Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2014 Ποιό από τα δύο θεωρείτε καλύτερη επιλογή για πρώτη μηχανή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιώργος23 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 Καλησπερα.Απο μενα πας για το λυκακι...πολυ πιο ομορφο και δοκιμασμενο απο πολλους κατοχους.Απο οτι ξερω το daytona δεν το εχουν και πολλοι(απο το forum τουλαχιστον).Το λυκακι εχει βγει αξιοπιστη λυση.Εχει εναν ιππο λιγοτερο ομως(11)και πιο βαρυ(25 κιλα παραπανω περιπου).Καλυτερα να μιλησουν και οι κατοχοι της συγκεκριμενης μηχανης.Τι διπλωμα εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 Α1 εχω. Δε μου κανει μεγαλη διαφορα η εμφανιση. Το wolf φαινεται πιο ογκωδες και μαλλον θα ειναι και πιο δυσκολοδηγητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιώργος23 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2014 δεν νομιζω να εχουν τεραστια διαφορα στην οδηγηση...δες και το cbf.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2014 Μη έχοντας ούτε μεγάλη εμπειρία ούτε τρελή γνώση πάνω σ'αυτή την κατηγορία, προσωπικά μηχανή που βγαίνει με ταμπούρο εν έτει 2014 δεν θα'παιρνα. Χώρια που έχω πετύχει 1-2 περιπτώσεις με μικρά λυκάκια με ανεξήγητα προβλήματα. Τα 250άρια θα τα εμπιστευόμουν, τα 125, μετά απ'όσα έχω δεί μέχρι τώρα όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Ποιό από τα δύο θεωρείτε καλύτερη επιλογή για πρώτη μηχανή; Γιατί να μπλέξεις με κινέζικα αφού με λίγα παραπάνω περνεις το γιαμαπα ybr ή το πιο ακριβό χοντα σιμπιεφ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 δεν νομιζω να εχουν τεραστια διαφορα στην οδηγηση...δες και το cbf.... Γιατί να μπλέξεις με κινέζικα αφού με λίγα παραπάνω περνεις το γιαμαπα ybr ή το πιο ακριβό χοντα σιμπιεφ. Είναι αρκετά μεγάλη η διαφορά στα χρήματα (για καινούριο μιλάω πάντα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 το ybr (που ειναι και ψεκατο) εχει 55 ευρω διαφορα με το wolf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 το ybr (που ειναι και ψεκατο) εχει 55 ευρω διαφορα με το wolf βασικά στρέφομαι περισσότερο προς τον πάνθηρα (χωρίς να είμαι απόλυτος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Τότε καλύτερα πάρε ένα μεταχερισμενο ybr, cbf, cbr, klr τόσα δοκιμασμένα 125 υπάρχουν ότι σ αρέσει και μην μπλέξεις με λύκους, πάνθηρες και δράκους που δε τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
luc 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Γιατί μπήκε το έκτρωμα στην ψηφοφορία???γιατίίίίίίί? Γουλφάρα με χίλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 Να πω τη μαυρη μου αληθεια αυτος ο ενας παραπανω ηπος και η μεγαλυτερη ροπη (οναμαστικα παντα) με τα 25 κιλα λιγοτερα του πανθηρα καθως και η εκκεντρικη του εμφανιση μπορει να με κανουν να ξανααλλαξω γνωμη για το τι θα παρω... Καποιος να με επαναφερει στη πραγματικοτητα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2014 Wolf και πάλι Wolf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Τελικα ο κολλητος θα παρει πανθηρα και γω λυκο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Τελικα ο κολλητος θα παρει πανθηρα και γω λυκο Δωσε φωτος και πληροφοριες οταν το παρεις..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Το wolf?? Εχει ολοκλητες σελιδες αλλα οι φωτο εννοουνται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες