costagio 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 βοήθεια για αγορά από Αγγλία καλημέρα στην παρέα έχω ανακαλύψει μια εξάτμιση για τον τιγρακο μου από Αγγλία στο Wimbledon το βάρος της είναι 5,2 κιλά και το κουτί της έχει διαστατής 82χ22χ18cm o πωλητής μου προτείνει να αναλάβω εγώ τα έξοδα μεταφοράς που ρωτώντας εδώ στην dhl τα υπολογίζουν στα 150ευρο!!! γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να την φέρω με λιγότερο κόστος . 1)δεν με ενδιαφέρει να την φέρω γρήγορα 2)κάθε βοήθεια δεκτή !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μην εμπλέκεις courier γιατί ζητάνε τα άντερά τους.Κοίτα για κανονικό ταχυδρομείο,πχ εδώ σου βρήκα ένα κατάλογο με χρεώσεις: http://www.royalmail...ces_OCt2013.pdf ή στο postoffice.co.uk Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 πανε σε καποια ελτα και ρωτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Κοίτα και στο parcelforce είναι αρκετά οικονομικο θα έρθουν στο σπίτι του θα τ πάρουν και θα στ φέρουν στην πόρτα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costagio 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 σας ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση. ziaba μια διευκρίνηση πως μπορώ να το κάνω?πρέπει να κάνω λογαριασμο στο parcelforce?εάν το έχεις κανη μια ποιο αναλυτική περιγραφή θα με βοηθούσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 http://www.interparcel.com/quote/courier-quote2.php?packagecount=1&code=KrgbfU%2FKXAhTxFT8Q1YLYQ%3D%3D&id_coll_country=UK&id_coll_postcode=%28if+known%29&id_del_country=Greece&id_del_postcode=%28if+known%29&weight%5B1%5D=10&length%5B1%5D=100&width%5B1%5D=40&height%5B1%5D=40&x=131&y=27 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costagio 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες