Jump to content
aposperittis

Η λίστα με τα 233 βενζινάδικα σε όλη την Αττική που νοθεύουν την βενζίνη ακόμα και μέχρι 757%!!!

Recommended Posts

http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=BvgXHHr5u0I%3D&tabid=479&language=el-GR

Τα σχόλια περιττά! Τα πρόστιμα όμως τσουχτερά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επειδή την κοίταξα προσεκτικά τη λίστα και επειδή την έχω ξαναμελετήσει (βρήκα βενζινάδικα με τους τότε απατεώνες που τα δούλευαν και τις εταιρείες που ανήκαν), θα σου πω ότι είναι αρκετά παλιά και τα μισά απ' αυτά είτε έχουν κλείσει, είτε τα κλείσανε με το ζόρι, είτε άλλαξαν εταιρεία, είτε άλλαξαν ιδιοκτήτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά η αλήθεια είναι ότι το περίμενα ότι κάποια θα έχουν κλείσει γιατί με αυτά τα νούμερα στα πρόστιμα που γράφει δίπλα δε νομίζω να τα κράτησαν ανοικτά!!!! Ωστόσο δεν ήξερα σε τι ποσοστό είναι αυτά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια το μονο που μπορουμε να κανουμε (εγω αυτο κανω) ειναι να βαζουμε σε ενα βενζιναδικο μονιμα.

2 τα καλα

1) αν παθεις ζημια ξερεις απο που την επαθεσ

2)αν δεν παθεις ζημια εχεις βρει ενα καλο βενζιναδικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά η αλήθεια είναι ότι το περίμενα ότι κάποια θα έχουν κλείσει γιατί με αυτά τα νούμερα στα πρόστιμα που γράφει δίπλα δε νομίζω να τα κράτησαν ανοικτά!!!! Ωστόσο δεν ήξερα σε τι ποσοστό είναι αυτά!

Επιγραμματικά για να καταλάβεις πόσο παλιά είναι η λίστα, από ένα από δαύτα είχα βάλει "βενζίνη" στο σκούτερ και με άφησε στο δρόμο, Αύγουστο του 2011, ενώ σ' ένα δεύτερο είχε βάλει μια φίλη, έπαθε χοντρή ζημιά στον κινητήρα ο οποίες βγήκε ολική, του είπε πως θα τον καταγγείλει κι εκείνος ο τραμπούκος απείλησε τη ζωή τη δική της και των 4 παιδιών της..... όλα αυτά κάπου στο 2008-2009. Το συγκεκριμένο έμεινε κλειστό για χρόνια (με τέτοια κακή φήμη ποιός να τό 'παιρνε γρήγορα) και πρόσφατα άνοιξε πάλι με νέο αφεντικό εννοείται, αλλά και πενιχρή πελατεία απ' ότι βλέπω..... η γειτονιά μάλλον θυμάται τις εμπλοκές του με την αστυνομία και είναι επιφυλακτικοί, όπως κι εγώ φυσικά που δε μπαίνω κι ας έχει αλλάξει "μάστορα".

παιδια το μονο που μπορουμε να κανουμε (εγω αυτο κανω) ειναι να βαζουμε σε ενα βενζιναδικο μονιμα.

2 τα καλα

1) αν παθεις ζημια ξερεις απο που την επαθεσ

2)αν δεν παθεις ζημια εχεις βρει ενα καλο βενζιναδικο

Πολύ σωστό αυτό. Κι εγώ το εφαρμόζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα