rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Ερωτησις περι κουκουλωματος κτλ.Εχεις ενα γκαραζ ανοιχτο που κλειδωνουν οι πορτες και εχεις και τη μηχανη με συναγερμους κτλ ή δεν εχεις καθολου γκαραζ στη χειροτερη.Κουκουλα βαζεις στο εργαλειο ή οχι?Εχω ακουσει διαφορα,μεταξυ αυτων το οτι με την κουκουλα ο επιδοξος π@π@ρ@ς μπαινει περισσοτερο σε σκεψη να δει τι εχεις απο κατω και αν τον "ενδιαφερει". Για πειτε ωρε συντροχοι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Εσύ την τρίζεις την όπισθεν; Πιστεύω πως το ΑΧ μου ξεκουκούλωτο είναι καλύτερο και από κλειστό πάρκινγκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Φίλε μου διάβασα τον τίτλο και μου ήρθαν διάφορα στο μυαλό... Sorry δεν κρατιέμαι... Τον στυλώνεις τον τοίχο; Την τινάζεις την αχλαδιά; Τον γδέρνεις τον πίθηκο; Το σηκώνεις το σακάκι; Ontopic τώρα, εγώ την βάζω την κουκούλα αλλά καθαρά για θέμα προστασίας από τα καιρικά φαινόμενα. Θεωρώ πως αν θέλει να σου το φάει με κουκούλα ή χωρίς μικρή η διαφορά... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Στο 99% των περιπτωσεων κλοπης πιστευω ο κλεφτης ηδη ξερει τι υπαρχει ειτε μεσα στο γκαραζ ειτε κατω απ την κουκουλα. Η δουλεια πιστευω γινεται με παρακολουθηση πρωτα κ οχι αιντε παμε τσαρκα να δουμε τι υπαρχει εξω να διαλεξουμε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Το κουκουλώνεις οπωσδήποτε, εγώ το έχω σε ανοιχτό μέρος με αρκετά λουκέτα τα οποία μερικά με συναγερμό και από πάνω κουκούλα στην περίπτωση που την τραβήξει κανείς θα αρχίσουν να χτυπάνε οι συναγερμοί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αυτο σκοπευα να σας ερθουν διαφορα!Χαχαχαχαχ! Κι αν το γκαραζ ειναι ανοιχτο αλλα εχει στεγαστρο απο πανω,αρα εισαι καλλυμενος απο καιρους κτλ?? Για παμε να δουμεεεεεεεεε...! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2014 από τον rallistas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Και εγω πιστευω πως το θεμα κουκουλα ειναι λιγο περιεργο οσο αφορα την περιεργεια που ασκει στους υπολοιπους για το τι "κρυβεται" απο μεσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 πρέπει να το κουκουλώνεις το όχημα. εμένα μου το έχουν κατακατουρήσει τα κ$#όγατα... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δεν κρατιεμαι.. Το βάζεις το ταψί στο φούρνο; Το βγάζεις νερό από το πηγάδι; Το βουτάς τον κολιό στο λάδι; Τα γρασάρεις τα έμβολα; Μπαίνει η βάρκα στο λιμάνι; Μπαίνει η κάλτσα στο συρτάρι; Μπαίνει ο σύρτης; Μπαίνει το εκλεράκι στο ταψί; Μπήκε το λίπασμα στη γλάστρα; Πέφτει κρέμα στο γαλακτομπούρεκο; Τα αλατίζεις τα τουρσάκια; Τα αλλάζεις τα λάδια; Τα σπας τα μπετά; Τη ρουφάς τη γρανίτα; Την αλείφεις την μαρμελάδα; Την αλείφεις την μερέντα; Την ανάβεις τη λαμπάδα; Την ανοίγεις την γεώτρηση; Την απλώνεις την μπουγάδα; Την απλώνεις την σφολιάτα; Την αρμέγεις την αγελάδα; Την αρμέγεις τη σαύρα; Την βάζεις καρφωτή την πέμπτη; Την βιδώνεις την τουλούμπα; Την βουτάς την βανίλια; Την γυρνάς την μπετονιέρα; Την γυρνάς την φρυγανιά; Την δουλεύεις την αντλία; Την έβαλες την μπεσαμέλ στο παστίτσιο; Την ξεφλουδίζεις την μπανάνα; Την ξυρίζεις την κότα; Την καθαρίζεις την πατάτα; Την καις την ασφάλεια; Την κουνάς την αχλαδιά; Την κουνάς την καμπάνα; Την κουνάς την παπαρδέλα; Την κουρεύεις την κότα; Την μαδάς την μαργαρίτα; Την μελώνεις την τηγανίτα; Την μελώνεις την τουλούμπα; Την παίζεις την φλογέρα; Την παπαριάζεις την αγγουροσαλάτα με ψωμί ολικής αλέσεως; Την πατάς την γάτα; Την πατάς την κατσαρίδα; Την πιέζεις την μπατονέτα; Την ποτίζεις την γλάστρα; Την σαλιώνεις την πιπίλα; Την σαλιώνεις την τρίχα; Την σπας την φτερούγα; Την στίβεις την ελιά; Την στίβεις την σουπιά; Την σφίγγεις την τανάλια; Την τινάζεις την αμυγδαλιά; Την τινάζεις τη φέτα; Την τρίβεις την λαμπάδα; Την τρως την γομολάστιχα; Την τρως την ντρίπλα; Την χαλαρώνεις την βαλβίδα; Τις μαζεύεις τις ελιές; Τις μελώνεις τις δίπλες; Τις παίζεις τις χορδές; Τις σιγοβράζεις τις φακές; Το αλατίζεις το πιπέρι; Το αλευρώνεις το μπαρμπούνι; Το γεμίζεις το παστίτσιο; Το δαγκώνεις το μπουρίτο; Το δονάς το κινητό; Το εξαερώνεις το καλοριφέρ; Το ζυμώνεις το τσουρέκι; Το ξεφλουδίζεις το ακτινίδιο; Το ξυρίζεις το φραγκόσυκο; Το λαδώνεις το G3; Το ξεσκονίζεις το σκρίνιο; Το ξετυλίγεις το πηνίο; Το ξύνεις το καρότο; Το καβουρδίζεις το αμύγδαλο; Το «καις» το CD; Το κάνεις γιρλάντα το μουστάκι; Το κουρεύεις το γκαζόν; Το λαμβάνεις το SMS; Το μπουκώνεις το πιροσκί; Το παίζεις το κομπολόι; Το ραντίζεις το οικόπεδο; Το ρουφάς το αυγό; Το ρουφάς το κανελλόνι; To ρουφάς το τρομπόνι; Το σηκώνεις το ράσο; Το σουβλίζεις το αρνί; Το στραγγαλίζεις το γιαούρτι; Το συνδέεις το scart; Το σφυρίζεις το πέναλτι; Το τηγανίζεις το σκορδόψωμο; Το τινάζεις το θερμόμετρο; Το τινάζεις το λάστιχο; Το τινάζεις το χαλί; Το τραβάς το καζανάκι; Το τραβάς το χειρόφρενο; Το τροχίζεις το αμόνι; Το τρως το σαγανάκι; Το τσεπώνεις το πουρμπουάρ; Το τυλίγεις το σουβλάκι; Το φέρνεις βόλτες το καβούρι; Το χαϊδεύεις το ανακόντα; Το χαϊδεύεις το γατάκι; Τον αλλάζεις το φελλό; Τον αρμέγεις τον ταύρο; Τον βάζεις τον φορτιστή στην πρίζα; Τον εκτοξεύεις τον πύραυλο; Toν λιμάρεις τον ξιφία; Τον πνίγεις τον φουνταριστό; Τον σκαλίζεις τον κήπο; Τον τηγανίζεις το σπάρο; Τον φιστικωνεις τον μπακλαβά; Το αλείφεις το βούτυρο; Το ασβεστώνεις το σπίτι; Το γλύφεις το πινέλο; Το γυαλίζεις το καρότο; Το γυαλίζεις το λουστρίνι; Το γυρίζεις το μπιφτέκι; Το γυρίζεις το ταξίμετρο; Το δέρνεις το πιθίκι; Το έριξες το μανίκι; Το ζουλάς το ακτινίδιο; Το ζυγίζεις το λουκουμάκι; Το ζυγίζεις το σύκο; Το θερίζεις το χωράφι; Το ξεδιπλώνεις το κοκορέτσι; Το ξεχωρίζεις το κυδώνι; Το ξύνεις το καρότο; Το ξυρίζεις το κουνάβι; Tο καθαρίζεις το αγγούρι; Το κανελώνεις το ρυζόγαλο; Το κλείνεις το πατζουρόφυλλο; Το λαδώνεις το σαζμάν; Το λέμε το ποίημα; Το μαστιγώνεις το δελφίνι; Το πάμε το γράμμα; Το πεταλώνεις το άλογο; Το πνίγεις το κουνέλι; Το πνίγεις το ποντίκι; Το πλέκεις το καπέλο; Το ρουφάς το κανελόνι; Το σερβίρεις το παστάκι; Το σηκώνουμε το σακάκι; Το σκάμε το δυναμιτάκι; Το στίβεις το βερίκοκο; Το στραγγίζεις το καταϊφι; Το στρίβεις το παξιμάδι; Το σφίγγεις το αυγό; Το σφίγγεις το ξινόμηλο; Το σφουγγαρίζεις το σαλόνι; Το τινάζεις το μαξιλάρι; Το τινάζεις το χαλί; Το τινάζεις το χταπόδι; Το τρίβεις το πιπέρι; Το τρως το μυδοπίλαφο; Το τσιγαρίζεις το κοτόπουλο; Το τυλίγεις το φίδι; Το τυλίγεις το πούρο; Το πνίγεις το κουνέλι; Το στρίβεις το πόμολο; Το σφίγγεις το μπουλόνι; Το φοράς το κιμόνο; Το χτενίζεις το καταϊφι; Το ψήνεις το μπιφτέκι; Το ψήνεις το τσουρέκι; Τον απλώνεις τον τραχανά; Τον βουτάς τον κολιό στο ξύδι; Τον γλύφεις τον λουκουμά; Τον ισιώνεις τον γύρο; Τον ξαλμυρίζεις τον μπακαλιάρο; Τον ξεφλουδίζεις τον γερμά; Τον ξυρίζεις τον καλόγερο; Τον τινάζεις τον λουκουμά; Τον τσουρουφλίζεις τον αστακό; Τον φουσκώνεις τον Αη-Βασίλη; Τον φυσάς τον κουραμπιέ; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2014 από τον dEvilKinG 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Εγώ το κουκούλωνα στην αρχή λόγω καιρού γιατι το είχα έξω αλλα τα κολόγατα έμπαιναν απο κάτω και την κατουρούσαν οπότε νικήθηκα και την άφηνα ασκέπαστη. Τώρα την έχω σε ανοιχτή πιλοτή αλλά δεν βρέχεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 απαπα εγω δεν κανω τετοια πραγματα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) πέρυσι που είχα πάρει μηχανή δεν της έβαζα κουκούλα γιατί είχε και καλό καιρό επειδή την είχα πάρει άνοιξη.. μόλις άρχισαν οι βροχές και ενώ την έχω κάτω από υποστεγο της πηρα κουκούλα αδιάβροχη για να μην βρέχεται ούτε λίγο και να μην κάθονται οι γάτες πάνω !! την πιάνω κι'ολας στο κάτω μέρος οπότε δεν μπορεί να ανέβει γάτα να μου κάνει ζημια ! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2014 από τον GHOST Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Κουκούλα οπωσδήποτε εκτός και εντός κλειστού πάρκινγκ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Πυλωτή με πόρτες, το αμάξι μου μπροστά στη μηχανή, κλειδαριές δισκόφρενου, κουλούρα, κουκούλα και συναγερμό. Αν τελικά μου την κλέψουν, χαλάλι τους γιατί θα είναι πολύ τσακάλια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Οι ειδικοί στην ασφάλεια το προτείνουν, τουλάχιστον για τους ευκαιριακούς κλέφτες, και δεν έχω κανένα λόγο να μην τους πιστέψω. Λογικό μου φαίνεται. Και από την άλλη δεν είναι κακό να την προστατεύεις από τα καιρικά φαινόμενα, τον ήλιο, την σκόνη, που σιγά-σιγά κάνουν τη δουλίτσα τους. Για τα γατιά υπάρχει λύση. Προσθέτεις ιμάντες με κλιπς ή ύφασμα με velcro ώστε να κλείνει εντελώς εφαρμοστά και σφιχτά και να μην επιτρέπει την είσοδο τους... Εφαρμοσμένο τόσο στο scooter, όσο και στη moto μετά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 σε κλειστο παρκιν οπου μεσα εχει αποθηκη και ειναι μεσα εκει κουκουλομενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 το ιδιο με τον απο πανω ,αλλα οχι κουκουλα αλλα.. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Αυτό είναι ο,τι πιο βολικό υπάρχει! Καταπληκτικό! Το είχα σχεδιάσει για να το φτιάξω αλλά μετακόμισα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pause 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Να πώ και εγώ; Την είχα σε πυλωτή όλο το χειμώνα πέρυσι και δεν είχα πρόβλημα, κουκουλωμένη. Την ξεκουκουλώνω την πρώτη Κυριακή του Μάρτη και την Τετάρτη (!!!) είχαν ήδη μπεί και μου "σήκωσαν" το σύστημα του συμπλέκτη ολόκληρο.. Μανέτα, βάση στήριξης και καθρέπτη και υποψιάζομαι θα "τσιμπούσαν" κι άλλα..Αυτά τα ωραία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Κι εγω λεω να ξεκινησω να το εφαρμοζω το θεμα σιγα σιγα.Εχει τα λουκετα της,ειναι και ο συναγερμος στο ευαισθητο,το γκαραζ ειναι στην μπαλκονοπορτα στο δωματιο μου,οποτε και με κουκουλα απο πανω..... Του π@υστη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgiok 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 γενικά η κουκούλα αξίζει, είτε για τα "πονηρά" μάτια είτε για τα καιρικά φαίνομενά, την χρησιμοποιώ και εγώ.......... ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 2 ===> Γάτες (παθών, το κάνουνε σπίτι τους από κάτω από την κουκούλα..... απέκτησα 3 γρατζουνιές :( ) ===> Ποιότητα κουκούλας διότι εάν διαπερνάει νερό και "εγκλωβίζει" την υγρασία μέσα στην κουκούλα τότε..........η σκουριά είναι αναπόφευκτη .....εννοείται να έχει ειδική τρύπα για να μπορείς να κλειδώνεις και την κουκούλα με κλειδαριά ή λουκέτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bousnak 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 και εγω σε πυλωτη οικοδομης ειμαι και βαζω βγαζω κουκουλα , δυο αλυσιδες (μια σε καθε ροδα) και συναγερμο την μπροστινη αλυσιδα την εχω "κρυφη" δηλαδη μεσα απο την κουκουλα ολα τα παραπανω τα θεωρω γελια εαν σου το βαλουν στο ματι , ιδιως περιφερειακα πραγματα οπως εξατμισεις , τρομπες κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) σκεπασμα με ''σχετικη'' αντικλεπτικη προστασια http://motorparki.com/resimler.html Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2014 από τον ΩΡΙΩΝ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δεν κρατιεμαι.. Το βάζεις το ταψί στο φούρνο; Το βγάζεις νερό από το πηγάδι; Το βουτάς τον κολιό στο λάδι; Τα γρασάρεις τα έμβολα; Μπαίνει η βάρκα στο λιμάνι; Μπαίνει η κάλτσα στο συρτάρι; Μπαίνει ο σύρτης; Μπαίνει το εκλεράκι στο ταψί; Μπήκε το λίπασμα στη γλάστρα; Πέφτει κρέμα στο γαλακτομπούρεκο; Τα αλατίζεις τα τουρσάκια; Τα αλλάζεις τα λάδια; Τα σπας τα μπετά; Τη ρουφάς τη γρανίτα; Την αλείφεις την μαρμελάδα; Την αλείφεις την μερέντα; Την ανάβεις τη λαμπάδα; Την ανοίγεις την γεώτρηση; Την απλώνεις την μπουγάδα; Την απλώνεις την σφολιάτα; Την αρμέγεις την αγελάδα; Την αρμέγεις τη σαύρα; Την βάζεις καρφωτή την πέμπτη; Την βιδώνεις την τουλούμπα; Την βουτάς την βανίλια; Την γυρνάς την μπετονιέρα; Την γυρνάς την φρυγανιά; Την δουλεύεις την αντλία; Την έβαλες την μπεσαμέλ στο παστίτσιο; Την ξεφλουδίζεις την μπανάνα; Την ξυρίζεις την κότα; Την καθαρίζεις την πατάτα; Την καις την ασφάλεια; Την κουνάς την αχλαδιά; Την κουνάς την καμπάνα; Την κουνάς την παπαρδέλα; Την κουρεύεις την κότα; Την μαδάς την μαργαρίτα; Την μελώνεις την τηγανίτα; Την μελώνεις την τουλούμπα; Την παίζεις την φλογέρα; Την παπαριάζεις την αγγουροσαλάτα με ψωμί ολικής αλέσεως; Την πατάς την γάτα; Την πατάς την κατσαρίδα; Την πιέζεις την μπατονέτα; Την ποτίζεις την γλάστρα; Την σαλιώνεις την πιπίλα; Την σαλιώνεις την τρίχα; Την σπας την φτερούγα; Την στίβεις την ελιά; Την στίβεις την σουπιά; Την σφίγγεις την τανάλια; Την τινάζεις την αμυγδαλιά; Την τινάζεις τη φέτα; Την τρίβεις την λαμπάδα; Την τρως την γομολάστιχα; Την τρως την ντρίπλα; Την χαλαρώνεις την βαλβίδα; Τις μαζεύεις τις ελιές; Τις μελώνεις τις δίπλες; Τις παίζεις τις χορδές; Τις σιγοβράζεις τις φακές; Το αλατίζεις το πιπέρι; Το αλευρώνεις το μπαρμπούνι; Το γεμίζεις το παστίτσιο; Το δαγκώνεις το μπουρίτο; Το δονάς το κινητό; Το εξαερώνεις το καλοριφέρ; Το ζυμώνεις το τσουρέκι; Το ξεφλουδίζεις το ακτινίδιο; Το ξυρίζεις το φραγκόσυκο; Το λαδώνεις το G3; Το ξεσκονίζεις το σκρίνιο; Το ξετυλίγεις το πηνίο; Το ξύνεις το καρότο; Το καβουρδίζεις το αμύγδαλο; Το «καις» το CD; Το κάνεις γιρλάντα το μουστάκι; Το κουρεύεις το γκαζόν; Το λαμβάνεις το SMS; Το μπουκώνεις το πιροσκί; Το παίζεις το κομπολόι; Το ραντίζεις το οικόπεδο; Το ρουφάς το αυγό; Το ρουφάς το κανελλόνι; To ρουφάς το τρομπόνι; Το σηκώνεις το ράσο; Το σουβλίζεις το αρνί; Το στραγγαλίζεις το γιαούρτι; Το συνδέεις το scart; Το σφυρίζεις το πέναλτι; Το τηγανίζεις το σκορδόψωμο; Το τινάζεις το θερμόμετρο; Το τινάζεις το λάστιχο; Το τινάζεις το χαλί; Το τραβάς το καζανάκι; Το τραβάς το χειρόφρενο; Το τροχίζεις το αμόνι; Το τρως το σαγανάκι; Το τσεπώνεις το πουρμπουάρ; Το τυλίγεις το σουβλάκι; Το φέρνεις βόλτες το καβούρι; Το χαϊδεύεις το ανακόντα; Το χαϊδεύεις το γατάκι; Τον αλλάζεις το φελλό; Τον αρμέγεις τον ταύρο; Τον βάζεις τον φορτιστή στην πρίζα; Τον εκτοξεύεις τον πύραυλο; Toν λιμάρεις τον ξιφία; Τον πνίγεις τον φουνταριστό; Τον σκαλίζεις τον κήπο; Τον τηγανίζεις το σπάρο; Τον φιστικωνεις τον μπακλαβά; Το αλείφεις το βούτυρο; Το ασβεστώνεις το σπίτι; Το γλύφεις το πινέλο; Το γυαλίζεις το καρότο; Το γυαλίζεις το λουστρίνι; Το γυρίζεις το μπιφτέκι; Το γυρίζεις το ταξίμετρο; Το δέρνεις το πιθίκι; Το έριξες το μανίκι; Το ζουλάς το ακτινίδιο; Το ζυγίζεις το λουκουμάκι; Το ζυγίζεις το σύκο; Το θερίζεις το χωράφι; Το ξεδιπλώνεις το κοκορέτσι; Το ξεχωρίζεις το κυδώνι; Το ξύνεις το καρότο; Το ξυρίζεις το κουνάβι; Tο καθαρίζεις το αγγούρι; Το κανελώνεις το ρυζόγαλο; Το κλείνεις το πατζουρόφυλλο; Το λαδώνεις το σαζμάν; Το λέμε το ποίημα; Το μαστιγώνεις το δελφίνι; Το πάμε το γράμμα; Το πεταλώνεις το άλογο; Το πνίγεις το κουνέλι; Το πνίγεις το ποντίκι; Το πλέκεις το καπέλο; Το ρουφάς το κανελόνι; Το σερβίρεις το παστάκι; Το σηκώνουμε το σακάκι; Το σκάμε το δυναμιτάκι; Το στίβεις το βερίκοκο; Το στραγγίζεις το καταϊφι; Το στρίβεις το παξιμάδι; Το σφίγγεις το αυγό; Το σφίγγεις το ξινόμηλο; Το σφουγγαρίζεις το σαλόνι; Το τινάζεις το μαξιλάρι; Το τινάζεις το χαλί; Το τινάζεις το χταπόδι; Το τρίβεις το πιπέρι; Το τρως το μυδοπίλαφο; Το τσιγαρίζεις το κοτόπουλο; Το τυλίγεις το φίδι; Το τυλίγεις το πούρο; Το πνίγεις το κουνέλι; Το στρίβεις το πόμολο; Το σφίγγεις το μπουλόνι; Το φοράς το κιμόνο; Το χτενίζεις το καταϊφι; Το ψήνεις το μπιφτέκι; Το ψήνεις το τσουρέκι; Τον απλώνεις τον τραχανά; Τον βουτάς τον κολιό στο ξύδι; Τον γλύφεις τον λουκουμά; Τον ισιώνεις τον γύρο; Τον ξαλμυρίζεις τον μπακαλιάρο; Τον ξεφλουδίζεις τον γερμά; Τον ξυρίζεις τον καλόγερο; Τον τινάζεις τον λουκουμά; Τον τσουρουφλίζεις τον αστακό; Τον φουσκώνεις τον Αη-Βασίλη; Τον φυσάς τον κουραμπιέ; Σου ξεφυγε... Την πηδας την Μακρυπουλια? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2014 από τον ValeRR 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χaris_PunkAnathewrisi 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) σκεπασμα με ''σχετικη'' αντικλεπτικη προστασια http://motorparki.com/resimler.html Νομιζω πως ειναι αρκετα ευκολο να ανοιχτει κατι τετοιο... Γενικα αμα ο αλλος ειναι "επαγγελματιας" δυσκολα τη γλυτωνεις :( , Μονο το γκαραζ ειναι σιγουρια κατα τη γνωμη μου. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2014 από τον Χaris_PunkAnathewrisi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες