spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Στην μπαγκαζιέρα.Σε καμία μηχανή βασικά δεν τα'βαζα κάτω απ'την σέλα. μονο εγω τα βαζω? γιατι ειχα ως δεδομενο οτι ολοι εκει τα βαζουνε.(εκτος απο το διπλωμα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themis172 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 μονο εγω τα βαζω? γιατι ειχα ως δεδομενο οτι ολοι εκει τα βαζουνε.(εκτος απο το διπλωμα) Πανω τους συνηθως, μου φαινεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 μονο εγω τα βαζω? γιατι ειχα ως δεδομενο οτι ολοι εκει τα βαζουνε.(εκτος απο το διπλωμα) Υποθέτω πως τα βάζουν πολλοί, απλά εμένα δεν μου'κατσε ποτέ να τα βάλω εκεί. Όπως βολεύεται ο καθένας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) α ειπα και εγω μηπως αυτο που θεωρουσα τοσο καιρο οτι το κανουν ολοι το κανω μονο εγω παντως στο xt 660 εχει χωρο για να βαλεις τα χαρτια και εχει και ειδικο χωρο για καποια εργαλεια Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skim 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Νομίζω το ΤΤ έχει ένα υποτυπώδες χώρο απο κάτω όπως και το xtακι. Αν υποθέσουμε οτι θέλεις να βάλεις κάποια εργαλεία για έκτακτες ανάγκες πρέπει να έχεις πάνω σου ένα εξάγωνο για να λύσεις τις βίδες της σέλας για να πάρεις τα εργαλεία Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον skim Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Νομίζω το ΤΤ έχει ένα υποτυπώδες χώρο απο κάτω όπως και το xtακι. Αν υποθέσουμε οτι θέλεις να βάλεις κάποια εργαλεία για έκτακτες ανάγκες πρέπει να έχεις πάνω σου ένα εξάγωνο για λύσεις τις βίδες της σέλας για να πάρεις τα εργαλεία σε κατι τετοιες στιγμες και μονο αναπολω το καλο και τιμιο μου σκουτερ που ειχα πριν δυο χρονια.ολοκληρο κρανος εχωνες απο κατω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themis172 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 η κανεις την εξης πατεντα http://www.gagsland.com/hand-luggage/ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Στο ποτέμκιν πάντως κανένα θέμα. 53 λίτρα μπαγκαζιέρα, χώρος για δύο full face και περισσεύει και λιγάκι για μικροπράγματα ή τσαντούλα. Μπαούλο λέμε! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 1. Λύσε τον λεβιέ ταχυτητων, απο τον άξονα του επιλογέα. 2. Ίσιωσε τον σε μέγγενη προσεκτικά. 3. Καθάρισε τον άξονα + βαλε λίγο γρασο στα δόντια του καρέ. 4. Έλεγξε την βίδα του λεβιέ, αν ειναι ενταξει το σπείρωμα + καθάρισε τον εσωτερικά στα δόντια, του καρέ. 5. Βρες την σωστη θεση που σε βολεύει + βαλε πάλι τον λεβιέ στον άξονα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themis172 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 φιλε innova πολυ δυσκολα μου ακουγονται αυτα, οι μισες λεξεις απο το ποστ σου μου ειναι αγνωστες. αμα τον ισιωσω τραβοντας τον σιγα-σιγα θα κανω μακακια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες