george1991 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Καλησπερα και απο μενα .εδω και ενα μιση χρονο εχω παρει ενα Crypton-R του 04 ολα καλα μεχρι εδω.Τον Σεπτεμβρη αρχισε και μου τσιμπαγε λιγο λαδι ,τον τελευταιο μηνα η μυρωδια εχει γινει πολυ πιο εντονη . Ερωτησεις : Πιος ο λογος που καιει λαδι (μηχανικα) ? Τι πρεπει να γινει να δουλευει κανονικα οπως πριν η μηχανη ? Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Λογικα ελατηρια πιστονιου. Η αλλιως τσιμουχακια βαλβιδων Πρεπει να ανοιχθει το μπροστα μερος και να αλλαχθουν Σε παπι δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1991 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. Ξεχασα να πω οτι βαράει και το πιστονι Μήπως εχει να κανει μ αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Αρκετα πιθανο. Πηγαινε να στο ανοιξουν και να αντικατασταθουν και τα δυο και θα εισαι κομπλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1991 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Λοιπον πηγα σημερα το πρωι στον μηχανικο που το πηγαινα απο την αρχη .Και μου ειπε οτι καει λαδια και οτι βαραει πολυ το πιστονι .Τον ρωταω αν θα υπαρξει προβλημα μου λεει δεν καταλαβαινουν αυτα ειναι σκυλια απλα να κοιτας μην μεινεις απο λαδια ,απλα καποια στιγμη θα πρεπει να αλλαξουμε το κυλινδροπιστονο .Τιμη μου πε γυρω στα 120-130 ευρο με γνησιο κυλινδροπιστονο και service (καθαρισμο καρμπιλατερ κ κτ αλλα τα οποια δεν θυμαμαι) . Πως σας ακουγονται αυτα που μου πε ?και απο ΤΙΜΗ τοσο πανε περιπου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Η τιμη παιζει οποτε δεν μπορει καποιος να πει οτι ειναι καλη ή κακη. Πηγαινε ρωτα και στην αντιπροσωπεια ποσο εχουν τα γνησια ανταλλακτικα και κανε μια συγκριση Μπορει εαν πας τα ανταλλακτικα να πεσει πολυ η τιμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1991 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Οκ αυτο θα κανω .Απλα ρωτησα περιπου που κυμαινονται οι τιμες μαζι με το service Να ρωτησω .Οταν λεμε αλλαγη κυλινδροπιστονου ?αλλαζει κυλινδρο το πιστονι και ελατηρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Ναι. Εμενα μου φαινεται οκ τιμη μαζι με εργατικα και τις αλλες δουλειες. Μετα θα ζησει αλλο τοσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1991 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Ναι. Εμενα μου φαινεται οκ τιμη μαζι με εργατικα και τις αλλες δουλειες. Μετα θα ζησει αλλο τοσο Ωραια ευχαριστω για την απαντηση . :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1991 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Παιδια το πηγα σημερα σε εξισιωδοτημενο συνεργειο της Yamaha να παρω μια δευτερη γνωμη . Το κοιταξε το πηγε και μια βολτα ο μηχανικος Του πα οτι καιει λαδια -Μου λεει το χεις ελεγξει οτι καει δλδ εβαλες ενα λιτρο και μετα απο καποια χιλιομετρα εχεις πιο λιγο -Του λεω οχι απο την μυρωδια -Μου λεει εγω δεν μυριζω κατι , μονο βενζινη . -Μου λεει μετρα αν σου καει λαδια και μετα το συζηταμε -Του πα για service και καθαρισμα καρμπιλατερ και μου με 55 ευρα Το κοιταξε το πηγε και μια βολτα ο μηχανικος ΤΙ λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1991 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Κανεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
biker97 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Εγω θα εκανα αυτο που ειπε ο μηχανικος της γιαμαχα για μην μπαινω σε περιτα εξοδα. Εκτως αν θες να αλλαξεις κυλινδροπιστονο για να ''ξυπνησει'' λιγο το μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 κοιταξε αν η τριπα τις εξατμισης ειναι λαδομενη. ελεγχε συνεχεια τ σταθμη λαδιου να δεις αν οντως τα καιει. το μηχ το πηρες μεταχερισμενο δε ξερεις τι του χουν κανει μπορει να τα εκαιγε πιο παλια κ το φτιαξαν κ υστερα σ τ πουλησαν κ εχουνε μεινει λαδια στ εξαγωγη, μπορει να χει πεσει κ περασαν λαδια στ κεφαλη κτλ 1002 μπορει να ναι σιγουρεψου πρωτα κ μετα προχωρα σε επισκευη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1991 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Ευχαριστω παιδια θα περιμενω πρωτα να περασει λιγο ο καιρος γιατι αλλαξα λαδια πριν 800χλμ και πριν 3 μερες που τα μετρησα και σημερα στο μετρητη ιδια μου φαινονται . Απλα σκεφτομουν αυτο που μου πε στην yamaha μου πε να τα μετρησω πρωτα να κανω το service(55 ευρο) αλλα μπορει να καει μπορει και να μην καιει αλλα αν καιει θα πρεπει να αλλαξω κυλινδροπιστοτο ουτες η αλλος . Θα περιμενω λιγο καιρο (μεχρι την επομενη αλλαγη λαδιων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες