Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Όταν γίνετε η αρχή, οι επισκέψεις στην πιο όμορφη πόλη της γης (yes yes Θεσσαλονίκη) δεν έχουν τελειωμό. :P Άλλος ένας νοτιοκάγκουρας λοιπόν, επισκέφθηκε την πόλη μας και ετοιμάστηκε γρήγορα γρήγορα μπυροσυνάντηση για το καλοσώρισμα. Ο Παναγιώτης aka PanosDenzo, θα είναι κοντά μας για μία και μόνο παράσταση :P αύριο Δευτέρα στο με ή χωρίς αφρό. Γύρω στις 6-6μιση θα είμαι εγώ εκεί. Τα λέμε από κοντά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 θα χαρω πολυ να σας δω επιτελους και απο κοντα οποτε απππππ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 θα σκασουμε αυριο μαζι με τον Πανο μετα απο εναν βιασμο αδρεναλινης! δεν νομιζω να εχει μυαλο να σας δει-ακουσει μετα, αλλα ας προσπαθησουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Να φατε σκατα, δουλευω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 θα σκασουμε αυριο μαζι με τον Πανο μετα απο εναν βιασμο αδρεναλινης! δεν νομιζω να εχει μυαλο να σας δει-ακουσει μετα, αλλα ας προσπαθησουμε! Και λένε ότι το χοιρινό κάνει καλό στη μνήμη... Wild Boar λέμεεεεεεεεεε Ι Πλαγιάρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Πανο, τι θελεις αγορι μου, παπια ή μηχανη;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Πανο, τι θελεις αγορι μου, παπια ή μηχανη;;; Κι εγώ το έχω αυτό το ερώτημα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Να πω, να πω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Να φατε σκατα, δουλευω! βατους, ριχτους, δωστους, ξαναβαρτους, και ξαναματαριχτους. :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Κι εγώ το έχω αυτό το ερώτημα. :P φερτε τα μπολυστροφα...γιατι μετα το γουρουνι δε νομιζω να εχω αισθηση.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 καλά ρε χαμένε σήμερα που χάσαμε απο το πάοκ βρηκες να ανέβεις θεσσαλονίκη??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 θα χαρω πολυ να σας δω επιτελους και απο κοντα οποτε απππππ Αν δεν πηγες με το παπι εισαι γκεης 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) παρτε τον Πανο ντενζο σε εκδοση μπαλαρινα σε 4 τροχους! η 3η ολα τα ευρα! ερχονται και τα βιντεα! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2014 από τον AdamLTR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 1ο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 2ο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 'γω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Διαμαντή,τουλάχιστον τον προειδοποιείς τον κόσμο ότι θα χρειαστεί και ένα καθαρό εσώρουχο μετά την βόλτα με την γουρουνίτσα ; Εγώ εδώ που είμαι μακριά και κοντεύω να χύσw το παντελόνι μου ακούγοντας το... Φαντάζομαι τα καημένα τα παιδάκια... :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Έκτακτη βόρεια μπυροσυνάντηση στο με ή χωρίς σκ@τ0 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 χαχαχαχααχαχχααχχααχχααχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Τώρα το είδα γμτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Εγώ δεν το είδα καθόλου. Με πήρε ο Διαμαντής αλλά άργησα στο μαγαζί και ήμουν χώμα. Ελπίζω να τα πούμε την Πέμπτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 εγώ πέρασα μια στις 7 παρά και ήταν μονο ο Διαμαντής με τον Σούμι πήγα με έναν φίλο να δεί ένα gsr και ήρθαμε κατα τις 9μιση και είχαν φύγει όλοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Πότε βρε ψεύτη;;; :P Μέχρι τις 10 παρά 10 εκεί είμασταν. :P Αλλά και πάλι μου λες ότι ήρθες ξανά μετά από 2μιση ώρες και... :P Τώρα το είδα γμτ Καλά εσύ.... :P Σε έχει κολλήσει το τρανσαλπ γρηγοράδα βλέπω. χααχαχαχαχχαχαχααχχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 παιδια επηδη θα κατσω 2,3μερες ακομα αμα θελετε ας κανωνιστει κατι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες