luc 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) @@ και εγώ έτσι λέω για το δικό μου , να το αλλάξω να το κάνω πιο γρήγορο και τα λοιπά.Ένα 99% που ρώτησα απο άτομα που έχουν κάνει μετατροπές σε 50,125cc δε τους βγαίνει σε καλό.Καλύτερα κράτα τα λεφτά σου και σε κάποιο χρονικό διάστημα , είτε μεγάλο είτε μικρό αναλόγως με τον κουμπαρά σου πάρε κάτι μεγαλύτερο. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2014 από τον luc 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Για να δεις τι χρώμα βγάζει η λάμπα,κοιτάς τα kelvin στα στοιχεία της. Η λάμπα πρέπει να είναι σίγουρα τα ίδια volt.Δεν είμαι σίγουρος αν θα πρέπει να είναι και τα ίδια watt. Η μαμίσια λάμπα είναι 35/35w ενώ οι phillips και οι osram λάμπες βλέπω ότι είναι κάπου στα 50-60w. Εκτός αυτού,πρέπει να βεβαιωθείς ότι το βύσμα της νέας λάμπας ταιριάζει στην υποδοχή απο το φανάρι. Αν βαλεις λαμπα 60w ενω μανησια φορας 35 σε κανενα μηνα δεν θα εχεις μπαταρια την πατησα ετσι σε προηγουμενο μηχανακι και παρολιγο να καψω και το κουτι τροφοδοσιας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Εε η αναβαθμηση δεν ειναι και τρομερη για να μου βγαλει καποιο προβλημα..και το μηχανακι ειναι καινουριο..οποτε δεν νομιζω να παω γρηγορα σε κατι μεγαλητερο...εβαλα λαμπα ψυχρου φωτισμου...νομιζω πως ειναι καλη...αμα ειναι θα βαλω φωτο..αμα θελει καποιος να την δει..;).. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Πόσα watt είναι η λάμπα ; υ.γ.:Βάλε φωτό όποτε βρεις ευκαιρία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Με ενα φιλτρο καλυτερο και μια καλυτερη εξατμιση δεν θα βγαλει καποιο προβλημα πιστευω..και η διαφορα δεν θα ειναι τεραστια..απλα η εξατμιση θα μπει για αισθιτικους λογους..και λιγο ηχο..και μαζι και μα αυτο θα μπει και το φιλτρο να ειναι ολοκρηρομενο για να δω καποια ελαχιστη βελτιωση...Επειδη ειμαι εκτως σπιτιου..και δεν τα θυμαμαι...μολις παω σπιτι θα μπει φωτο και ολα τα χαρακτηριστικα της..και φωτο απο το κουτι της.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Πόσα watt είναι η λάμπα ; υ.γ.:Βάλε φωτό όποτε βρεις ευκαιρία! κοιταξε τη μανησια ποσο ειναι και βαλε μια στα ιδια watt τα volt ειναι ιδια στις περισοτερες αφου 12voltes μπαταριες φορανε τα περισοτερα μηχανακια, μιλαμε για λαμπα διοδιου παντα ετσι? οχι για λαμπα xenon... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 κοιταξε τη μανησια ποσο ειναι και βαλε μια στα ιδια watt τα volt ειναι ιδια στις περισοτερες αφου 12voltes μπαταριες φορανε τα περισοτερα μηχανακια, μιλαμε για λαμπα διοδιου παντα ετσι? οχι για λαμπα xenon... Η ερώτηση πήγαινε για τον geokaf.Πόσα watt είναι η λάμπα που πήρε εννοούσα. Η μαμίσια είναι 35/35w (και είναι αλογοόνου νομίζω). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 λοιπον παιδια..η λαμπα ειναι 12v και 35/35w τωρα τα υπολοιπα δεν τα ξερω...ειναι σαν την εργοσταριακη απλα εχει γυρω γυρω μπλε τζαμακι...το φως δεν φενετε καλα στην φωτο..το κιτρινιζει πολυ το μικρο λαμπακι π εχει...π ειναι κατακιτρινο...θα μπει στην θεση τ ασπρο ledaki και θα μπει και η φωτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 να ανοιξω θεμα για τους κατοχους cbf 125 ή ειμαστε λιγοι εδω μεσα??γιατι απο κατι αρθρα στο moto trith βλεπω πως το μηχανακι μ εχει κανει τρελες πωλησεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 το μηχανακι μ εχει κανει τρελες πωλησεις... Το δικό μου έκανε πιο πολλές! Δεν βλέπω να είμαστε πολλοί εδώ μέσα για θέμα,αλλά που ξέρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 χαχαχ μαλιστα....εεε οι πιο πολλοι εδω μεσα ειναι των μεγαλων κιβηκων για αυτο δεν ειμαστε πολλοι..;);) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 http://i1292.photobucket.com/albums/b580/geokaf94/Mobile%20Uploads/20140414_202235_zpsfyjikymt.jpg να και η φωτο με την λαμπα...δεβ ειναι και κατι φοβερο..αλλα για 8 ευρω π κοστισε..καλη ειναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2014 καλησπερα και παλι παιδια...για αλλη μια φορα θελω την βοηθεια σας...εχω δει αυτες τις μανετες στο ebay (http://www.ebay.com/itm/Red-Long-Brake-Clutch-Levers-For-Honda-CBF-600-S-2007-2011-Deaucille-700-06-2007-/370871890838?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item5659aff396 ) και αυτες ( http://www.ebay.com/itm/Short-Adjustable-Folding-Brake-Clutch-Levers-Honda-CBF1000-2006-2009-Red-/331126772989?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item4d18b194fd ) και θελω να τις βαλω στο cbf μου...το θεμα ειναι ποιες εφαρμονουν ...αν ξερει καποιος ας μ απαντησει για να τις παραγειλω...ευχαριστωω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 κανεις δεν ξερει ρε παιδια??κανεις δεν γνωριζει αν μπαινουν πανω?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 κανεις δεν ξερει ρε παιδια??κανεις δεν γνωριζει αν μπαινουν πανω?? εχω τις πρωτες που εχεις βαλει και σε μενα ταιριαξαν γαντι...απο ποιοτητα ειναι καλες..και σε πτωση δεν εσπασε κτλ τσιμπατες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 σε τι μηχανακι φιλε??στο ιδιο η σε αλλο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 σε τι μηχανακι φιλε??στο ιδιο η σε αλλο?? σε νιντζα 250ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 να ανοιξω θεμα για τους κατοχους cbf 125 ή ειμαστε λιγοι εδω μεσα??γιατι απο κατι αρθρα στο moto trith βλεπω πως το μηχανακι μ εχει κανει τρελες πωλησεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 ααα μαλιστα...ας το παραγκειλω..και αν δεν κανουν τα δινω σε αλλον..ευχαριστω για τις απαντησεις...οσο για το θεμα για τους ιδιοκτητες..το ανοιξα..αλλα κανενας...;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Kαλησπερα παιδια..ανοιγω το θεμα ξανα, γιατι θελω γνωμες. Aρχικα να πω πως εχουν μπει καποια μικροπραματακια το cbfακι οπως grips και το tankpad που ηταν απο την αρχη να και μια φωτο..ακουω γνωμες :) επισεις παρειγγηλα και αυτη την θηκη http://www.ebay.com/...=item51aedf98f5 για χρηση του κινιτου σαν gps απο οτι μου λενε ολοι δεν θα βολεβει γιατι δεν φενετε η οθονη του κινητου και τοτσο καλα..ισχυει?? επισεις λογο του οτι γινονται συνεχεια αποστασεις εκτως πολης ξαναμπηκαν οι καθρεπτες (αλλα δεν μου πολυ αρεσει ετσι) σκεφτομουν να αλλαξω ζελατινα(πριν ξαναβαλω τους καθρεπτες) αλλα ενας λογος παραπανω, και ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 1- 2- τεινω προς την δευτερη για να τεριαζει και καλυτερα με τους καθρεπτες...και οι 2 ειναι ermax και οι 2 στα ιδια λεφτα απλ δεν μπορω να αποφασισω..για πειτε καμια γνωμη..αμα εχει δει και καμια αλλη δειξτε την μου... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2014 από τον geokaf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakis1914 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 Από τις δύο ζελατίνες που παρέθεσες, προτιμώ την δεύτερη. Εγώ φοράω μια της Puig και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 την 2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 @stelakis1914 εχεις μια φωτο να δω??και εγω προς την δευτερη παω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 την 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakis1914 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 Δεν έχω κάποια φωτογραφία από μπροστά που να την δείχνει ξεκάθαρα. Η ζελατίνα πάντως είναι αυτή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες