Jump to content
Sign in to follow this  
CrazyTsach

Πρώτη μακρινή βόλτα για μένα

Recommended Posts

Μην βαλεις ζελατινα ρε..... Μια απο τις μαγειες της μηχανης ειναι να τρως στην μαπα τον αερα.. να νιωθεις τα χλμ στο σωμα σου....

μην φλωρεψεις απο τωρα :crazy:

:_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μην βαλεις ζελατινα ρε..... Μια απο τις μαγειες της μηχανης ειναι να τρως στην μαπα τον αερα.. να νιωθεις τα χλμ στο σωμα σου....

μην φλωρεψεις απο τωρα :crazy:

Για μέσα στην πόλη δεν έχω πρόβλημα για τον αέρα που νιώθω,αλλά σε εθνική,όταν κυνηγάω τους δικούς μου που'χουν στρώμα και βέρσις,είναι ταλαιπωρία,όχι διασκέδαση.

Το να προστατεύσω τον εαυτό μου για να αντέξω να οδηγάω παραπάνω χρόνια δεν το θεωρώ φλωριά πάντως..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα κάνεις σοβαρή δουλειά με ζελατίνα,το πιθανότερο είναι να σου στέλνει όλο τον αέρα στο κεφάλι,πράγμα χειρότερο.

Άσε που τα βέρσυς και τα στρομ δε θα τα φτάνεις ούτως ή άλλως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα κάνεις σοβαρή δουλειά με ζελατίνα,το πιθανότερο είναι να σου στέλνει όλο τον αέρα στο κεφάλι,πράγμα χειρότερο.

Άσε που τα βέρσυς και τα στρομ δε θα τα φτάνεις ούτως ή άλλως.

Καλά φίλοι μου είναι,πηγαίναμε με ταχύτητα που άντεχα,απλά όταν τα ανοιξαν για λίγο,μου πήρε ώρα να τους φτάσω,δεν θα βάλω τελικά :P.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μέσα στην πόλη δεν έχω πρόβλημα για τον αέρα που νιώθω,αλλά σε εθνική,όταν κυνηγάω τους δικούς μου που'χουν στρώμα και βέρσις,είναι ταλαιπωρία,όχι διασκέδαση.

Το να προστατεύσω τον εαυτό μου για να αντέξω να οδηγάω παραπάνω χρόνια δεν το θεωρώ φλωριά πάντως..

Δεν εχει να λεει ρε...

Εγω στο gsr σε καμια ταχυτητα δεν εχω προστασια και ομως αντεχω :mB_kalo_e:

Απλα σε περιπτωση που θες να το πατησεις, σκυβεις λιγο...

ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΑ :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά εντάξει .... Θα βαλεις ζελατινα εαν θες να ταξιδευεις ... Τα υπόλοιπα ειναι να χουμε να λεμε...

Πρόσεξε μόνο στις βίδες λόγω των κραδασμών (νομίζω λύνεται με λαστιχάκι - ροδελα μεταξύ βάσης κ ζελατίνας).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά εντάξει .... Θα βαλεις ζελατινα εαν θες να ταξιδευεις ... Τα υπόλοιπα ειναι να χουμε να λεμε...

Πρόσεξε μόνο στις βίδες λόγω των κραδασμών (νομίζω λύνεται με λαστιχάκι - ροδελα μεταξύ βάσης κ ζελατίνας).

Εμένα μου λες..

Πήγε να μου φύγει ένα πλαστικό στην συγκεκριμένη βόλτα,να'ναι καλά τα τάιραπ που'χα στο τσαντάκι :P.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα μου λες..

Πήγε να μου φύγει ένα πλαστικό στην συγκεκριμένη βόλτα,να'ναι καλά τα τάιραπ που'χα στο τσαντάκι :P.

Τότε για ποιο λόγο συμφωνείς με όσους λένε περι αέραφλωρέματος κλπ κλπ κλπ.... Να έχουμε να λέμε;; :P

8 ταξιδια με το παπιο κ εχω να σου πω οτι σε ταχυτητες απο 75-80 κ ανω θα ηθελα κατι να εστελνε τον αερα πάνω απο το στηθος. Στα σημεια που πηγα 90-110 (κοντερισια οποτε 100 πραγματικα) ενιωσα πιεση με τον αερα. Ειδικα σε σημεια που ειχα κοντρα ανεμο.

Τωρα οτι θες κανεις εσυ σαφως... Απλα μην διαβαζω οτι οn-off και ταξιδι δε χρειαζεται ζελατινα.

Αλήθεια πως θα σκύψεις ωστε να αποφύγεις τον αέρα δε ξέρω;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τότε για ποιο λόγο συμφωνείς με όσους λένε περι αέραφλωρέματος κλπ κλπ κλπ.... Να έχουμε να λέμε;; :P

8 ταξιδια με το παπιο κ εχω να σου πω οτι σε ταχυτητες απο 75-80 κ ανω θα ηθελα κατι να εστελνε τον αερα πάνω απο το στηθος. Στα σημεια που πηγα 90-110 (κοντερισια οποτε 100 πραγματικα) ενιωσα πιεση με τον αερα. Ειδικα σε σημεια που ειχα κοντρα ανεμο.

Τωρα οτι θες κανεις εσυ σαφως... Απλα μην διαβαζω οτι οn-off και ταξιδι δε χρειαζεται ζελατινα.

Αλήθεια πως θα σκύψεις ωστε να αποφύγεις τον αέρα δε ξέρω;;

Δεν πείστηκα από εδώ για να μην βάλω,το θεώρησα άσκοπο τελικά,αφού με ταχύτητες 130 και με αέρα δεν είχα πρόβλημα,πρόβλημα είχα μόνο άμα το πήγαινα τέρμα.

Απ'την άλλη αυτό με το σκύψιμο ισχύει αρκετά...Το κάνεις ss και δεν νιώθεις τίποτα :P.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα να μην ημουν και γω μαζι σας..... :aggressive::wallbash:

ωραια βολτουλα κανατε αντε και καθε φορα πιο μακρυα!

να δω ποτε θα συνηθησω εγω τον αερα και με ζελατινα....... :beee:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα να μην ημουν και γω μαζι σας..... :aggressive::wallbash:

ωραια βολτουλα κανατε αντε και καθε φορα πιο μακρυα!

να δω ποτε θα συνηθησω εγω τον αερα και με ζελατινα....... :beee:

Να έρθεις στην επόμενη και θα συνηθίσεις σιγά σιγά... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ορίστε και το βίντεο που έταξα:

Το ανέβασα στο κανάλι του Στέφανου γιατί είχαμε θέματα με τα δικαιώματα του τραγουδιού και φοβόμουν να το βάλω στο κανάλι μου :lipssealed: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα