Jump to content
NORMANN

ΛΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΟΡΓΟΝΕΣ???

Recommended Posts

α ολα κι ολα...Πρεπει να ανοιξουμε νεα θεματική...Οι γοργονες τουλαχιστον ηταν ωραια γκομενακια...Οχι σαν τα νεφελιμια(αυτα ζουν αναμεσα μας,ενας ειναι ο αλαρμ... :lipssealed: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως τα σκιαζομαι ευτουνα τα πραματα :peep:

μεσα στο φορουμ κι εγω τα σκιαζουμαι,ειναι του οξαποδω σκιάζουρα που έλεγε και μια γιαγια...Εκτος φορουμ οχι...Μου φαινεται οτι αυτες οι γενετικες μεταλλαξεις στην τουρκια εχουν τη λογικη τους εξηγηση...(εξωγαμα του ταγιπ..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεσα στο φορουμ κι εγω τα σκιαζουμαι,ειναι του οξαποδω σκιάζουρα που έλεγε και μια γιαγια...Εκτος φορουμ οχι...Μου φαινεται οτι αυτες οι γενετικες μεταλλαξεις στην τουρκια εχουν τη λογικη τους εξηγηση...(εξωγαμα του ταγιπ..)

εισαι

αλαφροΐσκιωτος

? :secret::peep:

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

you see dead people??? :pray:

εχω δει καποια ανεξηγητα (με την τρεχουσα λογικη της εποχης μας ) φαινομενα ή ορασεις...Δεν ειμαι βεβαιος οτι ειχαν να κανουν με την άλλη ζωη.Ειναι μια άλλη ιστορια για μια μεγαλη θεματικη (δυτικοί επιστημονες παντως και ερευνητες οταν ψαχνουν κατι,το ξεψαχνιζουν απο ολες τις πλευρες και αυητ η νοοτροπια μου αρεσει.Με ενθουσιαζει επισης η λαογραφια που εχει πολλά ψηγματα αληθειας...) ...Γοργονα παντως δεν εχω δει...χαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τον Λιακοπουλο τον ειχα καθηγητή Φυσικής.

Το άτομο έχει πέσει στην χύτρα με τα ναρκωτικά οταν ηταν μικρός, δεν εξηγείται αλλιώς

Τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ παπαριες έλεγε εν ωρα παράδοσης. Μάτωναν τα αυτιά μας, σχεδόν ολοι την κοπανούσαν απο την αίθουσα. Έμειναν μόνο αυτοί που ήθελαν να τον τρολλαρουν ή οι "πτωχοί εν το πνεύματι" που τον πίστευαν ( και τον πιστεύουν ακόμη).

Μεχρι και την βαρυτητα την παρουσιασε μουφα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θέλω να την ρωτήσω μόνο ένα πράγμα....ξέρεις να παίζεις μπάσο ? :bye:

τον Λιακοπουλο τον ειχα καθηγητή Φυσικής.

Το άτομο έχει πέσει στην χύτρα με τα ναρκωτικά οταν ηταν μικρός, δεν εξηγείται αλλιώς

Τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ παπαριες έλεγε εν ωρα παράδοσης. Μάτωναν τα αυτιά μας, σχεδόν ολοι την κοπανούσαν απο την αίθουσα. Έμειναν μόνο αυτοί που ήθελαν να τον τρολλαρουν ή οι "πτωχοί εν το πνεύματι" που τον πίστευαν ( και τον πιστεύουν ακόμη).

Μεχρι και την βαρυτητα την παρουσιασε μουφα.

Η βαρύτητα όμως από τις μακαρονάδες δουλεύει σωστά στη μπάκα του....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θέλω να την ρωτήσω μόνο ένα πράγμα....ξέρεις να παίζεις μπάσο ? :bye:

Η βαρύτητα όμως από τις μακαρονάδες δουλεύει σωστά στη μπάκα του....

Πούσαι χαμένη εσύ βρε ψυχή ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, υπάρχουν γοργόνες. ( Απαντώ στον τίτλο του θέματος, αλλά δεν μπορώ να πω γιατί.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεεεεεπ απατεωνιά ! :shock:

:rtfm:

Δικαιολογητικές σκέψεις παρακαλώ ! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, υπάρχουν γοργόνες. ( Απαντώ στον τίτλο του θέματος, αλλά δεν μπορώ να πω γιατί.)

Επ...εδω τα χαλάμε...Πετάς τορπιλλη και φευγεις εκ του προκειμένου...Θελουμε το σκεπτικο σου να αναπτυξεις...Υπαρχουν λοιπόν?(στις ΗΠΑ εχουν λυσσαξει με το θεμα οι κρυπτοζωολόγοι και οχι μονο...)...Όλες οι αποψεις ειναι δεκτες...Τωρα,ας πω κι εγω εν συντομια,σοβαρα αυτη τη φορα τη γνωμη μου...Στα βαθη των θαλασσών πολλά μπορει να υπαρχουν...και τα οποια να αγνοουμε...Μεχρι να αποδειχτει ομως η υπαρξη τετοιων πλασματων στις μερες μας,γιατι δεν αποκλειω να εχουν υπαρξει στο παρελθον,διατηρω σοβαρες επιφυλάξεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα πολυ μεγαλα βαθη υπαρχουν κατι διαφανες ψαρια που φωτιζουν κιολας, παντως οχι γοργονες :P Λογο ελλειψης φωτος λιγο δυσκολο να επιβιωσει κατι αλλο εκει κατω. :waycon1:

Τροποποιήθηκε από τον Χaris_PunkAnathewrisi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι γοργόνες είναι απτό παράδειγμα της σοφής ρήσης του λαού που μας διδάσκει πως "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα πολυ μεγαλα βαθη υπαρχουν κατι διαφανες ψαρια που φωτιζουν κιολας, παντως οχι γοργονες :P Λογο ελλειψης φωτος λιγο δυσκολο να επιβιωσει κατι αλλο εκει κατω. :waycon1:

πολυ πιθανον...Αυτο που μου κανει εντυπωση παντως,το ειδα πριν απο χρονια στην Αμερικη σε ενα μικρο βιβλιαρακι,ειναι καποιες βραχογραφιες της παλαιολιθικής εποχης που απεικονιζουν αυτα τα πλασματα-και οχι μονο...Και ας εχουμε υποψιν,οχι οτι αποτελει και τεκμηριο,πως ο "καλλιτεχνης" εκεινης της εποχης,των σπηλαιων αλλά και μεταγενεστερα,δεν ασχολουνταν με θεματα μεταφυσικά,αλλά απεικονιζε παραστασεις της καθημερινοτητας του, πράγματα δλδ που μπορουσε ευκολα να περιγραψει,να αντιληφθει με τις αισθησεις...Εξου και οι τοσες χαραξεις που εχουν ανευρεθει που δειχνουν σκηνες της πρακτικης ζωης του,της επιβιωσης...δλδ εικονες απο το κυνηγι,το ψαρεμα,τη συλλογη καρπών,κοκ.Τα 3 βιντεο που παρεθεσα εχουν διχασει την επιστημονικη κοινοτητα...Οι μισοι μιλουν για mockumentary(mock=false=ψευδες,φτιαχτο..)και οι άλλοι μισοι για ανεξηγητο φαινομενο,μιας και ισχυριζονται οτι τα ερασιτεχνικα αυτα στιγμιοτυπα δεν εχουν με τον ένα ή τον άλλο τροπο παραποιηθει...Λαογραφικά ωστοσο,ο "μυθος" (αρχ.= ιστορια,αφηγηση και πρβλ παρά-μυθος)δε με αφηνει αδιάφορο...

Οι γοργόνες είναι απτό παράδειγμα της σοφής ρήσης του λαού που μας διδάσκει πως "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι"

υπαρχει και άλλη ρηση...αν δε βρεξεις πισινο...γοργονα δεν πιανεις...χαχα

Γοργόνοι υπάρχουν Ηρώ?? :online2long::uglystupid2:

ρε μανια που την εχετε με τους γοργόνους εδω μεσα... :uglystupid2: χαχα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα