Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα μάγκες ,όπως λέει λοιπόν και ο τίτλος ,πρόκειται να βάλω 1 επιπλέον δόντι στο μπροστά γραναζι για περισσότερο γκάζι και η απορία μου εχει να κανει με την αλυσίδα .Λογικα θα πρέπει να γίνει μεγαλύτερη αλλα δεν ξέρω πως το τη μεγαλώσω μόνος;;Ριξτε τα φώτα σας παρακαλώ .Ευχαριστω εκ των προτέρων!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Τον τεντωτήρα της στον πίσω τροχό θα ρυθμίσεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisAstrea 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 εμενα σε astrea οταν μεγαλωσα το μπροστα γραναζι η αλυσιδα δεν εφτανε οσο μπροστα και να πηγαινα τον τεντωτηρα..αγορασα καινουργια και την εκοψα εκει που ηθελα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Δηλαδή δεν ειναι σίγουρο αμα θέλει να τη μεγαλώσω ε;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Καλησπέρα μάγκες ,όπως λέει λοιπόν και ο τίτλος ,πρόκειται να βάλω 1 επιπλέον δόντι στο μπροστά γραναζι για περισσότερο γκάζι και η απορία μου εχει να κανει με την αλυσίδα .Λογικα θα πρέπει να γίνει μεγαλύτερη αλλα δεν ξέρω πως το τη μεγαλώσω μόνος;;Ριξτε τα φώτα σας παρακαλώ .Ευχαριστω εκ των προτέρων!! Τι ακριβως εννοεις ''περισσοτερο γκάζι'' ? Τελική ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Ναι τελική εννοώ απ´οτι εχω ακουσει εάν βάλεις ενα περισσότερο δόντι στο μπροστά γραναζι απλώνει τις σχέσεις και κερδίζεις τελική.Γί´αυτο θελω να το αλλάξω.απλως με προβλημάτισε η αλυσίδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Ναι τελική εννοώ απ´οτι εχω ακουσει εάν βάλεις ενα περισσότερο δόντι στο μπροστά γραναζι απλώνει τις σχέσεις και κερδίζεις τελική.Γί´αυτο θελω να το αλλάξω.απλως με προβλημάτισε η αλυσίδα. Απλό είναι, πάντως. 1. Παρε το γραναζι, φόρεσε το στον άξονα, λασκάρισε εντελως τους ρεγουλατόρους, φερε εμπρος την ζάντα με τον αξονα + βγαλε την αλυσιδα. 2. Βαλε την αλυσιδα στο νέο γρανάζι και ΤΟΤΕ δες αν θα ''κουμπώνει'' στο πίσω (αν θα φτανει....) αν πάει άνετα, εισαι οκ. ΑΝ δεν μπαίνει, ΜΗΝ την ζορίσεις να μπεί ! ΔΕΝ φτανει. Ναι, ειναι κοντη + θες ΚΑΙ αλυσίδα. Ναι, οι αλυσιδες ''παίρνουν'' εξτρα κρίκο, αλλά ΟΧΙ για την χρηση σε μοτοσυκλέτα.... Ουτε φυσικα να βαλεις 2 ασφάλειες.... ΘΑ χρειαστεις μακρυτερη αλυσίδα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Τα γρανάζια θελω να τα αλλάξω σε παπι .Πιστευεις οτι θα δω διάφορα με +1δοντι μπροστά;;Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις παιδιά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Τα γρανάζια θελω να τα αλλάξω σε παπι .Πιστευεις οτι θα δω διάφορα με +1δοντι μπροστά;; Μεγάλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Οκ ευχαριστω για τις απαντήσεις φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Ρε παιδιά για να μην ανοίξω αλλο θέμα ηθελα να σα ρωτήσω αμα βάλω γρανάζια 13-34 τι λέτε να χάσω και τι να κερδίσω;;Μιλάμε φυσικά για παπι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες