Jump to content
ALX™

Πρατηρια με καλες βενζινες σε καλες τιμες!

Recommended Posts

Για καθαρή και να μην κλέβουν βενζίνη ρωτάω :unsure:

Τροποποιήθηκε από τον Lektikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καθαρή και να μην κλέβουν μόνο στα συνοικιακά βενζινάδικα που έχουν στάνταρ πελάτες γείτονες και ξέρουν τι πάει να πει κακή διαφήμιση. Αυτά που περνάει πολύς κόσμος και μην τον είδατε τον Παναή (call me βενζινάδικο εθνικών Οδών και κεντρικές αρτηρίες)..... απλά μακριά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως γενικά πρατήρια της Λ. Αλεξάνδρας, Αθήνα να τα αποφεύγετε...

Βέβαια από ότι άκουσα ένας συγκεκριμένος έφαγε κάποιο χοντρό πρόστιμο,οπότε δεν ξέρω αν άλλαξε νοοτροπία!

Στον συγκεκριμένο πήγα να φουλάρω ένα ninja250 (πριν κανα 2χρόνια, και από τότε έχει να με δει) και με βάση το πόσο μου γέμισε υπολόγισα ότι είχα κάψει γύρω στα 7 λ/100χλμ... που το Ninjaki να το έσκιζες πάνω από 6 δεν θα έκαιγε!

Έκλεβε η αντλία του αρκετά...

(Επίσης έχω να προτείνω να σβηστούν τα πρώτα-πρώτα post που έχουν γραφτεί γιατί αναφέρουν και τιμές και κοντεύω να βάλω τα κλάμματα :lol: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βενζινάδικο προς αποφυγή είναι αυτό στην Λ.Αθηνών απέναντι από το Carefur. Πριν λίγο καιρό όσοι συνάδερφοι γέμισαν από αυτόν, τα αμάξια τους έβηχαν ενώ πρέπει να κλέβει και σε ποσότητα... Έχει φάει τα πρόστιμα του αλλά συνεχίζει τα ίδια. Προφανώς βγάζει τόσα που τα πρόστιμα δεν είναι τίποτα.

Αν δεν μπούνε λουκέτα δεν πρόκειται να στρώσουν. Και μάλιστα να μην επιτραπεί ποτέ να ξανανοίξει ποτέ εκεί βενζινάδικο ή οποιοσδήποτε συγγενής στο μέλλον. Αλλιώς σε 10 χρόνια θα συζητάμε τα ίδια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι η μέθοδος του αποκλεισμού! :D Δεν νομίζω να μπορεί να σου πει κανείς, και εκτός αυτού θα πρέπει να είναι στην περιοχή σου. Βρες ένα βενζινάδικο και αν δεις ότι δεν έχεις πρόβλημα μείνε σε αυτό. Εγώ βάζω σε δύο συγκεκριμένα...

Για την ποσότητα σίγουρα δεν μπορεί να σου πει κανείς. Ο μόνος τρόπος να διαπιστώσει κανείς αν έχουν μπει τα λίτρα που λέει η αντλία ειναι να τα μετρήσεις με κάποιο τρόπο. Κάποια στιγμή που είχε δείξει κάποιον έλεγχο είχαν ένα δοχείο που παρέκαμπτε το ντεμπόζιτο...

Μήπως να οργανώσουμε τίποτα στο στυλ "Βενζίνη χωρίς μεσάζοντες";;; :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω δυο πράγματα κι εγώ για κάποια συγκεκρμένα και να μου πείτε γνώμες,όσοι ξέρετε από Νίκαια-Κορυδαλλό-Κερατσίνι.Τη φτηνή aegean στην Ταξιαρχών(χθες 1,70 την αμόλυβδη) εγώ δεν την προτιμώ,δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά ο ξάδερφός μου γεμίζει εκεί τις τρεις τελευταίες φορές το τζιπ του και είναι οκ.Έβαζα παλιότερα στην ΕΤΕΚΑ στην Π.Ράλλη(λίγο μετά το Κρατικό,από την απέναντι μεριά) και δεν είχα πρόβλημα.Επίσης το καινούριο φτηνό(και μικρό) πρατήριο silkoil στη Λαμπράκη,στη στροφή πριν το Κερατσίνι.Κι αυτό την είχε 1,706 πριν δυο μέρες αλλά έχω κάνει μόνο ένα γέμισμα.Καλή σχετικά τιμή για BP έχει και στη Λαμπράκη λίγο μετά την Προοδευτική(στο ρεύμα προς τα village) όπου βάζω αρκετά συχνά επειδή δεν κλείνει τη νύχτα.Έχει και μια ψιλοφτηνή ΕΚΟ στη Θηβών κοντά στα Jumbo(απέναντι)αλλά δε θυμάμαι εντυπώσεις όταν είχα βάλει.Αποφεύγω τη φτηνή AVIN στον παράδρομο κάτω από τη γέφυρα της Π.Ράλλη...έχει φάει ουκ ολίγα πρόστιμα απ'ό,τι ξέρω.

Τροποποιήθηκε από τον efkola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.Καλή σχετικά τιμή για BP έχει και στη Λαμπράκη λίγο μετά την Προοδευτική(στο ρεύμα προς τα village) όπου βάζω αρκετά συχνά επειδή δεν κλείνει τη νύχτα.

Εκει συνήθως βαζω... ( εκει κοντα ειμαι ) αλλα δεν μπορω να ξερω αν κλέβει ( δεν φουλάρω ποτε δεν εχω τα μέσα :D ). Προβλήματα να μου σβήνει κτλ δεν είχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλο βενζιναδικο στο Περιστερι στο Μπουρναζι ειναι στο ρευμα προς εθνικη το 2ο Α.Π. ,μετα το φαναρι που ειναι το empoli outlet και ο φωκας με τις ζαντες.

Εχω βαλει 2 φορες στο αμαξι με αναμενο λαμπακι την μια πηρε 45 λιτρα και την αλλη 46 (50 λιτρα τεποζιτο-οποτε δεν κλεβει) και εχει και καλη τιμη ,επισης η βενζινη του ειναι καθαρη της BP

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εβαλα στην μεταμωρφοση απεναντη απο το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ και η αντλια συνεχεισε να γραφει ενω δεν παταγε την σκανταλη :shock:

Ακομα στην αγιου μελετιου το καινουργιο σχετικα πρατηριο AGEAN μου εβαλε 15,5 λιτρα σε 12 λιτρα ντεπιζιτο :wallbash: :wallbash: :shock: :shock: :kaaaala: και ειχα κανει 22 χλμ με ρεζερβα (απο το 40 περιπου που εβγαζε)

Δυστηχως δεν εχω βρει ακομα πρατηριο που να ειμαι σιγουρος για την ποιοτητα αλλα και την ποσοτητα,

ακομα κατι ξερει κανεις το ειδικο βαρος της βενζινας?? ποσο ζυγίζει 1 λιτρο βενζινης??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εβαλα στην μεταμωρφοση απεναντη απο το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ και η αντλια συνεχεισε να γραφει ενω δεν παταγε την σκανταλη :shock:

Ακομα στην αγιου μελετιου το καινουργιο σχετικα πρατηριο AGEAN μου εβαλε 15,5 λιτρα σε 12 λιτρα ντεπιζιτο :wallbash: :wallbash: :shock: :shock: :kaaaala: και ειχα κανει 22 χλμ με ρεζερβα (απο το 40 περιπου που εβγαζε)

Δυστηχως δεν εχω βρει ακομα πρατηριο που να ειμαι σιγουρος για την ποιοτητα αλλα και την ποσοτητα,

ακομα κατι ξερει κανεις το ειδικο βαρος της βενζινας?? ποσο ζυγίζει 1 λιτρο βενζινης??

Δοκίμασε στον ίδιο δρόμο το πρατήριο της AVIN, είναι πιο πάνω κοντά στην γέφυρα. Αν ξέρεις την περιοχή πιο κάτω από τις εξατμίσεις Θεόφιλος αλλά στο άλλο ρεύμα.

Οσο για τον τύπο που λές.. :giljotiini:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και μην μου πεις οτι εφυγες χωρις να κανεις φασαρια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τη συγκεκριμένη AEGEAN έβαζα και βάζω από τότε που άνοιξε και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα - έχω πρόβλημα , ούτε με τα λίτρα αλλά και ούτε περίεργα λόγο ποιότητας .

Πριν από αυτό γέμιζα στη Λ.Ιωνίας πριν την Αγ.Μελετίου όπου και αυτό είναι δικό του .

Και από εκεί κανένα πρόβλημα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αιγαλεω ξερει κανεις τπτ? εχει τεσταρει κανενα? τουλαχιστον απο θεμα ποιοτητας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα έβαλα για πρώτη φορά βενζίνη απο ενα πρατήριο Ελιν της περιοχής μου (δε λέω ονόμα). Μετα απο το φουλάρισμα απο άδειο ντεπόζιτο το σκούτερ "πέταγε". Το ένιωθα τουλάχιστον 10 άλογα παραπάνω. Με ξένισε όμως η μυρωδιά του καυσίμου. Δεν έχει αυτη τη χαρακτηριστική βενζινίλα αλλά πιο πολύ μου πάει σε διαλυτικό ή ασετον ένα πράγμα. Παίζει να πάθει τίποτα το μοτέρ? Σκέφτομαι να αναρροφήσω μια ποσότητα για να μη πάρω το πιστόνι στο χέρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκίμασε στον ίδιο δρόμο το πρατήριο της AVIN, είναι πιο πάνω κοντά στην γέφυρα. Αν ξέρεις την περιοχή πιο κάτω από τις εξατμίσεις Θεόφιλος αλλά στο άλλο ρεύμα.

Οσο για τον τύπο που λές.. :giljotiini:

Εκεί απέναντι σχεδόν από τον Θεόφιλο έχει ένα Silk Oil στο οποίο βάζω όταν περνάω από Μεταμόρφωση. Είναι τσεκαρισμένος ότι έχει καλή βενζίνη και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τώρα πρέπει να έχει πέσει κάτω απο 1.70 η τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκεί απέναντι σχεδόν από τον Θεόφιλο έχει ένα Silk Oil στο οποίο βάζω όταν περνάω από Μεταμόρφωση. Είναι τσεκαρισμένος ότι έχει καλή βενζίνη και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τώρα πρέπει να έχει πέσει κάτω απο 1.70 η τιμή.

Σωστά, και αυτός είναι τσεκαρισμένο ότι δεν κάνει μλκς, όπως και ότι έχει καλές τιμές. Αξιος !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελληνικο Αργυρουπολη. Μετα το μετρο Αργυρουπολης, με κατευθυνση για Γλυφαδα, στο αριστερο χερι επι του παραδρομου, η ΒP. Tσεκαρισμενο πολλες φορες απο μενα, τη συνιστω ανεπιφυλακτα, η καλυτερη βενζινη της περιοχης και ενιοτε και ο καλυτερος καφες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα