts

Γεια σε ολους παιδια ειμαι 16 χρονων και εχω πεισει τους γονεις μου να παρω μηχανακι εδω που μενω εχει καποιες ανηφορες και χρειαζομαι δυνατο παπι σκεφτομουν να παρω 125cc και να το οδηγαω με διπλωμα για 50cc αλλα ειδα οτι αμα σε πιασουν την γ@@@ες

πειτε μου μηχανακια γιατι ειμαι ασχετος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μέχρι 1000 μεταχείρισμενο ψάχνω δεν νομίζω να φτάνουν για καινούργιο αλλα να μην είναι κινεζικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:winking:κοιτα για κανα 50ρι σκουτερακι διχρονο.

προτιμητεα τα yamaha neos 50,η yamaha why 50 που το ειχα και πηγαινε βολιδα και ημουν και αρκετα πανω απο 100 κιλα.

αποφυγε ιταλικα λογω βλαβων.

σαν κι αυτο ειχα

καταπληκτικο μηχανακι

το μετανοιωσα που το πουλησα

http://www.car.gr/cl...s/view/4895681/

Τροποποιήθηκε από τον panavour

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα εμενα που με εχουν σταματιση με 125 (16 χρονων ειμαι και εγω) δεν με εκαναν τιποτα εγω θα σε προτινα innova η crypton x h suzuki adress

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) αγνόησε ότι έγραψε παραπάνω ο "slimshady"

2) Εφόσον δεν θες σκούτερ (και καλά κάνεις) πας για παπί ή μοτοσικλετάκι

Στα παπιά τα ιαπωνικά είναι τα πολύ παλιά πλέον οπότε πας σε κινέζο & ταιβανεζικα) . Από αυτά έχουν ξεχωρίσει τα daytona και τα kymco , το καλό στα παπιά είναι ότι μπορείς να τους μεγαλώσεις τα cc και αν σου βγάλει πρόβλημα το μοτέρ βάζεις καινούριο με 200€ . Τα μοτοσικλετάκια είναι τα δρόμου σαν το rs 50 και τα enduro & motard σαν το senda όλα είναι δίχρονα και σχεδόν όλα ανεξαρτήτου εταιρίας φοράνε το ίδιο μοτέρ , είναι δυνατά για 50αρια είναι πιο καλά στημένα (φρένα & αναρτήσεις) αλλά όταν θα βγάλουν πρόβλημα τα ανταλλακτικά είναι ακριβά και πιο σπάνια σε σχέση με τα παπιά. Αν θες κάτι που δεν θα σου κοστίσει πολύ και αργότερα (όταν θα βγάλεις το δίπλωμα για 125) αν θες μεγαλύτερο μπορείς να το αναβαθμίσεις χωρίς να κάνεις αγοροπωλησίες πας σε παπί , αν θες κάτι πιο καλά στημένο και δυνατό αλλά με πιο πολλά έξοδα σε € πας σε street/enduro/motard. Εγώ στην ηλικία σου όταν έβγαλα το ΑΜ πήρα ένα μοταρντ και μπορώ να πω πως το ευχαριστήθηκα ΑΛΛΑ έχασα αρκετά € και δεν είμαι σίγουρος αν θα το ξανααγόραζα αν ξαναβρισκόμουν στην ίδια θέση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα εμενα που με εχουν σταματιση με 125 (16 χρονων ειμαι και εγω) δεν με εκαναν τιποτα εγω θα σε προτινα innova η crypton x h suzuki adress

φιλε πραγματικα δεν ξερω το φοβαμαι λιγο να το ρισκαρω γιατι εχω ακουσει οτι αμα πεσεις σε μπλοκο θα πληρωσεις πολυ!!

1) αγνόησε ότι έγραψε παραπάνω ο "slimshady"

2) Εφόσον δεν θες σκούτερ (και καλά κάνεις) πας για παπί ή μοτοσικλετάκι

Στα παπιά τα ιαπωνικά είναι τα πολύ παλιά πλέον οπότε πας σε κινέζο & ταιβανεζικα) . Από αυτά έχουν ξεχωρίσει τα daytona και τα kymco , το καλό στα παπιά είναι ότι μπορείς να τους μεγαλώσεις τα cc και αν σου βγάλει πρόβλημα το μοτέρ βάζεις καινούριο με 200€ . Τα μοτοσικλετάκια είναι τα δρόμου σαν το rs 50 και τα enduro & motard σαν το senda όλα είναι δίχρονα και σχεδόν όλα ανεξαρτήτου εταιρίας φοράνε το ίδιο μοτέρ , είναι δυνατά για 50αρια είναι πιο καλά στημένα (φρένα & αναρτήσεις) αλλά όταν θα βγάλουν πρόβλημα τα ανταλλακτικά είναι ακριβά και πιο σπάνια σε σχέση με τα παπιά. Αν θες κάτι που δεν θα σου κοστίσει πολύ και αργότερα (όταν θα βγάλεις το δίπλωμα για 125) αν θες μεγαλύτερο μπορείς να το αναβαθμίσεις χωρίς να κάνεις αγοροπωλησίες πας σε παπί , αν θες κάτι πιο καλά στημένο και δυνατό αλλά με πιο πολλά έξοδα σε € πας σε street/enduro/motard. Εγώ στην ηλικία σου όταν έβγαλα το ΑΜ πήρα ένα μοταρντ και μπορώ να πω πως το ευχαριστήθηκα ΑΛΛΑ έχασα αρκετά € και δεν είμαι σίγουρος αν θα το ξανααγόραζα αν ξαναβρισκόμουν στην ίδια θέση.

stavro ωραια τα λες αλλα τα daytona βγαζουν συνεχεια προβληματα!! τωρα τα kymco ειναι κινεζικα? παντως τα προτιμω απο daytona

αα και κατι αλλο ειναι διχρονα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν γίνει ατύχημα και δεν έχεις δίπλωμα έχεις πολύ μεγάλα μπλεξίματα . Στο θέμα μας τώρα , τα παπάκια είναι τετράχρονα και τα μοτοσικλετάκια δίχρονα. Τα kymco είναι made inTaiwan. Σε σχέση με άλλα κινέζικα τα daytona είναι σχετικά καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια ευχαριστω αλλα θελω κι αλλες προτασεις!!

Υ.Γ Οχι σκουτερακια!

γιατι οχι ρε φιλε; το 2χρονο σκουτερακι ειναι πιο δυνατο απο το παπακι.

αλλα ακομα και παπι να παρεις,να το παρεις μεταχειρισμενο για να γλιτωσεις στρωσιμο. εκει ειναι που θα ευχοσουν να ειχες παρει 125 και ας ησουν με το ρισκο καθε φορα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν γίνει ατύχημα και δεν έχεις δίπλωμα έχεις πολύ μεγάλα μπλεξίματα . Στο θέμα μας τώρα , τα παπάκια είναι τετράχρονα και τα μοτοσικλετάκια δίχρονα. Τα kymco είναι made inTaiwan. Σε σχέση με άλλα κινέζικα τα daytona είναι σχετικά καλά.

stavro δηλαδη μου προτεινεις kymco??

γιατι οχι ρε φιλε; το 2χρονο σκουτερακι ειναι πιο δυνατο απο το παπακι.

αλλα ακομα και παπι να παρεις,να το παρεις μεταχειρισμενο για να γλιτωσεις στρωσιμο. εκει ειναι που θα ευχοσουν να ειχες παρει 125 και ας ησουν με το ρισκο καθε φορα..

απλα θελω δισκοφρενα και τα scooter σπανια εχουν ειδικα 50cc-125cc

Παιδια οποιος αλλος προτεινει αλλο παπι να μου πει! thanks!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφόσον λέει οτι δεν θέλει σκουτερ, μπορεί απλά ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΚΟΥΤΕΡ :Ρ

Θα σου πρότεινα 50αράκι enduro η motard, ειναι οτι πρεπει! Δες κατι σαν το δικό μου, Derbi Senda SM X-Treme, υπάρχει βέβαια και το Senda DRD.

Τα πιστιαρικα εχουν λιγο πιο πολυ γκαζι, αλλα τι γκαζι να εχει το 50αρακι τώρα.. :Ρ Πιστεύω θα ευχαριστηθείς πιο πολύ ενα motard!

Εκτός αν παλι θες enduro, που αυτα που σου ειπα στην αρχη, βγαινουν ΚΑΙ σε enduro, απλά ειναι R αντι για SM!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε πίστεψε με δεν εισαι για τετραχρονο παπι γιατι στις ανηφορες θα βλασφιμας καθε φορα!!! Παρε καλυτερα ενα διχρονο σκουτερ η μοταρντ οπως ειπαν τα παιδια και θα εισαι κομπλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφόσον λέει οτι δεν θέλει σκουτερ, μπορεί απλά ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΚΟΥΤΕΡ :Ρ

για να του λενε 2 κατοχοι τετραχρονων παπιων 50cc να μην κοιταξει την κατηγορια αυτη,ε κατι θα ξερουν και θα το λενε..

(βεβαια εγω μιλαω για μανισια,για ανεβασμενα στα 72 ή στα 80 δε ξερω πως ειναι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να του λενε 2 κατοχοι τετραχρονων παπιων 50cc να μην κοιταξει την κατηγορια αυτη,ε κατι θα ξερουν και θα το λενε..

τωρα εχετε αρχισει να με πειθεται και σκεφτομαι το Gilera Runner αλλα απο 50cc σε 80cc τραβαει σε ανηφορα η δυσκολευεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρω και εγώ περι 50αριων παπιων 4χρονων, οτι σου βγάζουν την ψυχή σε κάτι ανηφόρες κ ειδικά δικάβαλος, αλλά πρώτα απο όλα πρέπει να γουστάρεις αυτό που οδηγάς!

τωρα εχετε αρχισει να με πειθεται και σκεφτομαι το Gilera Runner αλλα απο 50cc σε 80cc τραβαει σε ανηφορα η δυσκολευεται?

Τραβάει σίγουρα καλύτερα απο 50αρακι παπί.. Και το 80άρι αρκετά καλύτερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προτεινω να παρεις Gilera αλλα να το αφησεις μανησιο....αμα πεις να το κανεις 80αρι θα καιει σαν τρελο μετα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προτεινω να παρεις Gilera αλλα να το αφησεις μανησιο....αμα πεις να το κανεις 80αρι θα καιει σαν τρελο μετα!

οκ φιλε το εχω υποψη μου το gilera αλλα σημερα ειδα και ενα αλλο Kymco Agility 50cc city γνωμες?? καταναλωση?? δυναμη??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ φιλε το εχω υποψη μου το gilera αλλα σημερα ειδα και ενα αλλο Kymco Agility 50cc city γνωμες?? καταναλωση?? δυναμη??

Το έχει ενας φίλος μου... Κατανάλωση μια χαρά , κάτω απο 3,5/100.. Απο δύναμη όμως άστα...4χρονο 50αρι scooter δεν κάνει τίποτα. Τελική μέχρι 60-65 χλμ/ω, και αν βρεθείς σε καμιά ανηφόρα δικάβαλος δεν θα ανέβει... :Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει και αλλη μια εξισου καλη λυση..... Τσιμπας ενα Daytona (sprinter,dy) με 3-4 κατοσταρικα με καλα περιφερειακα και βαζεις ενα μοτερ της Daytona στα 125cc, μανησια εξατμιση και εισαι κυριος!

Υ.Γ. την μανησια εξατμιση την βαζεις για να μην εχεις μπλεξιματα με μπατσους...

Τροποποιήθηκε από τον biker97

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχει ενας φίλος μου... Κατανάλωση μια χαρά , κάτω απο 3,5/100.. Απο δύναμη όμως άστα...4χρονο 50αρι scooter δεν κάνει τίποτα. Τελική μέχρι 60-65 χλμ/ω, και αν βρεθείς σε καμιά ανηφόρα δικάβαλος δεν θα ανέβει... :Ρ

Ομως αμα απο 50cc του εχω κανει μετατροπη 80cc-85cc θα ανεβαινει δικαβαλο ανηφορα ??

Γενικα ομωςς 80cc ποσο θα καιει πολυ?

Υπαρχει και αλλη μια εξισου καλη λυση..... Τσιμπας ενα Daytona (sprinter,dy) με 3-4 κατοσταρικα με καλα περιφερειακα και βαζεις ενα μοτερ της Daytona στα 125cc, μανησια εξατμιση και εισαι κυριος!

Υ.Γ. την μανησια εξατμιση την βαζεις για να μην εχεις μπλεξιματα με μπατσους...

Το ειχα σκεφτει αλλα δεν εμπιστευομαι daytona ειδικα το sprinter τριζουν πλαστικα χαλαν τα παντα και οσοι το εχουν δεν ειναι ευχαριστημενοι

Τελοσπαντων οποια αλλη προταση για παπια εχετε πειτε απο scooter μονο το kymco agility εχω υποψη μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ομως αμα απο 50cc του εχω κανει μετατροπη 80cc-85cc θα ανεβαινει δικαβαλο ανηφορα ??

Γενικα ομωςς 80cc ποσο θα καιει πολυ?

Το ειχα σκεφτει αλλα δεν εμπιστευομαι daytona ειδικα το sprinter τριζουν πλαστικα χαλαν τα παντα και οσοι το εχουν δεν ειναι ευχαριστημενοι

Τελοσπαντων οποια αλλη προταση για παπια εχετε πειτε απο scooter μονο το kymco agility εχω υποψη μου!

Κακως που δεν τα εμπιστευεσαι τα νταυτονα πλεον ειναι αρκετα αξιοπιστα.... τεσπα.... Κατι αλλο σε παπι με νομιμη μετατροπη στα 80cc ειναι αυτο...http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3769084/ Το εχει ενας φιλος εδω και μερικους μηνες και δεν του εχει βγαλει καποιο προβλημα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Agility οχι 85... τάμα να κάνεις, δεν θα τραβάει.. Μην το ψάχνεις για το συγκεκριμένο. Σε οικονομία είναι άριστο, αλλά ΔΕΝ πάει.

Το gilera παει μια χαρά, ειδικά 80αρι. Σαν τρελό δεν θα το λεγα, αλλα θα σε καλύψει μέσα στην πόλη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα