kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Το τελευταίο μήνα παρατηρώ ότι στις μπουκάλες και στον σκελετό αρχίζει να θαμπώνει πολύ άσχημα όταν πέφτει νερό γυαλίζει κανονικά αλλά με το που φύγει πάλι θαμπώνει ξέρεται καμία αλοιφή που να βοηθήσει την κατάσταση και ξέρεται γιατί έγινε αυτό να τονίσω ότι δεν χρησιμοποιώ καμία κρέμα η τίποτα άλλο που μπορεί να έπεσε και να αλλοίωσε την γυαλάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 http://www.2stroke.gr/viewtopic.php?f=31&t=1238 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 http://www.2stroke.g...php?f=31&t=1238 Δεν έχω σκοπώ να κατεβάσω μοτέρ για να γυαλίσω το σκελετό εξάλλου είναι γυαλισμένο σε μερικά σημεία έχει κάνει θαμπώματα όπως είπα και πριν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Με το που πέφτει νερό επαναφέρετε η γυαλάδα :wallbash: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2014 από τον kostaras251 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 :pray: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 για άλατα μου φαίνονται, κάτι τέτοιο δοκίμασες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
macedonas 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν δεν ειναι άλατα , μάλον έχει αρχίσει να διαβρώνετε το βερνίκι που έχει απο πάνω το αλουμίνιο . Σ'αυτή την περίπτωση δεν μπορείς ούτε να το γυαλίσεις αν δε βγάλεις με κάποιο τρόπο πρώτα όλο το βερνίκι.( τρίψιμο ή διαβρωτικό ) !! Ελπίζω να είναι απλώς άλατα και να ξεμπερδέψεις ανώδυνα . Σελίγο χλιαρό νερό αραίωσε ξίδι και πλύντο. Αν είναι άλατα θα χαθούν . Αν είναι διάβρωση και δεν έχει προχωρήσει πολύ πέρασέ το με μια καλή αλοιφή γυαλίσματος για βερνίκια . Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2014 από τον macedonas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 δες και αυτο εδω ,κανει καλη δουλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 για άλατα μου φαίνονται, κάτι τέτοιο δοκίμασες? Ναι δοκίμασα κάτι παρόμοιο έφυγαν για λίγο και μετά από 5 λεπτά ξανά επανήρθαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Και εγώ πιστεύω ότι είναι πρόβλημα στο βερνίκι όπως είπε ο macedonas. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Οπότε δοκιμάζω αυτό με το ξίδι πρώτα και μετά βλέπουμε. μακάρι να φύγει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 http://www.motoraid.eu/aluminium-polish-autosol 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Η δική μου εμπειρία λέει μακριά το ξύδι απ'το αλουμίνιο. Δεν ήταν αραιωμένο βέβαια,αλλά θα προτιμούσα κάτι άλλο γενικότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πάρε ρε αγορίνα μου το παρακάτω και άσε τα ξύδια για την σαλάτα. Ακόμα αυτά τα σημάδια μπορεί να είναι και από το πλύσιμο σε κάνα κολο βενζινάδικο αν δεν το πλένεις μονος σου. http://www.praktiker...alouminia-17666 Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2014 από τον dankannn 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 εχει αρχισει και χαλαει η ανοδιωση στο αλουμινιο και για αυτο σου κανει αυτες τις σταμπες ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά, Που είδατε να είναι βερνικωμένος ο σκελετός? Που είδατε να είναι ανοδιωμενο? Διαβρωτικό?????? στην καλύτερη των περιπτώσεων αν δεν πληγώσει το αλουμίνιο θα κλαίει το χρώμα (και οχι μόνο) σε οποίο σημείο του στάξει- ακουμπήσει Αρχικά νόμιζα οτι ηταν άλατα και για αυτο πρότεινα καθαριστικό αλάτων για νιπτήρες γιατί κάνει και για ''αλουμίνια'', επιπλέον ειναι ενα προϊόν που το έχουν ολα τα σπίτια στο ντουλάπι του μπάνιου Είναι το αλουμίνιο τελικά? αλοιφή για αλουμίνια και μην παίζεις με άλλα ''χημικά'' Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2014 από τον jpn_sakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Τελικά έχω βιακλ θα πάω να δοκιμάσω και θα σας πω!! αυτό άρχισε να γίνετε από το καλοκαίρι αλλά πιο έντονο νομίζω από το τελευταίο πλύσιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Με τι το πλένεις φίλος? Και που? Σε πλυντήριο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Ναι σε πλυντήριο για μότο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Τελικά άκυρο και το βιακαλ ….. από κρέμες δεν ξέρω πια να πάρω για να φύγει σίγουρα άμα είναι εύκολο να μου κάποιος που το έχει πάθει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Φίλε μου είναι το βερνίκι στο αλουμίνο χαλασμένο και συνήθως τέτοια ζημιά είναι από δυνατά χημικά που χρησιμοποιούν για να πλύνουν τα μηχανάκια. Οπότε η λύση είναι, ή το αφήνεις όπως είναι και δεν έγινε και τίποτα, ή θα μπεις σε αρκετό κόπο ώστε να αφαιρέσεις το βερνίκι από πλαίσιο και μετά να το ξαναβερνικώσεις. Το τελευταίο για να γίνει σωστά πρέπει να λύσεις το μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Ξενέρωσα άσχημα …. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 τετοια ζημιά "περίπου γιατι απο φωτο δεν ειμαι 100% σιγουρος" την κάνουν οι αφροί στα πλυντήρια..... εαν αφήζουν παραπάνω ώρα τον αφρό αποτι πρεπει.... Στην θέση σου θα έμπενα σε ένα φόρουμ για detailing και θα ρωτούσα εκεί τι θα ήταν καλυτερο να κάνεις... ξυδια οδοντοκρεμες και τα λοιπα.... δεν.http://www.detailingworld.co.uk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες