Jump to content
geokaf

βελτιωση και aftermarket αξεσουαρ σε honda cbf 125

Recommended Posts

@@ και εγώ έτσι λέω για το δικό μου , να το αλλάξω να το κάνω πιο γρήγορο και τα λοιπά.Ένα 99% που ρώτησα απο άτομα που έχουν κάνει μετατροπές σε 50,125cc δε τους βγαίνει σε καλό.Καλύτερα κράτα τα λεφτά σου και σε κάποιο χρονικό διάστημα , είτε μεγάλο είτε μικρό αναλόγως με τον κουμπαρά σου πάρε κάτι μεγαλύτερο.

Τροποποιήθηκε από τον luc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για να δεις τι χρώμα βγάζει η λάμπα,κοιτάς τα kelvin στα στοιχεία της.

Η λάμπα πρέπει να είναι σίγουρα τα ίδια volt.Δεν είμαι σίγουρος αν θα πρέπει να είναι και τα ίδια watt.

Η μαμίσια λάμπα είναι 35/35w ενώ οι phillips και οι osram λάμπες βλέπω ότι είναι κάπου στα 50-60w. :think:

Εκτός αυτού,πρέπει να βεβαιωθείς ότι το βύσμα της νέας λάμπας ταιριάζει στην υποδοχή απο το φανάρι.

Αν βαλεις λαμπα 60w ενω μανησια φορας 35 σε κανενα μηνα δεν θα εχεις μπαταρια την πατησα ετσι σε προηγουμενο μηχανακι και παρολιγο να καψω και το κουτι τροφοδοσιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εε η αναβαθμηση δεν ειναι και τρομερη για να μου βγαλει καποιο προβλημα..και το μηχανακι ειναι καινουριο..οποτε δεν νομιζω να παω γρηγορα σε κατι μεγαλητερο...εβαλα λαμπα ψυχρου φωτισμου...νομιζω πως ειναι καλη...αμα ειναι θα βαλω φωτο..αμα θελει καποιος να την δει..;)..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ενα φιλτρο καλυτερο και μια καλυτερη εξατμιση δεν θα βγαλει καποιο προβλημα πιστευω..και η διαφορα δεν θα ειναι τεραστια..απλα η εξατμιση θα μπει για αισθιτικους λογους..και λιγο ηχο..και μαζι και μα αυτο θα μπει και το φιλτρο να ειναι ολοκρηρομενο για να δω καποια ελαχιστη βελτιωση...

Επειδη ειμαι εκτως σπιτιου..και δεν τα θυμαμαι...μολις παω σπιτι θα μπει φωτο και ολα τα χαρακτηριστικα της..και φωτο απο το κουτι της..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσα watt είναι η λάμπα ;

υ.γ.:Βάλε φωτό όποτε βρεις ευκαιρία!

κοιταξε τη μανησια ποσο ειναι και βαλε μια στα ιδια watt τα volt ειναι ιδια στις περισοτερες αφου 12voltes μπαταριες φορανε τα περισοτερα μηχανακια, μιλαμε για λαμπα διοδιου παντα ετσι? οχι για λαμπα xenon...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιταξε τη μανησια ποσο ειναι και βαλε μια στα ιδια watt τα volt ειναι ιδια στις περισοτερες αφου 12voltes μπαταριες φορανε τα περισοτερα μηχανακια, μιλαμε για λαμπα διοδιου παντα ετσι? οχι για λαμπα xenon...

Η ερώτηση πήγαινε για τον geokaf.Πόσα watt είναι η λάμπα που πήρε εννοούσα.

Η μαμίσια είναι 35/35w (και είναι αλογοόνου νομίζω).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον παιδια..η λαμπα ειναι 12v και 35/35w τωρα τα υπολοιπα δεν τα ξερω...ειναι σαν την εργοσταριακη απλα εχει γυρω γυρω μπλε τζαμακι...το φως δεν φενετε καλα στην φωτο..το κιτρινιζει πολυ το μικρο λαμπακι π εχει...π ειναι κατακιτρινο...θα μπει στην θεση τ ασπρο ledaki και θα μπει και η φωτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ανοιξω θεμα για τους κατοχους cbf 125 ή ειμαστε λιγοι εδω μεσα??γιατι απο κατι αρθρα στο moto trith βλεπω πως το μηχανακι μ εχει κανει τρελες πωλησεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανακι μ εχει κανει τρελες πωλησεις...

Το δικό μου έκανε πιο πολλές! :crazy::mB_kalo_e:

Δεν βλέπω να είμαστε πολλοί εδώ μέσα για θέμα,αλλά που ξέρεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχ μαλιστα....εεε οι πιο πολλοι εδω μεσα ειναι των μεγαλων κιβηκων για αυτο δεν ειμαστε πολλοι..;);)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://i1292.photobucket.com/albums/b580/geokaf94/Mobile%20Uploads/20140414_202235_zpsfyjikymt.jpg να και η φωτο με την λαμπα...δεβ ειναι και κατι φοβερο..αλλα για 8 ευρω π κοστισε..καλη ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα και παλι παιδια...για αλλη μια φορα θελω την βοηθεια σας...εχω δει αυτες τις μανετες στο ebay (http://www.ebay.com/itm/Red-Long-Brake-Clutch-Levers-For-Honda-CBF-600-S-2007-2011-Deaucille-700-06-2007-/370871890838?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item5659aff396 ) και αυτες ( http://www.ebay.com/itm/Short-Adjustable-Folding-Brake-Clutch-Levers-Honda-CBF1000-2006-2009-Red-/331126772989?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item4d18b194fd ) και θελω να τις βαλω στο cbf μου...το θεμα ειναι ποιες εφαρμονουν ...αν ξερει καποιος ας μ απαντησει για να τις παραγειλω...ευχαριστωω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανεις δεν ξερει ρε παιδια??κανεις δεν γνωριζει αν μπαινουν πανω??

εχω τις πρωτες που εχεις βαλει και σε μενα ταιριαξαν γαντι...απο ποιοτητα ειναι καλες..και σε πτωση δεν εσπασε κτλ τσιμπατες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ανοιξω θεμα για τους κατοχους cbf 125 ή ειμαστε λιγοι εδω μεσα??γιατι απο κατι αρθρα στο moto trith βλεπω πως το μηχανακι μ εχει κανει τρελες πωλησεις...

:grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ααα μαλιστα...ας το παραγκειλω..και αν δεν κανουν τα δινω σε αλλον..ευχαριστω για τις απαντησεις...οσο για το θεμα για τους ιδιοκτητες..το ανοιξα..αλλα κανενας...;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλησπερα παιδια..ανοιγω το θεμα ξανα, γιατι θελω γνωμες. Aρχικα να πω πως εχουν μπει καποια μικροπραματακια το cbfακι οπως grips και το tankpad που ηταν απο την αρχη

10508499_807719269246878_146247274_n_zpsffd67859.jpg

να και μια φωτο..ακουω γνωμες :)

επισεις παρειγγηλα και αυτη την θηκη http://www.ebay.com/...=item51aedf98f5 για χρηση του κινιτου σαν gps απο οτι μου λενε ολοι δεν θα βολεβει γιατι δεν φενετε η οθονη του κινητου και τοτσο καλα..ισχυει??

επισεις λογο του οτι γινονται συνεχεια αποστασεις εκτως πολης ξαναμπηκαν οι καθρεπτες (αλλα δεν μου πολυ αρεσει ετσι)

σκεφτομουν να αλλαξω ζελατινα(πριν ξαναβαλω τους καθρεπτες) αλλα ενας λογος παραπανω, και ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2

1-

3847-ermax-aeromax-125-cbf_zps1cf7d466.jpg

2-

010103106_zpsabbaa4da.jpeg

τεινω προς την δευτερη για να τεριαζει και καλυτερα με τους καθρεπτες...και οι 2 ειναι ermax και οι 2 στα ιδια λεφτα απλ δεν μπορω να αποφασισω..για πειτε καμια γνωμη..αμα εχει δει και καμια αλλη δειξτε την μου...

Τροποποιήθηκε από τον geokaf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τις δύο ζελατίνες που παρέθεσες, προτιμώ την δεύτερη. Εγώ φοράω μια της Puig και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω κάποια φωτογραφία από μπροστά που να την δείχνει ξεκάθαρα. Η ζελατίνα πάντως είναι αυτή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα