ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 :tooth: Ναύτης βγήκε στη στεριά για περιπολία ! :rotfl: Honda όλο προσόντα ! Ώχ δεν πρόλαβα......στο παραπάνω πήγαινε ετούτο.. οσο για τα γυναικεια μελη του φορουμ (α ρε Σαββα ταλεγες εσυ παλια καραβανα του πολεμου θα συνεχισω πιο μετα ,εστω και χωρις κοινο αποδοχης,το χιουμορ μου) απο τις φωτο που ειδα (στον πυρηνα των χοντακηδων...γκρρρ) ειστε νοστιμες και νοστιμουλες...Θελετε να κερδισετε το παιχνιδι?Ωραια.Δειτε τη ζωη απο την αστεια της πλευρα,Δε μας φτανει η σοβαροτητα που βιωνουμε γυρω μας??Τι θα την εκανα εγω την ωραια και τη σοβαρη και την ευκαταστατη γυναικα,αν δεν μπορουσε να χαμογελασει και να γελασει?Αυτο ειναι το κλειδι της επιτυχιας... +άπειρο ! Εγώ περιμένω να φάω μπλάστρη στη κεφάλα (με κράνος, το παλιό όχι το καινούργιο που θα πάρω μη το μαμήσουμε ακόμα δεν το πήραμε ε?) όταν γίνω καλά ! Έτσι μούπε η κυρά μου ! Ε δεν θα γίνω ποτέ καλά .....θα κουτσαίνω ΜΟΝΙΜΑ είτε έτσι είτε αλλιώς ! Ώχχχχ τώρα με πόνεσε τοπόδι....λίιιγο ......... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 ...αμα της γυναικας τής μπουνε τπτ ψυλλοι στ' αυτια δικαια ή αδικα για κανα ποδογυρο (εστω και στο φιλικο,στο πλατωνικο)...την κατσαμε τη βαρκα στα βραχια και γυρω γυρω σκυλοψαρα(η πεθερα- οι κολλητες της-οι οικογενειακες φιλες της-ολες μαζι οι μαιναδες θα μας κατασπαραξουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 ...αμα της γυναικας τής μπουνε τπτ ψυλλοι στ' αυτια δικαια ή αδικα για κανα ποδογυρο (εστω και στο φιλικο,στο πλατωνικο)...την κατσαμε τη βαρκα στα βραχια και γυρω γυρω σκυλοψαρα(η πεθερα- οι κολλητες της-οι οικογενειακες φιλες της-ολες μαζι οι μαιναδες θα μας κατασπαραξουν... Ααααπ φρόνιμα σε αυτό θάχει απόλυτο δίκιο. Την επιλογή μας την κάνουμε φίλε μου και τέλος εκεί ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Ααααπ φρόνιμα σε αυτό θάχει απόλυτο δίκιο. Την επιλογή μας την κάνουμε φίλε μου και τέλος εκεί ! εννοειται και ουτε που το συζηταω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 το γελιο ειναι το καλυτερο ερωτικο ελιξηριο...ετοιμαζω λοιπον δευτερο σεντονι,κωμικο κειμενο ηθελα να πω... το οποιο θα επιγραφεται << Το ημερολογιο μιας νοικοκυρας >>με αληθινα περιστατικα (αλλά πλαστα ονοματα) και κεντρικο ηρωα...χμ,χμ ποιον???κατσε να σκεφτω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 ............................................................μα ποιον αλλον,την ακατανομαστη πεθερα μου(αλλά με κατα προσεγγιση περιγραφές,μιας και δεν ημουν αυτοπτης...)Υπομονη λιγες μερουλες οι ενδιαφερομενοι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 δεν μου εχει μεινει αντερο...... :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 ............................................................μα ποιον αλλον,την ακατανομαστη πεθερα μου(αλλά με κατα προσεγγιση περιγραφές,μιας και δεν ημουν αυτοπτης...)Υπομονη λιγες μερουλες οι ενδιαφερομενοι... Έχεις ήδη αργήσει...ανυπομονούμε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Ώχ νέα βόμβα ........κατάλαβα ......ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΛΑΠΙΤΟΠΙΟΥ θα ξαναγίνει μέσα στους καφέδες ! :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 το γελιο ειναι το καλυτερο ερωτικο ελιξηριο...ετοιμαζω λοιπον δευτερο σεντονι,κωμικο κειμενο ηθελα να πω... το οποιο θα επιγραφεται << Το ημερολογιο μιας νοικοκυρας >>με αληθινα περιστατικα (αλλά πλαστα ονοματα) και κεντρικο ηρωα...χμ,χμ ποιον???κατσε να σκεφτω... Γράααφε, το ΄χεις! [Με παραγράφους όμως...] 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) ....για να βγει κατι καλο πρεπει να δουλευτει καλυτερα αυτη τη φορα...και οχι χυμα...Ασε που οι κονταρομαχιες των "συνονόματων και συνεορταζόμενων"(παντα οι διαξιφισμοι κρυβουν κοφτερα αισθηματα... ) με εκαναν να χασω τον ειρμο μου γιατι αρχισε να παιρνει δραματικους τονους το θεμα...μιας και το εγραφα live και δεν το ξεσηκωνα απο καποιο προχειρο αλλά οκ την ουσια την περασα...(ενταξει,δεν ειναι και ευχαριστη εμπειρια να μην ταιριαζεις και να μην μπορεις να τα βρεις με τη μανα της γυναικας σου γιατι δε σε γουσταρει...αλλά δε θα τα βαψουμε και μαυρα...λιγη "τρελα" απο δω λιγη υπομονη απο εκει, αφθονο σκωμμα...να περναει ο καιρος,να γυρισει ο τροχος...)....Ειστε παντως διαβασμενα παιδια και χαιρομαι... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2014 από τον NORMANN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 ....για να βγει κατι καλο πρεπει να δουλευτει καλυτερα αυτη τη φορα...και οχι χυμα...Ασε που οι κονταρομαχιες των "συνονόματων και συνεορταζόμενων"(παντα οι διαξιφισμοι κρυβουν κοφτερα αισθηματα... ) με εκαναν να χασω τον ειρμο μου γιατι αρχισε να παιρνει δραματικους τονους το θεμα...μιας και το εγραφα live και δεν το ξεσηκωνα απο καποιο προχειρο αλλά οκ την ουσια την περασα...(ενταξει,δεν ειναι και ευχαριστη εμπειρια να μην ταιριαζεις και να μην μπορεις να τα βρεις με τη μανα της γυναικας σου γιατι δε σε γουσταρει...αλλά δε θα τα βαψουμε και μαυρα...λιγη "τρελα" απο δω λιγη υπομονη απο εκει, αφθονο σκωμμα...να περναει ο καιρος,να γυρισει ο τροχος...)....Ειστε παντως διαβασμενα παιδια και χαιρομαι... Όχι βρε σύ, χύμα στο κύμα όπως σούρχεται, είναι καλύτερα έτσι ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Όχι βρε σύ, χύμα στο κύμα όπως σούρχεται, είναι καλύτερα έτσι ! αντε βρε φιλαρακια θα το παλεψουμε...απο Δευτερας(που λεει και η πεθερα μου.../// Αυτη η γυναικα το τελικο σιγμα το τονιζει οταν εκφραζεται περιφρονητικα για καποιον, καληωρα για τον υποφαινομενο..." πφφ ο ανεπροκοποςςςςςς... επιθετο ειναι αυτο που εχει ο κουλτουριαρηςςςςς ?? μμμμ... (εγω το διαλεξα το ξενικό?Μακαρι να με έλεγαν Παλαιολογο ή Βατατζη,αλλά δεν...)....σα χοντρη οχια που ειναι ετοιμη να καταπιει το βατραχο??Καπως ετσι σφυριζει το σιγμα της ...Αντιθετα οταν αγαπαει κατι-καποιον υποκοριζει τα ονοματα και τους προσδιορισμους π.χ. ο αντρουλης μουουου-ο παναγιωτακηηης-το Μαρακι το ξανθουλικο μουουου...που μου το μαγεψε αυτος ο αλιτηριοςςςς (κ.τ.ο) τραβωντας παντα το τελευταιο φωνηεν "καρδουλααα μοουου" )... Απο Δευτερας λοιπον να ειναι στη δουλεια η δικια μου,να εχουμε "βαλει και τα ρουχα στο πλυντηριο"για κανα δυο καλα πλυσιματα για να εχω ανεβει και λιγο ψυχολογικα...(θα βρεθει χρονος,μιας και δουλευω μονο 6μηνες το χρονο,περιπου...πώς λεμε εξαμηνιτικο παιδι ?..)Κατι θα σκαρωσουμε λοιπον ...Αν και εχω παρατησει 3 άλλες εξαιρετικες θεματικες (SR400 του rookie23 Περι cruiser,του χαλκιδαιου sir Αντωνιου Mr Slow -να την επισκεφτειτε αμεσα,σχετιζεται λιγο με το θεμα- και το γνωστο δωματιο με το αγγλοαμερικανικο τζουκ μποξ...Συγνωμη αλλά με πιλατευουν και τα μικρα οταν δουλευει η γυναικα μου...Τι να πρωτοκανω...Να τους φτιαξω πατατες τηγανητες με μπέηκον και σαντουιτς ,να τα βοηθησω στο διαβασμα,ψωνια-λογαριασμοι,να κανω τον τηλεφωνητη για την καθε φυσικη και αφύσικη ξανθια φιλη της που θα παρει τηλεφωνο για να λυθουν επιστημονικες αποριες απο αρχαιοτατων χρονων,ναι ναι απο την εποχη των σπηλαιων..."Βρε Μαρια σου εχει αφησει εσενα κοκκινιλες η χαλαουα??Όχι??Και εκεινο το βερνικι ολο ξεβαφει βρε καλη μου!Μα δεν υπαρχει τπτ καλο και φτηνο στην αγορα σημερα?Έλεος πια ! Ή και άλλα πιο καυτα ερωτηματα-παραπονα,όπως " χτες ειχα στειλει το παιδι στη μανα μου, βγαινει που λες ο Γιωργος απο το μπανιο..αγριεμενος,ξερεις τι εννοω...και να θελει σωνει και καλα να ( )...- Ηιιιιιιιι και πως τον απεφυγες?- Του ειπα οτι ποναει ο λαιμος μου.... κλπ.κλπ.κλπ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Α χα χα χα χα .........δώσε φίλε μου δώσε ! :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Α χα χα χα χα .........δώσε φίλε μου δώσε ! :rotfl: :rotfl: ...ετσι ειναι η παληοκατασταση φιλε Σαββααα...(ζητω συγνωμη και απο τα θηλυκα μελη του φορουμ...μη με παρεξηγειτε...αλλά...ωρες ωρες ερχομαι στο αμην...Αυτες οι φιλεναδες ειναι λαμιες και αρπυιες και κακοι συμβουλοι σε ολα,ειδικα στα προσωπικα...Άσε η ωρα (οσονουπω στρατηγε μου...) της σαββατιατικης εξοδου (που μια φορα στο τοσο-15μερο- πρεπει τα μικρα να τα κρατησουν οι δικοι μου,ενταξει δε λενε τπτ οι ανθρωποι...) θα δοκιμασει 10 διαφορετικα συνολακια για μιαμιση ωρα ,μεχρι να ντυθει η γαλανοξανθουλα..."Αυτο πως το βλεπεις?"(καλο ειναι...) ¨"Αυτο??"(κι αυτο καλο!...) "Αυτο το μπλε ηλεκτρικ( ) που μου εφερε η μαμα απο την Πολη?(Ναι απο το Φαναρι,οπου ηταν καντηλαναφτης ο παππους της...)Δεν τονιζει τα ματια μου??"( μα αφου θα ξεντυθεις οταν θα γυρισουμε στο σπιτι μαμω το κερατο μου...Τι σε νιαζει? /// Το περιεχομενο μετραει οχι το περιτυλιγμα και οι κορδελες...) "Τα μαλλια μου πως ειναι, σ'αρεσουν?"(μια χαρα ειπαμε.../// 120 ευρω το μηνα για κομμωτηρια και δε θαναι καλα?..Η επιστημη κανει θαυματα στις μερες μας...)Αχ. ...για ολα φταιει ο ανεγκεφαλος ο Αδαμ που δαγκωσε το μηλο!!!... Εγω ο καημενος και τρελουτσικος (για χαρη της) 30 λεπτα και ειμαι ετοιμος...τζιν,δερματινο και μποτες...Αμε εκεινη η σαββατιατικη ψιμυθιωση (κοινως μεικ απ)...Τι τα θελεις κοριτσι μου ολα αυτα τα αλευρωματα...??Τι θα κρυψεις,τις ρυτιδες του χρονου που δεν εχεις?? ...."Κοιτααα...(λες και κερδισε το πρωτοχρονιατικο λαχειο)...κραγιον,ρουζ και μασκαρα που μου προτεινε η Βασω!!"(αμα τη δεσω πισω απο τη μηχανη και τη συρω οπως ο Αχιλλεας τον Έκτορα...θα καταλαβει τι εστι -ρικοκο βερυκοκκο,αλλά τελοσπαντων...).Αφου περασουν κανα δυο ωρες μπροστα στον τεραστιο καθρεφτη της κρεββατοκαμαρας και τον πιο φωτισμενο του μπανιου...σιγοτραγουδωντας (ευτυχως οχι σκυλαδικα...εχει ωραια φωνουλα ασχετο), ειμαστε πια ετοιμοιοιοι (γυρω στις εννια και κατι...??) για εξοδο...Κι εκει αρχιζει η μεγαλη φαγουρα...πριν καν βαλω το κλειδι στη μιζα...Η Βασω θα παει στα "μπουζουκια" αποψε...(ε ναι με τετοιο ξεπλυμενο μαλλι πού αλλού θα πηγαινε??/// Α ρε κατακαημενε Γιωργο τι τραβας κι εσυ!Σαν το σκυλο δουλευεις ολη μερα και οταν ερθει η ωρα των "καθηκοντων" η κυρια φωναζει το 166 γιατι την επιασαν οι αμυγδαλες της...Τεσπα...)-Ελαααα βρε ζουζούνε μουου( )παμεεεε...Θα ειναι και η Σπυριδουλα με τον Τασο και ο Νικος με το καινουργιο του κοριτσι...(τωρα σωθηκα! Θα τη βγαλουμε κι εφετος αν το θελει ο Αγιος Πετρος/ Θα παρω ελικοπτερο στη φυλακη για νά μπω.../Μεινε μαζι μου εγγυος, ειμαι πολυ φερεγγυος/ φυσαει αποψε απο το σπασμενο μου το τζαμι(η δημοσιονομικη εξυγειανση φταιει,μετα τον Αδαμ...)/και παπαπαπα-παπα ...εγω δεν κανω τετοια πραγματα...Να παρω τις ωτασπιδες μαζι μου??Τσου??)Καλη διασκεδαση...! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 :rotfl: Ψώνια..........θέλεις παντελόνια, μπλούζες ........κλπ συμπαραμαρτούμενα! Εγώ? Εσύ? Γιατί? Διότι μπλα μπλα μπλα ..........δεν ακούω τίποτα ......... Άκουσες? Αμέ............ Και για πές μου γιατί πρέπει νάρθω και εγώ? Αφού παντελόνια φοράω πάντα LEE BROOKLYN No τάδε και μπλουζάκια τάδε Νο τάδε.....άντε πάρε κανά δυό και κανά δυό μπλουζάκια κόκκινα κίτρινα ρόζ κομφετί δε με νιάζει και είμαι ΟΚ. Μα πως θα γίνει χωρίς να τα δοκιμάσεις κλπ Πάω......... Σε 10 λεπτά έχω τελειώσει και το ωραίο.... Δεν πάμε να δούμε και αυτό και εκείνο? Πάμε........(άκρως βαριεστημένα)..... Σύρσιμο ποδιών και τόνα περπατάει τ' άλλο βρωμάει.......... Βαριέσαι? Ναί αφόρητα.... Ε καλά άντε πάμε...... Μετά από 20 τόσα χρόνια ! Πάω να σου πάρω παντελόνια μπλουζάκια ....τάχει με έκπτωση ο τάδε τόσο τοις εκατό. Τι χρώματα να πάρω? Δές το συρτάρι και πάρε ότι δεν έχω ή ότι είναι έτοιμο να σκιστεί. ΟΚ. ΟΚ στο καλό ! :D :tooth: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 :rotfl: Ψώνια..........θέλεις παντελόνια, μπλούζες ........κλπ συμπαραμαρτούμενα! Εγώ? Εσύ? Γιατί? Διότι μπλα μπλα μπλα ..........δεν ακούω τίποτα ......... Άκουσες? Αμέ............ Και για πές μου γιατί πρέπει νάρθω και εγώ? Αφού παντελόνια φοράω πάντα LEE BROOKLYN No τάδε και μπλουζάκια τάδε Νο τάδε.....άντε πάρε κανά δυό και κανά δυό μπλουζάκια κόκκινα κίτρινα ρόζ κομφετί δε με νιάζει και είμαι ΟΚ. Μα πως θα γίνει χωρίς να τα δοκιμάσεις κλπ Πάω......... Σε 10 λεπτά έχω τελειώσει και το ωραίο.... Δεν πάμε να δούμε και αυτό και εκείνο? Πάμε........(άκρως βαριεστημένα)..... Σύρσιμο ποδιών και τόνα περπατάει τ' άλλο βρωμάει.......... Βαριέσαι? Ναί αφόρητα.... Ε καλά άντε πάμε...... Μετά από 20 τόσα χρόνια ! Πάω να σου πάρω παντελόνια μπλουζάκια ....τάχει με έκπτωση ο τάδε τόσο τοις εκατό. Τι χρώματα να πάρω? Δές το συρτάρι και πάρε ότι δεν έχω ή ότι είναι έτοιμο να σκιστεί. ΟΚ. ΟΚ στο καλό ! :D φιλε Σαββα...χτυπησες διανα Καπως ετσι εχουν τα πραγματα και με τη δικη μου περιπτωση οταν ερχεται η μνημειωδης μερα (η συνηθως επαναλαμβανομενη εις διπλουν και τριπλουν )των ωνίων (ειδικα του ρουχισμου...) με τη διαφορα οτι εγω συνηθως τη συνοδευω,με ή χωρις τα μικρα...και μεταξυ των πεσοντων ειναι το νευρικο μου συστημα (το οποιο με προειδοποιει πριν την κονιορτοποιηση με διαδοχικες εκρηξεις μεσα μου... τις οποιες δεν εξωτερικευω,για λογους που εχουμε ηδη πει....) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Πού να δείς που η έρμη η σύζυγός μου είχε ένανε στραβό και απέκτησε και άλλον! Ε ρε τι σούναι τα γονίδια....... Η μεγάλη μου θυγατέρα απεχθάνεται στην κυριολεξία τα ώνια όπως εγώ....όριο παραμονής σε μαγαζί τα 5 λεπτά και μετά μπουχός ! :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Πού να δείς που η έρμη η σύζυγός μου είχε ένανε στραβό και απέκτησε και άλλον! Ε ρε τι σούναι τα γονίδια....... Η μεγάλη μου θυγατέρα απεχθάνεται στην κυριολεξία τα ώνια όπως εγώ....όριο παραμονής σε μαγαζί τα 5 λεπτά και μετά μπουχός ! :rotfl: :tooth: ετσι,δωσε κι εσυ...οσο μπορεις δωσεεε!!! Να παρουμε το αιμα μας πισω.... :lol: (Νιλα που θα παθω εγω ετσι και τα μαθει ολα αυτα (λιγο δυσκολο,αλλά ποτε δεν ξερεις...Ο οξαποδω εχει πολλά ποδαρια...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 :tooth: ετσι,δωσε κι εσυ...οσο μπορεις δωσεεε!!! Να παρουμε το αιμα μας πισω.... :lol: (Νιλα που θα παθω εγω ετσι και τα μαθει ολα αυτα (λιγο δυσκολο,αλλά ποτε δεν ξερεις...Ο οξαποδω εχει πολλά ποδαρια...) Μην ανησυχείς από δώ δε μιλάει κανένας ! Σύμπνοια μεταξύ μοτοσακόβιων.......μόνο μη πιάσει κανά νετ γιατί τα φόρα είναι συνήθως ανοικτά και ο γούγλυς μεγάαααααλος ρουφιανάκος ! Προσωπικά πρόβλημα ουδέν ως παλιοσείρι πλέον, είναι όλα γνωστά τα αναφερόμενα! Τώρα λέω ότι άμα γίνω καλά και μπορώ να πατήσω συμπλέκτη θα εξαφανιστώ γυρίζοντας όλη την Ελλάδα σαν τον Γιάννη Αγιάννη θα γίνω από το πολύ πήξιμο της κλεισούρας πούχω ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Μην ανησυχείς από δώ δε μιλάει κανένας ! Σύμπνοια μεταξύ μοτοσακόβιων.......μόνο μη πιάσει κανά νετ γιατί τα φόρα είναι συνήθως ανοικτά και ο γούγλυς μεγάαααααλος ρουφιανάκος ! Προσωπικά πρόβλημα ουδέν ως παλιοσείρι πλέον, είναι όλα γνωστά τα αναφερόμενα! Τώρα λέω ότι άμα γίνω καλά και μπορώ να πατήσω συμπλέκτη θα εξαφανιστώ γυρίζοντας όλη την Ελλάδα σαν τον Γιάννη Αγιάννη θα γίνω από το πολύ πήξιμο της κλεισούρας πούχω ! επειδη ειμαι λιγο πολυ ασχετος με το χωρο...πως θα μπορουσε(λεμε τωρα...εικασιες...)να το μαθει,να το πληροφορηθει??Δεν εννοω την απειροελάχιστη πιθανοτητα να μπει στο φορουμ...(ο μονος που το ξερει ειναι ο άμαλλος και άμυαλος αδερφος μου...ουδεις άλλος.Και ξερω οτι ειναι εγγυηση σ' αυτα...).Πώς αλλιως?Τι θα μπορουσε να ανακαλυψει μεσω google??Ρωταω για να μη βγαλω τα ματακια μου,ετσι?Έτσι και με αφηνε θα κατερρεα σα χαρτινος πυργος...(χτυπα ξυλο... :pray: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 επειδη ειμαι λιγο πολυ ασχετος με το χωρο...πως θα μπορουσε(λεμε τωρα...εικασιες...)να το μαθει,να το πληροφορηθει??Δεν εννοω την απειροελάχιστη πιθανοτητα να μπει στο φορουμ...(ο μονος που το ξερει ειναι ο άμαλλος και άμυαλος αδερφος μου...ουδεις άλλος.Και ξερω οτι ειναι εγγυηση σ' αυτα...).Πώς αλλιως?Τι θα μπορουσε να ανακαλυψει μεσω google??Ρωταω για να μη βγαλω τα ματακια μου,ετσι?Έτσι και με αφηνε θα κατερρεα σα χαρτινος πυργος...(χτυπα ξυλο... :pray: ) Το μόνο που ξέρω σίγουρα φίλε μου είναι ότι στο νετ δεν υπάρχει τίποτα κρυφό. Οι μηχανές αναζήτησης ψάχνουν για λέξεις <<κλειδιά>> και μετά κάνουν τη δουλειά τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 ναι, αλλά τι λεξη-κλειδι θα μπορουσε να βαλει που να την οδηγησει κατα δωθε...στο χωρο "θαψιματος" της μανας της?? Κωστας και Μαρια...πεθερα...ybr....μπαρμαν??? (ασε που δεν ασχολειται καθολου, αντε κανα τραγουδακι μεσω κινητου τηλεφωνου...)...λεμε τωρα......Απο δω και περα θα προσεχω πιο πολυ...Μην τη παθω οπως ο μαθητευομενος μαγος, που νομιζε οτι επειδη τα ηξερε ολα...δεν κινδυνευε απο τπτ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 ναι, αλλάτι λεξη-κλειδι θα μπορουσε να βαλει που να την οδηγησει κατα δωθε...στο χωρο "θαψιματος" της μανας της?? Κωστας και Μαρια...πεθερα...ybr....μπαρμαν??? (ασε που δεν ασχολειται καθολου, αντε κανα τραγουδακι μεσω κινητου τηλεφωνου...)...λεμε τωρα......Απο δω και περα θα προσεχω πιο πολυ...Μην τη παθω οπως ο μαθητευομενος μαγος, που νομιζε οτι επειδη τα ηξερε ολα...δεν κινδυνευε απο τπτ... Normann My bike Δες το δεύτερο αποτέλεσμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Normann My bike Δες το δεύτερο αποτέλεσμα Normann mybike?? και πως θα το μαθει βρε φιλαρακι?(ειναι δηλωτικο μακρινης καταγωγης, αλλά πώς θα ψυλλιαστει οτι εχω διαλεξει αυτο το ψευδωνυμο σ' αυτο το φορουμ??Δεν κολλαει με το επιθετο μου,το οποιο ουτως ή αλλως ειναι βορειοδυτικοξενόφερτο...Και προσβαση στον υπολογιστη εχω μονο εγω.Πως θα τον ξεκλειδωσει,πως θα βρει ιχνη,που θα βρει χρονο για ολα αυτα και εδω που τα λεμε...ξερει καλα οτι εγω απο άλλες γυναικες δεν!!!Αρα?Συνηθως μια γυναικα μπαινει σε τετοιες φασεις οταν υποψιαστει ποδογυρο...Ωχ...λες? με βλεπω να με γυρναει στη σουβλα η πεθερα και να ενισχυει τη φωτια με καρβουνα... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες