ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Εχω εναν φορτιστη απο τα Lidl και οποτε βαζω πανω την μπαταρια να την φορτισω μετα απο 1 λεπτο γραφει full! Την μπαταρια την μετρησα κ ειχε πεσει στα 8V! Ξερει κανεις τι συμβαινει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ναι, ότι είσαι πολύ ασαφής στην περιγραφή. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Ναι, ότι είσαι πολύ ασαφής στην περιγραφή. τι αλλο να γραψω δηλ? Μολις ξεκιναει η φορτιση μετα απο 1 min λεει Full! Δεν γινετε κατι αλλο για να το γραψω! Κατι δεν παει καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 το βαζεις στην επιλογη της μηχανης? η το αφηνεις στου αυτοκινητου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 το βαζεις στην επιλογη της μηχανης? η το αφηνεις στου αυτοκινητου? Το παει αυτοματα στης μηχανης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 βαλτο πανω και ξαναπατα το κουμπι να δεις μηπως παει αλλου και κανει τπτ αλλο αλλιως αν θες να σου φερω το δικο μου να δοκιμασουμε και με αυτον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 τπτ τα ιδια!και μη χ*σω δεν εχω και την αποδειξη! Βεβαια παντα ετσι δουλευε ! Κ ελεγα μηπως κατι δεν καταλαβαινω απο το manual! Παντως θα ηταν καλη φαση να κανω δοκιμη και με εναν αλλον! τον εχεις δουλεψει και σ εβγαλε ενδειξη full πχ μετα απο ενα χρονικο διαστημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 το εχω βαλει στο αμαξι και δουλεψε πενα αμα θες διπλα μενουμε πες μου να στον φερω να το δουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Εχω εναν φορτιστη απο τα Lidl και οποτε βαζω πανω την μπαταρια να την φορτισω μετα απο 1 λεπτο γραφει full! Την μπαταρια την μετρησα κ ειχε πεσει στα 8V! Ξερει κανεις τι συμβαινει? το ιδιο ακριβως κανει και ο δικος μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 το ιδιο ακριβως κανει και ο δικος μου τωρα με εκαψες τελειως! Πιστευα οτι κατι δεν παει καλα με τον δικο μου και μολις μου γκρεμισες τον μυθο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 τωρα με εκαψες τελειως! Πιστευα οτι κατι δεν παει καλα με τον δικο μου και μολις μου γκρεμισες τον μυθο! προφανως κατι δεν κανουμε καλα. η ετσι λειτουργει απλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 προφανως κατι δεν κανουμε καλα. η ετσι λειτουργει απλα Το αφηνω να γραφει full...θα την ξαναμετρησω να δω αν την φορτιζει ετσι! Αλλιως θα δανειστω του Loutsou που εχει αλλη αποψη να δουμε τι γινετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orck 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Διαβαστε για την θειικωση, ειναι οταν μεινει η μπαταρια μολυβδου πολυ καιρο αφορτιστη, ουσιαστικα παει για ανακυκλωση (οχι πεταγμα) http://jkon.aeromodelling.gr/ninter-073f.htm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Αν πέσει πολύ το ρεύμα της μπαταρίας (κοντά στα 8v) δεν μπορεί να στην φορτίσει, έτσι δουλεύει αυτός ο φορτιστής, δεν είναι ελαττωματικός. Το ξέρω γιατί το έπαθα και εγώ αλλά μετά διάβασα το manual, σε κάποιο σημείο το αναφέρει ότι αν είναι πολύ χαμηλό το ρεύμα της μπαταρίας γυρνάει σε stand-by. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 http://www.ebay.com/itm/261188469633?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Καλοριζικο... ΝΑΙ, κανεια δουλεια , ειμαι ηδη κατοχος του κι εχω σωσει μπαταρια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 εβαλα την μπαταρια τη μηχανης μου η οποια ειναι κομπλε απλα την εβαλα για να δω αν δουλευει ο φορτιστης.σε λιγοτερο απο ενα λεπτο εγραψε φουλ εβαλα μια πεσμενη μπαταρια και μεσα σε μιση ωρα εγραψε παλι φουλ.λειτουργησε καμια βδομαδα αλλα μετα παλι βγηκε οφ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drapetis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Εχω και εγω τον φορτιστη απο το lidl και δουλευει τελεια εφ οσον η μπαταρια δεν εκφορτιστει τελειως .Αν πεσει κατω απο ενα οριο δεν μπορει να την αναστησει πια και χρειαζεται καινουρια Υπαρχει περιπτωση να την επαναφερει μονο ενας απλος φορτιστης χωρις σταθεροποιηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 http://www.ebay.com/...984.m1423.l2649 Καλοριζικο... ΝΑΙ, κανεια δουλεια , ειμαι ηδη κατοχος του κι εχω σωσει μπαταρια. what is this? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orck 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Ειναι κυκλωμα που αντιμετωπιζει την θειικωση που εγραψα παραπανω. Πριν λιγο καιρο, οχι πανω απο χρονο, δεν ειχα βρει τιποτα, και ολοι μου λεγαν οτι παει για ανακυκλωση, βεβαι ηταν μπατριες μολυβδου για συναγερμο. Το κυκλωμα μπορει να κατασκευαστει με λιγοτερο απο 5 ευρω υλικα. ποιος το φτιαχνεις ειναι το θεμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 τι αλλο να γραψω δηλ? Μολις ξεκιναει η φορτιση μετα απο 1 min λεει Full! Δεν γινετε κατι αλλο για να το γραψω! Κατι δεν παει καλα! Ποιόν φορτιστή του λιντλ έχεις. Ποιά μπαταρία έχεις, έστω από τι μοτοσυκλέτα είναι. Τι εννοείς ''γράφει full''; Έχει κάποια ένδειξη με λεντ που ανάβει, ή κάποια οθόνη που αναγράφει κάτι; Και το πιο σημαντικό: Γιατί χρειάστηκε φόρτιση η μπαταρία; Άδειασε; Δεν εκκινούσε την μοτοσυκλέτα δυνατά; Δεν την εκκινούσε καθόλου; Δεν ανάβαν λαμπάκια νεκράς καν; Τι ηλικία έχει η μπαταρία; Τι συμπεριφορά είχε τον τελευταίο καιρό; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Ποιόν φορτιστή του λιντλ έχεις. Ποιά μπαταρία έχεις, έστω από τι μοτοσυκλέτα είναι. Τι εννοείς ''γράφει full''; Έχει κάποια ένδειξη με λεντ που ανάβει, ή κάποια οθόνη που αναγράφει κάτι; Και το πιο σημαντικό: Γιατί χρειάστηκε φόρτιση η μπαταρία; Άδειασε; Δεν εκκινούσε την μοτοσυκλέτα δυνατά; Δεν την εκκινούσε καθόλου; Δεν ανάβαν λαμπάκια νεκράς καν; Τι ηλικία έχει η μπαταρία; Τι συμπεριφορά είχε τον τελευταίο καιρό; Πλακα με κανεις ετσι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 χαχαχα και εγω αυτο θα ελεγα..πλακα μας κανεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Όχι, αλλά μάλλον κάνεις εσύ (στον ευατό σου). Όλα όσα ρώτησα, έχουν την σημασία τους, διότι ανάλογα την απάντηση, δίνουν και διαφορετική εξήγηση στο φαινόμενο που παρατηρείς. ΓΕΝΙΚΑ: Προσδιορίζεις με ακρίβεια το πρόβλημα, παίρνεις απάντηση με ακρίβεια. Πετάς μια ερώτηση το τάδε δεν δουλεύει, γιατί, γενικά κι αόριστα, θα πάρεις και απάντηση αόριστη, και κατά πάσα πιθανότητα άκυρη. ΚΑΝΟΝΑΣ: Η προσδιόριση του προβλήματος με ακρίβεια, είναι το πρώτο σωστό βήμα για την επίλυσή του. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Ποιόν φορτιστή του λιντλ έχεις. Ποιά μπαταρία έχεις, έστω από τι μοτοσυκλέτα είναι. Τι εννοείς ''γράφει full''; Έχει κάποια ένδειξη με λεντ που ανάβει, ή κάποια οθόνη που αναγράφει κάτι; Και το πιο σημαντικό: Γιατί χρειάστηκε φόρτιση η μπαταρία; Άδειασε; Δεν εκκινούσε την μοτοσυκλέτα δυνατά; Δεν την εκκινούσε καθόλου; Δεν ανάβαν λαμπάκια νεκράς καν; Τι ηλικία έχει η μπαταρία; Τι συμπεριφορά είχε τον τελευταίο καιρό; Ποιόν φορτιστή του λιντλ έχεις. Ποιά μπαταρία έχεις, έστω από τι μοτοσυκλέτα είναι. Τι εννοείς ''γράφει full''; Έχει κάποια ένδειξη με λεντ που ανάβει, ή κάποια οθόνη που αναγράφει κάτι; Και το πιο σημαντικό: Γιατί χρειάστηκε φόρτιση η μπαταρία; Άδειασε; Δεν εκκινούσε την μοτοσυκλέτα δυνατά; Δεν την εκκινούσε καθόλου; Δεν ανάβαν λαμπάκια νεκράς καν; Τι ηλικία έχει η μπαταρία; Τι συμπεριφορά είχε τον τελευταίο καιρό; Επειδη κανεις οντως πλακα ας χασω λιγο χρονο! Ο ενας απο τους 2 εχει ενδειξη led full και για να μην το γνωριζεις μαλλον δεν τον εχεις ή δεν θες να το καταλαβεις,οποτε μαλλον δεν ρωταω εσενα! Θα ηθελα να μου εξηγησεις το σκεπτικο της ερωτησης! 8V! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Όχι, αλλά μάλλον κάνεις εσύ (στον ευατό σου). Όλα όσα ρώτησα, έχουν την σημασία τους, διότι ανάλογα την απάντηση, δίνουν και διαφορετική εξήγηση στο φαινόμενο που παρατηρείς. ΓΕΝΙΚΑ: Προσδιορίζεις με ακρίβεια το πρόβλημα, παίρνεις απάντηση με ακρίβεια. Πετάς μια ερώτηση το τάδε δεν δουλεύει, γιατί, γενικά κι αόριστα, θα πάρεις και απάντηση αόριστη, και κατά πάσα πιθανότητα άκυρη. οκ θα σου πω για εμενα.... την πρωτη φορα προσπαθησα να φορτισω μια μπαταρια μπος που ειχε το xt πανω γιατι δεν επαιρνε μπροστα.οταν παταγα την μιζα εκανε ενα θορυβο σαν <<γκααααααααανν>> και τελος. την εβαλα να φορτθσει σε μια ωρα αναβει η πρασινη λυχνια και λεω μας δουλευει το μηχανημα.την δοκιμαζω πηρε κανονικα η μηχανη μπροστα.μετα καμια νδομαδα ομως (και ενω την κοινουσα κανονικα) με αφησε παλι και αποφασισα να αγορασω νεα μπαταρια. την δευτερη φορα προσπαθησα να φορτισω μια μικρη μπαταριουλα (πιο μικρη απο της μηχανης δεν θυμαμαι στοιχεια) που την χρησιμοποιω με πατεντα σε ραντιστικο μηχανημα χειρος. την συνδεω αναβοσβηνει η πρασινη λυχνια και ο φορτιστης κανει εναν θορυβο σαν τικ τικ τικ και δεν την φορτιζει. τα ιδια εκανε και με μια μπαταρια απο ενα σκουτερακι την οποια ομως την πηγα σε συνεργειο και την φορτισε κανονικα. την τριτη φορα ηθελα να δω απλα αν λειτουργει ο φορτιστης και τον εβαλα σε μια γεματη μπαταρια της μηχανης μου να δω τι θα κανει.μεσα σε ενα λεπτο απο την συνδεση μου εγραψε full. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες