Jump to content
kostaras251

Θάμπωμα αλουμινίου

Recommended Posts

Το τελευταίο μήνα παρατηρώ ότι στις μπουκάλες και στον σκελετό αρχίζει να θαμπώνει πολύ άσχημα όταν πέφτει νερό γυαλίζει κανονικά αλλά με το που φύγει πάλι θαμπώνει ξέρεται καμία αλοιφή που να βοηθήσει την κατάσταση και ξέρεται γιατί έγινε αυτό να τονίσω ότι δεν χρησιμοποιώ καμία κρέμα η τίποτα άλλο που μπορεί να έπεσε και να αλλοίωσε την γυαλάδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν έχω σκοπώ να κατεβάσω μοτέρ για να γυαλίσω το σκελετό εξάλλου είναι γυαλισμένο σε μερικά σημεία έχει κάνει θαμπώματα όπως είπα και πριν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

WP_000369_zps0630688f.jpg

WP_000364_zpsb23fee40.jpg

WP_000361_zps66738ce4.jpg

Με το που πέφτει νερό επαναφέρετε η γυαλάδα :wallbash: :wallbash: :shock:

Τροποποιήθηκε από τον kostaras251

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν ειναι άλατα , μάλον έχει αρχίσει να διαβρώνετε το βερνίκι που έχει απο πάνω το αλουμίνιο .

Σ'αυτή την περίπτωση δεν μπορείς ούτε να το γυαλίσεις αν δε βγάλεις με κάποιο τρόπο πρώτα όλο το βερνίκι.( τρίψιμο ή διαβρωτικό ) !!

Ελπίζω να είναι απλώς άλατα και να ξεμπερδέψεις ανώδυνα . Σελίγο χλιαρό νερό αραίωσε ξίδι και πλύντο. Αν είναι άλατα θα χαθούν .

Αν είναι διάβρωση και δεν έχει προχωρήσει πολύ πέρασέ το με μια καλή αλοιφή γυαλίσματος για βερνίκια .

Τροποποιήθηκε από τον macedonas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για άλατα μου φαίνονται, κάτι τέτοιο δοκίμασες?

viakal_alata_500ml.png

Ναι δοκίμασα κάτι παρόμοιο έφυγαν για λίγο και μετά από 5 λεπτά ξανά επανήρθαν :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δική μου εμπειρία λέει μακριά το ξύδι απ'το αλουμίνιο. Δεν ήταν αραιωμένο βέβαια,αλλά θα προτιμούσα κάτι άλλο γενικότερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε ρε αγορίνα μου το παρακάτω και άσε τα ξύδια για την σαλάτα.

Ακόμα αυτά τα σημάδια μπορεί να είναι και από το πλύσιμο σε κάνα κολο βενζινάδικο αν δεν το πλένεις μονος σου.

http://www.praktiker...alouminia-17666

Τροποποιήθηκε από τον dankannn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει αρχισει και χαλαει η ανοδιωση στο αλουμινιο και για αυτο σου κανει αυτες τις σταμπες ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά,

Που είδατε να είναι βερνικωμένος ο σκελετός?

Που είδατε να είναι ανοδιωμενο?

Διαβρωτικό?????? στην καλύτερη των περιπτώσεων αν δεν πληγώσει το αλουμίνιο θα κλαίει το χρώμα (και οχι μόνο) σε οποίο σημείο του στάξει- ακουμπήσει

Αρχικά νόμιζα οτι ηταν άλατα και για αυτο πρότεινα καθαριστικό αλάτων για νιπτήρες γιατί κάνει και για ''αλουμίνια'', επιπλέον ειναι ενα προϊόν που το έχουν ολα τα σπίτια στο ντουλάπι του μπάνιου

Είναι το αλουμίνιο τελικά? αλοιφή για αλουμίνια και μην παίζεις με άλλα ''χημικά''

Τροποποιήθηκε από τον jpn_sakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά έχω βιακλ θα πάω να δοκιμάσω και θα σας πω!! αυτό άρχισε να γίνετε από το καλοκαίρι αλλά πιο έντονο νομίζω από το τελευταίο πλύσιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

WP_000373_zpsdae5cd95.jpg

WP_000377_zps79d90c98.jpg

WP_000374_zpse0e4b2f4.jpg

WP_000372_zps38b0328e.jpg

WP_000377_zps79d90c98.jpg

Τελικά άκυρο και το βιακαλ :wallbash: ….. από κρέμες δεν ξέρω πια να πάρω για να φύγει σίγουρα άμα είναι εύκολο να μου κάποιος που το έχει πάθει .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου είναι το βερνίκι στο αλουμίνο χαλασμένο και συνήθως τέτοια ζημιά είναι από δυνατά χημικά που χρησιμοποιούν για να πλύνουν τα μηχανάκια.

Οπότε η λύση είναι, ή το αφήνεις όπως είναι και δεν έγινε και τίποτα, ή θα μπεις σε αρκετό κόπο ώστε να αφαιρέσεις το βερνίκι από πλαίσιο και μετά να το ξαναβερνικώσεις.

Το τελευταίο για να γίνει σωστά πρέπει να λύσεις το μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τετοια ζημιά "περίπου γιατι απο φωτο δεν ειμαι 100% σιγουρος" την κάνουν οι αφροί στα πλυντήρια..... εαν αφήζουν παραπάνω ώρα τον αφρό αποτι πρεπει....

Στην θέση σου θα έμπενα σε ένα φόρουμ για detailing και θα ρωτούσα εκεί τι θα ήταν καλυτερο να κάνεις... ξυδια οδοντοκρεμες και τα λοιπα.... δεν.

http://www.detailingworld.co.uk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα