Jump to content
ValeRR

Φορτιστης Lidl

Recommended Posts

Εχω εναν φορτιστη απο τα Lidl και οποτε βαζω πανω την μπαταρια να την φορτισω μετα απο 1 λεπτο γραφει full!

Την μπαταρια την μετρησα κ ειχε πεσει στα 8V!

Ξερει κανεις τι συμβαινει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι, ότι είσαι πολύ ασαφής στην περιγραφή. :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, ότι είσαι πολύ ασαφής στην περιγραφή. :mB_kalo_e:

τι αλλο να γραψω δηλ?

Μολις ξεκιναει η φορτιση μετα απο 1 min λεει Full!

Δεν γινετε κατι αλλο για να το γραψω!

Κατι δεν παει καλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το βαζεις στην επιλογη της μηχανης? η το αφηνεις στου αυτοκινητου?

Το παει αυτοματα στης μηχανης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαλτο πανω και ξαναπατα το κουμπι να δεις μηπως παει αλλου και κανει τπτ αλλο αλλιως αν θες να σου φερω το δικο μου να δοκιμασουμε και με αυτον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τπτ τα ιδια!και μη χ*σω δεν εχω και την αποδειξη!

Βεβαια παντα ετσι δουλευε !

Κ ελεγα μηπως κατι δεν καταλαβαινω απο το manual!

Παντως θα ηταν καλη φαση να κανω δοκιμη και με εναν αλλον! τον εχεις δουλεψει και σ εβγαλε ενδειξη full πχ μετα απο ενα χρονικο διαστημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το εχω βαλει στο αμαξι και δουλεψε πενα αμα θες διπλα μενουμε πες μου να στον φερω να το δουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω εναν φορτιστη απο τα Lidl και οποτε βαζω πανω την μπαταρια να την φορτισω μετα απο 1 λεπτο γραφει full!

Την μπαταρια την μετρησα κ ειχε πεσει στα 8V!

Ξερει κανεις τι συμβαινει?

το ιδιο ακριβως κανει και ο δικος μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ιδιο ακριβως κανει και ο δικος μου

τωρα με εκαψες τελειως!

Πιστευα οτι κατι δεν παει καλα με τον δικο μου και μολις μου γκρεμισες τον μυθο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα με εκαψες τελειως!

Πιστευα οτι κατι δεν παει καλα με τον δικο μου και μολις μου γκρεμισες τον μυθο!

προφανως κατι δεν κανουμε καλα. η ετσι λειτουργει απλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προφανως κατι δεν κανουμε καλα. η ετσι λειτουργει απλα

Το αφηνω να γραφει full...θα την ξαναμετρησω να δω αν την φορτιζει ετσι!

Αλλιως θα δανειστω του Loutsou που εχει αλλη αποψη να δουμε τι γινετε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβαστε για την θειικωση, ειναι οταν μεινει η μπαταρια μολυβδου πολυ καιρο αφορτιστη, ουσιαστικα παει για ανακυκλωση (οχι πεταγμα)

http://jkon.aeromodelling.gr/ninter-073f.htm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πέσει πολύ το ρεύμα της μπαταρίας (κοντά στα 8v) δεν μπορεί να στην φορτίσει, έτσι δουλεύει αυτός ο φορτιστής, δεν είναι ελαττωματικός.

Το ξέρω γιατί το έπαθα και εγώ αλλά μετά διάβασα το manual, σε κάποιο σημείο το αναφέρει ότι αν είναι πολύ χαμηλό το ρεύμα της μπαταρίας γυρνάει σε stand-by.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.ebay.com/itm/261188469633?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Καλοριζικο...

ΝΑΙ, κανεια δουλεια , ειμαι ηδη κατοχος του κι εχω σωσει μπαταρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εβαλα την μπαταρια τη μηχανης μου η οποια ειναι κομπλε απλα την εβαλα για να δω αν δουλευει ο φορτιστης.σε λιγοτερο απο ενα λεπτο εγραψε φουλ

εβαλα μια πεσμενη μπαταρια και μεσα σε μιση ωρα εγραψε παλι φουλ.λειτουργησε καμια βδομαδα αλλα μετα παλι βγηκε οφ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω και εγω τον φορτιστη απο το lidl και δουλευει τελεια εφ οσον η μπαταρια δεν εκφορτιστει τελειως .Αν πεσει κατω απο ενα οριο δεν μπορει να την αναστησει πια και χρειαζεται καινουρια Υπαρχει περιπτωση να την επαναφερει μονο ενας απλος φορτιστης χωρις σταθεροποιηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.ebay.com/...984.m1423.l2649

Καλοριζικο...

ΝΑΙ, κανεια δουλεια , ειμαι ηδη κατοχος του κι εχω σωσει μπαταρια.

what is this? :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι κυκλωμα που αντιμετωπιζει την θειικωση που εγραψα παραπανω. Πριν λιγο καιρο, οχι πανω απο χρονο, δεν ειχα βρει τιποτα, και ολοι μου λεγαν οτι παει για ανακυκλωση, βεβαι ηταν μπατριες μολυβδου για συναγερμο. Το κυκλωμα μπορει να κατασκευαστει με λιγοτερο απο 5 ευρω υλικα. ποιος το φτιαχνεις ειναι το θεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι αλλο να γραψω δηλ?

Μολις ξεκιναει η φορτιση μετα απο 1 min λεει Full!

Δεν γινετε κατι αλλο για να το γραψω!

Κατι δεν παει καλα!

Ποιόν φορτιστή του λιντλ έχεις.

Ποιά μπαταρία έχεις, έστω από τι μοτοσυκλέτα είναι.

Τι εννοείς ''γράφει full''; Έχει κάποια ένδειξη με λεντ που ανάβει, ή κάποια οθόνη που αναγράφει κάτι;

Και το πιο σημαντικό:

Γιατί χρειάστηκε φόρτιση η μπαταρία; Άδειασε; Δεν εκκινούσε την μοτοσυκλέτα δυνατά; Δεν την εκκινούσε καθόλου; Δεν ανάβαν λαμπάκια νεκράς καν; Τι ηλικία έχει η μπαταρία; Τι συμπεριφορά είχε τον τελευταίο καιρό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εννοείς ''γράφει full''; Έχει κάποια ένδειξη με λεντ που ανάβει, ή κάποια οθόνη που αναγράφει κάτι;

Και το πιο σημαντικό:

Γιατί χρειάστηκε φόρτιση η μπαταρία; Άδειασε; Δεν εκκινούσε την μοτοσυκλέτα δυνατά; Δεν την εκκινούσε καθόλου; Δεν ανάβαν λαμπάκια νεκράς καν; Τι ηλικία έχει η μπαταρία; Τι συμπεριφορά είχε τον τελευταίο καιρό;

Πλακα με κανεις ετσι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι, αλλά μάλλον κάνεις εσύ (στον ευατό σου).

Όλα όσα ρώτησα, έχουν την σημασία τους, διότι ανάλογα την απάντηση, δίνουν και διαφορετική εξήγηση στο φαινόμενο που παρατηρείς.

ΓΕΝΙΚΑ:

Προσδιορίζεις με ακρίβεια το πρόβλημα, παίρνεις απάντηση με ακρίβεια.

Πετάς μια ερώτηση το τάδε δεν δουλεύει, γιατί, γενικά κι αόριστα, θα πάρεις και απάντηση αόριστη, και κατά πάσα πιθανότητα άκυρη.

ΚΑΝΟΝΑΣ: Η προσδιόριση του προβλήματος με ακρίβεια, είναι το πρώτο σωστό βήμα για την επίλυσή του.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το πιο σημαντικό:

Και το πιο σημαντικό:

Επειδη κανεις οντως πλακα ας χασω λιγο χρονο!

Ο ενας απο τους 2 εχει ενδειξη led full και για να μην το γνωριζεις μαλλον δεν τον εχεις ή δεν θες να το καταλαβεις,οποτε μαλλον δεν ρωταω εσενα!

Θα ηθελα να μου εξηγησεις το σκεπτικο της ερωτησης!

8V!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι, αλλά μάλλον κάνεις εσύ (στον ευατό σου).

Όλα όσα ρώτησα, έχουν την σημασία τους, διότι ανάλογα την απάντηση, δίνουν και διαφορετική εξήγηση στο φαινόμενο που παρατηρείς.

ΓΕΝΙΚΑ:

Προσδιορίζεις με ακρίβεια το πρόβλημα, παίρνεις απάντηση με ακρίβεια.

Πετάς μια ερώτηση το τάδε δεν δουλεύει, γιατί, γενικά κι αόριστα, θα πάρεις και απάντηση αόριστη, και κατά πάσα πιθανότητα άκυρη.

οκ θα σου πω για εμενα....

την πρωτη φορα προσπαθησα να φορτισω μια μπαταρια μπος που ειχε το xt πανω γιατι δεν επαιρνε μπροστα.οταν παταγα την μιζα εκανε ενα θορυβο σαν <<γκααααααααανν>> και τελος. την εβαλα να φορτθσει σε μια ωρα αναβει η πρασινη λυχνια και λεω μας δουλευει το μηχανημα.την δοκιμαζω πηρε κανονικα η μηχανη μπροστα.μετα καμια νδομαδα ομως (και ενω την κοινουσα κανονικα) με αφησε παλι και αποφασισα να αγορασω νεα μπαταρια.

την δευτερη φορα προσπαθησα να φορτισω μια μικρη μπαταριουλα (πιο μικρη απο της μηχανης δεν θυμαμαι στοιχεια) που την χρησιμοποιω με πατεντα σε ραντιστικο μηχανημα χειρος. την συνδεω αναβοσβηνει η πρασινη λυχνια και ο φορτιστης κανει εναν θορυβο σαν τικ τικ τικ και δεν την φορτιζει.

τα ιδια εκανε και με μια μπαταρια απο ενα σκουτερακι την οποια ομως την πηγα σε συνεργειο και την φορτισε κανονικα.

την τριτη φορα ηθελα να δω απλα αν λειτουργει ο φορτιστης και τον εβαλα σε μια γεματη μπαταρια της μηχανης μου να δω τι θα κανει.μεσα σε ενα λεπτο απο την συνδεση μου εγραψε full.

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα