spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 για τιμες μπορειτε να κοιταξετε και στο site του υπουργειου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για καθαρή και να μην κλέβουν βενζίνη ρωτάω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 από τον Lektikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 καθαρή και να μην κλέβουν μόνο στα συνοικιακά βενζινάδικα που έχουν στάνταρ πελάτες γείτονες και ξέρουν τι πάει να πει κακή διαφήμιση. Αυτά που περνάει πολύς κόσμος και μην τον είδατε τον Παναή (call me βενζινάδικο εθνικών Οδών και κεντρικές αρτηρίες)..... απλά μακριά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Πάντως γενικά πρατήρια της Λ. Αλεξάνδρας, Αθήνα να τα αποφεύγετε... Βέβαια από ότι άκουσα ένας συγκεκριμένος έφαγε κάποιο χοντρό πρόστιμο,οπότε δεν ξέρω αν άλλαξε νοοτροπία! Στον συγκεκριμένο πήγα να φουλάρω ένα ninja250 (πριν κανα 2χρόνια, και από τότε έχει να με δει) και με βάση το πόσο μου γέμισε υπολόγισα ότι είχα κάψει γύρω στα 7 λ/100χλμ... που το Ninjaki να το έσκιζες πάνω από 6 δεν θα έκαιγε! Έκλεβε η αντλία του αρκετά... (Επίσης έχω να προτείνω να σβηστούν τα πρώτα-πρώτα post που έχουν γραφτεί γιατί αναφέρουν και τιμές και κοντεύω να βάλω τα κλάμματα :lol: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Βενζινάδικο προς αποφυγή είναι αυτό στην Λ.Αθηνών απέναντι από το Carefur. Πριν λίγο καιρό όσοι συνάδερφοι γέμισαν από αυτόν, τα αμάξια τους έβηχαν ενώ πρέπει να κλέβει και σε ποσότητα... Έχει φάει τα πρόστιμα του αλλά συνεχίζει τα ίδια. Προφανώς βγάζει τόσα που τα πρόστιμα δεν είναι τίποτα. Αν δεν μπούνε λουκέτα δεν πρόκειται να στρώσουν. Και μάλιστα να μην επιτραπεί ποτέ να ξανανοίξει ποτέ εκεί βενζινάδικο ή οποιοσδήποτε συγγενής στο μέλλον. Αλλιώς σε 10 χρόνια θα συζητάμε τα ίδια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Μου λέτε όλοι που να μην παω αλλα κανένας που να πάω :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Είναι η μέθοδος του αποκλεισμού! :D Δεν νομίζω να μπορεί να σου πει κανείς, και εκτός αυτού θα πρέπει να είναι στην περιοχή σου. Βρες ένα βενζινάδικο και αν δεις ότι δεν έχεις πρόβλημα μείνε σε αυτό. Εγώ βάζω σε δύο συγκεκριμένα... Για την ποσότητα σίγουρα δεν μπορεί να σου πει κανείς. Ο μόνος τρόπος να διαπιστώσει κανείς αν έχουν μπει τα λίτρα που λέει η αντλία ειναι να τα μετρήσεις με κάποιο τρόπο. Κάποια στιγμή που είχε δείξει κάποιον έλεγχο είχαν ένα δοχείο που παρέκαμπτε το ντεμπόζιτο... Μήπως να οργανώσουμε τίποτα στο στυλ "Βενζίνη χωρίς μεσάζοντες";;; :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Να πω δυο πράγματα κι εγώ για κάποια συγκεκρμένα και να μου πείτε γνώμες,όσοι ξέρετε από Νίκαια-Κορυδαλλό-Κερατσίνι.Τη φτηνή aegean στην Ταξιαρχών(χθες 1,70 την αμόλυβδη) εγώ δεν την προτιμώ,δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά ο ξάδερφός μου γεμίζει εκεί τις τρεις τελευταίες φορές το τζιπ του και είναι οκ.Έβαζα παλιότερα στην ΕΤΕΚΑ στην Π.Ράλλη(λίγο μετά το Κρατικό,από την απέναντι μεριά) και δεν είχα πρόβλημα.Επίσης το καινούριο φτηνό(και μικρό) πρατήριο silkoil στη Λαμπράκη,στη στροφή πριν το Κερατσίνι.Κι αυτό την είχε 1,706 πριν δυο μέρες αλλά έχω κάνει μόνο ένα γέμισμα.Καλή σχετικά τιμή για BP έχει και στη Λαμπράκη λίγο μετά την Προοδευτική(στο ρεύμα προς τα village) όπου βάζω αρκετά συχνά επειδή δεν κλείνει τη νύχτα.Έχει και μια ψιλοφτηνή ΕΚΟ στη Θηβών κοντά στα Jumbo(απέναντι)αλλά δε θυμάμαι εντυπώσεις όταν είχα βάλει.Αποφεύγω τη φτηνή AVIN στον παράδρομο κάτω από τη γέφυρα της Π.Ράλλη...έχει φάει ουκ ολίγα πρόστιμα απ'ό,τι ξέρω. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 από τον efkola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 .Καλή σχετικά τιμή για BP έχει και στη Λαμπράκη λίγο μετά την Προοδευτική(στο ρεύμα προς τα village) όπου βάζω αρκετά συχνά επειδή δεν κλείνει τη νύχτα. Εκει συνήθως βαζω... ( εκει κοντα ειμαι ) αλλα δεν μπορω να ξερω αν κλέβει ( δεν φουλάρω ποτε δεν εχω τα μέσα :D ). Προβλήματα να μου σβήνει κτλ δεν είχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Καλο βενζιναδικο στο Περιστερι στο Μπουρναζι ειναι στο ρευμα προς εθνικη το 2ο Α.Π. ,μετα το φαναρι που ειναι το empoli outlet και ο φωκας με τις ζαντες. Εχω βαλει 2 φορες στο αμαξι με αναμενο λαμπακι την μια πηρε 45 λιτρα και την αλλη 46 (50 λιτρα τεποζιτο-οποτε δεν κλεβει) και εχει και καλη τιμη ,επισης η βενζινη του ειναι καθαρη της BP 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R3DSTAR 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Εγω εβαλα στην μεταμωρφοση απεναντη απο το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ και η αντλια συνεχεισε να γραφει ενω δεν παταγε την σκανταλη Ακομα στην αγιου μελετιου το καινουργιο σχετικα πρατηριο AGEAN μου εβαλε 15,5 λιτρα σε 12 λιτρα ντεπιζιτο :wallbash: :shock: και ειχα κανει 22 χλμ με ρεζερβα (απο το 40 περιπου που εβγαζε) Δυστηχως δεν εχω βρει ακομα πρατηριο που να ειμαι σιγουρος για την ποιοτητα αλλα και την ποσοτητα, ακομα κατι ξερει κανεις το ειδικο βαρος της βενζινας?? ποσο ζυγίζει 1 λιτρο βενζινης?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 burn oil ανω γαλατσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Εγω εβαλα στην μεταμωρφοση απεναντη απο το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ και η αντλια συνεχεισε να γραφει ενω δεν παταγε την σκανταλη Ακομα στην αγιου μελετιου το καινουργιο σχετικα πρατηριο AGEAN μου εβαλε 15,5 λιτρα σε 12 λιτρα ντεπιζιτο :wallbash: :shock: και ειχα κανει 22 χλμ με ρεζερβα (απο το 40 περιπου που εβγαζε) Δυστηχως δεν εχω βρει ακομα πρατηριο που να ειμαι σιγουρος για την ποιοτητα αλλα και την ποσοτητα, ακομα κατι ξερει κανεις το ειδικο βαρος της βενζινας?? ποσο ζυγίζει 1 λιτρο βενζινης?? Δοκίμασε στον ίδιο δρόμο το πρατήριο της AVIN, είναι πιο πάνω κοντά στην γέφυρα. Αν ξέρεις την περιοχή πιο κάτω από τις εξατμίσεις Θεόφιλος αλλά στο άλλο ρεύμα. Οσο για τον τύπο που λές.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Εγω εβαλα στην μεταμωρφοση απεναντη απο το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ και η αντλια συνεχεισε να γραφει ενω δεν παταγε την σκανταλη Ακομα στην αγιου μελετιου το καινουργιο σχετικα πρατηριο AGEAN μου εβαλε 15,5 λιτρα σε 12 λιτρα ντεπιζιτο :wallbash: :shock: και ειχα κανει 22 χλμ με ρεζερβα (απο το 40 περιπου που εβγαζε) και μην μου πεις οτι εφυγες χωρις να κανεις φασαρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Από τη συγκεκριμένη AEGEAN έβαζα και βάζω από τότε που άνοιξε και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα - έχω πρόβλημα , ούτε με τα λίτρα αλλά και ούτε περίεργα λόγο ποιότητας . Πριν από αυτό γέμιζα στη Λ.Ιωνίας πριν την Αγ.Μελετίου όπου και αυτό είναι δικό του . Και από εκεί κανένα πρόβλημα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Για αιγαλεω ξερει κανεις τπτ? εχει τεσταρει κανενα? τουλαχιστον απο θεμα ποιοτητας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelospower 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Σήμερα έβαλα για πρώτη φορά βενζίνη απο ενα πρατήριο Ελιν της περιοχής μου (δε λέω ονόμα). Μετα απο το φουλάρισμα απο άδειο ντεπόζιτο το σκούτερ "πέταγε". Το ένιωθα τουλάχιστον 10 άλογα παραπάνω. Με ξένισε όμως η μυρωδιά του καυσίμου. Δεν έχει αυτη τη χαρακτηριστική βενζινίλα αλλά πιο πολύ μου πάει σε διαλυτικό ή ασετον ένα πράγμα. Παίζει να πάθει τίποτα το μοτέρ? Σκέφτομαι να αναρροφήσω μια ποσότητα για να μη πάρω το πιστόνι στο χέρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Δοκίμασε στον ίδιο δρόμο το πρατήριο της AVIN, είναι πιο πάνω κοντά στην γέφυρα. Αν ξέρεις την περιοχή πιο κάτω από τις εξατμίσεις Θεόφιλος αλλά στο άλλο ρεύμα. Οσο για τον τύπο που λές.. Εκεί απέναντι σχεδόν από τον Θεόφιλο έχει ένα Silk Oil στο οποίο βάζω όταν περνάω από Μεταμόρφωση. Είναι τσεκαρισμένος ότι έχει καλή βενζίνη και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τώρα πρέπει να έχει πέσει κάτω απο 1.70 η τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Εκεί απέναντι σχεδόν από τον Θεόφιλο έχει ένα Silk Oil στο οποίο βάζω όταν περνάω από Μεταμόρφωση. Είναι τσεκαρισμένος ότι έχει καλή βενζίνη και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τώρα πρέπει να έχει πέσει κάτω απο 1.70 η τιμή. Σωστά, και αυτός είναι τσεκαρισμένο ότι δεν κάνει μλκς, όπως και ότι έχει καλές τιμές. Αξιος !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
idomen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Ελληνικο Αργυρουπολη. Μετα το μετρο Αργυρουπολης, με κατευθυνση για Γλυφαδα, στο αριστερο χερι επι του παραδρομου, η ΒP. Tσεκαρισμενο πολλες φορες απο μενα, τη συνιστω ανεπιφυλακτα, η καλυτερη βενζινη της περιοχης και ενιοτε και ο καλυτερος καφες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες