NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 :_hi: :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Θείε Σάββα,το cb750 είναι λειτουργικό ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 γάτε είδες SN? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Προχθές. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 και εγώ απλά δε σε είδα να σχολιάζεις!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Αφου το κράζετε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 έλα μωρέ σιγά σιγά...και άλλα πράγματα κράζουμε αλλά τα κάνουμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Θείε Σάββα,το cb750 είναι λειτουργικό ; Ποιό cb φίλε μου ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) έλα μωρέ σιγά σιγά...και άλλα πράγματα κράζουμε αλλά τα κάνουμε. Και καλά τα λέτε πάνω-κάτω,αλλά δεν θέλω τα το παραδεχτώ. Μου σπάει τα νεύρα ο τρόπος που μιλάει τώρα ο Ντιν.Θέλω να ξέρω αν θα την κάνει ακόμα πιο μπάσα την φωνή... Ή ο τρόπος που φέρεται... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Δεν πιστεύω να εννοείς το του 1980..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Ποιό cb φίλε μου ? Έλεγες,νομίζω,ότι είχες ένα 750.Μπορεί να κατάλαβα και λάθος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Έλεγες,νομίζω,ότι είχες ένα 750.Μπορεί να κατάλαβα και λάθος. Καλά κατάλαβες αλλά πολύυυυυυ παλιά φίλε μου...είναι γλυκιά ανάμνηση από το 1985 δυστυχώς ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Δηλαδή το έχεις ακόμα αλλά το κρατάς για συναισθηματικούς λόγους ή το έχεις δώσει ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Δηλαδή το έχεις ακόμα αλλά το κρατάς για συναισθηματικούς λόγους ή το έχεις δώσει ; Όχι δυστυχώς, το έδωσα το 1985 μακάρι να τόχα σήμερα και να τόκανα καφέ ρέισερ αλλά στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα. Δυστυχώς........δεν μπορούμε να τάχουμε όλα σε αυτή τη ζωή φίλε μου και να τα διατηρούμε εκτός μερικών που δεν έχουν χρηματική ανάγκη ή άλλες ανάγκες - υποχρεώσεις. Δε βαριέσαι όμως .....το SH πούχω ως κύριο πλέον χίλιες φορές καλύτερο είναι .... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Nr1Cg_-x4F0 :rotfl: 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 :tooth: :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες