Jump to content
Giorgos Pallikaras

Αναζητηση χειμερινου δερματινου γαντιου

Recommended Posts

Ειμαι στο ψαξιμο εδω και καιρο για καποιο δερματινο γαντι χειμερινο γιατι με τα αλλα δεν εχω καλη αισθηση στον χειρισμο της μηχανης και δεν οδηγω ανετα.

Οποτε εχουμε και λεμε: Δερματινο γαντι με προστασια,ποιοτικο,ομορφο και σε σχετικα προσιτη τιμη.

εχει κανεις κατι κατα νου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

http://www.mybike.gr...__fromsearch__1

Μέτρια αίσθηση, πολύ ζεστό και με προστασίες. Ποιοτικότατο....

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερη ομως απο ενα υφασματινο ας πουμε σωστα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

google it.....

Να ξερεις οτι οσο πιο ζεστο και χοντρο ειναι το γαντι τοσο χανει απο αισθηση. Εκτος και εαν κανει 200 ευρω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηρα απο ΜοτοΜαρκετ ενα ζευγαρι της Five. Δερμα, προστασια, ζεστο, αδιαβροχο, οχι κουβερτα σε αισθηση, στα 60 ευρα! Λιγο πιο κοντο απο το ανωθεν Revit, παρολα αυτα μια χαρα καπακωνει το μανικι.

Ψαχνω link και επανερχομαι.

Ευρηκα

Πολυ ικανοποιημενος. Υποψιν οτι ημουν φανατικα εναντιον του χοντρου χειμερινου,λογο απωλειας αισθησης. καβαλαω μοτοσυκλετα καθημερινα απο το 2002 και ουδεποτε ειχα κατι τετοιο μεχρι τωρα. Διατηρει οσο το δυνατον καλυτερη αισθηση και ειναι ταυτοχρονα πραγματικα ζεστο. Σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα,οχι ομως σε αυτην την τιμη.

Η Five ειναι σχετικα καινουργια εταιρεια που κατασκευαζει αποκλειστικα γαντια.

Τροποποιήθηκε από τον pantheman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες τελικα αγορασα αυτό το γαντακι από megastock bazza σε καλη τιμουλα http://www.megastockbazaar.gr/product.asp?catid=1439

η αισθηση είναι παρα πολύ καλη και θα βελτιωθεί και άλλο γιατι είναι καινουργια ακομα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο! Γράψε αναλυτικές εντυπώσεις για αίσθηση, κρύο, προστασίες, ποιότητα κατασκευής, πρακτικότητα, άνεση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες τελικα αγορασα αυτό το γαντακι από megastock bazza σε καλη τιμουλα http://www.megastock....asp?catid=1439

η αισθηση είναι παρα πολύ καλη και θα βελτιωθεί και άλλο γιατι είναι καινουργια ακομα.

Αυτο ειναι χειμωνιατικο,ζεστο,αδιαβροχο?!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

από προστασια είναι πολύ καλο,εχει ενισχυση σε σημεια όπως παλαμη ολο το πανω μερος του χεριου και όχι μονο το ``κοτσι`` απο αισθηση πολύ καλο ακομα και σφιχτο γιατι είναι καινουργιο και απο κρυο τωρα εγω δεν εχω και ιδιαιτεο θεμα γενικα στα χερια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθαβω το θεμα...τα δερματινα που ειχα παρει τοτε δωθηκαν σε φιλο δεν με βολεψανε καθολου και ειμα παλι στο ψαξιμο!! ψαχνω κατι ευκολο στο βαλε βγαλε ζεστο κα με καλη αισθηση! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν υπαρχει καλυτερο ζεστο και αδιαβροχο σ' αυτη την τιμη http://www.baxevanismoto.com/index.php?sel=access&ids=248

που να εχει καλη αισθηση...μην πετας λεφτα σε δοκιμες και τσιμπατο (παθων) εγω βολευτηκα μονο με δυο γαντια και εχω

αγορασει καμια 10αρια ζευγαρια πετωντας πολυ χρημα για να βρω καλη αισθηση σε χειμερινο...την καλυτερη αισθηση με

τεραστια διαφορα την εχει αυτο http://www.coloriposto.gr/web/?ProductID=444&id=23 αλλα δεν υπαρχουν μεγεθη...ευτυχως

εγω τελικα τα κρατησα και δεν τα πουλησα...επομενο με καλη αισθηση αυτο της Clover αλλα μονο που δεν ειναι δερματινο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθαβω το θεμα...τα δερματινα που ειχα παρει τοτε δωθηκαν σε φιλο δεν με βολεψανε καθολου και ειμα παλι στο ψαξιμο!! ψαχνω κατι ευκολο στο βαλε βγαλε ζεστο κα με καλη αισθηση! 

Εγώ που έχω θέμα με τα χοντρά γάντια πήρα αυτά 
http://www.motocard.com/en/gloves/alpinestars-c1_windstopper_n.aspx με 53 euro μαζί με τα μεταφορικά.
Στην αίσθηση είναι απίστευτα, δεν είναι αδιάβροχα σε πολύ νερό (τα αναφέρουν ως water repellent)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ που έχω θέμα με τα χοντρά γάντια πήρα αυτά 
http://www.motocard.com/en/gloves/alpinestars-c1_windstopper_n.aspx με 53 euro μαζί με τα μεταφορικά.
Στην αίσθηση είναι απίστευτα, δεν είναι αδιάβροχα σε πολύ νερό (τα αναφέρουν ως water repellent)

Είναι ζεστά? Έχουν όντως προστασίες όπως γράφει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι κι εγώ στην αναζήτηση χειμερινού γαντιού.

Ψάχνω βασικά τουριστικό μακρύ γάντι που να μπαίνει το μπουφάν μέσα για τις χειμωνιάτικες βολτούλες!

Προφανώς θέλω να έιναι όσο το δυνατόν πιο ζεστό και φυσικά αδιάβροχο.

Το Revit ου προτείνει gkourmoul1 φαίνεται αρκετά καλό αλλά δε ξέρω κατά πόσο το δέρμα είναι αδιάβροχοκαι πόσο εύκολα ποτίζει. Διότι αν μιλάμε ας πουμε για 3ωρο συνεχόμενο οδήγημα (όχι βροχή) το να ποτίσει το γάντι στο μισάωρο είναι θέμα με την έννοια ότι το γάντι υγραίνεται και σιγά σιγά εισχωρεί η υγρασία στο εσωτερικό.

Το Σάββατο μια βόλτα που έκανα στο MEgaStock Bazaar είδα 2-3 μοντέλα της dainese με cordura της σειράς D-Dry. 

Για τα γάντια αυτού του τύπου τη γνώμη έχετε για το πως συμπεριφαίρονται στη βροχή?
Είχε και κάποια άλλα μοντέλα σε συνεργασία με τη GorTex αλλά αυτά φάνηκαν περισσότερο αβαβά παρά ουσιαστική διαφορά από τα D-Dry

Είμαι όλο αυτιά σε προτάσεις και κριτικές σύντροχοι!

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι κι εγώ στην αναζήτηση χειμερινού γαντιού.

Ψάχνω βασικά τουριστικό μακρύ γάντι που να μπαίνει το μπουφάν μέσα για τις χειμωνιάτικες βολτούλες!

Προφανώς θέλω να έιναι όσο το δυνατόν πιο ζεστό και φυσικά αδιάβροχο.

Το Revit ου προτείνει gkourmoul1 φαίνεται αρκετά καλό αλλά δε ξέρω κατά πόσο το δέρμα είναι αδιάβροχοκαι πόσο εύκολα ποτίζει. Διότι αν μιλάμε ας πουμε για 3ωρο συνεχόμενο οδήγημα (όχι βροχή) το να ποτίσει το γάντι στο μισάωρο είναι θέμα με την έννοια ότι το γάντι υγραίνεται και σιγά σιγά εισχωρεί η υγρασία στο εσωτερικό.

Το Σάββατο μια βόλτα που έκανα στο MEgaStock Bazaar είδα 2-3 μοντέλα της dainese με cordura της σειράς D-Dry. 

Για τα γάντια αυτού του τύπου τη γνώμη έχετε για το πως συμπεριφαίρονται στη βροχή?
Είχε και κάποια άλλα μοντέλα σε συνεργασία με τη GorTex αλλά αυτά φάνηκαν περισσότερο αβαβά παρά ουσιαστική διαφορά από τα D-Dry

Είμαι όλο αυτιά σε προτάσεις και κριτικές σύντροχοι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

bering zaius........δερματινο αδιαβροχο με καρμπον ενισχυσεις πολυ ανθεκτικο.......ζεστο αλλα συναμα και δροσερο το καλοκαιρι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

bering zaius........δερματινο αδιαβροχο με καρμπον ενισχυσεις πολυ ανθεκτικο.......ζεστο αλλα συναμα και δροσερο το καλοκαιρι.....

Φίλε το έχω αυτό το γάντι. Το οποίο κάνει μόνο για χαλαρή βολτού καλοκαιρινούς άντε και φθηνοπορινούς μήνες.

Αδιάβροχο ΔΕΝ το λες με τίποτα, ανθεκτικό ΝΑΙ καλή αίσθηση ΝΑΙ αλλά το χειμώνα δε φοριέται ούτε και υπό βροχή!
Επίσης δε είναι αρκετά μακρύ για να καλύπτει το  μανίκι του μπουφάν.

Οπότε συνοπτικά για χειμερινό γάντι εγώ δεν θα το επέλεγα. Παγώνουν τα χέρια σου! :-P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαρδελη, μην εμπιστευτεις την dainese στα χειμερινα γαντια. Ειναι λαχειο το εαν θα εισχωρησει νερο ή οχι. Ψαξε για δοκιμασμενες λυσεις.

Τα δικα μου δεν εχουν φαει βροχη ακομα...

Τα φορα αλλος ενας στο φορουμ. Ριξε μια ματια θεμα που ειχα ανοιξει για τα συγκεκριμενα γαντια και ριχτου μια ερωτηση.

Τωρα βεβαια εχει αλλαξει μοντελο (οι προστασιες διαφερουν νομιζω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να ξέρετε τι ψάχνετε: Κανένα γάντι δεν είναι αδιάβροχο απο μόνο του, ούτε το δέρμα, ούτε η Cordura, ή άλλο συνθετικό...

Χρειάζεται κάποια μεμβράνη όπως οι GoreTex, D-Dry,  DryStar, HudraTex κλπ. Η καλύτερη είναι η GoreTex (όσο ισχύει η πατέντα) που αναπνέει καλύτερα από όλες μη αφήνοντας το χέρι να ιδρώσει κρατόντας το όσο το δυνατό στεγνό (προϋπόθεση για να μείνει ζεστό το χέρι).

Και οι υπόλοιπες είναι αναπνέουσες αλλά όχι όπως η GoreTex αλλά με αρκετά μικρότερο κόστος. Το ίδιο γάντι με GoreTex μπορεί να έχει τη διπλάσια τιμή...

Για να είναι ζεστά χρειάζεται κάποια επένδυση όπως η Thinsulate κλπ. 

99% ένα χειμερινό γάντι θα είναι γκουμουτσάτο λόγο επένδυσης και μεμβράνης.

Το κακό με τις μεμβράνες είναι ότι κάποια στιγμή θα χαλάσουν κυρίως στα σημεία που λυγίζει...

Φυσικα, η αδιαβροχοποιήση πάει περίπατο αν δεν τα φορέσουμε σωστά ώστε να μην σουρώσουν τα μανίκια μέσα στο γάντι (παθών :D )

Τα περί αισθήσεως νομίζω είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Εγώ που φοράω πάντα γάντια, δεν με ενοχλούν καθόλου.

Και ένα τελευταίο... Αν περιμένει κανείς να ζεσταθεί, μάλλον θα απογοητευτεί τουλάχιστον με  τις θερμοκρασίες που έχουμε τώρα. Χούφτες και θερμαινόμενα είναι απαραίτητα κατά την γνώμη μου. Η διαφορά είναι μεταξύ του κοκαλωμένου και κάπως κρύου μετά από όλα αυτά... Τουλάχιστον για όσους δεν έχουν πολύ καλή κυκλοφορία στ χέρια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω αυτό

spidi_str2_h2out_gloves_black_detail_1-p

ακριβούτσικο αλλά είναι το καλύτερο γάντι και πιο ζεστό που είχα ποτέ 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω αυτά τα Held. Πάρα πολύ καλό δέσιμο στο χέρι πάνω από μπουφάν ( Dainese Laguna Seca D-Dry με επένδυση ) ακόμη και σε τέτοιο πάχος κουμπώνει τέλεια. Η προστασία του είναι αρκετά σκληρή ( και μαλακή από μέσα σε ) , είναι ελαφρός "χοντροκομμένο" και δεν προσφέρει και την καλύτερη δυνατή αίσθηση . Οδηγώ κάθε μέρα ανεξαρτήτου καιρικών φαινομένων και με έχει ευχαριστεί σαν γάντι , η αλήθεια είναι πως δεν είναι και υπερβολικά ζεστό αλλά εγώ δεν έχω και χούφτες , μπορεί κάποιος άλλος που έχει να του κάθετε "γάντι" σε όλα :D

Held Sting Touring Glove

http://www.fc-moto.de/Held-Sting-Touring-Glove

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε το έχω αυτό το γάντι. Το οποίο κάνει μόνο για χαλαρή βολτού καλοκαιρινούς άντε και φθηνοπορινούς μήνες.

Αδιάβροχο ΔΕΝ το λες με τίποτα, ανθεκτικό ΝΑΙ καλή αίσθηση ΝΑΙ αλλά το χειμώνα δε φοριέται ούτε και υπό βροχή!
Επίσης δε είναι αρκετά μακρύ για να καλύπτει το  μανίκι του μπουφάν.

Οπότε συνοπτικά για χειμερινό γάντι εγώ δεν θα το επέλεγα. Παγώνουν τα χέρια σου! :-P

αδιαβροχο ειναι σε μια νορμαλ βροχη....παροτι δερματινο......σε καταιγιδα οχι...κανενα δεν αντεχει σε καταιγιδα πανω απο μιση ωρα.......κυκλοφορει σε δυο μηκη..εγω εχω το κοντο.......μεχρι και 0 βαθμους για μιση ωρα οδηγηση ειναι καλο....αλλωστε για πολυ βροχη εχω το nine wfx2 που εχει thinsulate επενδυση εσωτερικη και hipora  εξωτερικη για βροχη........και αυτο πολυ ζεστο μεχρι -7 βαθμους......το μπερινγκ ειναι racing γαντι φτιαγμενο να ταιριαζει σε μανικια ολοσωμων φορμων και οχι σε καθε μπουφαν....εγω το φοραω απο μεσα απο τα μανικια...το nine το φορω απο εξω απο τα μανικια.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα