Jump to content
Sign in to follow this  
an ko

Bmw Gs 1200 adventure vs Suzuki V-strom 1000?

Recommended Posts

καλησπερα παιδια! εχω ακουσει διαφορα αρνητικα σχολια κυριως για τo bmw gs1200 και οι περισσοτεροι δειχνουν να προτιμουν το suzuki. εσεις αν επρεπε να επιλεξετε αναμεσα σε αυτα τα δυο μοντελα ποιο θα προτιμησετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ξερω κανενα σε αυτον τον πλανητη που θα διαλεγε το στρομα σε σχεση με το bmw. ο μονος λογος που θα το κανα ειναι το οικονομικο Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ομως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια! εχω ακουσει διαφορα αρνητικα σχολια κυριως για τo bmw gs1200 και οι περισσοτεροι δειχνουν να προτιμουν το suzuki. εσεις αν επρεπε να επιλεξετε αναμεσα σε αυτα τα δυο μοντελα ποιο θα προτιμησετε?

την αληθεια θα την βρεις στις ταξινομησεις.

στα φορουμ αυτοι που γραφουν ειναι αταξινομητοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι περιμένεις να διαβάσεις τώρα δηλαδή; Για να πάρεις απάντηση που θα έχει μια δόση αλήθειας πέρα από τα προφανή συμπεράσματα των specs θα πρέπει να βρεις κάποιον που να έχει γράψει κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα και με τα δύο και να ταιριάζουν και τα χνώτα σας σε αυτά που ζητάτε από το μηχανάκι. Τι να σου πω , καλή τύχη και καλά κουράγια για τις π@π@ριές που θα ακούσεις και για τα δύο μοντέλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπιχτη μου ακουστικε :peep::hunter:

http://www.motorcycl...e-2010-current/

προσοπικα τους εμπειστευομαι ακετα τουλαχιστον εδω στιν αγγλια τους περνουν πολυ στα σοβαρα

Τροποποιήθηκε από τον dogonala

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το GS είναι χάρχαλο και το στρώμα είναι κούτα, ίσως αξίζει να το σκεφτείς. Τώρα για τους "περισσότερους" επέτρεψέ μου να έχω σοβαρές αμφιβολίες, εκτός αν αναφέρεσαι στο V-Strom forum (αλλά και πάλι χλωμό)..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει σύγκριση αν μιλάμε για τα κανούρια μοντέλα.Το Bmw είναι μακράν καλύτερο σε όλα του.Βέβαια είναι και ακριβότερο.Παρόλα αυτά εγώ θα προτιμούσα το καινούριο adv της Ktm :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει σύγκριση αν μιλάμε για τα κανούρια μοντέλα.Το Bmw είναι μακράν καλύτερο σε όλα του.

Ενώ στα παλιά το strom το κοντράρει στα ίσια! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενώ στα παλιά το strom το κοντράρει στα ίσια! :tooth:

Ε μα, πόσο πια μα κρατηθεί ο άνθρωπΑς;

Παρόμοιου βάθους και σχετικότητας πάντως προβληματισμοί έχουν αναπτυχθεί και στο παρελθόν...............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα