Jump to content
10george

Honda Wave 110i ή Modenas kriss 125 efi?

Recommended Posts

και για 300 ευρω δεν θα παρεις crypton x? :shock:

Χαχαχαχα!Αυτό είναι κλασικό με όλα τα αντικείμενα!Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο με λίγα παραπάνω ευρά!

Άμα όμως είναι να διαθέσω 3000 (μαζί με κράνη κλπ)πουλάω το αμάξι βάζω και τα 3000 και παίρνω ένα μεταχειρισμένο diesel!!!!

Είπαμε,πρώτος στόχος είναι η οικονομία!!!! (Κωλοκρίση :shoot: :shoot: :shoot: :shoot: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε βαλε ενα ταβανι στα λεφτα σου.το κρυπτον ειναι πανακριβο.παρε το wave δεν θα χασεις τιποτα + ειναι το πιο οικονομικο απο ολα πραγματικα δεν καει τιποτα ναι οκ ειναι πιο αργο απο τα 130-135 κυβικα παπια αλλα δεν σε νοιαζει απο οτι καταλαβα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε βαλε ενα ταβανι στα λεφτα σου.το κρυπτον ειναι πανακριβο.παρε το wave δεν θα χασεις τιποτα + ειναι το πιο οικονομικο απο ολα πραγματικα δεν καει τιποτα ναι οκ ειναι πιο αργο απο τα 130-135 κυβικα παπια αλλα δεν σε νοιαζει απο οτι καταλαβα

Ακριβώς αυτό.Εδώ εξάλλου δεν υπαρχει περίπτωση να πάω πάνω από 80km/h ΠΟΤΕ οι δρόμοι είναι γεματοι στροφές και γέρους με αγροτικα :help:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό http://www.mybike.gr...-kriss-125-efi/ δεν αξίζει καθόλου ρε παιδιά?

Δεν το έχει κανείς???Η έστω καποιος γνωστός σας?

Τροποποιήθηκε από τον 10george

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρω ότι το προηγούμενο κρισσ έιχε βγει σκύλι γι'αυτό σκέφτηκα και για το καινούριο.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει κανένα στο δρόμο....

Πιστεύω ότι για της ανάγκες μου θα με καλύψουν και τα δύο απλά θέλω κάτι που θα το πάρω και θα το έχω για πολλά πολλά χρονια.

Ξέρω ότι το αμάξι δεν πρόκειται να το καταργήσω αλλά τουλάχιστον να μή το παίρνω για 5 και δέκα χιλιόμετρα.Από μικρός δεν είχα καμιά τρέλα με τα μηχανάκια αλλά τώρα πια το αυτοκίνητο έχει καταντήσει αηδία :wallbash: :wallbash: :wallbash:Ελπίζω να χαλαρώσω λίγο από δουλειά και να καταφέρω μέσα στη βδομάδα να πάω να τα δω από κοντά!

ΥΓ: Το γουέιβ μ'αρέσει σε κόκκινο το κρισσ σε χρυσαφι!

παρε το καρμπυρατερ τοο κρισσ το κααλυτερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε το modenas δν ειναι τοσο ομορφο οσο το wave αν και αυτο ειναι στην αποψη του καθενα.Το wave ειναι μια καλη επιλογη αλλα εξαρτατε και για τι χρηση θα το εχεις το wave ειναι 110 και το kriss 125 αν και δν νομιζω να εχουν μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις.Παντως απο αυτα τα 2 εγω wave θα επελεγα και ας ακουγετε οτι ειναι κινεζικο μηχανακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα