an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 καλησπερα παιδια! εχω ακουσει διαφορα αρνητικα σχολια κυριως για τo bmw gs1200 και οι περισσοτεροι δειχνουν να προτιμουν το suzuki. εσεις αν επρεπε να επιλεξετε αναμεσα σε αυτα τα δυο μοντελα ποιο θα προτιμησετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Δεν ξερω κανενα σε αυτον τον πλανητη που θα διαλεγε το στρομα σε σχεση με το bmw. ο μονος λογος που θα το κανα ειναι το οικονομικο Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ομως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 καλησπερα παιδια! εχω ακουσει διαφορα αρνητικα σχολια κυριως για τo bmw gs1200 και οι περισσοτεροι δειχνουν να προτιμουν το suzuki. εσεις αν επρεπε να επιλεξετε αναμεσα σε αυτα τα δυο μοντελα ποιο θα προτιμησετε? την αληθεια θα την βρεις στις ταξινομησεις. στα φορουμ αυτοι που γραφουν ειναι αταξινομητοι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 καλησπερα παιδια! εχω ακουσει διαφορα αρνητικα σχολια κυριως για τo bmw gs1200 και οι περισσοτεροι δειχνουν να προτιμουν το suzuki. εσεις αν επρεπε να επιλεξετε αναμεσα σε αυτα τα δυο μοντελα ποιο θα προτιμησετε? Τι περιμένεις να διαβάσεις τώρα δηλαδή; Για να πάρεις απάντηση που θα έχει μια δόση αλήθειας πέρα από τα προφανή συμπεράσματα των specs θα πρέπει να βρεις κάποιον που να έχει γράψει κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα και με τα δύο και να ταιριάζουν και τα χνώτα σας σε αυτά που ζητάτε από το μηχανάκι. Τι να σου πω , καλή τύχη και καλά κουράγια για τις π@π@ριές που θα ακούσεις και για τα δύο μοντέλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) μπιχτη μου ακουστικε http://www.motorcycl...e-2010-current/ προσοπικα τους εμπειστευομαι ακετα τουλαχιστον εδω στιν αγγλια τους περνουν πολυ στα σοβαρα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2014 από τον dogonala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Αν το GS είναι χάρχαλο και το στρώμα είναι κούτα, ίσως αξίζει να το σκεφτείς. Τώρα για τους "περισσότερους" επέτρεψέ μου να έχω σοβαρές αμφιβολίες, εκτός αν αναφέρεσαι στο V-Strom forum (αλλά και πάλι χλωμό).......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Για ποιά μοντέλα μιλάμε; Το LC και το καινούριο strom; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 οντος σε ποια μοντελα αναφερεσαι αυτο ειναι πολυ βασικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deja Vu 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Δεν υπάρχει σύγκριση αν μιλάμε για τα κανούρια μοντέλα.Το Bmw είναι μακράν καλύτερο σε όλα του.Βέβαια είναι και ακριβότερο.Παρόλα αυτά εγώ θα προτιμούσα το καινούριο adv της Ktm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Δεν υπάρχει σύγκριση αν μιλάμε για τα κανούρια μοντέλα.Το Bmw είναι μακράν καλύτερο σε όλα του. Ενώ στα παλιά το strom το κοντράρει στα ίσια! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Ενώ στα παλιά το strom το κοντράρει στα ίσια! Ε μα, πόσο πια μα κρατηθεί ο άνθρωπΑς; Παρόμοιου βάθους και σχετικότητας πάντως προβληματισμοί έχουν αναπτυχθεί και στο παρελθόν............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες