spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 δεν ξερω για γοργονες νεφελιμ ομως υπαρχουν σιγουρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 χαχαχα...ΛΕΣ?Αμ καλά τα λεει ο Λιακο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 α ολα κι ολα...Πρεπει να ανοιξουμε νεα θεματική...Οι γοργονες τουλαχιστον ηταν ωραια γκομενακια...Οχι σαν τα νεφελιμια(αυτα ζουν αναμεσα μας,ενας ειναι ο αλαρμ... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως τα σκιαζομαι ευτουνα τα πραματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως τα σκιαζομαι ευτουνα τα πραματα μεσα στο φορουμ κι εγω τα σκιαζουμαι,ειναι του οξαποδω σκιάζουρα που έλεγε και μια γιαγια...Εκτος φορουμ οχι...Μου φαινεται οτι αυτες οι γενετικες μεταλλαξεις στην τουρκια εχουν τη λογικη τους εξηγηση...(εξωγαμα του ταγιπ..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) μεσα στο φορουμ κι εγω τα σκιαζουμαι,ειναι του οξαποδω σκιάζουρα που έλεγε και μια γιαγια...Εκτος φορουμ οχι...Μου φαινεται οτι αυτες οι γενετικες μεταλλαξεις στην τουρκια εχουν τη λογικη τους εξηγηση...(εξωγαμα του ταγιπ..) εισαι αλαφροΐσκιωτος ? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2014 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 εισαι αλαφροΐσκιωτος ? ναι...ευτυχως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 you see dead people??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 you see dead people??? εχω δει καποια ανεξηγητα (με την τρεχουσα λογικη της εποχης μας ) φαινομενα ή ορασεις...Δεν ειμαι βεβαιος οτι ειχαν να κανουν με την άλλη ζωη.Ειναι μια άλλη ιστορια για μια μεγαλη θεματικη (δυτικοί επιστημονες παντως και ερευνητες οταν ψαχνουν κατι,το ξεψαχνιζουν απο ολες τις πλευρες και αυητ η νοοτροπια μου αρεσει.Με ενθουσιαζει επισης η λαογραφια που εχει πολλά ψηγματα αληθειας...) ...Γοργονα παντως δεν εχω δει...χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bazinga 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 τον Λιακοπουλο τον ειχα καθηγητή Φυσικής. Το άτομο έχει πέσει στην χύτρα με τα ναρκωτικά οταν ηταν μικρός, δεν εξηγείται αλλιώς Τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ παπαριες έλεγε εν ωρα παράδοσης. Μάτωναν τα αυτιά μας, σχεδόν ολοι την κοπανούσαν απο την αίθουσα. Έμειναν μόνο αυτοί που ήθελαν να τον τρολλαρουν ή οι "πτωχοί εν το πνεύματι" που τον πίστευαν ( και τον πιστεύουν ακόμη). Μεχρι και την βαρυτητα την παρουσιασε μουφα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Εγώ θέλω να την ρωτήσω μόνο ένα πράγμα....ξέρεις να παίζεις μπάσο ? τον Λιακοπουλο τον ειχα καθηγητή Φυσικής. Το άτομο έχει πέσει στην χύτρα με τα ναρκωτικά οταν ηταν μικρός, δεν εξηγείται αλλιώς Τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ παπαριες έλεγε εν ωρα παράδοσης. Μάτωναν τα αυτιά μας, σχεδόν ολοι την κοπανούσαν απο την αίθουσα. Έμειναν μόνο αυτοί που ήθελαν να τον τρολλαρουν ή οι "πτωχοί εν το πνεύματι" που τον πίστευαν ( και τον πιστεύουν ακόμη). Μεχρι και την βαρυτητα την παρουσιασε μουφα. Η βαρύτητα όμως από τις μακαρονάδες δουλεύει σωστά στη μπάκα του.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Εγώ θέλω να την ρωτήσω μόνο ένα πράγμα....ξέρεις να παίζεις μπάσο ? Η βαρύτητα όμως από τις μακαρονάδες δουλεύει σωστά στη μπάκα του.... Πούσαι χαμένη εσύ βρε ψυχή ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Ναι, υπάρχουν γοργόνες. ( Απαντώ στον τίτλο του θέματος, αλλά δεν μπορώ να πω γιατί.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Εεεεεεπ απατεωνιά ! Δικαιολογητικές σκέψεις παρακαλώ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 γοργονες δε ξερω γοργονος σιγουρα... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Ναι, υπάρχουν γοργόνες. ( Απαντώ στον τίτλο του θέματος, αλλά δεν μπορώ να πω γιατί.) Επ...εδω τα χαλάμε...Πετάς τορπιλλη και φευγεις εκ του προκειμένου...Θελουμε το σκεπτικο σου να αναπτυξεις...Υπαρχουν λοιπόν?(στις ΗΠΑ εχουν λυσσαξει με το θεμα οι κρυπτοζωολόγοι και οχι μονο...)...Όλες οι αποψεις ειναι δεκτες...Τωρα,ας πω κι εγω εν συντομια,σοβαρα αυτη τη φορα τη γνωμη μου...Στα βαθη των θαλασσών πολλά μπορει να υπαρχουν...και τα οποια να αγνοουμε...Μεχρι να αποδειχτει ομως η υπαρξη τετοιων πλασματων στις μερες μας,γιατι δεν αποκλειω να εχουν υπαρξει στο παρελθον,διατηρω σοβαρες επιφυλάξεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χaris_PunkAnathewrisi 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Στα πολυ μεγαλα βαθη υπαρχουν κατι διαφανες ψαρια που φωτιζουν κιολας, παντως οχι γοργονες :P Λογο ελλειψης φωτος λιγο δυσκολο να επιβιωσει κατι αλλο εκει κατω. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2014 από τον Χaris_PunkAnathewrisi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
J.T.R 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Γοργόνοι υπάρχουν Ηρώ?? :online2long: :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Οι γοργόνες είναι απτό παράδειγμα της σοφής ρήσης του λαού που μας διδάσκει πως "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Στα πολυ μεγαλα βαθη υπαρχουν κατι διαφανες ψαρια που φωτιζουν κιολας, παντως οχι γοργονες :P Λογο ελλειψης φωτος λιγο δυσκολο να επιβιωσει κατι αλλο εκει κατω. πολυ πιθανον...Αυτο που μου κανει εντυπωση παντως,το ειδα πριν απο χρονια στην Αμερικη σε ενα μικρο βιβλιαρακι,ειναι καποιες βραχογραφιες της παλαιολιθικής εποχης που απεικονιζουν αυτα τα πλασματα-και οχι μονο...Και ας εχουμε υποψιν,οχι οτι αποτελει και τεκμηριο,πως ο "καλλιτεχνης" εκεινης της εποχης,των σπηλαιων αλλά και μεταγενεστερα,δεν ασχολουνταν με θεματα μεταφυσικά,αλλά απεικονιζε παραστασεις της καθημερινοτητας του, πράγματα δλδ που μπορουσε ευκολα να περιγραψει,να αντιληφθει με τις αισθησεις...Εξου και οι τοσες χαραξεις που εχουν ανευρεθει που δειχνουν σκηνες της πρακτικης ζωης του,της επιβιωσης...δλδ εικονες απο το κυνηγι,το ψαρεμα,τη συλλογη καρπών,κοκ.Τα 3 βιντεο που παρεθεσα εχουν διχασει την επιστημονικη κοινοτητα...Οι μισοι μιλουν για mockumentary(mock=false=ψευδες,φτιαχτο..)και οι άλλοι μισοι για ανεξηγητο φαινομενο,μιας και ισχυριζονται οτι τα ερασιτεχνικα αυτα στιγμιοτυπα δεν εχουν με τον ένα ή τον άλλο τροπο παραποιηθει...Λαογραφικά ωστοσο,ο "μυθος" (αρχ.= ιστορια,αφηγηση και πρβλ παρά-μυθος)δε με αφηνει αδιάφορο... Οι γοργόνες είναι απτό παράδειγμα της σοφής ρήσης του λαού που μας διδάσκει πως "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι" υπαρχει και άλλη ρηση...αν δε βρεξεις πισινο...γοργονα δεν πιανεις...χαχα Γοργόνοι υπάρχουν Ηρώ?? ρε μανια που την εχετε με τους γοργόνους εδω μεσα... χαχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες